Un produs Blogger.

miercuri, octombrie 28, 2020

Campanie murdară pentru prezidențialele din SUA

38 comments

 

In anii 2017, 2018 și 2019, Hunter Biden ar fi fost personajul principal al unor imagini cu 

bărbați și femei în timpul unor acte sexuale, iar înregistrările se pare că ar fi fost făcute

 de spionajul chinez, susțin site-urile care au postat aceste imagini, difuzate ulterior de 

campania republicanilor, pe mai multe rețele sociale. Mai mult, în cazul acestuia, 

s-ar vorbi și despre droguri.

(Imaginile compromițătoare sunt, conform sursei)



38 de comentarii:

anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

De ce cenzirezi autorule?

merlot spunea...

Sa luam ce e frumos nu ce e urat.Incepand de la 70 de ani diferenta de varsta chiar si mica isi spune cuvantul.USA a avut presedinti relativi tineri.Ce naiba ia apucat?

anonim spunea...

Pe mine nu m-a cenzurat nimeni.Mi-am sters singur comentariul....stie calin de ce

Alex spunea...

Trump joaca extraordinar de murdar.Discursurile lui in fata simpatizantilor sunt pline de minciuni la adresa lui Biden.Alegerea lui ca presedinte al S.U.A. a fost se pare masluita .Un om cu un asemenea caracter nu avea ce cauta in fruntea Americii.Un filfizon care face doar gesturi si declaratii teatrale ,care nu are nimic din insusirile care se cer unui presedinte.Pe langa fostii presedinti este ca o caricatura pe laga un tablou de Rembrandt.Ii place al naibii sa faca cadou sepci.

Calinmihaib12 spunea...

Akord: eu nu știu la ce te referi..,dar fi atent că mai e
aici... un comentator "călin"..!
La care din ei te-ai referit..?

raul spunea...

Ceva de reflectat: https://www.libertatea.ro/opinii/cine-e-mai-esential-din-tara-cine-e-mai-strategic-adunam-mere-cu-pere-si-ne-cam-enervam-3204756

anonim spunea...

scuze a fost din viteza si era "Cătălin"

Huhu Rezea spunea...

Prefer nonconformismul lui Trump decât Deep State-ul Partidului Democrat susținut de anarhiști de tipul celor care au urlat și prin piețele publice din România.

Cezar spunea...

Vivat Trump @

M spunea...

@Raul

Imi spunea cineva care a lucrat la programul de guvernare al PSD-Dragnea ca la capitolul SANATATE s-a pus problema: unde bagam banii - in spitale noi sau in salariile medicilor?

➡ Unii ca sa bage in spitale, ca se vad, ca raman ca fiind "ctitorii" ale psedeilor.

➡ Altii, nu, sa bagam in salariile medicilor ca oamenii voteaza nu cladirile si ca degeaba avem cladiri daca ne pleaca medicii.

La Aparare a fost viceversa s-a decis sa se bage in armament. De aia suntem la baza piramidei salariale si d-aia cand e vorba de actualizat/indexat/recalculat pensii militare "iesim din anvelopa financiara".

Trebuie sa recunaostem ca banii bagati in armament aduc favorabilitatea vanzatorului (americanul ne da sepcuta), aduc o vaca de muls pe ani si ani de zile (mentenanta, consumabile, upgrade) si, tot cinsit, cati dintre militari ar fi votat PSD daca marea solde si pensii? Ca se vede ca desi au salarii frumusele facute de PSD nici aia din sanatate nu s-au imbulzit la vot nici cei din educatie nu s-au calacat pe picioare sa puna stampila pe cei trei trandafiri! 😁

M spunea...

@Huhu Rezea

Vezi ca la americani Biden e un fel de Ciuma Rosie...adica de stanga, cum ne place noua! 😁

Huhu Rezea spunea...

Democrații, controlați și finanțați de Soros, sunt susținatori ai structurilor civice și politice antisistem, nu au nimic în comun cu social-democrația de pe la noi.

Viorel spunea...

