Un produs Blogger.

luni, mai 09, 2022

10 mai, nou termen în contenciosul dintre CSP a MApN și Curtea de Conturi privind păgubirea a zeci de mii de pensionari militari la actualizarea din anul 2017.Rămas în pronunțare

31 comments

Mai înflorit, la Mânăstirea Hurezi

UPDATE

24.05.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document

10.05.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: În vederea depunerii concluziilor scrise, va amâna pronun?area. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.05.2022.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării    10.05.2022



-La termenul anterior cauza a fost amânată, la cererea Curții de Conturi, pentru a lua cunoștință de înscrisurile depuse de reclamantă și pentru a formula un punct de vedere.

Din informațiile pe care le dețin, Curtea de Conturi nu a depus la dosar punctul său de vedere. Dacă îl va depune în ședința de mâine, CSP a MApN are la rândul său dreptul de a solicita o amânare, pentru luare la cunoștință.

-ICCJ nu a stabilit încă termen pentru recursurile declarate de CPS a MAI în  dosarul nr. 7095/2/2020 în care Curtea de Apel București a dat soluții de respingere a cererilor ca inadmisibile din motive procedurale.

Curtea de Apel BUCUREŞTI 

10.05.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:    

12.04.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Pentru ca pârâţii să ia cunoştinţă de înscrisurile comunicate în şedinţa publică de astăzi
în vederea formulării unui punct de vedere, va încuviinţa cererea de amânare a judecării cauzei formulată de reprezentantul acestora
Document: Încheiere de şedinţă    12.04.2022

 

4241/2/2020litigii Curtea de Conturi (Legea Nr.94/1992) ÎNCHEIEREA NR. 19/07.08.2020Contencios administrativ şi fiscalFond13:00


31 de comentarii:

reddog spunea...

Cezar zice că a scăpat un crap de vreo 5 kg.
Alții au prins peștișorul de aur.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ăăă, da' țață nașă, la buricul asta taiat si vindecat si fără fașă vrei o altă nașă ca să-i taie si-o trihirica din șurubica ca sa nu mai poa' sa mai faca pipilica cu jmecherica?! Da' m-am acrit de procestul asta nesfarsit si care se va termina otova cu o alta dambla de dandana, in care se va declara, cum bine este stiut, ca este un procest pierdut, caci cadrele meletare rezerviste sunt considerate eteriste si ozeniste, o entitate care ei cred ca nu poa' sa existe in nomencaltoare si liste cu fiintele terestre, asa ca tema este una buna, dar, dreptatea fiind departe pe Marte sau pe Lună, nu pot decat sa dzic noapce de lapce cu pace bună si sa visati cum castigati la Loterie, decat la Giudecatorie fro chestie de prostie de procestie!

Huhu Rezea spunea...

Stelica
De cerut poate să ceară, are și interesul, dar mai trebuie ca instanța să și aprobe.

ifrim spunea...

Dacă o lălăie cu celeritatea pân' la noua lege se prescrie și nu mai face obiectul nu?

Huhu Rezea spunea...

