Un produs Blogger.

marți, iunie 28, 2016

Cine-i finanteaza pe cei care se cred noua clasa politica din România

11 comments

Ca sa aflati, nu trebie decât sa cititi Comunicatul recentei lor intruniri  de la Predeal,   la care cap de afis au fost USB-ul lui Nicusor Dan, Fundatia Fridrich Nauman din Germania, de orientare liberalasi ONG-ul Initiativa Romania, organizatie controlata de Johannis, afirmata in actiunile anarhiste de dupa tragedia de la "Pionierul", in urma carora locatarul de la Cotroceni si-a pus  "guvernul meu". 
"Initiativa" este condusa de Mihai Politianu, fost consilier al Monicai Macovei, iar  actualul ministru tehnocrat, Ghinea, este un apropiat al miscarii.
Avocata Claudia Postelnicescu, invitata la Cotroceni ca reprezentanta a anarhistilor "frumosi si tineri", dupa parastasul victimelor de la #colectiv, devoala pentru presa intentiile politice ale lui Iohannis:
"Optiunea Preşedintelui este ca oamenii ieşiţi în stradă, cei din societatea civilă sau cei care doresc să schimbe ceva să îşi facă partide, să se implice în politică.
 „Dînsul crede că de acolo, din stradă, ar trebui să apară viitori lideri sau viitori oameni politici
(Bucuresti, 27.06.2016) Inițiativa România – Comunicat de presă
Inițiativa România și fundația Friedrich Naumann au organizat la Predeal, 25-26 iunie 2016, o întâlnire a reprezentanților noilor partide democratice și a candidaților independenți la alegerile locale din 5 iunie 2016. Tema întâlnirii a fost După alegeri. Ce urmează?”.
Decizia comună a participanților a fost crearea unei platforme politice comune care va participa la alegerile parlamentare din 2016. Detaliile tehnice ale construcției (forma legală de colaborare, memorandumul de colaborare, grila de integritate și detaliile programatice) vor fi decise în săptămânile care urmează.
Viitoarea construcție este deschisă tuturor românilor și grupurilor civice care cred în lege, integritate, competență, responsabilitate și transparență și doresc să se implice pentru schimbarea în bine a României.
La eveniment au participat peste 70 de persoane, membri și invitați ai Inițiativei România, Daniel Kaddik – director de proiecte al Friedrich Naumann pe Europa de Sud-Est, Dan Mașca și Partidul Oamenilor Liberi (POL), Andrei Postolache și Pentru Iași, Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul, Platforma Acțiunea Civică a Tinerilor (PACT), Erwin Albu și Uniunea pentru Codlea (UPC), Vlad Alexandrescu – fost ministru al Culturii, candidații independenți la alegerile locale Tică Darie și Cristian Ghingheș și grupul civic Mișcarea Uniți Realizăm.
Inițiativa România este și va rămâne o mișcare civică independentă care încurajează implicarea civică și politică a românilor și facilitează colaborarea între aceștia.

11 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Uite ca si cainii comunitari au constiinta si se duc la intruniri pentru a urla, chelacai, a se catzeli, a se gudura stapanilor Soros Baci si Masonerie, de a-si trage partzuri in boticuri si a se amusina reciproc pe sub cozi...Mare-i meajeria lui Doamne-Doamne! Si fiind ei in calduri, se mai innodeaza, zicanu-si apoi ca icropesc un partid care va salva Romanistanul din mana comunistilor de pesedisti-pontisti! Nu halesc ei oase patrate sau zgarciuri de vita scarboasa, romaneasca, isi infing boturile pline de bale doar in Kobe insangerat si stropit cu regala din Normandia, iar soldele de tradatori si le ridica direct din mainile patate de sange ale baciului Soros si a Inaltului gradat mason cu colan din platina. Noul asta partid e doar o haita de caini vagabonzi atinsi de javra si scapati din padocurile destinate eutanasiere, dandu-li-se o a doua sansa, doar daca pune Romanistanul in cripta cimitirului sau pe butuci! Restul nu sunt decat niste consecinte! Ce pacat ca avem printre noi simpatizanti care se reped cu voturile, pardon, boturile sa-i pupe sub cozile de topor!

