Un produs Blogger.

duminică, august 30, 2020

Să fie, oare, primul partid fără tătuc?

33 comments
Sociologul Vasile Dîncu, membru al Clubului de la Cluj, relocat în PSD după condamnarea lui Dragnea, vorbește la DC News despre noua față a social democraților, bărbosul de Buzău, care nu mai este tătuc.

33 de comentarii:

Mihai Anghel spunea...

Răul cel mare, pentru pensionarii militari,a fost făcut de LOV.

reddog spunea...

Huhu face parte din grupul de la Valcea si este fan al grupului de la Rahova condus de Livache Rahoveanul.
Mare om tovarasul prim-secretar Dragnea dar a fost condamnat de reptilieni.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3398127916913108&id=100001477988247

Ein Stein spunea...

Cataline daca nu exista vointa politica de a indrepta lucrurile, in primul rand, esential, de a destructura clanurile mafiote care paraziteaza si paralizeaza institutiile statului, pot sa dispara toate partidele si sa apara altele, rezultatul va fi acelasi. Faptul ca nu avem autostrazi, spitale, invatamant, cai ferate, politie, DSP in plina pandemie, etc. este din cauza ca institutiile statului din toate domeniile sunt complet acaparate de clanuri mafiote si de cumetrii, de la toate partidele. Exemplul cel mai recent este al PNL-ului care cu surle si trambite anunta ca va restructura, vor da afara totate rubedeniile, vor profesionaliza, bla, bla. Rezultatul care a fost? Au mai angajat cate zeci de mii de analfabeti, neveste, amante cumetri, nepoti si toata fauna, cu bune referinte de partid, in toate posturile cheie ale statului. Pai cum ai vrea sa se schimbe ceva, in bine? Asta e vrajeala de campanie electorala. Problema noastra, a romanilor, marea problema, este statul, un stat complet incompetent si mafiot si nu partidele politice ca nu PSD-ul sau PNL-ul poate sa acorde contracte cu statul sau sa faca numiri in posturi in institutii. Toate partidele trebuie sa se hotarasca la un moment T0 de la care nu vor mai vedea statul ca o prada ce se cuvine celui care a invins in alegeri. Restul sunt doar basme.

DOREL spunea...

Vine incet si ziua cand avem si noi un cuvant de spus.Sper sa-i doara rezultatul asa cum ne doare pe noi tampeniile pe care le-au facut si nu au dorit sa le indrepte. Trebuie insa sa vedem acum cine merita ,nu cumva sa-i ajutam pe cei cu idei mai trasnite. Ar merita votul acei care inteleg si promit solemn sa indrepte tampeniile facute de LOV si partidul ei.

Iulian Mareș spunea...

Știai că idolul tău nu mai candidează la PG București ci la Afumați? Sub numele de Petrov Pietrovici...

Calinmihaib12 spunea...

..visuri..!(..vise..!..!

Iulian Mareș spunea...

Dacă de la acești judecători/pretori așteptăm repunerea în drepturi, atunci aceasta se va îndeplini postum, când strănepoții vor fi de vârstă vârsta noastră....

https://evz.ro/incredibil-judecatorii-au-demascat-practicile-uluitoare-ale-procurorilor-dna.html

Călugărul spunea...

Când statul este total asimptomatic la boala mafiei și este condus doar de interlopi și de (politicieni hoți mulți din ei chiar sefi de clanuri interlope tip pegra (având ca scop doar
sporirea jafului bugetului de stat) Clanuri interlope numite pompos partide politice) nu mai există nimic de făcut! Doar să stingă cineva lumina ca în 89.

Dan B. spunea...

@reddog:
Până la această dată, sper că ai realizat că nu sunt fan PSD.

Dragnea a fost închis pentru câteva mii de euro, plătite de către DGASPC unor cucoane angajate fictiv la ordinul .....? Chiar, al cui? Deci, dacă și acest rechizitoriu mizerabil, cu probatoriu contrafăcut, a fost admis de judecători „dalmațieni”, .....