Domnule M, zilele trecute a apărut pe burtiera unui post de televiziune (România TV. sau Antena 3, nu mai rețin exact) următoarea știre: Sistemul sanitar este în colaps financiar (probabil de asta se împrumută actualul govern cu sume enorme) pentru că majorarea salariilor personalului sanitar începând din anul 2018 la nivelul anului 2022 s-a făcut din banii de la Fondul national unic de asigurări sociale de sănătate care se utilizează pentru (Legea nr. 95/2006 Republicată):
Art. 271.(redau doar alin. Care ne interesează).
(2) se utilizează astfel: a) pentru plata serviciilor medicale (CRED CĂ ÎN PROPORȚIE DE 75-80% ALTFEL NU AVEAU CUM REALIZA ACEST LUCRU / LA NOI NU SE POATE CĂ E MAI PROȘTI, VORBA …..) , medicamentelor, materialelor sanitare şi a dispozitivelor medicale, inclusiv a celor acordate în baza documentelor internaţionale cu prevederi în domeniul sănătăţii la care România este parte;
b) o cotă de 3% pentru cheltuielile de administrare, funcţionare şi de capital ale CNAS şi caselor de asigurări de sănătate. Prin legile bugetare anuale se poate aproba depăşirea limitei de 3%;
c) fondul de rezervă în cotă de 1% din sumele constituite anual la nivelul CNAS, în condiţiile prevăzute la art. 265 alin. (4). (2) Veniturile fondului se utilizează şi pentru plata indemnizaţiilor de asigurări sociale de sănătate în condiţiile legii.
Aveți dreptate, noi cumpărăm frigate, corvete, rachete, după care vorba domnului KWI în videoclipul cu poligoanele. Și ei se luptă… și dă-i și luptă pentru reparare, înzestrare, modernizare că dor ciurucuri cumpărăm. Și ei se luptă… și dă-i și luptă



Mihai spunea...

Dacă Huhurez a inchis " Scoala de soferi" scriem aici!!!!
Sper ca Mares Iulian sa nu fi urmat sfaturile mecanicului Cezar si sa fi pupat autobuzul in bot in intersecție iar acum sa fie in pijama prin salon cu plicul in buzunar in grija asistentelor cu 6000 / luna.
Sper sa nu fie cazul.Ii doresc multa sanatate si toate cele bune.
Mai degraba cred ca a fost delegat de Huhurez sa introducă pe scara larga impreuna cu Coarna social democrația in Congo (Călărași, Giurgiu)🤣🤣,obiectivul fiind ca tuturor cu "stangacii" pnl_ iste sa li se toarne cu palnia in cap social democrația, si daca se poate sa-i radicalizeze impotriva Iohan_ismului.
Dacă va intampina greutăți sigur Huhurez si Leon ii vor sari urgent in ajutor.

Calinmihaib12 spunea...

CE se afirmă=e o:ÎNȘELĂTORIE..!
REPUBLICANI:"ROȘII"..= agreați de partidele(PRIVATIZATE..)= declarate = de STÂNGA ..mondiale..(??)
DEMOCRAȚII:"ALBAȘTRII"..=agreați de partidele=declarate = de "DREAPTA":LIBERALE..mondiale(??)
RESTUL..= vorbe goale..!!

Calinmihaib12 spunea...

..se cam aleargă..fără "minge".. după "fentă"= în "jocul" PERFID,..ABSCONS..al POLITICII ..de ORIUNDE..!

M spunea...

@Huhurez

Sau social democrații de la noi și-au pierdut busola intrând pe reduceri de taxe și impozite sau cotă unică?

Biden respectă liniile directoare de stânga: impozitare averilor mari, organe sociale, obamacare, minorități defavorizate.
Neomarxiștii lui sunt chiar consecvenți. Ai noștri de la USR au luat-o pe arătură.
La noi Soros e cu dreapta. O brambureală teribilă mon cher. Singurul consecvent e excelența sa, ambasadorul SUA în România.

Toți prietenii mei americani sunt cu Trump. 😁 Să vedem ce iese!

M spunea...

Le-ați încurcat. Democrații sunt la stânga, cel puțin față de Republicani.

Calinmihaib12 spunea...

Nu am încurcat nimic..!
"Stângistii" noștri(BOGATI.).. vor să inducă "asta",pt.că au interese comune,și îl pupă..pe TRUMP pe șapca și cravata ..ROȘIE.!

Calinmihaib12 spunea...

TRUMP = "pacifistul"..!?( nu m-a convins de asta..!,se înțelege bine cu PUTIN(care stă în stand-by..la "umbra"..tropăirii altor"elefanți.."vremelnici..!),CHINEZII..(!!= în ciuda "aparențelor"..!),coreenii de nord,iranienii..!etc.
..să-l vedem..cum..va rupe SUA în două..(fizic..!=sper să mă înșel..!)