Unknown spunea...

Nu comentez nimic.Doar atat.Dzeu sa ocroteasca poporul roman! Daca nu neo fi parasit si El!

Unknown spunea...

Ei nu se cred , EI SUNT NOUA CLASA POLITICA. SCURSURI RAPANOASE , JAPITZE , SCUMBAGSI , IDIOTZI ,, PATENTATZI'', OLIGOFRENI CU SHTAIF , SCULE RETARDATE [ NOAPTEA MINTZII SA FII O SCULA SI INCA RETARDATA], GIBONI - DE FAPT MAI MULT BABUINI PRIN AGRESIVITATE-, PRIMATE IN FAPT !!. SI-N FRUNTEA LOR , SUPREMUL INEPT , RETARD , CRETIN , IMBECIL NENOROCIT , MARIA SA MALAKUL PLAVAN !!!!.De atfel de specimene au nevoie stapanii coloniei ROMANISTAN !!!.

Viss spunea...

M Lupi, ai grijă omule, îți pleznește naiba o venă la creier!

Soarele spunea...

Gigi .Dumnezeu ia parasit din pacate pe romani.Suntem prea lasi si avem prea multi tradatori de neam.Viitorul irefutabil e disparitia neamului si impartirea coloniei .Oricum suntem deja sclavii altor tari.

Soarele spunea...

Vadim Tudor omorât din cauza unei poezii ? Iată textul
.Masoneria
Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie:
Scapă cât mai iute de masonerie!
Numai neamuri proaste, şmecheri, impostori
Toţi sunt Mari Maeştri (în a trage sfori).
Poartă şorţ, galoane şi-alte tinichele
Plini de semne sacre şi de lanţuri grele.
Ei se trag, cu toţii, din Hiram Abif
Ziditori de temple, scrişi în catastif.
Sunt colegi cu Mozart, Franklin, Casanova
Şi cu manelistul Jean de la Craiova.
Şi cu Fulgerică, zis şi Bragadel
Care face-n spume bere caramel.
Ce solemnitate! Şi ce jurăminte!
Toţi sunt Fraţi de Ordin şi de lucruri sfinte!
Plini de importanţă, nimeni nu-i ca ei
Au ceva din puiul rumen, cu mujdei.
E o stare bună, de suficienţă
Ei au luat caimacul, merg doar la esenţă.
Peste tot au oameni, siguri, la butoane
Ei adoră, zilnic, altfel de icoane.
Dumnezeu le este „Mare Arhitect”
Temple – nu Biserici, ce vreţi mai direct?
Cui jură credinţă, lăcrimînd pios?
Forţelor oculte, nu şi lui Hristos.
Toţi vor să parvină, brusc, pe scurtătură
Ei vor să răstoarne legile-n natură.
Funcţii şi onoruri aprig sunt vânate
Prostul avansează doar pentru că-i Frate.
Eu cunosc prea bine lumea de ocară
A masoneriei de la noi din ţară.
N-are idealuri, ci doar interese
Intrigă, şi bârfă, lupte tot mai dese.
Primitivi sunt unii, n-au nici o valoare
Nu ştiu nici să scrie, hoţi de drumul mare
Interlopi cu ştate vechi în puşcărie
Şi-au găsit refugiul în masonerie
Ocoliţi de Lege, fiindcă ei sunt fraţi
Chiar cu cei mai vajnici dintre magistraţi.
Iar de la o vreme, după cum se ştie
Şi muieri fac parte din masonerie.
Doamne, ce ridicol! Şi ce degradare!
Le priveşte lumea ca pe vrăjitoare.
Sunt femei cu barbă şi cu voce groasă
Nu au altă treabă? N-au copii acasă?
Au schimbat şi şorţul de bucătărie
C-un şorţ geometric, de masonerie.
Ele joacă rolul unor amazoane
N-au feminitate – doar nişte şabloane.
Lume subterană e masoneria
Şubredă ca fumul şi butaforia.
N-au zidit o casă toţi aceşti „zidari”
Ei, de trei milenii, sunt doar panglicari
Ritualuri false, ce s-au perimat
Ca o operetă într-un bâlci uitat.
Noi s-avem în viaţă doar un etalon:
Împăratul Lumii nu a fost mason.
Templul Lui slujiţi-l, nu un zid surpat
Mai e timp să puneţi capăt la păcat…
pamflet de Corneliu Vadim Tudor
13 septembrie 2014

