Un produs Blogger.

luni, martie 02, 2020

A apărut Mircea Badea cu fustă!

35 comments
Nu știam cine este și unde prestează Dana Budeanu, deși de ceva vreme am citit schelălăieli de la cei ridiculizați de ea.
Dana Budeanu a studiat marketing-management la Royal Holloway of London, a facut un master in european business la London School of Economics, iar in prezent isi da doctoratul in integrare europeana la University College London.

A ajuns la episodul 9 pe un Vloger găzduit de site-ul Stiri pe surse:


Zilele trcute au fost luați liberalii în buzele țuguiate ale acestei doamne, pe motiv că nu au fost în stare să găsească un om al lor, ca să candideze la Capitală, apelând la serviciile gângavului care a zis că salvează România dar s-a pierdut pe el.
Despre Iohannis, puțini au vorbit în halul ăsta, ca Dana Budeanu:

"Hohanis, aka popou de vădană, a ieşit cu un mesaj extrem de periculos. Pur şi simplu Hoha şi aceşti pensaţi iritaţi de la epilat fac pipi pe Constituţie. Măi, nenorociţilor, nimeni, nici dansatoarele lui Hoha, Stanciu şi Tănăsescu, nu a votat împotrivă", mai spune Dana Budeanu, despre reacţiile la decizia CCR.

35 de comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
hai ca m-ai facut curios....
relevant este ca Dana a fost căsătorită cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao și împreună sunt părinții unor fetițe gemene în vârstă de 15 ani, deci a avut cascaval, pentru pornire!

In afara de corectele aprecieri la adresa lui Hohanis am inteles ca ridiculizeaza toate divele, in fapt foste si prezente fufe!
Imi place limbajul si limba:

https://www.pov21.ro/2020/01/23/tara-arde-dana-budeanu-e-pe-val-da-n-ai-cum-ametito/

Iulian Mareș spunea...

Femei in pantaloni si barbati in fusta! Da, "Un muzeu pentru „curlangii”


Iata ce se petrece la Muzeul Naţional de Artă Contemporană şi Muzeul Literaturii Române!

"Fireşte, sub tutela preacuviosului Minister al Culturii… Ei bine, Norvegia, Islanda şi Liechtenstein au finanţat instituţiile sus numite cu 200.000 euro pentru înfiinţarea unui muzeu L.G.B.T., un muzeu pentru „curlangii”, cum îi numea Panait Istrati în povestirea „Stavru”, pe deviaţii sexual, adică rasa care se împerechează în buzunarul de la spate; un muzeu pentru „curlangii”, cu denumirea de Muzeul Culturii Queer. La polul opus, joi 13 februarie 2020, liderul de la Kremlin a declarat: „O căsătorie este o uniune între un bărbat şi o femeie! […] Rusia nu va legaliza căsătoria între persoane de acelaşi sex atâta timp cât Vladimir Putin va fi preşedinte”. Dacă „subiecţii” şi „«cultura» Queer” îi plac „civilizatului” şi „tolerantului” Occident atît de tare, de ce nu-l fac la ei acasă, la Oslo, cu vechea denumire Christiania (ce ironie!), la Vaduz sau Reykjavik?
Dacă deviaţia sexuală se numeşte cultură, să mă ierte Dumnezeu, ăştia de la Ministerul Culturii sînt plecaţi cu sorcova, demonstrînd ce înseamnă pentru Iohannis „România normală”! Acest Iohannis atît de arogant, încît nici dacă i-ar cădea nasul pe jos nu s-ar apleca să-l ridice! Minorităţile sexuale pun majoritatea normală pe coji de nucă, iar oile lui Panurge se comportă ca la „Referendumul pentru familie”! Pandemia L.G.B.T., mai exact treaba mizerabilă cu poponarii din Europa occidentală este dictată cu de-a sila şi în România, ţară creştin ortodoxă de mii de ani!

Nişte jeguri de la Bruxelles ne impun mizeria lor plină de dobitoci, slugarnici dezaxaţi şi cretini incurabili. Pervertirea instinctului sexual este, potrivit ştiinţelor medicale, o boală, fapt demonstrat, pe care îl poate afirma orice medic sau psiholog care n-a chiulit de la cursuri. Noi trebuie să-i ajutăm pe aceşti bolnavi. Să-i trimitem la medic. Nu să-i tolerăm, ca sursă de infectare a societăţii. Presa are şi ea contribuţia ei murdară!"

