Gânduri despre trecut, prezent și viitor

Un produs Blogger.

20 noiembrie 2018

Când nu muncește, Werner nu greșește!

41 comments
Abia se stinseseră ecourle gafei cu România nepregătită pentru președinția Consiliului European, gafă luată în serios de Finlanda, timp în care leneșul nostru național parcă intrase la hibernare, iată ce noi nesărate a făcut astăzi Werner, în încercarea sa de a mai da o lovitură Guvernului Dăncilă:
-De o jumătate de an strigă pe toate posturile ca Guvernul să plece, dar când i se dă o listă cu 8 ministri propuși pentru revocare de Premier, în ilogica gesturilor sale politice, în premieră după 1989, Iohannis nu este de acord cu revocarea a doi miniștri, între care, întâmplător, „pucistul” Stănescu de la Slatina. Pe vremea lui Băsescu, CCR se pronunțase că președintele poate să respingă o singură dată o numire de ministru, dar nu i-a dat dreptul să și respingă o revocare.
-Deși... tot CCR spusese că revocarea unui ministru nu se poate face fără o propunere de alt ministru, Iohannis a respins numirea pe funcție a propusului Ilan Laufer, deși nu a dat decret de revocare a ministrului titular la Dezvoltare, vicepremierul Stănescu. Cum să respingi numirea unui nou ministru dacă prin aceeași decizie postul nu este vacantat?
-Stângăcia omului care rar se apucă să muncească a continuat; nu a explicat motivele respingerii numirii celor 2 ministri. 
Cum să nu speculeze tânărul Ilan neprezentarea motivelor, pentru a-l acuza pe  Iohannis de antisemitism, pe fondul antecedentelor sale în declarațiile despre evrei. 
Nu face bine României o asemenea acuzație adusă președintelui său.
Nu cred că Dragnea i-a intins această nadă lui Werner. De altfel, Dragnea a anunțat  că el s-a abținut la votarea lui Laufer în CEx. Fie numai din acest motiv, Iohannis putea să respingă pe oricare alt nominalizat, dar nu pe Ilan Laufer.
Ministrul playboy
 „Am citit declarația de presă a domnului Laufer. Eu cred că este o reacție emoțională a domnului Laufer, care nu se aștepta ca drumul său spre o poziție de demnitate publică să fie frânat brusc. Pe de altă parte, mesajul se înscrie în tonul ridicat al dialogului care este între cele două palate (Cotroceni și Victoria) de mai multă vreme. Este o construcție, o speculație a domnului Laufer”, a spus Alexandru Florian, directorul Institutului Național pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”.

Dansatorul Ilan Laufer

41 de comentarii:

 1. https://t.dcnews.ro/laufer-iohannis-a-dat-comanda-mi-se-pregateste-un-dosar-acuzatii-de-antisemitism_624419.html

  ROU la rascruce sa ROU-cap de lance!

  2 titluri bune pentru un documentar horor!
  Vreau sa cred ca, doar din autism politic si slugarnicie de sluga umila, cu ascendent in râme, KWI face pe despotul si-si pune o lume intreaga in cap!
  Declaratie mai acida si dura decat cea a lui Ilan Laufer eu nu am citit in ultimii 30 de ani; mergand pe mana mortului-viu, Merkel, oare cine tradeaza interesele nationale?
  Este si o parte buna: posibila ridicare a vizei US si Israel vor crea oportunitatea vanzarii "cosmeliei" din Miami si returnarea celor 320000€ catre MF!
  RăspundețiȘtergere
 2. Hai, că-i tare! 47 nu 27! Dosare pe persoană fizică KWI!
  De văzut cum, de ce și în ce context unele s-au prescris!
  Totuși 47 (numar prim) reprezintă un nr mult prea mare pt prea-cinstitul KWI!
  În afară de faptul că "soția lui nu a încălcat nici o lege", este jignitor faptul cum se sustrage întrebărilor aceluiași procuror Lazăr! În fapt "Instituția primei Doamne" este operațională!? ...și noi nu știm?

  Huhu,
  Ia "dă în cărți" și vezi cine a fost primul președinte al FDRG!... poate ești curios!?
  Posibil să răspundă multilateralul a_via_nic, trubadurul epopeei nibelungilor în spațiul carpato-danubiano-pontic!

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Mares, dumneavoastra care le stiti pe toate pe lumea asta,
  Din CV lui Laufer am aflat ca stie limba engleza - nativ, limba ebraica - nativ si limba romana - nativ. Cum se poate una ca aiasta?
  Poti sa stii trei limbi native?

  Ma gandesc ca mama lui este evreica din mama evreica si tata roman iar tatal lui este englez(englezii astia nu stiu decat engleza - musai - britanica)
  Oare?

  RăspundețiȘtergere
 4. @Mares
  Despre decretul regal de confiscare a averii GEG am scris pe acest blog încă din anul 2014, era campanie electorală, pe vremea când d-ta nu citeai blogul.
  In aversiunea față de Ponta, puțini s-au sensibilizat atunci împotriva neamțului care a revendicat imobilele unei organizații naziste.
  Apropo, moșenitorii vreunui condamnat pentru infracțiuni contra umanității pot să mai mostenească bunurile confiscate ale condamnatului? Niciodată!


  RăspundețiȘtergere
 5. Mi-a mai placut la figura asta de Laufer ca a facut liceul de arte plastice si IEFS.
  Interesant ca in CV-ul lui nu apare nici un curs de economie sau drept, nici un masterat absolut necesat pentru demnitari.

  Afacerist si atat. Interesant, nu?

  RăspundețiȘtergere
 6. Huhu,
  Nu ai înțeles....
  Ia uite....

  https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Paul_Philippi

  Cat de concilianți suntem....!
  Te speli pe mâini și ești ca nou! Mai ceva ca p....!

  RăspundețiȘtergere
 7. @pentru toti rezervistii militari
  - pentru refuzul lui KWI vizavii de numirea LOV-(terminatorul de militari) in guvern ii dau 10 cu felicitari cu conditia sa isi mentina in continuare aceasta decizie, pentru ca merita din plin pentru atitudinea ei de aroganta, cinism si killer.
  - pentru dosarele pe care le-a avut sau le are si in prezent KWI sa se pronunte justitia si legea, pina la urma prezumtia de nevinovatie este valabila si pentru el, caci PSD-ul si Dragnea strigau in gura mare pe toate canalele media ca justitia trebuie sa tina cont de aceast prevedere legala, vedeti cum se aplica si pentru altii aceasta cerere a lor ?
  - pentru bataia de joc la care ne supune in continuare ciuma rosie nu o sa-i mai votez in vecii vecilor, amin !

  RăspundețiȘtergere
 8. Drăghici,
  Dacă încerci si-ti găsești singur răspunsuri, de ce te îndoiești de tine?
  Cine ți-a spus că știu totul este propagandist UTM-ist!😂
  Ah, comentam de toate...este altceva!
  În altă ordine de idei, crezi că o facultate de fizica, profesor nu ing fizician, te pregătește pt primărie sau Cotroceni?
  Eu cred că Neamțu a plecat pe fentă și a ieșit nasol pt el!
  Exact pe așteptările cuiva; adică și-a mai dat o bila neagră, singur!
  În definitiv:
  -are o facultate făcută la timp și nu pe la oricare universitate, ci la IEFS!
  -ministru este politic;
  -ar fi un atu in plus, așa cum a avut și el când a câștigat alegerile, ca minoritar
  -constat că nici Coja nu-l are la inimă, dar o fi ceva dinspre originea lui, adică înaintașii lui provin din Estul sau Vestul Europei
  -crezi că nu aș putea conduce un liceu?...estimez că într-o lună as face o skimbare radicală în bine, începând cu corpul didactic, administrativ și elevii, exact în aceasta înșiruire!
  Dar, dacă, ipotetic analizând, ai vedea-o pe Țurcanu ministru la MT, ar fi mai corect?
  Personal, eu dau credit tinerilor!
  Era sa uit...îți amintești pe cine voia Cioloș la justiție și sănătate?