Calinmihaib12 spunea...

Ce tot o dați cu "neo-marxiștii" ...??!; spuneți limpede:
"MARXIȘTI"= CLASICI..!=adică SUPER-BOGAȚI care prostesc LUMEA cu "social-democrația"..de peste o sută și..ceva de ani..,pt.că, altfel..INDUSTRIALIZAREA LUMII..nu mai progresa,,fără "păcălirea" proletariatului=cu: "egalitate..","fraternitate", "libertate" și..."firimituri" ..azvârlite cu dispreț..!

Calinmihaib12 spunea...

..care "deep-state"..??!
..NU EXISTĂ AȘA CEVA..! separat = de PUTEREA EXECUTIVĂ:la vedere..!(cel puțin în cazul nostru..!
Se spunea =LA NOI =mai ieri- alaltăieri..că tot "răul"..e din cauza statului "ascuns"..??= ca = SCUZA CEA MAI FACILĂ a guvernantilor oficiali =la vedere= de a FUGI de..,de a.. SE SUSTRAGE de.la RESPONSABILITATEA
.."prostiiilor".. =comise în cursul guvernării..!!
..și: în situația că,..chiar ar exista REAL un "deep-state"= acesta ar fi constituit din "structuri oculte"(chiar și..în partidele zise:"din opoziție".. ..!) =STRÂNS LEGATE (ombilical.) DE PUTEREA OFICIALĂ..! și care rezolvă "treburile murdare" ale unei PUTERI de STAT..!!
.Dacă n-ar fi AȘA(=.oricum e tragic..), ar fi.TRAGIC, pt.că înseamnă că guvernul oficial e o ..MARIONETĂ..!!(..A CUI.??..!)

CEZAR spunea...

NB
Ajunsese si rau in ultima perioada...
Sa te aliezi cu ..acefali precum MaKiss Starostele de Hurzicati sau cu plotonerul CorneliunSSon. zis si SIRVUPLE MADAME si cu dreapta intinsa ..ca la televizor..pentru a sustine pensiile nesimtite de peste ....semnal bruiat...vai ..vai...!!!

Dan B. spunea...

Oare de ce te fute grija despre campania electorală murdară de la Uncle Sam?
Vreodată, i-a interesat pe yankei de soarta românilor? Eu zic că DA, căci nu s-au lăsat până nu au impus noua ceea ce nu le-a convenit lor vreodată, ne-au sărăcit prin preluarea resurselor naturale sau/și prin complicitate la așa ceva.
Oricum, regimul Trump a fost mai bun decât cele anterioare, însă meteahna de a trimite aici, ca ambasadori, pe idioții din USA nu a dispărut nici acum.

M spunea...

Cine stăpânește răspândirea informației (presă, internet) are o imensă putere politică.

Doar un exercițiu de imaginație: apar filmări cu membrii PSD, noaptea, mutând saci cu voturi la BES 1. Apoi, a doua zi, se răstoarnă ierarhia și candidatul PSD câștigă la câteva voturi diferență.

Vreți să spuneți că nu lua foc UE? Ambasadele nu explodau? DNA, DIICOT și PITICOT nu erau cu mascații pe ei? Spălații pe creier nu erau în stradă zbierând "noaptea ca hoții"?
Ba da! Dar și la noi și la americani informația curge doar în direcția dorită.

Șoimul spunea...

Adevăr grăiești,!
Am,, obținut '' pensii decente, iar acum facem politica SUA.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa-l ia Trump pe Cezarica, sef la caprelele de pe pajistile Casei Albe, pentru muls si montă!

Viorel spunea...