De Maria Diana Popescu / https://www.art-emis.ro/editoriale/un-muzeu-pentru-curlangii

Sebi spunea...

https://www.hotnews.ro/stiri-opinii-23676411-cine-este-dana-budeanu.htm

Iulian Mareș spunea...

O saptamana voioasa!

Un cupli iese la un restaurant pentru a sărbători un an de la căsătorie.

La un moment dat, soțul întreabă:

– Tu, dragă, este adevarat ca ai avut mai multe relații înainte de a te căsători?
– Deagule, mâncare bună ai?
– Am!
– Haine curate ai?
– Am!
– Azi-noapte ti-a plăcut?
– Mi-a plăcut!
– Dar ieri-seara ți-a plăcut?
– Și înca cum!
– Păi cum crezi tu că se învață toate astea? La fără frecvență?

M spunea...

Din spusele doamnei Budeanu:

"Îmi este la propriu scârbă să vorbesc despre felul în care poliţia, armata, pompierii şi militarii sunt batjocoriţi, trataţi verbal şi nu numai, de toate gunoaiele acestei ţări, pentru că nu poţi fi decât gunoi ca om să nu ai respect faţă de aceste categorii. Tu nu ai cum mă, să faci parte din nimic mă, din niciun fel dă ţară, dă naţie, dacă tu ca om îţi baţi joc de sub orice formă de cei care au grijă la propriu ca tu să poţi trăi într-un echilibru, gunoiule. Toţi mafioţii şi jegurile care agresează poliţişti, îşi bat joc de pompieri, toţi cei din presă care fac asta, cei care au generat mişcări de presă sau de stradă împotriva acestor categorii sunt nişte larve."

RESPECT!!!!

Acum poate va dati seama si de ce toti putoii usr si pnl au sarit cu bocancii pe ea!

M spunea...

Revin ca am mai gasit ceva!

"„Nu vă e, mă, ruşine să mergeţi pe stradă şi să vă uitaţi în ochii altora când voi nu aveţi minim respect şi consideraţie faţă de cei care reprezintă la propriu naţia din care facem parte cu toţii? Oamenii ăştia sunt de dimineaţa până noaptea pe străzi, în frig, în condiţii în care băăăă, voi nu ieşiţi până la colţ să vă luaţi o cola pentru că sunteţi nişte plăpânzi, mă!


Armata obligatorie
De aia urlu să fie introdusă armata obligatorie, ca să înţelegeţi ce înseamnă şi ce fac aceşti oameni de dimineaţa până seara, faţa de care aveţi atitudine precum: scuipat, înjurat, persiflat, batjocorit….Nu cunosc legislaţia, probabil e prea blândă, pentru că, cu siguranţă dacă aduci orice fel de injurii oriunde pe glob eşti arestat pe loc.

Sunteţi nişte gunoaie şi atât
Nu există aşa ceva…la noi se împing, aruncă, sunt agresivi, strigă să-i omorâm pe jandarmi, să moară poliţia….mă sceleraţilor, o naţie se adună în jurul acestor categorii de oameni şi-i sprijină. Oriunde mai există câte unul care greşeşte, o uscătură nu defineşte o pădure întreagă….s-a ajuns în România să se ceară desfiinţarea poliţiei pentru că nu ştiu ce s-a întâmplat la Caracal, păi voi sunteţi sceleraţi? Să se pună la îndoială ceea ce face de 20 de ani SMURD….voi realizaţi că nu mai aveţi nicio valoare? Sunteţi nişte gunoaie şi atât…”

M spunea...

😁😁

M spunea...

.... Cum spuneam.... hotnews, g4media, protv .... aia care se simt atacati ori ei ori personalitatile intangibile pnl + usr
Cand ii spui unui fatalau trait din banii parintilor ca trebuie sa iti pui dracului ciorapi cand porti costum normal ca il deranjeaza pe queer!

Iulian Mareș spunea...

Se vede amprenta instrucției intelectuale in UK!

*Spune-le doamnă la dive curve și la #putopalmiști râme sau plante, pt sistemul nervos primar sau kiar lipsă!
**Are verbul la ea, arată și bine pt o mamă de adolescente gemene....

radud spunea...

Plavanul de la Cotroceni îmbrăcat cu geacă rosie îndemna masele la revoltă.Cat de de deraiat poate fi!

Călugărul spunea...

Să nu uităm primii care au făcut pipi pe Constituție au fost cei de la CCR care au decis din burtă că toate pensiile pot fi tăiate mai puțin ale lor pentru că magistrații au patru ouă și'drept de șmecher'.Si se știe (zic ei) ca in Romanistan dreptul de șmecher e mai puternic că orice lege.

gigi 2 spunea...