Dar hai să „punem în oglindă” cazul lui Dorin Cocos, cu cele 16 milioane $USA, primiți și recunoscuți ca mită de la Microsoft. Parchetul îl acuză pentru 9 mil $, iar „dalmațienii” îi impun să înapoieze doar 2 mil $ și scapă după 2 ani, în care 6 luni a fost în arest preventiv la Politia capitalei, 1,5 ani arest la domiciliu și control judiciar.
Deci o condamnare echivalentă, ca durată, cu perioada arestului preventiv
Întreb: mai știi vreun caz în care, pe timpul derulării termenelor de judecată, „dalmațienii” îi acordă vreunui inculpat o mică învoire dincolo de graniță, ca cea pentru D. Cocoș, la Dubai, pentru a debloca secretele conturi ale lui Băsescu și Udrea? Banii ăstora și ai lui au plecat cu Coldea și impricinat, pe la accesul diplomatic din aeroport, în avionul lui Iordache (Blue Air), Cocoș având rezidență acolo.
Băiat deștept fiind, el a deschis conturi pe care le-a blocat imediat, iar deschiderea lor a fost negociată cu beneficiarii lor, care au influențat judecătorii „dalmațieni” cu privire la sentință.

Așadar, Dragnea a fost „agățat” doar pentru o angajare fictivă și încă stă închis, iar Cocoș ......

Călugărul spunea...

Cine deține parola softului care centralizează voturile la biroul electoral central deține și puterea absolută în Romanistan! Perciunatii știu de ce.

Viorel spunea...

Domnule Cătălin, „dacă ești băiat deștept” (cred că știi la ce mă refer) îți vei reevalua comentariul pentru că PSD nu are cum să dispară (este partidul oamenilor nevoiași chiar dacă / ca orice partid politic are și derapaje datorită unor politicieni și nu politicii pe care o face) ca partid important cum afirmați. Va rămâne un partid important indiferent dacă moțiunea va trece sau nu (va trece spre știința dumneavoastră). Iar ca să ajungă la guvernare, orice partid politic este nevoit să facă o alianță pentru că nu suntem nici în Coreea de Nord nici în Cuba cu vot 99% pro un partid anume. Și mai ușor cu PRO România dumneavoastră condus de domnul Victor Ponta. Îl simpatizez ca om și om politic, dar nu uit când dintr-o greșeală de interpretare și-a dat demisia pe facebook (fără motiv) iar România a intrat în derapaj prin venirea domnului Dacian Cioloș care a stricat tot ce a făcut bun PSD. Și ca să fiu parolist nu o uit nici pe doamna LOV, un dezastru pentru noi.

anonim spunea...

Uite'sa!!
Povestire cu un avion si un cioban
Un nou tip de avion se prăbușește la zborul de încercare, cutiile negre sunt furate, nimeni nu poate trage nicio concluzie asupra catastrofei.
La inspecția Ministerului Apărării, singurul martor ocular este badea Ion, un cioban ce se uita cu privire tâmpă, de analfabet...
- Spune baciule, îl intreabă un colonel, cam ce-ai observat?
- Apăi, domnule dragă o harabaie zbura, când numa' ce o palalaie s-o aprins, no și unde nu s-o țipat harabaia în gios...
- Baciule, nu înțeleg nimic din ce-mi povestești, fii te rog mai clar!
- Pai bine,domnule dragă, de ce nu spui așa? Ieri, la orele 14.00 un bombardier de tip Stealth, V5, generația 68, greșind unghiul de încidență cu cel de așezare, a intrat într-o vrie necontrolabilă, în acel context a pierdut ireversibil altitudine, astfel încât s-a produs acest regretabil eveniment.
- Baciule, m-ai spart, spune colonelu', de unde știi termenii aceștia?
- D-apăi când eu eram comandant de escadrilă, matale erai cioban..., ca mine, acum. Apoi, matale ai intrat la politică. Tu cioban, eu colonel...Tu colonel, eu cioban. De asta pică avioanele ca muștele, șefule!

Huhu Rezea spunea...

Uite că poate și @akord de Bartolomeu să posteze un comentariu haios!:(:)

Huhu Rezea spunea...

Ferească Al de Sus să-mi recalculeze pensia prin actualizarea elementelor de calcul la data trecerii în rezervă, cum gresit s-a reglementat în forma initială a L 223/2015. Noroc că art. 109 si 110 au fost reparate prin hulitul art. 40 al OUG 57/2015.
Ce stii tu, habarnistule?

Laleaua neagră spunea...

Iar ati plecat toti dupa fenta ...LOV a fost doar unelta materia cenusie a fost tot in curtea armatei si anume respectiv clocarii lui IFRIM au manipulat totul si vor manipula continu...

Leon spunea...

