Un produs Blogger.

joi, martie 10, 2022

Hartmann, "responsabil" pentru blocarea legii stării de criză în România

28 comments

 Nu am acordat atenție proiectului legii stării de criză în România, dar din ce spune acest om este ceva îngrozitor care se pregătea pentru Romania. Ințeleg că proiectul a fost retras.

Din lungul interviu realizat de Cosmin Gusă cu profiler-ul H.D. Hartmann aflăm date interesante despre situația de fapt din Ucraina care a premers și a generat invazia rusească.


28 de comentarii:

Cezar spunea...

Te ia durerea dr cap...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E fabulos!

Leon spunea...

Alt interviu interesant:
https://youtu.be/WNv6lgLyxAg

raducojex spunea...

Da, dar Gușă a plătit cam piperat interviul luat lui Hartmann: CNA-ul i-a puscat scurt o amenda de 50.000 RON.

raul spunea...

Nu mai avem loc de atatia analisti si parerologi care la primul zvon vor fi in avion sa paraseasca tara!Scarba!Scenarii va scriu si eu 100!Cititi seria lui Victor Suvorov ,despre IIRM,sa vedeti cu adevarat ,,sufletul" si in alta ipostaza ,,mintea" rusilor!Macar ,,Spargatorul de gheata"-general si apoi ,,Umbra victoriei" si ,,Imi retrag cuvintele" despre Jukov si despre armata rusa ,pt noi ca militari si veti intelege multe!Afara de nr ,creier ,ioc!Cititi ,ca nu vreau sa anticipez!Carti scrise de un om din interior si f documentat!

anonim spunea...

@Huhu
Cu placere!

spiritul lui Haret spunea...

Vezi cine e acest HARTMANN si ce caracter are .Face casa buna cu otreapa de Guse.

SorinDaniel spunea...

Doamne la romania tv, Bogdan Chiriac afirma ca e colonel de artilerie terestra.Dorm linistit acum.....

raul spunea...

Sa moara Veta ,dupa nume ,e un pui de evreu?????Doamne ,afara de Sebastian ,Steinhardt si inca vreo cativa de la evrei nu a venit decat raul!Inclusiv de la Petre Roman si Silviu Brucan,asa ca lasati-ma cu ,,patriotismul"sulii!

anonim spunea...

Aici iti cerusem parerea CFI dar te-ai dat "lovit"

anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Akord 75, e notoriu ca prin aburii din acest ,,rechizitoriu,'' @Hartman, razbat pro rusisme voalate, sau direct explicate taman sa fie gros sanctionate si generos amendate de un CNA care il are in tinta sa! Nu-l acuz ca nu-i patriot, macar o catime, doar asa sa-si camufleze activitatea sub acoperire, dar prea isi lasa expusa orientarea pro rusa la ,,Ce-i in Gușă si in căpușă, si noroc ca n-am pus botu' ca idiotu,' daca nu urmaream ce s-a vorbit, de la capat si pana la sfarsit...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Raul, nu e evreu, ci ovrei! Adica ramas cu constiinta in trecutul Anăi Pauker! Nu vezi ca si frezonul e in pas de defilare al anilor 40'-50'? Am zis ca-i Lucretiu Patrascanu pus la ingrasat, sau Chivu Stoica, Ion Gheorghe Maurer, Vasile Luca si alti giganti ai orizonturilor rosii... Masinaria propagandei estice merge unsa...

Huhu Rezea spunea...

Interviul a fost difuzat ieri. Nu avea cum să amendeze CNA asa de repede postul Goldfm.

Arfy spunea...

Interesant tricoul lui cuzmin! Doi oameni cu probleme psihice! În final, cuzmin, încearcă să-i scoată ambalarea lui ivan!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, ma mira si pe mine, caci pe Youtube se gaseste, alaturi de aceasta postare, si anuntul ca discutia-dialog respectiva a fost amendata de CNA cu 50.000lei! Suspecta treaba, stiindu-se ca CNA potcoveste dupa un anumit timp si analize profunde pe cei vizati

Arfy spunea...

Hartmann(om puternic)! Răuș(om șiret). Oare de ce și-a schimbat numele din răuș în hartmann(nume germanic).

ifrim spunea...

Mă simt în siguranță la război o să-mi fie șef conducând focul artileriei în timp scurt ,precizie chirurgicală,efect maxim,consum redus de muniție.Vorba lu' Sorin : Dormiți liniștiți FNI lucrează pentru voi!

monteoru spunea...

Individul e pitestean,neam germanic,fugit din Romania in Germania.Si-a luat alt nume.. pentru a scapa de plata pensie alimentara pentru doi copii avuti intr-o relatie cu o sasoaica.Unul din copii a fost crescut de rudele sasoaicei iar celalalt crescut de o familie oarecare.Individul dupa plecare s-a casatorit cu o nemtoaica in Germania si are cu aceasta trei copii.Vedeti ce zic despre el copii abandonati.

monteoru spunea...

