Un produs Blogger.

marți, aprilie 17, 2018

Kovesi l-a amenințat cu EADS sau a cerşit protecţie de la fostul ministru al apărării al Franței?

11 comments
Bogdan Tiberiu Iacob

Enigmatica întrevedere: Ce au în comun Kovesi și ministrul francez de Externe

15 aprilie 11:41 Publicat in Politics Intra in discutie shortlinkhttp://crct.ro/nsxL
Unul dintre cele mai fierbinți evenimente ale ultimei săptămîni, totodată cel mai enigmatic, e întrevederea insuficient explicată dintre șefa DNA și ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, aflat într-o vizită oficială în țara noastră, parte a unui turneu european. O întrevedere neprogramată și care a încălcat toate normele diplomatice imaginabile. Miza trebuie să fi fost uriașă. Aparent cei doi nu au nimic în comun: realitatea e alta, însă, după cum vom arăta în rîndurile care urmează.

11 comentarii:

CEZAR spunea...

Off Topic!!
Medicii..au salarii de la 2500 euro NET in sus !
Asistentele cam cat ...Generalii in ..functie !!
====
Nu ti-a placut cartea Corneliunsson..aveai timp sa faci medicineala ...!!!!
PS.
De la Olguta si guvernul ,,FUR SI MINT ",,,cum ii alinta pe aici basistii...cu penicilina la nas !!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Marea taina dintre cei doi consta in giugiulirea barzoiului intre patru ochi! Aceasta actiune seamana cu cea de pe araturile de sub butucii din via cu crama a porcusorului Ghitzishor, avandu-l planton de gineala de ,,sase'' pe Gibonul Pontanello, sub cerul instelat cu Luna plina, dar nu se potriveste cu pomana porcului si cunilingusul shoriciului din cazanul cu tochitura!

Dan B. spunea...


In locul premierului, il declaram „personna non grata 24”, cu interdictie de a mai reveni in România in urmatorii cinci ani.
Protocolul pus la punct de ambele părți se respecta intocmai, fără devieri de la program. Dacă voia o intrevedere particulară, o invita pe Luluta in Franta, pe timpul CO.

Viss spunea...

Europa s-a prins cum merge treaba pe la noi și nu dă doi bani pe autoritățile române. Vezi episoadele penibile din 2012 cu convocarea lui Ponta la Bruxelles, cu a lui Crin Antonescu la aeroport de un ministru de externe aflat în escală la Otopeni etc. Suntem percepuți aproape așa cum merităm.

Iulian Mareș spunea...

O țară nebună...
Oricine poate intra la ambasade sau lua legătura cu funcționari ai ambasadelor, la București, fără că SRI să miște degetul mic!
Proștii înghit tot, cei mai isteți scuipă!
În fișa postului Lulutei o scrie ceva despre politica externă, la nivelul DNA?...sau acestea se reglementează prin MJ? Fiecare pivot aruncă la coș, dar nu asta-i tactica jocului!
Poate duduia în cauză a mers la sediul ambasadei FRA sa ceară câteva felii de pâine!
Acum, orice puradel, ce se crede buricul șatrei, poate croncăni orice a primit că argument, dar politică externă este o treabă serioasă, cadrată în domenii executabile in tip întrunit, de către cei abilitați cu obligații prin lege: președenția, guvernul prin MAE și parlamentul, prin structurile legal constituite!
Eu cred că madama cloncănea ceva despre Super Puma! Sper să mă înșel eu...

Stelian P. spunea...

@Huhu
Mai este in vigoare Decretul semnat de Ceausescu prin care sunt interzise relatiile de orice fel intre cetatenii romani si cei straini ?

Huhu Rezea spunea...

@Stelian P
Tot atât de penibil ți-ai desfășurat si misiunile în străinătate pe cât de penibilă este întrebarea de mai sus?
Luluța nu este un simplu cetățean ci este un înalt funcționar al statului român.
Dacă iți continui misiunea de troll pe acest blog nu te mai public!

Un troll sau trol este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am ras de mi-au pocnit falcile, cu lacrimi! Unul arunca o pastila, senin, dar serios, iar altul, consternat si uluit de idee, i-o reteaza calm cu o replica! Noroc ca ma usurasem inainte de-a citi pagina! Sa mai spunem ca suntem cumva tristi si depresivi?

Aurel spunea...

Turul Alpilor.
Super!Super!

Unknown spunea...

buna ziua

Iulian Mareș spunea...

Stelian...
Știi bancul cu polițistul, care se prindea după 2-3 zile de poanta și/sau esență?
Credeam că nu mai este valabil, dar am greșit!
Nici când va merge la Dreapta Lui Judecată nu va fi un om simplu ci fostul Șef al PG și DNA! Onorată cu sute de distincții naționale și internaționale pt merite deosebite!
Ți-a plăcut pdv-ul meu? Dar dacă-l citești în oglindă? Asta-i keia codului de criptare!

PS-pana la urma se va împăca cu Udrea și Bica și vor trăi fericite in Costa Rica! Aș vrea să cred că motivele diferă..., dar n-aș prea crede! Tot banul dictează!
- 'mneata știi bine cum se participă la politica externă, dar vrei să fii șugubăț, tovarășe!