Un produs Blogger.

vineri, aprilie 08, 2022

Guralivul Vladimir Jirinovski a fost răpus de coronavirus.Putin vine la înmormântare cu valiza nucleară după el

47 comments

 Jirinovski a murit pe 6 aprilie, după ce la începutul lunii februarie se internase în spital cu o formă severă de coronavirus. 

Slujba de înmormântare a fost oficiată de Patriarhul Kiril al Moscovei si al întregii Rusii

https://assets.protv.md/articles/files/video/2022/04/08/ab6y1kd_1649403020-1649402920961.mp4



S-a remarcat prin numeroase discursuri antioccidentale sau amenințătoare la adresa Republicii Moldova, ultimul referindu-se la situația din Transnistria după ce Maia Sandu a câștigat alegerile din Moldova.

In decembrie 2021 a anunțat că în jurul datei de 20 februarie 2022 Rusia va invada Ucraina.

Putin și Medvedeev i-au adus omagii în ziua înmormântării.





Putin, cu valiza nucleară la catafalcul lui Jirinovski




47 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Duca-se in iad, banditul! Ura de moarte Romania, ura Republica Moldova, a fost unul din artizanii invadarii Ukrainei, milita pentru refacerea URSS, dorea invadarea intregului bloc estic, fost comunist, sa-l ralieze imperiului rus, adica visa cai verzi pe pereti! Un nebun mai puțin, adorat de un alt nebun, Putinei in mujdei, acum ducandu-i trandafiri rosii la racla. Secatura a scutit omenirea, prin ducerea sa pe pustii, de noi conflicte militare, de scandaluri internationale, de provocari razboinice. Lichelele care mor si care o viata intreaga au facut umbra de pomana, infectand planeta, trebuiesc uitate repede si scoase din Istorie, asezate alaturi Hitler, Mussolinni, Stalin, Hrusciov, Brejnev si alte satane, acolo, in iadul vesnic, de unde sa nu se mai stie nimic de ei. Felicitari, măi, Coviduțule, ca l-ai asezat in racla, sa ne racoresti de starvul lui impuțit! Mai du-i cu tine, si alaturi de putregaiul ăsta, si pe cei care au distrus pensiile militare, ca sa mai simt si eu racorit, bine in penele mele, razbunat si multumit ca scapam de otrepe, gunoaie si zoaie! Poate ca scapand de aceste rebuturi avem si noi, in sfarsit, parte de dreptate! Doamne, auzi-mă si mântuieste-mă de satane!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Purtatoarea de cuvant a Kremlinului, Dana Vodka Zaharova, a motivat inceperea razboiului din cauza...borșului! In afara de faptul ca doamna e bauta bine cand vorbeste, ca cine are atentia distributiva poate depista asta cu usurinta, ea duce dizertatia razboiului cu Ukraina pe motivatii pe aceste principii culinare, Dana Zaharova specificand ca Ucraina era fascista si criminala cu rusii etnici incat spuneau ca borsul fusese inventat de ei, si nu de rusi, dar si despre alte retete culinare de rahat, suficiente motive ca Putin sa declare razboi Ucrainei pentru aceste afirmatii banditesti, occidentale, fasciste si criminale, etc! Bineînteles ca impaiatul asta de pe catafalc, Jirinovski, la vremea respectiva se umflase tărâța in el de furie si fermentare, si poate ca n-a murit el de guvid cat a murit de tarața umflata in burdihanul ala cat o cofa de neam prost, cand a auzit ca ucrainienii au afirmat ca borsul este inventat pe undeva pe langa Kiev, Odessa sau Harcov, si nu la Moscova! Vedeți cum un bors de bulihoace cu leuștean poate sa duca la un conflict armat de proportii? PS: Si totusi, dar sa nu afle rusii ca ne da cu atomica peste tartacute: Borșul este 100% romanesc, iar cel de potroace le-ar rapi scarba rusilor pentru tara noastra mioritica, ca caci borsul lor e facut numai din varza la patrat si la cub, cu frunzele intregi aruncate in oala, sfecla porcina, sfecla rosie si diferite bulihoace intregi, ca la porci, cu cateva cartoafe taiate in patru si un morcov ras cu securea, ca daca mi-ar da mie sa halesc as da in icter negru! Asta-i Rusia culinara la felul unu, ca la felul doi e vesnica tocana de cartofi stropita din belsug cu vodca! Ma jur pe Matrioșca lor ca asta este adevarul!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