Individul e pitestean,neam evreu dupa unii ,sas dupa altii,fugit din Romania in Germania.Si-a luat alt nume pentru a scapa de plata pensie alimentara pentru doi copii avuti intr-o relatie cu o sasoaica.Unul din copii a fost crescut de rudele sasoaicei iar celalalt crescut de o familie oarecare.Individul dupa plecare s-a casatorit cu o nemtoaica in Germania si are cu aceasta trei copii.Vedeti ce zic despre el copii abandonati.Omul se da ca le stie pe toate si ne invata si pe noi.Guse si el.Tusea si junghiul.

HALA spunea...

Tu realizezi ce prostii spui? Mai bine de trei sferturi dintre oamenii de cultură și de știință ai României, au fost evrei.

HALA spunea...

Monteoru deci vina lui e ca este piteștean, evreu sau sas. Deci nici una dintre originile sale nu e buna, probabil că trebuia neapărat să aparțină etniei tale.

M spunea...

Îmi cer scuze dar nu am să comentez ce spune acest Hartmann. Pur și simplu m-au lăsat nervii la minutul 10. Poate că are dreptate, poate că nu are! Nu am văzut proiectul de lege dar văzându-l pe ăsta făcând literalmente spume la gură cum că s-ar putea da comanda către cineva care "nu este român".... spus de H.D. Hartmann!!!! am închis și am trecut la altceva.

Nu mai spun de misiunile lui "speciale" în Africa unde a luptat de unul singur cu imperialismul francez și de "îngrijorarea" șoferului personal care în toiul nopții l-a văzut pe marele Hartmann cum "s-a albit la față" constatând că "proiectul de lege nu era scris prea românește".

Mă lași? 😂

PS - vedeți că se scrie cu doi "n"

Ovidiu spunea...

Comentatorul (Hartmann) observa abia acum ca exista Centrul national militar de comanda, dar el exista, este definit si are subordonarea stabilita din 1994, prin Legea nr. 45 (Legea apararii nationale a Romaniei), astfel:
"ART. 8
Conducerea acţiunilor militare la nivel strategic, în caz de agresiune armată, la instituirea stării de asediu, declararea stării de mobilizare sau a stării de război se realizează prin Centrul naţional militar de comandă.
Pe timpul agresiunii şi al stărilor prevăzute la alin. 1, Centrul naţional militar de comandă se subordonează direct Consiliului Suprem de Apărare a Ţării."

De asemenea, "transferul de autoritate" este definit din 2011 si aplicat ulterior, in aproape toate misiunile externe ale armatei. Prin Legea 121 din 2011 privind participarea fortelor armate la misiuni si operatii in afara teritoriului statului romanesc, se stabileste:
"ART. 11
(1) Transferul de autoritate se realizează de către Ministerul Apărării Naţionale, prin Statul Major General, şi reprezintă acţiunea prin care România predă controlul, la nivel operaţional şi/sau tactic, al forţelor sale participante într-o anumită misiune sau operaţie comandantului/comandamentului care conduce misiunea sau operaţia respectivă."

Politicienii (unii foatre vechi sau care s-au perindat pe la putere) si comentatorii afla dupa mult timp si doar sub presiunea unor evenimente grave de existenta sau continutul unor legi esentiale pentru apararea tarii si nici atunci nu catadicsesc sa le citeasca inainte de a face afirmatii.

E adevarat ca privind varstele de mobilizare discutate in proiectul de modificare comentat, acestea trebuie reanalizate...

De altfel, se stie de mult ca Gusa e prorus...
https://www.hotnews.ro/stiri-presa_regionala_arhiva-1721530-gusa-bastardul-mamei-rusia.htm

CEZAR spunea...

Razboiul merge bine ...sint incintata !!!

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbit.ly%2F3sY2x2o%3Ffbclid%3DIwAR3VE38Z1fLiiEH8mgBaYIpAXiadMiqprJRtr_L6kJagh7aaVYta7YBUtUg&h=AT1DUyJriMW64RHCFCwMocM41511e4_k7W4W9pcQ-vgaifHonTRi6ouYxEehv6jIy3csCQnUe7jSItVF0l3LPa_0Meu4885fxxc8LM3vShNTF-u91-0Y-KpIRRyMUbn76oaB1_Z9POkFF7sJkS0d&__tn__=H-R&c[0]=AT3fkigTtSzo-Lp_OvfhaTeTjAFSqJ9FkJSmbPvRJx-cmmDIgMVM7_W6RheblzmnHcQT2kHrZnpm7HbawSv7Cw_hIIX7dG_y-NrJ5SKLJKBmThL9ihSdhMMadc3qmF4WSE7TMK0NwIbTChhHAiudj6B6XQ

CEZAR spunea...

Adevarul ca are ...singe cind vorbeste !

monteoru spunea...

Erata:individul e sibian.

Sorin spunea...

HD Hartmann, fost Ioan Raus, născut în Sibiu dintr-un concubinaj intre un sas si o româncă de 17 ani... Sasul a derobat in Germania iar mama ulterior a plecat în Austria. Ioan, asa ii spune si Gușa, a ajuns la orfelinat. Acum scrie pt Ziua articole care abundă de date care nu pot fi verificate ca si relatiile lui in SUA pe care le afiseaza.
Nota: rog comentatorul cu același pseudonim sa -l modifice cumva pt departajare. Multumesc