Un produs Blogger.

joi, octombrie 17, 2019

Rezerviștii nu au uitat să someze!

15 comments
STOP UMILIRII MILITARILOR!
Material prelucrat de Forumul Structurilor Asociative ale Militarilor în Rezervă. 
Lectura aparţine Col (r) Viorel Gligor.
Material care circula online!

15 comentarii:

reddog spunea...

Pinochet, Allende si unii care sareau din elicoptere in Pacific. 😁

In toata viermuiala aia marxisto-comunista din America Latina Chile sub guvernare militara a lui Pinochet arata cel mai bine. 😁

https://marxismromanesc.wordpress.com/2018/09/28/11-septembrie-1973-lovitura-de-stat-fascista-a-lui-pinochet/

doru spunea...

oare nu putem sa fim mai seriosi cand comentam aici?
de multe ori am impresia ca nu toti dintre cei care comenteaza pe aici sunt rezervisti militari sau in activitate!

Patrascioiu spunea...

Mares bag seama ca esti proprietar de Oscar.Ai tupeu. Sunt 0 gramada de generali si colonei care sunt absolventi de liceu militar,scoala de ofiteri de 4 ani,absolventi de AMG =UNAp,cursuri post academice care nu sunt posesori de Oscar.Are dreptate acel Plt.adj.sef.Va-ti invartit si va-ti tras niste pensii babane.Daca nu se pune ordine in sistemul pensiilor militare,daca nu se anuleaza Oscarul atunci pensiile dupa contributivitate este solutia corecta.

Gaby spunea...

Mircea Geoană, nr. 2 în NATO... știrea zilei.

Cei care conduc lupta militarilor români nu pot prezenta acest video și lui ?
Nu ar putea Mircea Geoană să sprijine militarii români ?

Leon spunea...

https://observator.tv/eveniment/veterani-armata-romana-licitatie-centru-refacere-319738.html

Cezar spunea...

O porcarie marca gligor-gropan..aceste personaje traiesc in lumi paralele
Ce asteapta?
Sa vina populatia si sa roage guvernantii
HAI BAI MAI DATI.LE CATE CEVA SI LA ASTIA!NU.I TREABA CA UNI CA MARES AU PESTE 15.OOO PE LUNA..ADICA ....

Leon spunea...

Art.18 din L.149/2018: 1) Soldații și gradații profesioniști au dreptul la pensie militară de stat, potrivit legii.
(2) Soldații și gradații profesioniști, pensionari militari, cărora li s-a conferit Semnul onorific În Serviciul Patriei pentru 15, 20 sau 25 de ani de activitate în domeniile apărării, ordinii publice și securității naționale beneficiază de un spor de 10%, 15% sau, respectiv, 20% DIN CUANTUMUL PENSIEI, similar cadrelor militare, potrivit legislației în vigoare.
Art.11.al.3) din L.80/1995:
"Pensionarii militari decorati cu ordinul Meritul Militar clasele a III-a, a II-a si I beneficiaza de un spor de 10%, 15% si, respectiv, 20% AL CUANTUMULUI PENSIEI"
Pentru pensionarii militari s-au respectat cele doua articole dar pentru cei trecuti in rezerva cu drept de pensie dupa aparitia OuG 59/2017, NU..!
Este un ABUZ din partea celor 3 CPSuri, care evident trebuiau sa adauge procentele de mai sus la cuantumul pensiei militare stabilita cf.L.223/2015...!

Arfy spunea...

Pătrășcoiu - glumești! Nu există oscar neîmpărțit! Chiar și subofițerii beneficiază din plin! Numește un colonel sau un general fără oscar și-ți promit că-mi cer iertare și-mi pun cenușă în cap! Mai atent cu va-ți...