Ifrim
Data constatării greșelii de calcul care impunea revizuirea actualizării este data Deciziei nr. 4/2020 a Curții de Conturi.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ce sa ceara? Ce sa aprobe, cand există atatea probe pentru pretentioasele robe?! La noi, in Romanistan, e ceva traditional, chiar normal si banal, ca procestele amanate sa fie insirate in rate si binecuvantate a fi țârâite ani de zile calendaresti pana la cele calugaresti si grecesti, in ele sa imbatranesti, sau tooot amanate cu viclenie de vipere sa li se dea verdicte de prescriere pe motive de adancă imbatranire, cu sanie catre țintirime, sa le ramana hârtii la copii moștenire, nene pierzator de parale si vreme prin aceste corupte sisteme! Cu magistrati mărunți, ciufuți si corupti, sau care fura meleoane de leuți din ale statului bozonare si tejghele sa joace cu ei la pocker si păcănele, vreti domniile voastre verdicte drepte si corecte in aceste proceste inepte? Luati-vă mai degraba si fara zabava ceva rummy, table, sah, un Bibi sau Beby Pudel, adicatelea un cațel mititel si frumusel sa va plimbati prin parcuri cu el, decat sa va pierdeti timpul si banii prin proceste amanate cu cu lunile șenale, dar mai ales toptanul ăla cu anii, matale, Onorabile, si Stelică Geamantane & Ghiozdane! Hai, ca am spus-o, inainte ca astia pensia sa mi-o fi pus-o, si inainte de a ma duce la doftorul măselar la probare, ca varza pe cantar de la Aprozar, de protezare pe motive dentare, si alea comandate in cateva rate scapatate, pentru ca si asa se poate, frate!
A nu se uita ca, pana pe 30 Iunie, am Notificare sa-i fac garsonierei eliberare de mutare, pe motiv de evacuare, ducandu-ma la două camere date de primarie, tot pe chirie, si cine stie cum o sa mai fie, mai ales cu mutatul, de mine saracul, cu fomeia grav bolnava, eu daramat si depresiv ca o epava, vai de steaua in care m-am nascut si prin cate am mai patimit si trecut de cand sunt! Cea mai grea problema va fi cu pacatul cu mutatul, sa caut masina si mana de lucru, caci la asa ceva e o penurie de nu se stie, si o firma de olaie mi-a crut pentru 2 km deplasare nu mai putin de 20 de vechi meleoane, si azi ma duc cu mare penitenta la primare in haudienta sa ne ajute cu fro putință si mare ingaduință, ca nu sunt numai eu si cu Ana, ci si vecinii si toata a blocului turma vizata cu evacuarea, si nu cer pomana sau orice gratuitate ci servicii platite toate, dar nu cu acele taxari exagerate care le cer boaitele cele private! Virtute, Fericire si Sanatate!

Brenda spunea...

In afara subiectului, ,au băgat l breo banca ,pe șiile ,la CEK , încă ,nu.

Brenda spunea...

Despre pensii ,era vorba.

Huhu Rezea spunea...

La BRD au intrat de ieri

Brenda spunea...

Chiar așa, ăștia de la ,MI ,,fac pe nebuni,iar Celule așa face mereu, sânt imorrvizibli

Semaka spunea...

La BRD / MApN nu au intrat , doar al MAI.

Brenda spunea...

Nu mai faceți glume, am redactat greșit, scuze

Alkan spunea...

La CEC încă NU.

luchy19 spunea...

Vă salut cu respect. Sunt proaspăt pensionar. Înțeleg că pensiile pe card intra începând cu data de 10 ale lunii. Eu sunt la BRD....aștept. Îmi puteți spune când se emit cupoanele pentru pensie, tot cu data de 10 ? Îl aduce poștașul sau mergi la oficiul poștal? Sunt pensionar MAPN.

Gabriel spunea...

In data de 10, dupa ora 16, lunar. Cupoanele vin in plic , prin Posta Romana, in jur de 18 ale lunii.

Leon spunea...

Banii se vireaza la Banci pe 10 ale lunii, iar Cupoanele le aduce Postarita(sic!) cam pe 18..!
PS. La CEC au intrat de 90 minute.. !!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mi-am rezolvat azi toate dilemele, dentițiile, medicamentele, petițiile si problemele, si la intoarcere mi-am scos pensia repede de la BCR sa nu mi-o ia altii inainte! Si domniilor voastre noroc si succese!

Luc 3 spunea...

@Unknown,cupoanele sunt aduse de poștaș în jurul datei de 15 ale lunii!

Huhu Rezea spunea...

CPS-urile virează pensiile in conturile curente din bănci în zilele de 5-8 ale lunii, in funcție de sărbători legale și zile libere.
Diferența de timp până la încărcarea cardurilor ține de politică financiară a bancilor.

Leon spunea...

24.05.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

10.05.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: În vederea depunerii concluziilor scrise, va amâna pronun?area. Pronunţată în şedinţă publică, azi 10.05.2022.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării 10.05.2022

Viorel spunea...


24.05.2022
Ora estimata: 13:00
Complet: 8-Completul 22 fond
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

luchy19 spunea...

Mulți pentru răspunsurile despre data de virare a pensiilor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eiii, murătură pusă-n gură, ce borș mâncam eu ca amanarea tot mereu e ca foamea cu mancarea sau ca pomul cu cireșe cheia marilor succese?! Si data viitoare va fi tot o amanare, si peste 5 ani din amanare in amanare pana se plictisesc partile plangatoare-bocitoare din dosarele petitionare, si peste 10 ani aceleasi dosare vor fi tot intr-o amanare, ca stiu eu cum se sparg in figuri si-n răcituri si mână in mână, dupa datina strabună, majistrații din dosare cu mafiile clocare sa amane tot ce le iese cu bănat ca sa judece in cale, sau voi vreti sa dispara practicile traditionale din ale noastre mafiote trebonale?! Procestul merge, leafa merge tot pe loc pe lângă lege, voi sfarsitul il asteptati dar nicicand n-o sa-l vedeti, mai băieți!

