Un produs Blogger.

vineri, martie 19, 2021

Biden ca pe tobogan

15 comments

15 comentarii:

Leon spunea...

Bravo lui ca n-a renuntat nici macar la Salutul militaresc..!
Nu acelasi lucru l-a facut si Emil Boc in emisiunea lui Andrei Gheorghe, cand nu s-a mai ridicat deloc:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.libertatea.ro/entertainment/video-momentul-cand-emil-boc-cade-in-emisiunea-lui-andrei-gheorghe-2185453/amp&ved=2ahUKEwjC06nfgb3vAhUaAxAIHV-3D38QFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw2gmWiY9-_w89Q7KmafRL19&ampcf=1

Leon spunea...

"Președintele Joe Biden se simte bine după ce s-a împiedicat pe trepte în timp ce urca la bordul Air Force One, vineri, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, citată de Reuters, anunță MEDIAFAX"

Alex spunea...

In orice pozitie ar fi cazut,tot presedintele S.U.A. ramane.

anonim spunea...

Baaaa blogheristilor va manca invidia ai???:)))
Nu de avion ci macar de sanatatea lu mosu ca sigur e mai sanatos decat noi toti la un loc
invidiosilor:))

Viorel spunea...

A căzut de 3 ori, o să-i meargă bine mandatul. Dacă era de 2-4 sau mai multe căzături dar cu soț avea ghinion. Numai la înmormântarea cuiva drag te duci cu 2-4-6 flori. La vârsta dânsului să-i dăm crezare. De vină sunt treptele și covorul de pee le. Inclusiv personalul la salutat de 3 ori. Având în vedere că domnul KWI, Cîțu și Nazare ne-au înghețat pensile, salariile, alocațiile, etc., sper să alunece și ei pe gheață (nu pe covor) să cadă în cap și să le vină mintea la loc. Poate așa ne primim și noi drepturile cuvenite conform legilor, alături de popor.

Burebista spunea...

Eu nu o sa comentez ceva care nu are legătură cu acest site..
Poate nu cunoaște-ți ca postările publice atrag și răspunderea, contravențională...

Calugarul spunea...

Bideu'' ca și Ciolanis nu conduc nimic! Sunt puși acolo pentru prostirea vulgului doar ca niște păpuși trase de sfori! Cine trage de sfori nu e treaba voastră .

anonim spunea...

Kamala Harris a castigat alegerile.Ea e coducatorul necontestat al SUA.Mosu' e doar asa,de "imagine".Sunt convins de mult de chastia asta.Urmariti activitatea si postura chiar daca Harris K. sta "in umbra" tot timpul

Iulian Mareș spunea...

Pueril, putem arunca idei de inocenti, cum ca omul politic conduce o tara, o lume...etc!
Eu cred ca ar trebui sa dam credit celor specializati in analize...

https://www.youtube.com/watch?v=qI9izAsAsdM

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ca intr-un film roz bombon, Joe Bidon, cand sa urce si el in avion, s-a că(l)cat șui pă pantalon si cat pă ce să faca o tumbă, ca o tulumbă, dar noroc cu stewardesa, de noi nevazuta, care era sezută in pozitia ,,puțintel crăcăcită, in fața durului, si tremurand usor din căpriorii gurului, iar el in cadere a avut o panoramică vedere cu umoare intre cele doua planetare, din care se evidentia, prin mucus, piscul obraznicului Venus, si tocmai aia l-a salvat de la o chicare direct in cap, caci amusinand aromele si vizionand contururile clare si-a revenit rapid pe picioare, ba înca urcand saltaret, ca un viteaz calaret pădureț ultimile trepte de risc catre deliciosul pisc! Acum, nu stiu ce s-a intamplat, dupa ce s-a inchis ușa, intre el si păpușa cu boneta in stil Katiușa, daca au fost vizate in lunetă lupte greco catolice la baionetă, ca-si permite mafalda, ca doar nu-i ofiterul roman cand isi ia penzia ori zolda de la ajutoarele sociale din foi de ziare, dar sigur ca pe lungul drum a iesit pe hoarna avionului multi aburi si fum, numai daca nu i-o fi facut aia scârbavnicia praf si scrum ca sa nu mai aiba in Putin(ă) ce-si băga replici dure cu patimă, cand pacea se clatină si, in loc de razboi armat, sa se suduie cu ce Dumnezeu i-a dodat cu de scos si bagat! Ii doresc zănatate la recuperare, cu mici, bere si zeamă de moare de la stewardesa dintre planetare, dacă o fi acră tare, ca dintr-o cazatura cu ochii beliți la piscus Venus nu se moare, ci doar daca traiesti in Romanistan si esti penzionar meletar, rupt de clocarime la buzunar!

Xman spunea...

Esti total!!!

Iulian Mareș spunea...

În fapt un om în etate, bolnav kiar, care face pe sprințarul.

Batranul spunea...

Dupa parerea dvs cum ar trebui sa zicem? Saracul.... e bine?

surferulargintiu spunea...

Susan Rice a fost numita de Joe Biden directoare a Consiliului pentru Afaceri Interne al Casei Albe. Nu are experienta in politica interna, insa a fost consilier pentru Securitate si a fost ambasadoare la ONU. Contextul este favorabil pentru Susan Rice, pentru ca vicepresedinta Kamala Harris, care este si presedinta a Senatului, va fi concentrata pe activitatea din Congres, unde va trebui sa incline mereu balanta, caci, in Senat, democratii si republicanii se afla la egalitate de mandate, 50-50.In concluzie, atentie la presedentia din umbra a lui Susan Rice. Si inca o precizare. Dupa Hillary Clinton, atunci secretar de stat, Rice este considerata celalalt vinovat pentru atacul terorist de la Benghazi (sept.2012), in urma caruia au murit agenti CIA si ambasadorul american in Libia.

anonim spunea...

Hă hă!! ce ti-e si cu partenerii astia "strategici"

https://m.zf.ro/business-international/setea-americanilor-de-petrol-rusesc-atinge-cote-record-in-pofida-19981023