  RăspundețiȘtergere
 9. @IAR
  si cei care se aud doar pe dânșii.
  Chiar nu înțelegeți că nici Cioloș, cu ministra Dragu, și nici premierul Tudose, cu ministra Vasilescu nu aveau habar să redacteze art. 40 al OUG 57/2015 și art. VIII al OUG 59/2017?
  Nu vă este clar că initiatorii reglemetarilor și autorii drafturilor privind militarii supuse aprobării guvernelor au fost finanțiști și juriști din instituțiile militare, îndeosebi din MApN?

  RăspundețiȘtergere
 10. ..cu aceasta ocazie chiar ca ne cunoastem o parte dintre ..colegi !!
  Bine ca nu au fost in functii de decizie ..majoritatea ciocanari...
  Usorul spre maxim ..retard este bine evidentiat ..de catre ei desigur..!!

  RăspundețiȘtergere
 11. PS.
  Nu mai vorbesc de m-Al..cu narodul lui ...hi..hi..hi..

  RăspundețiȘtergere
 12. @ HUHU
  chiar daca blogul este al tau si esti fan inrait PSD, este treaba ta si eu iti respect aceasta optiune. insa tu persisti in ceva care se vede si din avion si cred ca si un copil de generala vede realitatea, numai tu nu vrei sa o vezi. si eu am crezut ca tu ai dreptate dar in timp m-am convins ca nici guleratii si nici ministrul apararii nu pot sa decida de capul lor ce sustii tu. cum adica astia sunt mai tari decit factorul politic ? adica tu vrei sa ne convingi ca guleratii au redactat art. 40 al OUG 57/2015 și art. VIII al OUG 59/2017 si i-au obligat pe Cioloș, cu ministra Dragu, și pe premierul Tudose, cu ministra Vasilescu sa le sustina in parlament sau la guvern ? te pomeni ca le-o fi pus si pistolul la timpla si aia de frica au facut pe ei si le-au votat imediat !!?? Bai HUHU rid si curcile de sustinerile tale, chiar asa de naivi ne crezi pe unii rezervisti? Nu sunt nici fan si nici sustinator al opozitiei dar si PSD+ALDE sunt aceiasi marie cu alta palarie.
  CLASA POLITICA DIN ROMANIA FIE ROSIE FIE GALBENA SAU DE ALTA CULOARE ESTE COMPROMISA IREMEDIABIL ! TOTI SUNT LA FEL, DEOSEBIREA O DA DOAR METODELE FOLOSITE IN AS ATINGE SCOPURILE LOR MESCHINE ! NU mai crede in himere caci cred ca ai si tu o virsta rezonabila si ai vazut si tu multe la viata ta, chiar nu vrei sa vezi si sa accepti adevarul despre ciuma rosie. Nu l-am votat si nici nu o sa-l votez vreodata pe KWI dar ce a facut cu aceste refuzuri m-au uns la inima, aici a procedat foarte corect.

  RăspundețiȘtergere
 13. Huhu,
  Afirmativ!
  Dar, solicitarea/comanda/cerința politică a cui a fost?
  Că și în cazul cu arcul și săgeata!...cine a făcut akizițiile țintelor? Și mai ales de ce? Ce s-a urmărit? Aici este aici și greu de explicat și digerat...