S-a anuntat azi oficial ca datoria externa a Romaniei a ajuns la valoarea a 50% din PIB! Nici acum nu se stie ce a facut Câțu cu 57 miliarde euro, imprumutati in cateva luni, in pandemie, miliardele fiind cu mult mai multe imprumutate, chiar si de catre Câciu-PSD, dar nimeni nu da justificari, nimeni nu intreaba; DNA, DIICOT si Parchetul General tac si dorm in papuci, PSD este indiferent la acesta situatie, AUR o arde pe chestii de cocalari; panaramele #Rezist-USR ies in relief doar prin primarii total incompetenti si pusi pe jafuri, ei fiind marii artizani ai acestor imprumuturi, alaturi de PNL; spanzuratul din inaltul prepeleac, care i-a insurubat pe acesti mafioti la guvernarile anterioare, tace ca grohoteiul in păpușoaie, cu mare temere pentru Ciucale ca scandalul plagiatelor sa nu ia amploare si, in general, tuturor li se indoaie ranga bionica de faptul ca Romania va intra in recesiune economica! In tacerea asta, ca de Catedrala, se aud doar oftaturile lui Clondir Petrov pentru incatusarea iubirii vietii lui in Bulgaria, se mai aud schelacaielile fiicei sale ca trebuie si ea sa ajunga la bulau curand, dar si bubuiturile rachetelor care cad pe garile din Ukraina, ucigand zeci de civili nevinovati... In Franta, ,,dreapta radicala'' a Mariei Le Pen ameninta sa castige alegerile, Macron Macaron, bataus de demonstranti si papagal de dialog inutil cu Putin, riscand sa pice in frezon, partidul Mariei Le Pen de fapt fiind de stanga de cand e comunismul in Europa! Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce se intampla pe pamant!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Un singur om a reusit, prin instigari si invrajbiri rautacioase, sa goleasca blogul de sustinatori si admiratori. El nu posteaza oricand si oricum, ci doar cand vede ca se anima blogul si creste numarul de postatori, parca dinadins facand-o sa saboteze activitatea fructoasa de aici. Acum e pustiu, trist si lipsit de farmec, de parca am tine doliu dupa Jirinovski! Oameni verticali si valorosi s-au lasat dusi de val, copiindu-i pornirile impotriva altor camarazi, procupati sa-si scrie opiniile personale, transformandu-i in tinte de ilaritati si zeflemeli, duse pana la insulte. E real faptul ca de la un fruct sau leguma stricata se depreciaza si celelalte. Asa si cu oamenii, care, de la unul cu apucaturi rautacioase, ii poate influenta si pe altii in aceleasi rautati, ca asa e firea umana. Marul sau rosia stricata se arunca pentru a nu le contamina pe celelalte, dar la om este mai greu, mai ales cand are creier si judecata, si daca s-au format strambe din copilarie si adolescnta, e mai greu de indreptat la batranete, el crezand in sinea lui ca e bine ceea ce face si cum judeca sa-i faca pe altii sa sufere, caci doar suferinta altora poate fi bucuria si mantuirea lui. Cei care-l copiaza sau se antreneaza sa-l sprijine in actiunile ostile impotriva altora, o fac din oportunism spontan de gasca, crezandu-se selecti daca i se alatura contondent. Cand vede ca a produs pagubele calculate, initiatorul de instigari si conflicte se retrage si apoi pandeste momentul oportun sa intervina pentru a strica din nou, dupa ce vede ca ce a stricat se infiripeaza iarasi. Obositoare si stranie preocupare, dar lui îi face placere sa fie sadic. In fine, nimic nu este intamplator, ci totul planificat si bine gandit, asa cum actioneaza orice recidivist faptuitor, pentru ca daca ar actiona corect si fara consecinte neplacute s-ar sufoca, instinctele indemnandu-l sa nu se opreasca din actiunile lui ostile. Pace voua, camarazi cu mintea limpede, dar si cei care inca mai constientizeaza ca pot avea si ei mintea coordonata sine die, fara interventii din afara ca sa se abata de la calea cea dreapta! Noapte buna, blog trist si pustiu!

reddog spunea...

