Un produs Blogger.

vineri, ianuarie 15, 2021

Paralelă între un ministru care a făcut reformă în domeniul pensiilor și actuala ministreasă care vrea să dea pensiile la reformă

202 comments

 


Raluca Turcan a luat televiziunile la rând pentru a anunța că va modifica Legea nr. 127/2019 din sistemul public al pensiilor, dar nu spune cum. 

Critică ministrul muncii din ultimul  guvern PSD că în lunile august-octombrie 2019 nu a emis Ordinul de evaluare a pensiilor, pentru recalcularea pensiilor potrivit legii care urma să intre în vigoare din septembrie 2021, dar nu spune o vorbă că a mai trecut un an cu ministresa liberală Violeta și încă o lună de ministeriat Turcan fără să se emită Ordinul. 

Cine vrea să asculte falsele îngrijorări țurcane poate să asculte interviul dat la A3 în emisiunea lui Radu Tudor.

Turcana se miră de ce toată lumea a reținut că valoarea punctului de pensie trebuia majorată cu 40% în septembrie 2020, fără ca realizatorul emisiunii s-o plesnească strașnic pe uitucă. 


Comentariile malițioase ale Olguței Vasilescu despre cele declarate de Raluca la A3.

"Si ultima veste "buna" de la ministrul Turcan... Se modifica legea salarizarii, fiindca "are multe inechitati" si "numai unitara nu e"... Legea salarizarii avea de parcurs 4 etape anuale, tocmai fiindca erau inechitati in sistem. Inechitati de genul ca femeia de serviciu de la politie era platita altfel decat femeia de serviciu de la scoala, care era altfel platita decat femeia de serviciu de la ANAF. S-a facut o grila, pana in 2022. In sensul ca femeii de serviciu de la ANAF nu i-a mai crescut salariul deloc in ultimii patru ani, iar celei de la politie i-a crescut, etapizat, pana sa o ajunga, in 2022, pe cea de la ANAF, dar cu o suma mai mica decat celei de la scoala, careia, tot etapizat, i-a crescut salariul in ritm mai alert. Astfel incat, in 2022, sa ajunga toate la acelasi salariu... Evident ca, inghetand toate salariile de catre actualul guvern, au ramas in vigoare inechitatile care trebuiau eliminate fix anul acesta. Sunt curioasa cum veti "elimina inechitatile" altfel decat scazand salariile unora, daca aruncati legea actuala la cos... Va rog sa ii transmiteti si domnului Catu ca presedintele Romaniei are salariul mai mic decat alti functionari ai statului, tocmai din cauza gafelor facute de guvernarea PNL! Daca vreti sa aflati cum a facut, intrebati orice functionar din minister. Va vand un pont! Comparati indemnizatia presedintelui din 2018, cu salariul de baza al unui procuror in 2018. Faceti aceeasi comparatie si pentru anul 2021!"

202 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 202 din 202
un oscar = o pensie spunea...

si cand se face dimineata?
cum este atmosfera ,acolo,printre nori?
nu renuntam la oskar

Calinmihaib12 spunea...

..vă tot amintesc faptul că IOHANNIS,făcând 2 gesturi "aiurea" (exprimare "blândă"..): afirmand.."apăsat" =înainte chiar de a ajunge președinte că:.."vreau guvernul meu".. și:..ieșind cu GEACA ROȘIE,în piață,la "demonstrații", piață ..: în care erau "manifestanți" îmbrăcați în..și/sau purtând accesorii "ROȘII": a transmis ce era de transmis non-verbal, prin simboluri:"sunt de-al vostru..!; .."relele" care se petrec..sunt făcute de "masa" de demonstranți ai.."opoziției",care:în ROMÂNIA (în care sărăcia e încă larg răspândită,săracii "lipindu-se" de oprimatori) este "slabă", incapabilă să organizeze manifestații masive, care să.. "zdruncine" o putere "stăpână pe frâie"..!
Cu alte cuvinte,chiar și demons trațiile "opoziției"sunt organi zate de "băieții noștri"..!, pt.că..PUTEM..!!!

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 202 din 202   Mai noi› Cele mai noi»