  RăspundețiȘtergere
 14. @IAR
  Ești grămadă răăăăăău de tot!Mai ai puțin și atingi solul cu aripa IAR-ului.
  Nu le pun miniștrilor pistolul la tâmple, dar ce ai vrea să facă aceștia dacă finanțiștii îî sperie că nu mai au bani din cauză că Legea 223 mărește exagerat de mult pensiile? Doar l-ai auzit pe Fifor ce enormități a spus despre fondul pentru pensii într-o ședința cu liderii asociațiilor de rezerviști. Dacă nu ai auzit și nu ai citit nici blogul, întreabă-l pe concitadinul tău Marin Neacșu. Cine crezi că l-a dezinformat?
  Esti atât de orbit de propriile percepții încât nici nu observi că eu abordez criticile la adresa președintelui din punct de vedere juridic, raportându-mă la prevederile Constituției și la Deciziile CCR. Mă doare în paișpe de persoana miniștilor respinși și de satisfacțiile pe care ți le-a produs Iohannis.

  RăspundețiȘtergere
 15. Soimule, te vei simti mai uns la inima peste o saptamana, cand Parlamentul Romaniei va avea o Sedinta Solemna dedicata Centenarului Marii Uniri, iar Presedintele tarii noastre si Comandantul Suprem al Armatei NU DORESTE SA PARTICIPE..?!?

  RăspundețiȘtergere
 16. Se anunta nori negrii. UDMR nu mai vrea sa sustina PSD la motiune. Cade Guvernul si guvernarea? La Aparare, penticostalul- sinistru al Apararii, care n-are voie sa puna mana pe arma sau sa dea ordine de lupta cu varsare de sange, de ce a fost numit? Chiar au murit de tot competentii si Generalii tarii? Nici un sectant nu va pareticipa in veci la razboaie si lupte cu o arma in mana, si nici nu are voie sa comande osti care ucid, cum de s-a facut o asemenea gafa monumentala cu Lesinatul asta? Poate el semna pentru achizitii de arme care ucid? Il lasa pe el Satana de la Adunare? La ceremonii religioase, cum se inchina el la icoane, daca n-are voie? Cum va sta in fata soborului de preoti, si el sa stea lut mort, cand toti se inchina? Nu cade ca piatra la fiere la PSD chestia asta care revolta ortodoxul roman? Pleaca analfabetii si vin incompetentii si necombatantii? Mai esti patriot daca nu pui mana pe arma sa aperi Patria? Penticostalii nu sunt in religiile care sunt agreate de statul roman, deci in afara legii! V-ati gandit, mai bine zis Dragnea, daca e crestin ortodox, inchinator cu Sfanta Cruce, a gandit la asta? Tot n-am inteles, si am mpresia ca Dragnea face ca ala care moare inecat si ii trage si pe altii dupa el, ca este in plan sa fie bagat la Jilava si ce zice el? Dupa mine, Potopul! La Aparare ni s-a pecetluit soarta, singura sansa fiind Gabita Oprea, abia in viitor! AScum, la nici 2 luni de la relansare, are 10% in sondaje. Si el putea fi cooptat, din afara arcului guvernarii, daca voiau reparatii materiale, morale, de imagine, etc, ca doar au guvernat impreuna si putea fi adus ca fiind in masura, si chiar ca tehnocrat calificat....Parca sunt blestemati sa se autoflageleze si saboteze! Dusmanca noastra, Fiola, a fost lucrata cu scule fine, de bijutier si ceasornicar, idei venite de la Dragnea pe mana slugilor, ca sa scape de ea fiindu-i oricand succesoare care sa pretinda sefia PSD! Cred ca Dragnea zice asa: ,,Bai, ma duc la parnaie, dar macar in urma mea sa las praf si pulbere si PSD-ul facut varzoi, sa nu-si mai revina, drept razbunare ca nici eu, dar nici ei!'' Politica este chiar o curva!

  RăspundețiȘtergere
 17. Chiar daca politicienii nu stiu sa compuna textele OUG dau ordin financiarilior din ministere sa ia masuri de incadrare intr-un anumit buget care sub nicio forma nu poate fi depasit.Contabilii se executa si emit modalitatile de reducere si incadrare in plaja!Este ca si cum ai stabili vinovatia cdt.ce a ordonat si lunetistul ce manuieste lin tragaciul!

  RăspundețiȘtergere
 18. @Cornele
  Cam confunzi penticostalii cu martorii lui Iehova.
  Singurul care l-ar mai pune ministru pe Oprea ar fi Ponta. In sondajele care contează, Partidul lui Găbiță este invizibil. De unde ai scos 10%?

  RăspundețiȘtergere
 19. Domnule Mares, nu vreau sa mai insist... dar ...
  Una e functia de reprezentare de Presedinte de tara si alta e functia de ministru.
  Un ministru trebuie sa aiba cel putin doua din calificarile urmatoare: ...
  Credeti ca e nevoie sa fac enumerarea?
  E clar ca daca ministrii sunt profesionisti in ... Presedintele POATE FOARTE BINE sa fie chiar fost profesor de fizica. Recunosc, e bine sa aibi o vasta cultura, sa fie in tema cu diplomatia, politica externa etc. Cunoasteti pe cineva care sa indeplineasca toate conditiile pentru a fi un bun presedinte al Romaniei? S-a nascut deja? Eu nu cred.

  Ifrim, esti varza la cunostinte despre diverse religii...

  RăspundețiȘtergere
 20. In alta ordine de idei, dati-mi exemple de ministri din guvernele altor tari care au "pregatirea" unor rataciti in guvernul Romaniei.
  Acum sunt curios nu carcotas.


  PS. Domnu H' am gresit, am comentat la politica. Scuzati!

  RăspundețiȘtergere
 21. Intreb şi eu, nu ar trebui aşa cum prevede Constituţia, ca OUG 96/2018 să fie depusă la Parlament- condiţia a doua ca să fie în vigoare, prima find publicarea în MO? Nu de alta, dar nu reuşesc să o găsesc la Parlament şi termenul de depunere a expirat, în MO s-a publicat. Un pic de sprijin, vă rog.

  RăspundețiȘtergere
 22. Antonim
  De ce intrebi pe un topic politic?
  Prima condiție este ca ordonanța de urgență să fie depusă la Parlement, prima camera competentă a fi sesizată, ceea ce înseamnă că acesta trebuie să fie in sesiune sau sa fie convocat în termen de 5 zile, și abia apoi OUG se publică în MO.
  Respectiva ordonanță este înregistrată la Senat la L677/2018.
  vezi
  https://www.senat.ro/legis/lista.aspx

  RăspundețiȘtergere
 23. Drăghici,
  În mod normal guvernul este rezultatul votului, fiind validat politic de parlament!
  Deci guvernul, în genere este politic! Există și guverne tehnocrate, reale, nu că porcăria lui Cioloș!
  Nu te mai da că nu înțelegi! Un ministru are la dispoziție un întreg aparat tehnic, de specialiști în domeniu! Asta este normalitatea!
  La a doua întrebare...NASTASE Adrian, bun și pt Premier și pt Președinte!
  Îți ajunge, sau îți mai dau?

  RăspundețiȘtergere
 24. Ifrim,
  100% Afirmativ! Ești pe soluția corectă!

  RăspundețiȘtergere
 25. Ce ni se ascunde sau
  "Adolf și Visarion dănțuiesc cu sârg!

  "Statul perfect"! Nici despre asta nu știe, nu a auzit, nu a fost informat?

  https://ioncoja.ro/se-tin-de-prostii/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+ioncoja+%28Ion+Coja%29

  RăspundețiȘtergere
 26. Tot pt dl. Drăghici,
  "Președintele nu poate refuza cuiva vocația de a deveni ministru(...). Prin urmare, eu am exprimat în CEx punctul de vedere bazat pe articolul 85 din Constituție, bazat pe decizia CCR din 2008, bazat pe literatura relevantă de specialitate care promovează aceeași soluție!"/T.T.