Buna dimineata camarazilor rezervisti de la celelalte arme!
Eu sunt rezervist de la Politia Penitenciara, altfel spus arma bastonul si catusa. 😂

Un articol foarte bun de pe blogul Europa intre Est si Vest.

Donbas-Batalia Finala-Lupta pentru Existenta.

Miza enorma atat pentru Ucraina cat si pentru Putin.

https://europebetweeneastandwest.wordpress.com/2022/04/09/the-fight-for-existence-battle-in-the-donbas-the-russian-invasion-of-ukraine-39/#comments

Andrei spunea...

Salut.

Dacă era arma „bastonul, gazul și cătușa” era arma jandarmuire. Dacă era „bastonul, girofarul și cătușa” era arma miliție.

Referitor la subiect, trepanatul de Jirinovsky nu e departe de un Dan Puric sau de Simion Auristul. Întotdeauna Rusia a creat astfel de jeguri, deci nu este primul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am citit si eu articolul, fi-mi-ar scarba de Putin, Rusia si rusi! Sper s-o dea in bara in Dombas, caci intre timp armamentele de la germani, constand in rachete, muniții si echipamente, de la cehi zeci de tancuri T-72, blindate, arme si muniții, la fel de la slovaci, Anglia trimitand rachete rafinate de mare precizie, ca si Franta si SUA, deci Ucraina dotata modern si din abundenta, rusii cu ce le-a mai ramas din drojdiile de prin depozite, oricum multe depasite moral si tehnic, fata de ce au ucrainienii, care acum fiind dotati inclusiv din Canada si Australia cu tot ce e usor si semigreu de ultima ora, zi si noapte asimilandu-le prin antrenamente in poligoane, ii vor intampina pe rusi ca la nuntă, dar o nunta cu mireasa imbracata in rochie si voal cernite! S-ar putea face si pariuri pe aceasta ultima miza a lui Putin, calaul de la Kremlin adunand toate armamentele lașe, cu explozii prin fragmentare, depresurizare si incendiere interzise, poate ca va recurge si la armele biologice si chimice ca este in stare, banditul scelerat si descreierat. Valiza din laba slugii la inmormantarea moliei bolsevice poate sa aiba, alaturi de butoanele fatale, de declansare a arsenalului nuclear, si o demisie semnata, sau poate sa aiba testamentul sinucigasului aflat la ananghie, alaturi de un pistol si un glonte de argint, de adios gringo-pa si pu la revedere in găoaza iadului! Ucraina nu va ceda 1 cm, ca daca o va face Zelenski il asteapta executia grupului neonazist din interior si pe care lumea libera abia asteapta sa-l vada dizolvat, dupa sfarsitul ostilitatilor. Ei spun de un razboi in ani: Niet, tavarasci! Alba sau neagra, situatia trebuie sa se sfarseasca la 9 Mai, altfel Rusia va intra total in faliment ca stat si natiune, si din cauza razboiului in sine, foarte costisitor, dar mai ales din cauza sanctiunilor la scara planetara, ucigatoare prin strangulare economica. Vor gasi ei o scuza plauzibila pentru esec, dar nu-l vad eu pe Putinei asta sa-si traga fierul in creier, caci nu i-ar sta bine nituit si plumbuit in arhiva cu dictatori salbatici ai Rossiei, desi am vrea cu totii sa-si faca harakiri, fi-mi-ar scarba de el si de tot neamul ala a lui criminal! Daca pierd, se vor retrage ca coteii cu cozile intre picioare, lingandu-si ranile din mers si chelăcăind ca patrupezii bagabonți, batuti cu bățul peste testicole ca au atentat la cățălile de rasă in calduri, de prin vecini! Vai de mă-ta ta, Rusie salbatică si innapoiată, cu un dictator scelerat, fi-mi-ar scarba de tine!

Leo spunea...