Pe blogul SCMD, domnul Col.(r.)dr. Mircea DOGARU îi îndeamnă astăzi 30 octombrie pe membrii sindicatului / redau:
„Ne facem o datorie de onoare din a-i recomanda camarazilor nostri, consecventi pozitiei noastre de a sustine omul care lupta pentru drepturile rezervistilor si interesele nationale, indiferent de culoarea sa politica. Acestia sunt”.
„La Senat, domnii actuali senatori Stefan Mihu (PSD), Tit-Liviu Brailoiu (PSD), Nicolae Moga (PSD), amiral (r) Vergil Chitac (PNL), Teodor Melescanu (PP-USL) si Nicolae Falcoi (USR)”.
„La Camera Deputatilor, domnii actuali deputati Radu Babus (PSD), George Visan (PSD), Adrian Solomon (PSD), Dumitru Lupescu (USR), Dorel Caprar (PP-USL), Mihai Weber (PSD), Marcel Ciolacu (PSD), Marius Pascan (PMP), Bogdan Hutuca (PNL), Victor Ponta (Pro Romania), Mircea Dobre (Pro Romania)”.
ÎNTREBARE: Oare domnul Col.(r.)dr. Mircea DOGARU nu a aflat sau nu a fost informat că domnul deputat Radu Băbuș a fost scos de pe liste de către domnul Ciolacu acum 8 zile ?
Pe data de 21 se afla pe listă, pe 22 domnul Ciolacu cu conducerea central a PSD (toate modificările s-au hotărât la București) i-au dat cartonaș roșu. De ce ieri la Constanța DA și mâine la București NU ? Ne poate spune domnul Ciolacu sau tace ca și cu PLx-ul nostru.
Trebuie să-i dăm un impuls să urgenteze hotărârile celor 2 comisii.

Burebista spunea...

Tu chiar crezi ce scrii??
Lăsând la o parte ca nu a plecat nimeni cu niciun sac de voturi din clădirea BES și ca în grupul celor ce au întrat în acea sala pe lângă președintele BES (judecător sau procuror) au fost și membri de la partide chiar și de ka PSD...
Ar fi riscat procurorul ala și jandarmul care păzeau acea sala sa și piardă libertatea și pensiile pentru ce?
Le o fi dat bani Clotilde..... 🤣
Pana și aia de la antena 3 au lăsat-o moarta... Chiar și România TV...
Mi e asa de milă de Tudorache și de madam Firea.. Că-mi vine sa plâng..

Huhu Rezea spunea...

nu avea ce sa caute procurorul #rezist la miezul nopții in acea încăpere numai cu persoane neomarxite de la USR.
A fost o operațiune tip sparanghel.

CEZAR spunea...

Burebista
vineri, octombrie 30, 2020

Nu-i de mirare ca desi te-ai anuntat ca mare instructor auto..ai raspuns ca un habarnist !
Ai o gindire schizofrenica...Ce a vazut intreg mapamondul NEGRU..tu ai vazut ALB....

Huhu Rezea spunea...

@Cezar
Habarnist in probleme de circulație esti chiar d-ta, daca zici că semnele de circulație nu trebuie respectate într-o intersectie dirijată si sari direct peste ele la prioritatea de dreapta.

M spunea...

@Burebista

Ia mai citește o dată ce am scris!!!!!

Eu intreb: dacă erau de la PSD tot așa de liniștiți ar fi stat spălații pe creier?

Am mai pus o dată o întrebare: dacă un procuror din Teleorman i-ar fi închis lui Dragnea 7 dosare iar apoi Dragnea l-ar fi pus Procuror general tot atât de liniștiți ar fi fost spălații pe creier?

Trebuie să recunoaștem că un procuror ieșit pe treptele tribunalului cu pancarte nu mai se bucură de prezumția de imparțialitate. INDIFERENT DE PANCARTA ȚINUTĂ.
Știu că explic de geaba. Extremiștii, din orice tabără refuză să gândească. Ei iau în gușă mărgica servită.

Fără hoție ajungem departe. 😂

Și nu mai băga jandarmul. Surse din anchetă confirmă că acesta a trecut în registru toate acțiunile. De legalitatea acestora răspunde șeful BES sau adjunctul acestuia. Iar dacă domnia ta crede că un subofițer de jandarmi are șanse să își impună interpretarea sa asupra legii în fața unui procuror sau a unui judecător cred că trăiești în altă lume.

mega2005 spunea...

Nu,...idiotii suntem noi.Ambasadorii, ca sunt cu "...stein" sau cu "...mann" in coada sunt "destepti" pentru ca li se permite orice, in numele "parteneriatului strategic"...pfff!! Adica relatia de la jupan la vasal!!

Calinmihaib12 spunea...

Domnilor:..tov. "NAȘU.." vorbește ACUM(23,00)la tv-ul "lui" ..?cum că americanii lui TRUMP..au masat:țineți-vă bine: TRUPE,..BLINDATE la granița cu CANADA,unde sunt..trupe CHINEZE..!!l
..A INNEBUNIT ..INSUL..??..,căci PRESA MAINSTREAM...TACE..!!sau E fake-news..?????

CEZAR spunea...

SIRVUPLE MADAME.....

Dibaciu spunea...

Nu stiam de ce ai zburat doar Mig-15!