@T2, daca taceai filozof ramaneai..!
MARTI,1 septembrie 2020 NU este programata nicio sedinta de Comisie !
Miercuri Dimineata, Da, AR PUTEA avea loc o Sedinta a Comisiei de Aparare, si dupa amiaza este programata deja o sedinta de plen a CD..!

Leon spunea...

@Catalin, la fotbal si politica se pricepe toata lumea; un singur lucru iti mai trebuie, sa inveti sa scri si cu litere ceva mai mici..!

Viorel spunea...

Domnule Dan B, (doar ca o simplă conversație), dacă cele spuse de dumneavoastră sunt adevărate, cine nu va lăsat să ieșiți pe un post de televiziune (Antena 3 spre exemplu) și să prezentați documentele scrise negru pe alb și să solicitați sesizarea organelor competente în direct, eliminând astfel cenzura băsistă spre exemplu cum sigur veți afirma. Nu mă bag în cazul domnului Dragnea, dar cum spunea și domnul Ein Stein, dacă fiecare politruc dintr-un anumit partid (PNL sau PSD ca să le luăm ca dimensiune=politicieni cu funcții de conducere) angajează numai câte 2 cucoane pe anumite posturi, se mărește aparatul bugetar la 2 milioane de persoane (de ce nu ar fi angajată soția sau fica unu-i cadru militar fără loc de muncă spre exemplu / ați uitat dând timpul înapoi când într-o unitate militară existau funcții vacante de P.c.c. se angajau cu prioritate soții sau copii de cadre militare ca protecție familială ?).
Și dacă vreți să fiți corect, enumerați toate peroanele implicate în dosarul Microsoft (https://ro.wikipedia.org/wiki/Dosarul_%E2%80%9EMicrosoft%E2%80%9D) și nu spicuiri în funcție de ranchiună sau afinități.

Pop Iuliu spunea...

@All
Huhurez a făcut acest site pentru pensionarii militari!
Văd ca unii dintre noi se dau mari politologi, vai Steaua lor!!!
După 25-30 de ani intr-o organizație de tip militar este dificil sa găsești logica clasei politice.
Desigur ca papagalii din armata pot rămâne papagali și in politica, rari sint aia ridicați de val, gen domniii col. Mocioalca și col. Lupescu, camarazi care au rămas militari!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lasati-l din ecuatii pe Ponta securistul, el are treburi grele de turnat, fiind in functie de de codoș sef, nu sa conduca stanga! A lasat proaspata guvernare in urma cu cativa ani sa traga o fuga in Turcia sa-si rupa cotoiul, dar ca sa fie in fruncea stangii o sa plece in Madagascar sa-si deschida o afacere la intrecere cu Fasole Mazare! Deh, orice securist are afacerile lui!
@ Tehnocrat si @ Leon, implineasca-se voia Domnului! Oricum, ceva se va intampla, bine sau rau! Vom vedea noi ce si cum...

Leon spunea...

"Ordinul de Sus" s-a cam pierdut pe drum, intre Palate !
Mai informat nu sunt, dar pot intui( am mai spus asta..!) ca o decizie privind Actualizarea pensiilor de serviciu( inclusiv Respingerea OuG.59...) se va lua numai dupa Decizia CCR de Taxarea suplimentara a acestora( sedinta din 30 septembrie)..!

Leon spunea...

Uite Iulica, mai avem si tineri vericali:
https://www.stiripesurse.ro/eleva-de-10-care-a-refuzat-banii-lui-orban-guvernul-cauta-sa-mi-traga-la-raspundere-parintii-si-ii-ameninta_1500996.html

adiadiadi spunea...

Adevarat

spiritul lui Haret spunea...

Continuati nejustificat traditia de pe vremea cand erati activi.Dece va muscati de cur pentru ca acum numai primiti functii si grade platite?

Dan B. spunea...

@Viorel: Pentru ceea ce a făcut sau, mai bine-zis, nu a făcut Dragnea pentru Militari, nu este cazul să-l susțin.
Și cum nu susțin electoral „stânga” sau „dreapta” politicii românești, nu voi promova vreo formațiune politică parlamentară.
În ceea ce privește sesizarea organelor competente, te asigur că, în ambele cazuri, este unul și același DNA, furnizorul celor două rechizitorii, motiv pentru care nu consider necesar a sesiza SIIJ, caci există și autosesizare, dacă se vrea așa ceva.
Să nu uit, Dragnea a fost în concubinaj cu Luluța și Coldea până a realizat că stăpânii lor îi vor capul, iar aroganța lui i-a orbit vederea și i-a „ucis” niscai neuroni.

ifrim spunea...