În link-ul de mai jos se descrie modul prin care dottore ionel , înceracă să blocheze prin diferite tertipuri specifice sistemului mafiot din MFA , verificarea operei doctorale.
Astfel de individ care abea vorbește pe silabe și habar nu are de o limbă străină mai ceva ca veorica , vor românii să-i guverneze.
O RUȘINE NAȚIONALĂ !

https://www.g4media.ro/exclusiv-ce-a-sustinut-premierul-ciuca-la-instanta-in-cazul-plagiatului-din-teza-sa-de-doctorat-cnatdcu-este-investit-nelegal-sa-faca-analiza-iar-sesizarile-sunt-grav-vic.html

Vnvncl spunea...

https://www.ziuanews.ro/externe/conservatorii-americani-denun-albirea-ucrainei-corupte-r-zboiul-face-parte-dintr-o-lupt-global-ntre-democra-ie-i-autoritarism-1569705

Liviu PO spunea...

Se refera la "borsul de putina"(cel cu care se acreste borsul moldovenesc,adica ciorba devine acra sau foarte acra prin adaugarea borsului de putina devenind borsul moldovenesc)Borsul se face din huste (tarate inmuiate lasate la macerat).Interesant ,nu?Putina ,putin...

Viorel spunea...

Dă și-un nume sau pseudonim Cornele, sau ai emoții ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Premierul Ciuca este atacat din toate partile, Drulă facandu-l cu apucaturi cazone si socialiste, adica cu aere de mic dictaror, ceea ce e un fals total la starea lui de măligă pripită, iar CT Popescu lovind de-a dreptul cu barda, caci Emilia Sercan, cea care i-a dezvaluit prsupusele copy paste la doctorate, ar fi hartuita de gorilele statale ale Ciucalelui, care ar fi ordonat presiuni ale acestora pentru taraganarea anchetelor la institutiile care le-au eliberat si autorizat pe acele doctorate. Eu in schimb, am chemat-o pe doctoreasa CSP in instanta pentru doctorate, sa-mi lamureasca autenticitatea si, asa cum ma asteptam, instanta face orice ca sa bata pasul pe loc, astepandu-ma la orice sicane si chichițe ca sa treaca timpul cat mai mult, ca ea sa-si ia gradul de General de carton de la lampa cu petrol, noapte la apelul sireturilor, apoi sa se pensioneze bine merci cu căcălăul ala de banaret porcoi, care se acorda noilor pensionati, spre sfidarea si discriminarea nazista, sa ma folosesc de termeni putinisti, a vechilor rablagiti iesiti la pensie cu resturi de maciuci de gimnastica artistica si aerobică! Ciuca nu se afla in cele mai fericite momente, chiar liberalii facand gât ca nu e democratic ca pe lista de la Congres sa apara doar Ciuca, fara nici un fel de rival, ca asta nu e democratie ci bolsevism curat, dar Flutur Cap de Mort fiind cu pliciul pe aproape cum ii frige peste cap cand da sa-l scoata cate un liberal pentru a ataca metodele despotice din partid! Cand arunci cu piatra in apa, valul cel mare se propaga incet la mal, dar puternic, si Ciuca abia e la inceputul acestui val de nemultumiri pe atitudini si plagiate, pana la alegeri va fi facut varza din toate partile si toate directiile, atunci PSD il va scoate din joben pe anonimul genial, neafiliat politic, tinut la secret de Ciolacu pentru prezidentiale, caci, daca l-ar scoate pana atunci, din trei miscari DNA l-ar catadicsi cu un dosar politic la comanda lui Iohannis, bagat intre furci, fiare si zavoare si, adios, prezidentiale sa le mai castige PSD! Geoana, plange si el, ca piciul cu cuculețul in manuțe, si se cere la pipi ca se scapa pe el, hotarat sa candideze sprijinit de Mihaela, dragostea lui! Oana Zavoranu, o alta ,,catindată,'' pana atunci mai incearca cu sămânță de arap sa proiecteze un plod pe la Dubai, intre nisipuri, caci la caldura tropicala se coc roadele pantecelor sale, iar daca nu va reusi sa obtina prezidentialele va candida la Asociatia de locatari a cartierului, pentru a fi un sprijin direct si sigur al animalutelor comunitare, caci de boșchetari n-o intereseaza, fiind oameni, si de oameni ei îi pute, caci animalele au prioritatea zero in inima ei zburdalnica si greu de stapanit! Aferim, Doamne si cu ,,catindații'' astia năravosi si năzurosi, ca niciodata n-avem parte macar de unul cinstit si curat, decat de drojdii, ca sa nu fiu prea sever in comparatii! Si cum drojdia imbată, natiune de drojdieri ne numim, nu?...

anonim spunea...