Sa nu uitam cine facea parte din CCR atunci.Chiorul ala si alti pusi de pdl si Basescu, care ne-ai invalidat referendumul de demitere al lui Base. Sa nu uitam ca unul a fost votat de 10 ori pana la 2 noaptea ca sa le iasa.

Leon spunea...

https://www.stiripesurse.ro/verdict-politic-cu-dana-budeanu-episodul-10-dupa-sorina-pintea-pe-ala-il-ia-urmatorul-pe-autostrazi_1436033.html

Iulian Mareș spunea...

Cât vrea el, că-i Robo_cap!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

N-o fi fata patronului blocului meu, Ovidiu Budeanu, care are cel mai mare Mall din Bacau si o avere de 30 milioane de euro? Nu stiu cum s-o cataloghez corect, mai ales ca despre armata n-a vorbit de rau, si am citit niste afirmatii pertinente la niste institutii ale statului, cat si despre muiangiii care le conduc. Se pare ca aici e vorba despre cum luam lucrurile in sine, insa trebuie sa scrie despre ceea ce crede, si crede bine despre noi si ceea ce vede! Pentru expresiile pamfletare ii dau nota 10 (ZECE)!

Huhu Rezea spunea...

Are un impact mediatic infiorator. Jumătate de milion in 2 zile pe episod.
Principalul pericol pentru un astfel de demers este repetarea elementelor de stil. Deja am remarcat repetarea unei poante in 2 episoade consecutive.

Leo spunea...

Flavius ,
Este blocul patronului sau blocul tău ?
Cât despre fătucă , dilema e și mai mare.
Nu am înțeles totuși , ce talente nemaipomenite are.

Leon spunea...

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Ioan_Radu_Budeanu&ved=2ahUKEwiJ0uPN9vvnAhWjysQBHStXCyAQFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw0tVjJ_8oR6vwckqtnluxF2&cshid=1583157023369

M spunea...

A fost soția fiului Deliei Budeanu (o știți de la TVR). Cred că și - a păstrat numele.

Iulian Mareș spunea...

Ia verfica-i CV! Doctorat luat afară...
Dar de unde știi că-i curva? Pt că vorbește mai stradal?

Iulian Mareș spunea...

Tibi,
O plătește YouTube pt Nr de accesări! Dumirit?

Huhu Rezea spunea...

Dacă a reușit să-i scoată din minți pe cititorii băsiști și iohanniști, că liberali nu le poți spune, înseamnă că fătuca asta chiar are talent.
Măi, voi nu ați înțeles ce v-a spus prin interjecția ...marș? Vă gonește, nu vă poenește!

Leo spunea...

Era o vorbă pe timpuri :
" Mai bine să mă bată ,decât să mă îmbrâncească"
JULIO,
NU.

M spunea...

@Microsoft

S-a luat spoiala de cultură și bun simț?
"curva"? Atât puteți?

Eu am mai spus că sleahta din jurul lui Johannis e o adunătură de frustrați!

M spunea...

Doamna a avut câteva remarci de foarte mult bun simț la adresa militarilor și polițiștilor.

Un om care vorbește frumos despre noi cred că nu ar trebui jignit de personaje gen Microsoft. Sigur, dumneavoastră moderați postările!

Gigi spunea...

Domnule H,patroane,un virus bântuie pe aici,faceţi rost de un Antivirus puternic,altfel,ca orice virus,face rãu.

Iulian Mareș spunea...

Cât de veche este ortodoxia și celelalte culte creștine?