instalatoru spunea...

Deci, astia ar fi talharii rai, iar ceilalti nemernici ar fi talharii patrioti, de-ai nostri, dintre noi, pentru noi, de reales in fruntea bucatelor! In Biblie scrie ca oamenii vor fi mantuiti ca neamuri, prin urmare eu cred ca la asa neam, asa viitor (cam sumbru, dupa cum este descris cu naduf de unii postaci). Doamne ajuta-ne si nu ne pedepsi prea aspru pentru tampeniile noastre!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Vicleanul, ascunsul, tainicul, invrajbitorul si imbarligatorul, Nicusor Dan, a format un USB sa castige alegerile locale din Bucale. Pe foarte multi naivi i-a dus de nas, pentru ca in spatele acestei formatiuni se afla toata drojdia iohanista, sorosista, masonista si basista a Bucurestiului, fieff-ul acestor tradatori si ratati ai Romanistanului. O puzderie de ONG-uri de dreapta, care sunt finantate de catre masoni si sorosisti pentru destramarea si inrobirea tarii, s-au raliat acstei formatiuni, mai periculoase decat Partidul Nazist din cel de-al Trei-lea Reich pentru natiunea noastra, ca daca isi ating scopul de a accede la putere suntem mancati cu tot cu fulgi! Mereu romanii, si mai ales cei cu pregatire superioara si culti, au tendinta de a se ralia la astfel de partide tradatoare si care, cand vin la putere, sunt pusi doar pe praduiala si pe scaderea nivelului de trai, pe razuit drepturi si incalcarea Constitutiei in mod grosolan cu scopul de a ne transforma intr-o natiune de sclavi! Unde e mai rau, acolo trage si romanul! Putem noi sa zbieram in gura mare pana plesnesc bojocii si ficatii in noi si le spunem ce-i paste daca ii vor vota, ei tot acolo se duc sa voteze, ca asa e constitutia romanului sa-si taie singur craca de sub picioare! Iohannis nu mai are nici o sansa in viitor la viitoarele alegeri si de aceea a si hotarat sa recurga in ascuns la aceasta metoda de a transforma USB in USR ( Uniunea pentru Salvarea Romaniei), adica noul si periculosul PDL, ati inteles, tavarasci? De pe acum, noi cei constienti si lucizi, va trebui sa le deschidem ochii romanilor despre acest imens pericol care se intrezareste la orizont, pentru ca tam-tam-ul cu care bat ei toba acum seamana leit cu cel al lui Basanau cand a preluat fraiele puterii pentru zece ani, si acum vedeti cu totii dezastrul prin care am trecut, cum a fost posibil sa fie tara jefuita lejer de Udrea, Boc, si toata mafia portocalie fara sa-i deranjeze nimeni, pentru ca romanul se ducea de-a-n boulean cu votul pro la urna de parca era batut cu leuca in cap, desi vedea clar ca i se taie pensia, salariul, drepturile, munca si Constitutia era jucata in picioare! Printre noi, postatorii, sunt o droaie care au tot votat in van mafia portocalie si alte scursuri, desi li s-au atentia ca vor avea de suferit, foarte multi dintre ei schiauna acum dupa pensiile jucate in picioare, dar s-ar duce si maine sa voteze partide similare mafiei portocalii, recte acest nenorocit de USR care acum se formeaza! Treaba voastra, tovarasci, treaba voastra ce-o sa faceti, dar nu va vad bine in viitor ca fosti colinei si stand la coada cu castronul de tabla in mainile tremurande sa va primiti resturile de supa de la cantina saracilor! Atunci o sa va meritati soarta din plin, zau! S-ar merita ca sa va saturati de votat idioti! Eu nu consider pe cineva ca ar fi intelectual daca mi-ar spune ca la viata lui a votat cu partidul lui Basescu! Doar l-as compatimi ca in inchipuirea si in sinea lui se considera intelectual si mi-ar fi o mare mila de el, saracul! Atat. Doar mila amestecata cu dezgust. Ce trist!