Mai am si alte treburi de facut,nu doar sa-mi plang de mila si bla,bla

xxxxxxxxxxx spunea...

Nu are frate nicio valiza nucleară,valiza nucleară nu arata așa , ce tot aveți?! Și tv A3 de azi dimineață numai de servieta asta vorbesc!!!😀😀😀

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Din ciclul politicienii au talente de Buftea, intr-un proiect PLX pe impozitarea (taierea) pensiilor speciale, Senatul a votat impozitarea cu 90% din partea necontributiva a tuturor pensiilor speciale care depasesc salariul Presedintelui, cat si impozitarea tuturor pensiilor cu 10%, incepand cu cele in cuantum de 2000 lei si pana la valoarea salariului presedintelui. Proiectul respectiv mai are de trecut prin Camera decizionala a Deputatilor pentru a fi promulgat. In ceea ce priveste soarta pensiilor militare si ale celor speciale, in general, va recomand cu caldura lincul postat de camaradul nostru, @Leon, in topicul precedent, unde o sa aflati despre cateva noutati.

reddog spunea...

Andrei
Salve!
La cealalta extrema sunt trepanatii de la USR.
Sa speram ca ambele tabere vor face cunostinta cu bastonul. Daca incalca legea, evident. 😁

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Viorel, Nu trebuie sa dau nimic, e deajuns ca se stie el cine-i! Oricum, tu esti exclus de la asta...

Huhu Rezea spunea...

si d-ta de ce comentezi asta aici?

reddog spunea...

Viorel
Cred ca se refera la Huhu.
Zice ca e sadic si recidivist faptuitor.

Liviutatarush spunea...

Numai masini din vest sau Japonia/Coreea!!! Industria sovietica este pe butuci, mai au niste ogive ruginite, ramase de prin anii '60 si ameninta cu ele! Marele popor rus si-a pierdut "intelighenta"! Daca nu aveau resursele de gaz si petrol atat de aproape de UE, erau cam ca Brazilia... Parerea mea!

Huhu Rezea spunea...

Spune-ne dta cum arată valiza in care se păstrează dispozitivul prin care președinții statelor nucleare autorizează declanșarea unui atac nuclear.
S-au înmulțit ziariștii care au căzut pradă propagandei moscovite.
Aseară Oana Zamfir, la A3, l-a atacat pe Zelenski pentru că ar truca informații pentru a forța intrarea NATO în război contra Rusiei..

Huhu Rezea spunea...

Ce număr are proiectul?

Leon spunea...

http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?cam=2&idp=19886

val3ros spunea...

https://luba.ro/impozitarea-pensiilor-speciale-legea-aur-in-senat-se-introduce-impozitul-de-solidaritate-baza-de-calcul-categoriile-vizate-document/

https://www.capital.ro/se-taie-aceste-pensii-legea-care-a-bagat-spaima-in-mii-de-romani-cine-este-vizat.html

Calinmihaib12 spunea...

..cine e Oana ZAMFIR,soția lui
..ZAMFIR="păcălici"
-ul..?

Huhu Rezea spunea...