Certificatul de naștere/Cat de veche este credinta ortodoxă?
Dacă sunteți romano catolic, este bine sa știți că până în anul 1054 Biserica Catolica a fost una cu cea Ortodoxă.
În acel an Papa de la Roma s-a desparțit de cele patru Patriarhate apostolice (Constantinopol, Alexandria, Antiohia si Ierusalim) și a început să facă schimbări dogmatice.
Astfel Biserica Catolica este veche de 1000 de ani.
Dacă sunteţi un luteran, religia dumneavoastră a fost întemeiată de către Martin Luther, un fost călugăr din Biserica Catolică, în anul 1517.
Dacă aparţineţi Bisericii Anglicane, religia dumneavoastră a fost întemeiată de către regele Henric al VIII în anul 1534, deoarece Papa nu i-a acordat dreptul de a divorța și a se recăsători.
Dacă sunteţi un prezbiterian, religia dumneavoastră a fost înființata de John Knox în Scoţia, în anul 1560.
Dacă sunteţi congregaționist, religia dumneavoastră a fost iniţiată de către Robert Brown, în Olanda în anul 1582.
Dacă sunteţi protestant episcopal, religia dumneavoastră a fost o ramură a Bisericii Anglicane, înfiinţată de către Samuel Senbury in coloniile americane, în secolul 17.
Dacă sunteţi baptist, îi datorati principiile religiei dumneavoastră lui John Smyth, care a lansat-o la Amsterdam în anul 1606.
Dacă apartineti Bisericii Daneze Reformate, îl recunoaşteţi ca fondator pe Michelis Jones, deoarece religia dumneavoastră își are originile în New York, în anul 1628.
Dacă sunteţi metodist, religia dumneavoastră a fost fondată de către John şi Charles Wesley în Anglia, în anul 1774.
Dacă sunteţi mormon, bazele religiei dumneavoastre au fost puse de catre Joseph Smith în Palmyra, New York, în anul 1829.
Dacă sunteti membru al Bisericii Armata Salvării, secta dumneavoastră a fost inițiată de catre William Booth, în Londra, în anul 1865.
Dacă sunteti membru al Bisericii Scientologice, anul în care aceasta religie s-a născut este 1879, iar cea care a fondat-o este Mary Baker Eddy.
Daca apartineti uneia dintre organizatiile religioase cunoscute sub numele „Biserica Nazarineanului”, „Evanghelia Penticostala”, „Biserica Sfânta” sau „Martorii lui Iehova”, religia dvs este una dintre sutele de noi secte fondate de oameni în ultima sută de ani.
Dacă sunteti Creştin Ortodox, religia dumneavoastră a fost fondată în anul 33 de către Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.
Nu s-a mai schimbat din acel moment. Biserica noastră are acum 2.000 de ani vechime şi, din acest motiv,
Ortodoxia, Biserica Apostolilor şi a Sfinților Părinţi, este considerata cu adevărat „Una Sfânta Sobornicească şi Apostolească Biserică”. Aceasta este cea mai importanta moștenire pe care putem să o transmitem tinerilor acestui nou mileniu.
Pr. Dr. Mitiades Efthimiou

*Daca sunteti #2% apartineti oricarei religii si nimanui! (Eu)

Huhu Rezea spunea...

Altfel spus, toate religiile sunt creaturi ale minții umane in incercarea de a a explica necunoscutul.
Crestinismul nu a fost creat de Cristos. Precrestinismul a propovăduit venirea lui Mesia, ca o forma de contestare a vechii religii iudaice. Vechiul Testament priveste perioada anterioara anului 33.

Iulian Mareș spunea...

Sunt voci care susțin că creștinismul a fost inventat de învățații români, că c/măsură a spiritului războinic al iudeilor, pt a propaga ascultarea și încetarea revoltelor.

BONIFATIE spunea...



Da, doamna este belă, inteligentă, rațională, dreaptă și drăcoasă. Dreapta credință și cele 10 porunci nu îmi îngăduie să spun mai mult.
Cu voia Domnului, o zi bună tuturor!

Iulian Mareș spunea...

Drăghici...
Nu am cunoștință dacă și români! Dar vestici sunt mulți!

Huhu Rezea spunea...

Cititorii perspicace au înțeles că e vorba de învățați romani și nu au mai făcut atâta tevaturâ.

Iulian Mareș spunea...

Drăghici,
Daca Daca nevoia de ironii eu deskis frontiera!
Sucă, dacă vorbim de precreștinism putem vorbi de români?

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
Din câte înțeleg marele ministru - primar al MAI îl invită pe Coarnă să discute, să negocieze cum și când să execute o Hotărâre definitivă a ICCJ!
Asta-i gândirea unui basist infatuat ajuns din primar de târg provincial, fost și prezent în lumea interlopă!
Vai ce supărare că a dat cu huuu și vuvuzeaua când a venit Robo_Cap la bilanț!
Daca nu s-a mărit alocația copiilor are de gând să aplice Cîțu hotărârea definitivă?

Iulian Mareș spunea...

Dacă tatăl lui Liviu Plesoianu s-ar fi jucat în copilărie cu un copil ce avea pe tac-su in in secu sau in PCR, Plesoianu este Ciumă Roșie, dar roșie rău!

Când tatăl marelui activist și ministru la sănătate a fost dovedit colaborator ordinar al securității, prin hot definitiva a ICCJ înseamnă: "tata a greșit"!
Dar ce plm a făcut mai #VUIE? A scuipat pe jos, pe stradă?
Ai draku de nemernici, cu țâța pe care ați supt-o și nu numai ....