Un produs Blogger.

miercuri, octombrie 12, 2016

Proiect de lege pentru eliminarea unor taxe -B531/2016

14 comments
Proiectul a si fost inclus pe Ordinea de zi  a Senatului din ziua de 17 oct. 

570/17.10.2016 
b531/10.10.2016
Propunerea legislativă privind eliminarea unor taxe precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
(termen de adoptare tacită: 08.02.2017)
Comisie fond: Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital
(sub rezerva depunerii raportului)


B531 / 201609-12-2016Propunere legislativă privind eliminarea unor taxe precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative
Nu sunt opinii trimise 

 - adresa de înaintare a iniţiativei legislative pentru dezbatere
 - forma iniţiatorului
 - expunerea de motive la iniţiativa legislativă


Bursa

14 comentarii:

Mihai spunea...

Acuma spun ce scot ,după alegeri vor spune ce bagă !
Fosa septică dîmboviteana cepuită de toți înca mai are material.

Huhu Rezea spunea...

@Stelian
Un om inteligent și cu picioarele pe pământ s-ar întreba și ce s-ar alege de viața lui dacă n-ar fi aceste partide care să propună proiecte de legi, Parlament care se le aprobe și Guvern care să le pună în aplicare.

Unknown spunea...

In Romanistan nu exista partide ci strict grupuri infractionale controlate de servicii( conduse de perciunati) si puse pe praduiala .Restul sunt doar vorbe inutile pentru naivi fara speranta.

Huhu Rezea spunea...

Calugăre
Tu ești un bolnav incurabil de pesimism

Anonim spunea...

aoleu ce propaganda fara perdea in favoarea PSD....

Huhu Rezea spunea...

@Curleone
Când or comunica partidele tele civice sau de dreapta măsuri sociale mai bune, le voi publica și pe acelea.
In îndărătnicia ta cunoscută, cochetezi cu ce este împotriva intereselor tele.

emillian123 spunea...

Domnule HUHUREZ: ....inca nu sunt surprins de..."optimismul" si "increderea "d-voastra in "partidele noastre actuale si cele care se "nasc"=DIVID LA NESFARSIT =din primele... (?..!)",OPTIMISM SI INCREDERE-uneori -clar rezultate- ,alteori subliminale..din comentarii...; in ceea ce ma priveste-asa cum cred ca deja stiti-eu AFIRM ca NU AVEM PARTIDE AUTENTICE ,ci acelasi PCR (dat cu var si compus din vechii nomenclaturisti + copii si nepotii lor- care s-au "improprietarit"=numai ei stiu pe ce cai ...!)++...++..FALSE PARTIDE ISTORICE=...asa-DE FATADA ..."democratica"...=si care-IMPREUNA- MAI JEFUIESC CEEA CE ..MAI ESTE DE JEFUIT...! Unul din argumente-care arata PERVERSITATEA si..nu cred ca gresesc prea mult-TICALOSIA POLITICIENILOR ACTUALI- este in CODUL FISCAL/2017: ...IMPOZITUL PE DIVIDENDE A FOST REDUS LA 5(CINCI) %(de la 16 %),in timp ce -de ex.-noi pensionarii- si salariatii-cu venituri (+/- relativ) modeste platim 16 % impozit pe "venit"...Cine credeti ca... "BENEFICIAZA..."(un cuvant "drag"-si ADECVAT...folosit de iubita noasta casa sectoriala de pensii a M.Ap.N.-ului..in Deciziile de recalculare-revizuire-TAIERE a pensiilor noastre) DE ACEASTA REDUCERE SEMNIFICATIVA...? Raspuns evident: cei cu venituri uriase din dividende-adica POLITICIENII NOSTRI "DRAGI"SI "IUBITI"...!=cu "AFACERI" MULTI-BANOASE-IN VALUTA FORTE...!Si mai e ceva:PROPAGANDA [cea "la vedere":PRESA(=....ce cuvant PREDESTINAT...!) ASERVITA...+ cea ABSCONSA....!] NOASTRA "MULT IUBITA"si bine platita -in valuta forte...(afirmand -cu mult tupeu si criticand salariatii-in special pe cei bugetari ca -ei "consuma" resurse...de la buget-ca ea PROPAGANDA "ADUCE BANI FORTE",-membrii ei-nefiind platiti de la buget)-deci...EA-PROPAGANDA-SI EI-"MERCENARII" EI PLATITI=MINT CU NERUSINARE,ACOPERINDU-I PE POLITICIENI..(chiar si atunci cand se fac ca ii critica...!) si SPALA BANI...caci altfel-cum s-ar explica sumele(salariile)uriase- in valuta forte primite -comparativ cu nivelul salarizarii in ROMANIA ...!?...