L 79/2022 a fost respins de Senat, in prezent aflându-se în dezbatere la CD sub numărul PLX 136/2022.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, sincer am scris din amintiri, avand memoria neatinsa de pitici, caci am citit postarea si am uitat originea informarii, avand treburi s-o hranesc pe Ani, dar uite ca m-au ajutat camarazii, sarindu-mi in ajutor si pentru care le multumesc cu recunostinta, si se pare tot dumnealor au postat dincolo, pe celalalt topic un linc. Era de prevazut asa ceva, se discuta despre cifre mai demult, mai rasuflau amanunte, cu sau fara voie. Sa stie camarazii ca nu ma incalzeste cu nimic faptul ca se iau bani de la cineva, cat as fi de neîndreptatit de sistem, caci o data un bun castigat ala trebuie sa ramana in posesia beneficiarului, ajungandu-se aici ar fi trebuit ca cei care au favorizat discrepantele, nedreptatile si discriminarile sa fie trasi la raspundere, sa fie scosi in fata sa stim si noi cine a favorizat ca niste sume foarte mari la pensii sa intreaca salariul Presedintelui in functie, sa fie pensiile de cateva ori mai mari decat salariile cand erau in functii, aici e buba! In rest, sa fie toti sanatosi, si bogatii si saracii! La naiba de incurcaturi din cauza mafiilor!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu cred ca armele lor nucleara, de atata vechime, nici nu mai explodeaza la destinati! Mi-e sa nu fuzioneze in hangarele lor si sa se trezeasca sub cupolele ciupercilor radioactive!

Leon spunea...

Sa nu uitam si de proiectul fostului senator Liviu Pop, cu impozitarea TUTUROR pensiilor cu 90% ce depaseste 10.000 lei:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?nr=449&an=2019

Huhu Rezea spunea...

Proiectul lui Pop este născut mort.
O pensie contributivă se impozitează cu același procent, chiar dacă una este la nivelul salariului minim si alta este de peste 10 000 lei

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ha, ha, ha! Tare si inteligenta asociere pamfletara! Felicitari pentru asocierea fin umoristica! Excelent!

Leon spunea...

Nici proiectul AUR nu va trece de CCR deoarece chiar daca ar fi adoptat de plenul CD, fiind afectate pensiile de serviciu ale magistratilor, cu siguranta va fi contestat la CCR..!

Calinmihaib12 spunea...

Jirinovski=.."BUFONUL REGELUI".!

M spunea...

@reddog

Dacă face conștiință Andrei cu bastonul se smiorcăie pe vecie!
Face parte din "curajoșii" de mucava, tari în gură când se ascund după femei și copii!

S-au strâns azi vreo trei trepanați să apere onoarea nereperată a lui madam Șercan (știți!!!! Deontoloaga cu pictorial pe site-uri pentru adulți).
Când behăiau ei mai tare apare și informația că "șantajul" la deontoloagă e pe net de multă vreme, înainte să scrie de "plagiatul" lui Ciucă, înainte să fie Ciucă premier ... 😂😂😂 dar acum a dat bine să facă pe victima.....

Iar au fost făcuți de rahat rezistenții!!!!!

M spunea...

@Leo

Ce mișto!

Emilia Șercan acuzată de plagiat a zis scurt că ea nu mai are originalul și cu asta s-a încheiat tot!

Să zică și Ciucă la fel!

Oare nu e transparent că madam Șercan acționează la comandă? Că era unul, Ciucă, pe care nu îl puteau șantaja!!!!

La Kovesi deontologii au zis că 4% nu se pune. 😂

Hai Ciucă! Să moară drula de oftică!!!!!

Burebista spunea...

👍 Corect M, am urmărit emisiunea TV de la TVR 1 ,, PROFESIONIȘTII "cu doamna jercan... Când a fost întrebata despre perioada în care a fost angajata lui Vântu.... Brusc au început sa i curca lacrimi.... De emoție și a plecat din emisiune... Spre surprinderea prezentatoarei. 🤣 Cât despre plagiat... Însăși aceasta doamna a plagiat în lucrarea de licență.. Și fără licență nu poți ajunge la doctorat, chiar dacă doctoratul ar fi pe bune...
Oricum ORICE DOCTORAT SAU LICENȚĂ SUNT.... UN PLAGIAT... PENTRU CA MAI TOATE SUBIECTELE ABORDATE AU FOST DEJA PUBLICATE SAU DEZBĂTUTE.. DOAR TITLUL LUCRĂRILOR DE LICENȚĂ SAU DOCTORAT DIFERĂ.. ȘI BINEÎNȚELES AȘEZAREA PARAGRAFELOR ÎN CUPRINSUL LUCRĂRILOR... ADICĂ ORDINEA PRECUM ȘI CUPRINSUL, CARE POT FI REFORMULATE CA SĂ POATĂ CA AR FI FOLOSITE NOȚIUNI NOI....
CRED CA ȘI LUCRĂRILE DE LA BACALAUREAT DE PE VREMURI ERAU PLAGIATE..

