Un produs Blogger.

luni, mai 14, 2018

Diplomații...

14 comments


14 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ei conduc Romania! Ei au evacuat oamenii cinstiti din case in Timisoara pe unde se stabilesc in clanuri, caste si triburi extinse, iar din un sfert din populata din Timisoara s-a ales praful pe calea pribegiei, cu ajutorul administratiei locale si a justitiei corupte! Ei ne fac de rusine in toata Europa cu mana intinsa sau se ocupa cu acte de infractionalitate agresiva! Ei stau cu burta la soare, primesc ajutoare sociale pentru sedentarism, cat peste jumatate din pensia mea, au castele si viloaie de sute de mii de euro ce nu-i pot justifica si curtile pline de mertzane si gipane! Ei fac legea interlopa pe starazi, in societate si in inchisori, pentru ca Europa le tolereaza toate aceste ilegalitati si abuzuri pe baza invocatei discriminarii cu inteles eronat, ii lasa sa-si faca de cap de ne este frica sa mai circulam pe strazai, sa-si lase oamenii masinile in parcari, sa ne simtim in siguranta! Guvernele tac, autoritatile tac, toti tac sa nu piarda voturi pretioase de pe urma lor, fiind o veritabila masina de vot manipulabila, si ne v-om trezi prea tarziu ca nu mai este nimic de facut pentru linistea si siguranta noastra, si v-om fi obligati sa muncim ca robii sa-i intretinem, pentru ca sunt declarati pe fatza ca nu le plac si nu accepta munca si traiul civilizat! Bravos, Europa, ca ne-ai adus in asemenaea hal, dupa ce ai acceptat cu larghete ca teroristii SI sa ne impuiete ca paduchii! Doar pentru motivul ca te indeasa cu miliarde de euroi, caci macar astia au bani cu nemiliuta cand vin sa se inradacineze in coastele batranei tale coaste de Europa flasca si lasha, cu gandul s-o islamizeze peste cativa ani cu forta si cu amenintarile teroriste! Daca eram eu la acea casa din Aeroport, aveam succesul si intaietatea acelor pigmei imbroboditi in parashutele pliate?

CEZAR spunea...

Ia nu mai vorbiti asa..
Astia sunt neamul lu T2MaKiss..sa plece drakulyui .....:D

CEZAR spunea...

Hai mai CorneliunSSon..nu mai fii asa de ..segregationist !!
Tu nu vezi ce tipa mistho este ?? Eu cred ca-i ambasadoarea Indiei la Hurziceni...!!!
Iar de tiganii din Timisoarea ..sa nu zici nimic de rau ...au facut milioane de euroi plimband pisica prin Occident si au venit de au cumparat hrubele primariei de pe vremea lu Maria Tereza! Sa se spele cu ele pe cap ..
Apropo ..romanasii sau alte natii...cum de mor de foame prin strainatate si astia fac milioane ..??..au spirit antreprenorial vere ..si nici nu isi scot nevestele la produs...ca cei din ..Hurziceni ....:D
Asa ca ciocu mic...!!

Leo spunea...

Maestre , iar ai lasat cainii fara lesa.

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Azi este cu dublu standard?
Unii sunt useri de categoria I?

tehnocrat spunea...

Sunt 17 categorii de cetateni romani care au pasaport diplomatic, la care se adauga sotul/sotia si copii acestora, care si ei au pasaport diplomatic.
Aceasta diva, pare ca-i si inteligenta si bine imbracata. Nu face parte dintre cei ce fac de ras Romania. Eu cred ca face parte din cele 17 categorii.
Sunt foarte multi rromi cu pasaport diplomatic, acordat legal, ase ca nu trebe sa va mire cand ii vedeti prin aeroporturi.
Avem si deputati rrmi in Parlamentul UE, ex Dl Damian Draghici.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Tehnocrat, asta cu punga de 1 leu in gheaba si incaltata in gumari chinezesti, nu cred ca-i ,,diplomata,'' ci doar ca aurul pe care-l detine si din el l-a mai bagat in sticla de ,,colectie'' a cuiva politique i-a acordat acest statut! Cum dracul unul ca mine, ca ala sau celalalt nici habar n-aveam ca sunt cele 17 tipuri de pasapoarte, iar astia, nu numai ca stiu de ele, dar le folosesc la forja cu focul incins?! Din Chicago-New York-Singapore, Malta si aiurea pana-n pe varfuriloe Anzilor cu civilizatia Maya ii poti gasi cu lopata intinsa catre turisti, ca acum fro 7 ani ma milogeau in Catedrala Notre Damme de Louxemburg la modul mahalagesc si agresiv, de-mi plesnea obrazul de rusine in fata turistilor suedezi si portughezi din preajma! Nu s-a lasat una de noi pana ce fiu-meu sau nora-mea nu i-a pus in palma 50 de eurocenti sa ne lase in pace, ca ne auzise vorbind latineste...Repet: Ei au drepturi, evreiii au drepturi, etnicii germani si alte natii, dar eu, ca roman, sunt exclus de la orice drept de viata si moarte, inclusiv de la dreptul de a trai decent si de a mi se acorda ingrijiri medicale, si astfel cred ca ar fi mai bine sa-mi iau cetatenia statului Israel sau statut de rachiu, pardon, de rom, ca sa am si eu drepturi in tara mea-mama, Europa si pe Mapamond, precum astia cu lopata intinsa pe toata planeta!