Nicolae spunea...

Nicolae Domnule H am rugamintea sa ma indrumati si pe mine care ar fi urmatori pasi in problema mea.Am primit o decizie pe art 19 cu data de 05 08 2016.Eu am lucrat 3 ani inainte de scoala militara mi-a trecut asa: vechime efectiva realizata 15 ani vechime in serviciu realizata 12 ani vechime luata in calcul pt cs 4 ani 5 luni si 27 dezile vechime cumulata 16 ani cei 3 ani s-au pierdut.Eu am treut in rezerva in anul 1990 si aveam cls de salarizare 14A adica 3900-4000 lei iar dansi imi scot o baza de calcul de 1215 lei cu un procent de 44,6(in care intra si 3% ps) + 5% indexarea= 569 lei cf2,70 cg 1,350.Consider ca procentul aplicat este ok conform L 223/2015 si Oug 57 dar baza de calcul este o mare facstura.Am facut contestatie pe data de 30 08 2016 iar azi am sunat la telverde sa-mi spuna cand pot sa primesc un raspuns si mi-au spus ca nici vorba de termrnul legal de 45 de zile deoarce mai au contestatii din 2012 iar anul acest sant foarte multe si ca ar pute sa dureze si 2 ani

Unknown spunea...

Pentru altii,se gasesc bani,nu doi
lei,ci milioane de lei!
Pentru prostime, nu sunt!
Ma refer la datoriile pe care statul le are fata de militari,pol.si alte categorii,care au pensie dupa 2011.
Ghici,ghicitoarea mea,cine a primit 4,5 mil.de....euro?lei?
Intreb,politicienii,prin cei care se ostenesc sa aduca la cunostinta despre ce se mai discuta pe aici,noua cand ne mai vine randul sa ne achite aceste datorii?Au trecut,deja,aproape 6 ani!

Huhu Rezea spunea...

Celor care nu cred în partide le este străină și democrația. Altora le este rușine să recunoască orientarea lor băsistă.
@curleone
Decât comentarii ca ale TELE, care nu spun nimic și ocupă spațiu, mai bine lipsă. Nu duce tu grija traficului de pe acest site.
@Nicolae
Parcă am mai discutat speța, dar pe alt nume.
Nu prea înțeleg de ce ai contestat decizia.
12 ani vechime în serviciu, în care intră și școala militară + 3 ani în civilie, înainte de scoala militară, fac 15 ani vechime efectivă.
Din câte spui, vechimea suplimentară adaugată la 15 ani vechime efectivă, pentru condiții speciale este ceva mai mică.
Dacă nu ți-au răspuns la contestație, ești convins că au greșit și au trecut 45 de zile, formulezi acțiune la Tribunal, în care faci dovada că ai contestat.

Unknown spunea...

In Romanistan exista democratie?Wau...Am aflat ceva nou...Ceva dovezi ?

Huhu Rezea spunea...

Vezi în articol ce repede poate fi dezbătut un proiect de lege.

570/17.10.2016
b531/10.10.2016 Propunerea legislativă privind eliminarea unor taxe precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative.
(termen de adoptare tacită: 08.02.2017)
Comisie fond: Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital
(sub rezerva depunerii raportului)

Huhu Rezea spunea...

Comisia raportoare a admis proiectul de lege cu următoarele amendamente:
vezi
http://www.senat.ro/Legis/PDF/2016/16L570CR.pdf
Se poate acorda votul final in Senat.

Huhu Rezea spunea...

Cu toată opoziția liberalilor pedeserizați, proiectul a trecut de Senat și urmează să fie adoptat în procedură de urgență în Camera Deputaților