  Concluzia: demnitatea ministerială (eu adaug și cea de secretar de stat) este vocațională și în majoritatea cazurilor politică!
  Sper sa nu apuc sa vad inaugurarea "Universității de guvernare, cu 2 facultăți: Facultatea de miniștri și Facultatea de secretari/subsecretari de stat!"

  RăspundețiȘtergere
 27. Nu stiu de ce va chinuiti atata, de ce nu cereti consultatii de la "arvocatul international / unuiversal" :aviamuci, t3, calugarul, dr.femei gravide etc.

  RăspundețiȘtergere
 28. Tehnocrat,
  La Excelența Sa ajungem extrem de greu și doar pentru arbitraj international! El este însuși Slujirea, Entitatea Absolută, un fel de ET, în materie de Drept al Căii Lactee!

  RăspundețiȘtergere
 29. Legi strambe, discriminatorii și interpretate abuziv .La ACEEASI vechime , functie si grupa ca militar unii pot iesii la pensie ca” activi ” chiar de mizerie dupa legea buna 223 ( exceptie sintagma abuziva ” in activitate” ( lege modificata grosolân de OUG 59/²017 si OUG 57/2015 de guvernele de hoti ) altii pentru ca sunt deja militari rezervisti sunt lâsati sâ moara de foame. ...

  RăspundețiȘtergere
 30. Domnule Mares, m-ati provocat un pic...
  Ce consilieri sa ai ca profesor de sport, chiar foarte inteligent si priceput la afaceri. Cum te intelegi cu ei?
  CE AI IN COMUN CU EI?
  Eu cred ca un om pregatit in drept, economie etc. poate sa fie si om politic.
  A nu se intelege ca am ceva impotriva absolventilor IEFS ... poate impotriva profesorilor de sport din liceul de pe vremea noastra, stiti la ce ma refer.
  Dumneavoastra va faceti ca nu intelegeti...

  Si, in final, ce este un om politic? Un orator in parlament? Un negociator care impaca capra si varza? Un pompier care stinge incendiile sociale?

  Eram si eu filosof pe aici ...

  PS. Faptul ca s-a declarat român e de apreciat la domnul Laufer.
  Il contrazic numai habotnicii de la JPost. Celor de la JPost nu le convine că un cetatean roman care are si stramosi iudaici se declara simplu român.

  RăspundețiȘtergere
 31. @Iulian ,pe "excelenta sa" nu poti sa-l numesti 'avocatul diavolului" deoarece la cat este de priceput ,nu l-ar angaja nici DRACU'

  RăspundețiȘtergere
 32. Drăghici,
  Hai că deraiezi...
  Studiază întâi organigrama unui minister, compunere, natură, număr, specificitate, structuri în subordine....!
  Președintele Poloniei fost lider Solidaritatea a fost simplu muncitor, șef ekipa in Gdansk!
  Nu exista încă stat tehnocratic, iar teocrația este o utopie.
  Ce lege împiedică un profesor de sport să nu fie numit ministru, premier, președinte?
  Cine era Obama înainte că să intre oficial în Casă Albă?
  Doar primul negru ce intra fără mop!
  Cine era Merkel, crescuta și trăită în RDG, inclusiv facultatea și membra a partidului comunist?
  Cred că ai văzut-o ce sexoasă era la plajă, la nudiști?!
  Bleah...
  Dacă tot nu înțelegi ia-o că pe un postulat!
  Să nu încărcăm blogul cu lucruri deja clarificate....

  RăspundețiȘtergere
 33. Jenant comentariul dumneavoastra domnule Mares.
  Mie imi pare sincer rau ca va pretati la goange din astea de bodega.

  RăspundețiȘtergere
 34. Domnule Mares,
  Inca un pic de rabdare...

  Eu nu sunt adeptul tehnocratiei.
  Am afirmat ca NU POATE FI ORICINE MINISTRU.
  E clar?

  Amatorismul si veleitarismul nu au ce cauta intr-un guvern SERIOS.
  Ati afirmat de Angela Merkel ca a fost membra a PC al RDG.
  Ce vi se pare anormal? Gandeste intr-un fel neconform cu vederile dumneavoastra "democrate"?
  Judecati domnia voastra demnitari din alte tari? Hai ca sunteti tare...


  PS. PS. PS. M-am cam saturat sa citesc neghiobii... am sa iau o pauza.

  RăspundețiȘtergere
 35. Drăghici,
  Pt că ai abuzat de răbdarea mea: Înainte marș!....este o comandă militară, doar!

  RăspundețiȘtergere
 36. Și când vorbește, KWI scoate dume de gâgă: "Cea mai mare realizare a ROU de 100 de ani încoace este Marea Unire!"
  ....noi am stat pe loc și l-am așteptat pe el ca să dea gogoritze pe gulerul cămășii!

  RăspundețiȘtergere
 37. @ Onorabile, am fost Cdt. Plt si mi-au picat pe mana Martori ai lui Iahoa, Penticostali si Aventisti, CARE AU REFUZAT CATEGORIC SA PUNA MANA PE ARMA, si in bunatatea mea, sa nu faca puscarie, i-am trimis la Combinatul Siderurgic la Galati ca diribisti la lopata! Interesati-va ca nici un pocait, de la orice secta, nu pun mana pe arme, incalcand contrar porunca Decalogului, Sa nu ucizi! Stiu foarte bine despre ei, am si Diploma de Absolvire de excelenta in Adventism de Ziua a sapte-a de trei luni, in cadrul Adunarii Onesti in 1995, foarte pasionat sa invat intensiv Biblia, refuzand categoric sa-mi parasesc ortodoxia si sa ma inrolez lor! Am un curs intensiv si in Penticostal, am urmat si cursuri la Martorii lui Iahova, tot ca studiu comparativ biblic si absolut nici o secta n-a reusit sa ma convinga cu numic sa-mi schimb religia. La aceste cursuri am descoprerit ca toate religiile si-au adoptat Biblia dupa interese, nici ce catolica nu este ca cea ortodoxa, comparativ fiind psalmul 50 intre toate religiile, exemplificativ, schimbarile fiind cu mult mai multe! Asa ca Les este total paralel cu Apararea, ba chiar poate sa fie sabotor in numele Domnului, crazand asa ca poate apara Cetatea Ierihonului!!

  RăspundețiȘtergere
 38. KWI stia de toate protocoalele....

  Insusi, Lazar, cocota, il instiintase prin proiectul managerial, sustinut la CSM, ca va face protocoale cu oricine!....ca asa a procedat si la parketul de la CA-Alba!
  Bine ca nu a facut cu bufetul din piata si WC garii din Alba Iulia!


  https://t.dcnews.ro/dezvaluiri-din-dosarul-lui-lazar-il-anunta-pe-iohannis-ca-face-protocol-cu-sri_620125.html

  RăspundețiȘtergere
 39. Tizule ai de grija sa nu te apuce si pasiunea comparativa pt.Coran ca de te prind aia la curs s,a dus 1/2 din-trânsa!Acum nu ca ar conta ,dar doar asa pentru imagine!

  RăspundețiȘtergere
 40. @Cornel
  Penticostalii sunt de mai multe feluri, după mintea avută de pastorii care au interpretat versetele biblice.Este un cult neoprotestant derivat din catolicism, apărut foarte recent, în jurul anului 1900. Insista foarte mult pe rolul tamaduitor al rugaciunii, initiatorul cultului fiind bolnav din copilarie. Penta... a cincizecea zi după Inviere, Rusaliile.
  De altfel, toate religiile sunt creații ale minții umane, pentru a se redescoperii pe sine și pentru a explica tot ce este ineexplicabil, la un moment dat, în natura înconjurătoare.

  RăspundețiȘtergere