Faptul că suntem dezbinați rezultă și din faptul căci tot SNApOP nu suntem în stare să mergem pe mâna unui singur partid.Câte bordeie atâtea obicee!Chiar de pariem pe un cal șchiop trebuie să ne asumăm.Dar nu este nimeni capabil să ne lămurească și mobilizeze.Drept urmare daca cumva la beție merg la urne votez UDMRul ca mai apoi să-i pot înjura:Ie-te ai dreak unguri i-am votat și nu vor să-mi actualizeze simbria!

Leo spunea...

30.08.1940 - 20.08.2020
Se fac azi 80 de ani de la Dictatul de la Viena

Iulian Mareș spunea...

Motiunea nu va trece pt ca nu vrea PSD, prin ekipa mai mult sau mai putin scolita in padure!
Daca motiunea va trece, atunci trebuie interpretata intr-o alta keie: insubordonarea!

Iulian Mareș spunea...

Partial! Nu era singura in partid si in guvern....

Iulian Mareș spunea...

Pt ca inca este virgina!

Iulian Mareș spunea...

Generalul Costas/R Moldova a lansat o scrisoare deskisa catre KWI, pe 25.08! stiai?

Iulian Mareș spunea...

Dar KWI este ocupat sa inteleaga ce maciuca directa a primit!

Aflam si ne crucim!

"Mai mulţi lideri germani, printre care preşedintele Frank-Walter Steinmeier, au denunţat, duminică, o "atingere adusă democraţiei", după tentativa de luare cu asalt a clădirii Parlamentului naţional în timpul unei manifestaţii anti-corona, informează AFP, dpa şi Reuters."

"Imaginile de sâmbătă seara, în care se poate vedea cum mai multe sute de protestatari forţează un baraj al poliţiei pentru a urca pe treptele celebrei clădiri a Reichstagului din Berlin, au creat o undă de şoc în Germania, potrivit Agerpres. Acest incident a fost punctul culminant al unei manifestaţii "anti-măşti" ce a adunat aproape 40.000 de protestatari împotriva restricţiilor legate de pandemia de COVID-19 şi care s-a soldat cu circa 300 de arestări în urma confruntărilor cu poliţia.

Preşedintele german Frank-Walter Steinmeier a denunţat "un atac insuportabil ce a vizat inima democraţiei noastre", "excesele de extremă dreapta", precum şi "drapelele Reich-ului" german în culorile negru, alb şi roşu, agitate de manifestanţi în memoria Imperiului dispărut în 1919 după Primul Război Mondial.

"Nu vom accepta niciodată aceasta", a adăugat Steinmeier.

La rândul său, ministrul german al justiţiei, Christina Lambrecht, i-a îndemnat pe germani "să se apere împotriva acestor duşmani ai democraţiei noastre", în timp ce a fost lansată o dezbatere asupra oportunităţii de a autoriza acest tip de manifestaţii.

"Imaginea insuportabilă a neonaziştilor în faţa Reichstagului (...) nu se poate repeta", a declarat ea în faţa grupului regional de presă Funke, în timp ce colegul său, ministrul de interne Horst Seehofer a vorbit despre "un derapaj inacceptabil" vizând "centrul simbolic al democraţiei" germane.

Manifestanţii au fost împiedicaţi la limită sâmbătă seara să pătrundă în clădire, de către forţele de ordine, care au utilizat spray-uri pentru a dispersa mulţimea şi au arestat mai multe persoane.

Reichstagul, unde se reunesc deputaţii germani în sesiune plenară, are o mare încărcătură simbolică în Germania. Clădirea şi celebra sa cupolă au fost incendiate în 1933 de nazişti, într-o acţiune percepută ca fiind menită să îngenuncheze ceea ce mai rămânea din democraţia germană între cele două războaie mondiale."

Tataie asta are buba la cap? Uita repede si intelege greu?
Pai cum infierau ei actiunile jandarmilor pentru apararea P. Victoria!? Si au deskis dosare sefilor jandarmilor!
Nenea, ce zici esti de noaptea mintii? Lasa-i domne sa demonstreze cat si cum vor....! Pai, nu?

BONIFATIE spunea...


Totuși, luând în considerare calendarul lunii august, între noi și nemți este o diferență politică uriașă... de vreo 20 de zile.