Burebista spunea...

CONSTAT CU UIMIRE , CA UNII DINTRE CEI CARE POSTEAZĂ PE AICI, CARE NU CRED CA AU AVUT VREODATĂ TANGENTE CU PROFESIILE DE MILITAR SAU POLIȚIST... NU CRED CA SE MAI FAC BINE NICIODATĂ.... CUNOSCĂTORII ȘTIU LA CE MĂ REFER.. 😎

Calinmihaib12 spunea...

M:
(21:59'/09.04.a.c.)
..nu te lua după..
"fentă"..!
O LUCRARE DE DOCTOR AT..e scrisă în mai MULTE EXEMPLARE= care au aceeași valoare(.!) și = asupra cărora auto rul NU mai are controlul..!(=exem plarele PREDATE la: facultate.., îndru mătorul de lucrare, ..etc.).
..Așa că..:NU.."S-A TERMINAT TOT"..!
Numai "proștii"(sau
.."conspirationiști
i"..!) pot crede .."fenta" asta..!

Huhu Rezea spunea...

Stelica
Ai expus un adevărat delir filorus, de parcă și acum ești marcat de gaura din palmă de la Ocnița.
De când nu prea mai scrii, ai și uitat că va, particula cu care se formează viitorul, nu se desparte.

Leo spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@Stelica
Ti-ai pierdut mințile de tot. Nu ești singurul.
Ucrainienii își apăra țara de invazia rusească. Nu ei au invadat Rusia.

M spunea...

Constat că și rușii și lacheii lor sunt pe zi ce trece mai patetici!

Apropo, în 80 de ani de negocieri cu Japonia, Rusia tot nu a ajuns la un tratat de pace!
Rușii, parșivi și hoți, au ocupat 4 insule japoneze la sfârșitul războiului. Primiseră la schimb pentru cele 4 insule imensa Sahalin. Nu contează! Rusul este hoț!

Japonezii au o revendicare simplă: dați-ne insulele înapoi!

Pe zi ce trece constat că "armata de rezervă" e "virusată" de tot felul de specimene!
Mai vreți și "pensii militare" când la primul semn vă puneți în genunchi și pupați talpa inamicului!

Rusia este o imensă vomă pe harta lumii!

Huhu Rezea spunea...

Stelica
Nici nu ești originar in rusismele îndrugate mai sus.
Parcă ți-a suflat Oane Zamfir de la A3 în gura.
Ca să-l parafrazez pe ziaristul Curea, dacă un criminal îți intra in casa si-ți ia la bătaia familia, vinovat ești tu că nu n-ai zgonit familia din casă înainte să vină criminalul.
Din rândul vostru vin cei care ies cu flori să-i întâmpine pe agresorii țării. I-am văzut la noi în filmările din 1916, 1940 și 1944.

M spunea...

Mentalitate de slugă:
"Zelenschi era OBLIGAT și Dator să salveze poporul . Să-l evacueze TOT dacă era necesar ."

A zis botoxatul de la Kremlin că vrea să f#tă Ucraina, trebuia imediat să ia ăia pozitia caprei!

Băi 10, ai două zile să golești o cameră din casa ta! Vreau sa stau eu acolo!
Hai, slugă, executarea!!!

Leo spunea...

Stelică , nu ne-ai mai povestit nimic despre cum mai merg procesele cu pădurenul HUOnorius....

M spunea...

Propaganda rusă a spălat pe creier destul de mulți idioți!

Cimitirului eroilor români căzuţi în cel de-Al Doilea Război Mondial de la Făleşti a fost vandalizat recent cu însemne pro-ruse şi naziste, iar pe cruci şi pe troiţă au fost desenate svastica şi literele Z şi V, simbolurile agresiunii Rusiei asupra Ucrainei.

Dacă nu eram în NATO probabil că trebuia să luăm în calcul un atac al demenților de la răsărit.

Huhu Rezea spunea...

Stelica
Romanii adevarați și cunoscători ai istoriei sunt ingrijorați de mișcarile razboinice ale noului țar.
Tu nu ești român adevărat?