CEZAR spunea...

@/m-Al,
Daca aveai si tu ..Liceul Militar - Breaza la baza si daca ai fi absolvit o Scoala de Ofiteri..erai de mana aIa !
Asa esti cam la fel cu ..Daogaru ..adica de mana a XIV....!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ne-a murit titanul comentariilor general-sportive, CRISTIAN TOPESCU, o voce imposibil de egalat vreodata, spiritul viu al tuturor competitiilor sportive, vocea de aur care a anuntat cele patru medalii de aur ale inegalabilei Nadia Comanici, apoi castigarea de catre marera campioana, Steaua, a Cupei europene la fotbal, cel care in anii '60, '70 si pana 1984 ne incanta cu acele comentarii fantastice, in care greii hanbalului romanesc, precum Gruia, Birtalan, Stokl, Draganita, Gatu si alti corifei ai dreptungiului magic cu porti reduse ne aduceau marile trofee ale Europei si ale lumii! Regrete etene, lacrimi triste, o plecaciune plina de respect profund si un pios omagiu, cu scotatere a palariei in fata acestei MARI LEGENDE A CELOR MAI MAGISTRALE COMENTARII SPORTIVE PE CARE ROMANII AU PUTUT SA LE AUDA DE O VIATA INTREAGA DE OM!A fost un OM patriot, curajos, corect, loial sportului romanesc, un indragostit de tot ceea ce facea, de publicul auditor, si poate un parinte de suflet pentru toti sportivii aceste tari intr-o perioada in care altii ramaneau muti de uimire la unele afirmatii curajoase, care dealtfel l-au scos prematur din luminile rampei in 1984! Dumnezeu sa-l ierte, sa-l odihneasca si sa-l binecuvanteze in marea mila a Lui!

iceparu spunea...

Nu cred ca ati vorbit serios.Tigani nomazi cu pasaport diplomatic?Ne-am dat naibii.Ar fi culmea sa mearga la cersit cu pasaportul diplomatic.Sa se mai mire cineva dece romanilor le e rusine sa spuna ca sunt romani.

Iulian Mareș spunea...

Caceu,
Nu prostia mă exasperează, cu numărul celor ca tine!
Tu ce crezi? Este bine sa fi doar inocent și la 60 de ani?

Huhu Rezea spunea...

ONG-şții romilor au pașapoarte diplomatice.
Coca Cosma Teohari a comentat finala CCE din 86.

Leon spunea...

RAMAS BUN DOMNULE CRISTIAN TOPESCU, fost Senator PNL si General de Brigada in retragere al Armatei Romane, cel mai MARE Comentator Sportiv Roman din toate timpurile..!

Leo spunea...

- rom cu un "r" sau cu doi "r" , adica rrom. Cu un rom , cu un "r" mai degraba este bautura marinareasca facuta din tije de trestie de zahar . In toata lumea li se spune "tigani" ( zigano , gipsy ,) numai la noi altfel. Iliescu , in goana dupa voturile tiganilor , prin '92 le-a mangaiat orgoliul spunandu-le rromi ceea ce a facut sa sporesca confuzia dintre romani si rromi. Si acum , multi straini confunda pe tigani cu romanii din cauza acestei denumiri de "rrom" , multumita lui Iliescu.
- sunt "mandria" oricarui popor care are "norocul" sa-i aiba , prin educatia lor aleasa, temperamentul lor versatil , dorinta lor nestavilita de munca , prin cinstea si corectitudinea lor mare , prin instruirea lor deosebita , etc...etc...
In concluzie , O PLAGA