Un produs Blogger.

vineri, mai 14, 2021

Bode, ministrul de Interne, se spovedește la Mănăstire despre salariile și pensiile din MAI

12 comments

12 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa fiu scuzat si sa nu fiu acuzat de altceva, dar pe acest taranoi tractorist si rezist trompetist nu-l pot asculta cu ce ar putea debita in modul cel mai odios de mincinos, trimis de gasca guleratilor pentru a scapa de gura incaschetatilor, pe deasupra inversunat impotriva PLX 199 de parca i-a murit in Lună nouă closca pă ouă! Ce sa intelegi din o trancaneală cu minciuni si sforaieli rezistent lăbarale sa ne duca de nas cum i-a invatat ohaiaua de sas spanzurat in inaltul brebeleac ca sa-si bata jioc de noi, ca niste boi? In subterane sunt stabilite ordine directionale sa nu se mai faca nimic la salariile, soldele si penziile bolițist-brotacare, dar ei vin pe sticlele televiziunilor cu caruselul promisiounilor si minciunilor sfruntate ca se va face dreptate, toate in scop electoral, imoral, sa mai iasa din cei sub 5% care cu toate aceste miciunarii nu-i mai ajuta, dalacul sa-i vută si si sa-i ducă unde si-a dus mutul iapa si gâgancul capra!

Alexcta spunea...

Mai bine îl dădea afară pe,, chestorul" Muntean.
Apropo, am primit citație pentru 29 iunie.

Cezar spunea...

Cautati..articolul
Ion..justitie
Ne vom ocupa de toate..pensiile speciae...pensiile militare in prim plan
Aparut pe unspe mai...

Leon spunea...

Lucian Bode se "Spovedeste" mult mai cursiv decat al nostru Ciuca !
Fiind totusi un Politician cu state vechi in politica mare, mai ocoleste elegant intrebarile duhovnicului Manastire..!
Oricum legea 153/2017, inclusiv sporurile, ramane inghetata in 2021 si aproape sigur si in 2022.
Cred ca si Pl x nr.199 ramane in sertarul lui Sovaiala pentru o lunga perioada de timp !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va rog sa urmariti aceste declaratii de intentii, la tot ce se discuta despre pensii, pentru ca ele au si anumite pretentii de la decidentii care ne aburesc sa ne ameteasca, intrucat nu au de gand sa le crească, decat prin exceptie doar cele cu handicap, iar celorlalte normale si nesimtite urmand sa li se puna capac, spalate de sporuri oarecum, cu detergent si sapun, fara sa scada in cuantum, iar la cele ale magistratilor, de la Interne si militare sa se produca o inghetare la cuantumul ce sa nu depaseasca salariul la data de pensionare, intr-un cuvant sa nu va mai tot faceti pe aici calcule cu operatii de celulită pe Lg 223 ciuntita intrucat va fi inlocuita, dar nu privită ca parte pe contributivitate, ci una de necesitate pentru societate, adicatelea nici civila, nici militara si nici pe contributivitate, o balaceală cu apă de ploaie si smoala sa ne apropie de termenul de pensie specială! Repet, inca o data, ca nici o pensie nu este vizata sa fie majorata, decat doar daca este o pensie prea mică si prea handicapată!

ACID spunea...

Din ciclul : ,, Mircea [ Lucian + Ciuca ] fa-te ca lucrezi '' . Sunt glume .Simuleaza dialogul , credulii naivi . Mai spre sfarsitul anului veti auzi : Anvelopa financiara nu permite ,Deficit urias , Alte prioritati sau CLISEUL ,, Pensii nesimtite '' . Spre alegeri , incolo , isi vor aduce aminte de noi . Sanatate si luciditate !!!

Iulian Mareș spunea...

Asa Corneliunsson! Care cum se vede pus imediat ii da deșteptăciunea pe rât, de zici ca toată viata numai asta a visat! Opincari și gangavi de mina a 7a, niște derbedei realizați de politic și atât...orice taratura vrea sa facă bine României! La munca cu ei...ca sunt ăi mai netrebnici, scursuri și pleava!

Iulian Mareș spunea...

Exact! Mai ales ca vremea este propice protestelor... '"Băieți și fete, ia priviți ce o sa facem, ce o sa va dam, ce o sa fie, ce o sa..., ce o sa..."!
Numai cei săraci cu duhul, dar ce săraci zic eu, doar autiști pot sa mai creadă în golaneala guvernanților ieșiți din "Spuma Marii" cu sloganuri puerile, înghițite de cei mai ieftini bifezi!

Iulian Mareș spunea...

Ar cam fi cazul ca cei care au votat acești golani ce mint și fura mai rău decât cleptomanii sa îi pupați si-n...talpa, ca v-au dat plăcută suedeză între buzișoare, acolo unde vă doarme limba!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iulian, oricat de calmi ne-am vrea, dar cad vezi o asemenea belea si otravă lăbărală si gangava, care vrea sa convinga din vorbe bâlbâite functiile senzoriale sa ni le excite, te baga in boală exprimarea nasoală si gangavă, ca un nedus la scoala elementara, daramite la cea liceală, si aia daca a facut-o e rudimentara si la serala, deci eu n-am mai avut rabdarea si silirea sa-i numar silabisirea de analfabet, desi din cap in picioare e plin scrob de apret, ca o felie de paine unsa cu serbet la fățălăul narcisist de tractorist, caci astea sunt calitatile ohaielilor userist labarale pavoazati, încravatați si împapionati caval ca niste papițoi de carnaval, sa minta mult, sa te ia peste picioare si sa gangaveasca bâlbâit si neînteles despre masurile si actiunile sociale, iar la pensiile militare nici unul habar nu are, ori ca sunt prosti de dau in gard cu capătul oiștii, ori ca li s-au dat ordine s-o faca pe prostii!

Unknown spunea...

Super raționament!👍

Xpert 86 spunea...

Toti politicienii sunt o apa si un pamant, daca dau ceva sau iau ceva o fac din interes, nu pentru bunastarea cuiva doar daca nu sunt in clientela lor sau obedientii lor!!! Plx 199/2020 e clasat de mult de politicieni!!!