Mihai spunea...

daca Chioru ,Liviu ,olga , Tări si alti trepadusi ar fi participat cel putin odata ca invitati la aplicatiile de pe timp de var (35*0 ,iarnă de la Cincu , Malina ,etc asigurandu-le transportul cu autobuzele Mapn ,antice ,fara climatizare ,la care ies aburi din motor arltfel ar fi vazut lucrurile. Daca niciun sef SMG nu i-a invitat ei probabil or fi crezand ca pe acolo-i distractie si vorbesc in consecinta .

Patrascioiu spunea...

Unii,aflati printre pensionarii de dupa 2010, s-au vazut cu pensii unflate si dorm linistiti.Tresar insa cand aud de lichidarea inechitatilor de teama ca pierd Oscarul.Sunt si pe aici,activi in acest blog.Se dau pesedisti dar de fapt ei sustin PSD in speranta ca acest guvern al lui Dancila nu se va atinge de Oscarul lor.
Subsemnatul nu sunt fanatic al nici unui partid.In 2016 am votat PSD in speranta ca se va face dreptate.In final s-a dovedit ca m-au mintit.Acum cu riscul ca voi pierde la pensie vreau dreptate.Daca nu se accepta EGALITATE CU CEL AFLAT IN ACEEASI SITUATIE JURIDICA atunci pensie dupa CONTRIBUTIVITATE.FARA OSCAR.OSCAR aplicat pensiei este furt.Astept iarna si voi discuta cu parlamentari din toate partidele parlamentare.

Cezar spunea...

Asaaa.Ice
Bine ca te.ai trezit si tu..??

Cezar spunea...

Probabil ca nu are dar,imi place sa.l oftic
Tremura sa nu.i bărbătească Osckarul🤣😂🤣😂😜😜😜

Leon spunea...

Pentru Cornel Ifrim :https://www.stiripesurse.ro/mutare-surpriza-pe-scena-politica-psd-si-unpr-urmeaza-sa-fizioneze-surse_1393631.html

Iulian Mareș spunea...

Ice,
Că celălalt susținător al contributivității este naiv nativ se știe de f mult timp!
Însă, la mata este o kestiune medicală, îmbătrânind ai dat în mintea copiilor și scrii numai prostii!
La 15000/luna plătești să ți se facă cumpărăturile sau le faci on-line!
*Eu primesc pătrunjelul prin Fan Courier!
Degeaba țipi căci oskarul nu se va mai generaliza precum salariul de merit!
Tu ai luat Premiul anual (al 13-lea salariu) însă după 2010 nu s-a mai acordat; idem primele trimestriale!
Vezi că ești în plutire și te salvează doar goliciunea cavității craniene? Îți faci aliat unul care nici compania nu o merita? Ești ca el? Nu ai decât să îl susții, însă el numai prostii scrie. Atât poate!

Valentin spunea...

Eu mă-ntreb dacă aveți cea mai mică idee când spuneți asemenea elucubrații domnule Arfy! Datorită unor asemenea afirmații habarniste nu există coeziune și un mod unitar de acțiune intre pensionari sau intre pensionari și cei activi. Sunt încă activ și vă garantez că practica monopolizarii "Oskarului" de către comandant,locțiitor și câțiva apropiați este generalizată în toate unitățile! Cvasitotalitatea subofițerilor și ofițerilor cu funcții de execuție sau de comandă relativ mici nici nu îndrăznesc să spere la acest "Oskar", indiferent cât de aproape este momentul pensionării! Apropos domnule Arfy, mai ușor cu jignirile la adresa celor care nu sunt de acord cu "ilustra" dvs părere și așa zisă omnisciență de care faceți atâta tapaj! Habar nu aveți care este realitatea!Nu obișnuiesc să comentez pe acest blog dar am fost stupefiați cu toții(suntem un grup de prieteni, ofițeri încă activi) când am citit bazaconiile scrise de dvs, care nu au nici cea mai mică legătură cu adevărul! Să vă fie rușine pentru modul cum comentați, eludați într-un mod grosolan adevărul și vă jigniți colegii de blog care îndrăznesc să aibă altă părere decât a ilustrei dvs persoane!