Anonimus spunea...

La anul si la multi ani !





Cezar spunea...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Uraaaaaaa....!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Rambo, hando parpale hadale baro, mo, la misto ca doar pragul de limitare va fi o realitate pentru pensiile sandocane si morocane multilateral dezvoltate din sinistra societate cu Ghenerali cu doctorate copiate si avansati pentru eroisme inventate, multe dintre ele ridicate prin șuntare de pensioare ale celor debil subdezvoltate de catre clocăriile mafiote ale lui Jigan Golan Don Qijote, care vor fi, belerim pulerim, dupa principiul pragului minim, ridicate, cum zic nefritic, paralitic si din buric unii zmei paralei haordei, la cam 2500 lei, dar asta cam prin, eheiii, anul 2030-2033, săracii pulei-pulerei, cati or mai trai dintre ei!

raul spunea...

NESIMTITI!Stat mafiot,corupt pana in rarunchi!Primii ,nesimtitii din justitie!Apoi ,cei din sanatate!Nu vi se pare suspect ca tocmai cei mai platiti super ,sunt cei mai corupti,nesimtiti ,fara a mai da socoteala nimanui si culmea nimeni nu se ia de ei??????Tara de cacao!🤮🤮🤮

reddog spunea...

11 Mai

Ziua "mănâncă ce vrei"

Mulţi oameni îşi petrec timpul stresându-se cu privire la dieta lor şi la ceea ce ar trebui sau nu ar trebui să mănânce, mai ales pentru că lumea de astăzi este plină de coperte de reviste cu modele perfect tonifiate şi bronzate, care ne fac să ne simţim în mod constant nepotriviţi. Cei aflaţi în această situaţie vor fi bucuroşi ca pe 11 mai să sărbătorească Ziua ''mănâncă ce vrei'' (#EatWhatYouWantDay).

Creată de americanii Thomas şi Ruth Roy, care au iniţiat şi alte sărbători inedite, această zi a fost gândită să-i ajute pe oameni să se desprindă de tendinţele frustrante ale vremurilor noastre în materie de sănătate şi dietă, chiar şi pentru o singură zi, să se relaxeze şi să se bucure un pic de viaţă.

Cei mai mulţi nutriţionişti par să fie de acord că o pauză din când în când poate fi de fapt benefică pentru noi şi că dacă ne forţăm să mâncăm doar alimente sărace în calorii şi lipsite de gust pentru perioade prelungite de timp, este posibil să ne trezim că ne îndopăm brusc cu tot ce vedem, atunci când ne dispare determinarea.

Prin urmare, Ziua "mănâncă ce vrei" oferă ocazia perfectă de a avea libertatea de a alege să mâncăm ceea ce dorim, fără să ne simţim vinovaţi de acest lucru. Este, de asemenea, perfectă în cazul în care poftim de mult timp să încercăm ceva, dar ne-am abţinut pentru că nu am vrut să trişăm dieta.

Sursa:Agerpres.ro

CEZAR spunea...

Totul pentru front ! Totul pentru victorie ee!
ORCILE TREBUIE NIMICITE !

M spunea...

S-a adoptat ordonanța de actualizare a pensiilor militare?

Petrut spunea...

Curtea de Apel este o institutie extrem de dreapta ,nu se lasa influentata de institutii chiar ale Statului Roman care doresc sa nedreptateasca pe cineva . Sotia mea a avut un diferend cu Casa de Pensii locala in privinta unui act de studii care desi era emis de o Institutie a Statului Roman,in speta Ministerul Invatamantului acestia din urma cu actul in mana nu au vrut sub nici un motiv sa-l recunoasca . A ajuns cu contestatia pana la Curtea de Apel Brasov in cazul ei si fara avocat si-a expus nemultumirea ,a prezentat actul de studii si i s-a dat dreptate pe loc si a primit retroactiv partea din pensie datorata de Casa de Pensii in luna imediat urmatoare pe perioada cuvenita .
Eu personal am incredere deplina in magistratii Curtii de Apel si in rezolvarea de aceasta data favorabila pensionarilor militari.