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Dan Aldea: Eu cred cu mare tarie ca mafia masonica l-au terminat pe marele intelectual, Corneliu Vadim Tudor! Dar nu numai pe el, mai sunt si sotii Teodorovici care au fost asasinati de catre rachetii sovietici in cardasie cu Marele Jiltz, cat si somitati pe care nu le mai postez aici, unii fiind politicieni precum fondatorul noii Constitutiii. Tot ce este patriotic, national si in stransa legatura cu semintia si radacinile noastre pe pamant dacic trebuie sa dispara in acceptiunea acestor calai si tradatori! Astazi, nu mai avem voie, prin lege organica, sa mai discutam macar de marii nostrii inaintasi, eroi si patrioti, precum marele Maresal Ion Antonescu sau carturari de talie mondiala pentru ca deranjeaza perciunatii masoni si sorosisti pana la turbare si apoplexie. E un neofascism troglodit cu orientari anti romanesti si scopul este de fapt destramarea Romaniei si preluarea de catre Budapesta a teritoriului transilvan, restul fiind hartanit de catre satelitii din jur pentru a disparea de pe harta lumii ca natiune! Patriotismul a murit in ultii ani, aceasta notiune a devenit abstracta si absenta, nu mai avem identitate nationala si centrul de gravitatie a devenit lupta pentru supravietuire individuala si egoista, in paralel cu lupta pentru ciolanul carnos pentru putere si inavutire a unei clase selecte si selective alese cu graija din afara de catre masoni si sorosisti! Ne mor eroii si marii intelectuali ai neamului si, deocamdata, nu este nimic de facut pana cand nu va aparea din neant un nou Vadim de o alta dimensiune, influenta si atitudine care sa reuneasca toate caracterele favorabile apararii natiei si interesului national! Pana atunci, privim disperati, sau calmi, cum Romania este distrusa bucata cu bucata si secatuita pana la ultima picatura de catre interese straine noua, dar cu ajutorul multor tradatori dintre noi, asa cum sunt cei din guvernul tehnoretardat, partidele de dreapta si votantii idioti care le tot dau girul miseilor din esichierul politic din dreapta. Inchei cu un citat din prefata romanului ,,Prabusirea casei Usher,'' semnat de marele dramaturg norvegian, Ibsen, si care spune: ,,Acolo jos sunt vulturii care mananca incomensurabile inimi de oameni!'' Daca nu va veti trezi la timp, onorabililor, ne vom prabusi cu totii si vom fi hrana vulturilor lacomi si neostoiti! Aleluia si Amin.

Unknown spunea...

@ Viss Nu te fooote grija / vorba lu' Dabija !!!!.

Unknown spunea...

Cornel@
Sa-ti dea Dzeu sanatate ca, prea le zici bime! Esti un roman patriot adevarat!

La multi ani,tuturor romanilor adevarati care astazi isi serbeaza ziua numelui,si multa minte!