Un produs Blogger.

miercuri, februarie 03, 2021

Chestorița ,,neterminată", printre primii profitori ai L 223/2015

199 comments

Date mai complete despre cariera neterminatei Irina AICI

 Botoșăneanca Irina Alexe a avut o strălucită carieră de polițistă. A absolvit Academia de Poliție  prin anul 1997, cu Diploma de Drept, ulterior obținând și titlul de doctor în drept. A avut funcții de conducere în MAI, o perioadă deținând funcția de secretar de stat pentru Realația MAI cu Parmamentul.

La vârsta de 35 ani a fost avansată la funcția de chestor, echivalentă cu cea de general, fiind o apropiată a fostului ministru băsist de Interne, Vasile Blaga. 

Neterminata și primul ei protector politic.

In 2016, la numai 42 de ani, s-a pensionat, obținând, probabil,  o clasare de apt limitat, noua lege a pensiilor militare venindu-i ca o mănușă pentru a se dedica politicii. Pe Legea 263/2010 ar fi trebuit să mai muncească o bună perioadă pentru a îndeplini condițiile de pensionare.

Vasile Blaga a expediat-o tocmai pe funcția de secretar de stat la Secretariatul Guvernului  Ciolos, semn că proaspăta neterminată era tot în misiune, dar pe relația ,,Grupării de la Sălaj"  a fostului doi și un sfert, reprezentat de Virgil Ardelean, zis ,,Vulpea". 

In timpul guvernărilor Dragnea, rezervista neterminată, cu o pensie militară de 13 000 lei, cum să nu fie astfel compromis statutul de pensionar militar, s-a înregimentat politic în structurile politice ale +Plus Cioloș,  fiind recent numită din nou secretar de stat la MAI, dar nu la propunerea  buldogului Blaga ci a lui Barna de la  USR +.

Să vedem cine se va  răscula în lunile următoare pentru dărâmarea guvernului puiului de Ghionoi...păzit de ditai Vulpoiul de Sălaj! In poll poziție este gruparea naționalist transilvană de la Cluj care, deocamdată, a ajuns să se bucure că județul a fost cadorisit cu un prefect udemerist... decât să sufere umilința de a le fi adus un prefect ciolosist. 

Cedările în lanț ale scripcarului Orban sunt bine controlate de informațiile pe care vulpoiul Ardeleanu i le vântură de fiecare dată când vrea să fluiere contra vântului.


 

199 de comentarii: