Un produs Blogger.

miercuri, iunie 29, 2022

Ciucă este mai emotiv decât David

42 comments
David a avut nevoie de mișcări de relaxarea brațelor după ce a scăpat de strânsură generalului.

42 de comentarii:

Leon spunea...

Pai nu v-am spus si eu ca Gl.Ciuca este Emotiv...??
PS. Acum inteleg de ce a plecat David de la Armata..:))).

Viorel spunea...

Sindromul „afgan” este cauza. Nu este ușor să participi la un război ce a durat 20 de ani cu finalitate ZERO. Te mustră conștiința.
„Așa este, sindromul "afgan", care a fost tulburător de-a lungul timpului, care a dus / distrus viețile multor „războinici” deja în timp de pace. Pur și simplu nu au putut accepta această realitate și nedreptate crudă, nu s-au aflat într-o viață liniștită și au decis să o lase, simțindu-se inutile și singure, în ciuda griji false pentru viitorul lor din partea guvernului țării. În esența sa, sindromul „afgan“ este o tulburare de stres post-traumatic va afecta psihicul și socializarea persoanei care a schimbat personalitatea si atitudinea.”

M spunea...

Sunteți cârcotași! 😁

Să își dea Ciucă demisia că a strâns mâna prea lung lu' ăla! 😂

Bravo Ciucă!

Ăștia care îl vreți plecat să propuneți și un înlocuitor!!!

Apropo... De unde credeți că se plătesc plafonările la carburanți? Din taxe și impozite! Adică ăla cu jeepan-ul care consumă 30 de litri la sută să primească subvenție!

Paul Puiu spunea...

Foarte interesant subiect Huhule, mult mai de interes decat intentia lui Ciolacu de supraimpozitare a pensiilor speciale in care sint incluse bine-nțeles si cele militare si exceptate cele ale magistratilor pentru a se asigura independența înfăptuirii justitiei!!! Daca nu ar exista magistratii care sa vegheze la prevenirea infracționalității, constatarii infracțiunilor si sancționarii făptuitorilor nu s-ar putea înfăptui justitia in tara asta!!! Magistratii sunt cei care singuri care veghează si apara valorile statutului si a cetatenilor precum si asigura securitatea nationala, ordinea publica, etc!!!!
https://ziare.com/ciolacu/ciolacu-apel-coalitie-impozitare-pensii-speciale-1748619

Alexandru spunea...

O strângere de mână, un gest simplu dar care necesită ceva educație și de ce nu, bun simț. Lipsesc unora, ce să-i faci. Plus că o gafezi când te și filmează unii. Uitați aici moment penibil pentru premierul-marionetă:
https://ziarulunirea.ro/video-premierul-nicolae-ciuca-pus-sa-isi-dea-jos-masca-de-protectie-la-intrevederea-cu-presedintele-poloniei-761891/
Când șoricul e gros însă, nu contează pentru unii. Doar că nu se fac doar pe ei de cacao ci și pe noi toți.
Motorina în Gdansk, astăzi- 8,6 lei.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

O astfel tărăgăneală de strangere de labă, la modul afurisit, demonstreaza o indelungata practica de onanio narcisist, caci aia i-a fost amanta in scoala meletara, iar el sfios, ca o domnisoară si fiindu-i jena sa abordeze o companie reala, s-a dedat la sfanta si binecuvantata labă, sau carabă, de răcoreală, pe care si astazi probabil o experimentează, ca cel care se incalzeste in gerul de Bobotează, sa nu umfle factura ce se contorizează! Vedeti cum depistam betesugurile ascunse cu ocazia labelor-carabelor stranse si cu toate mecanismele biela manivelă unse?!

Arthur spunea...

Mare rușine este acest olifofrenic ( dottore) pentru armata română !

Viorel spunea...

LA STÂNĂ ȘI LA TOAMNĂ DIN PARTEA OIERULUI OLTEAN
INFORMAŢIE DE PRESĂ privind actele normative aprobate în ședința Guvernului României din 29 iunie 2022

https://gov.ro/ro/guvernul/sedinte-guvern/informatie-de-presa-privind-actele-normative-aprobate-in-edinta-guvernului-romaniei-din-29-iunie-2022

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ufff, maine seara ne mutam in noua casa! Mai am aici frigiderul cu mancarea si insulina, masa cu laptopul, masa cu tv si in doua camere invecinate o suta miliarde de sacose mari cu haine si hărgăraie! E un blestem pe capul meu, ca Anilu le vrea pe toate acolo si nu intra nici pe jumatate, dar o las sa vada si ea cand ajungem acolo, ea nestiind nimic pentru ca zace la pat... O sa vada ca nici carutul cu rotile n-o sa-mi intre. Canicula, tensiune cardiaca, riscuri si alte probleme, si ce m-ar durea pe mine de malacul asta imbuibat, nene?! Are labă? S-O DEA SI CU HRISTOST GORNISTUL CA PENTRU MINE TOT O NULITATE VA RAMANE! In seara asta dormim pe jos ca am dus patul, vai de ciolanele mele batrane si reumatice! Am intrerupt apa ca am scos masina de spalat, sa intepenit robinetul calaminat, noroc ca pe fosta teava de apa calda curge apa rece... Zambiti, va rog, cu optimism!

Leon spunea...

La CES a ajuns si Proiectul de lege privind NOUL Statut al Cadrelor Militare, are destule noutati fata de varianta de anul trecut:
https://www.ces.ro/newlib/PDF/proiecte/2022/Lege-statut-cadre-militare.pdf

Leon spunea...

https://www.avocatnet.ro/articol_61824/Va-ap%C4%83rea-un-nou-statut-pentru-cadrele-militare-Care-sunt-principalele-modific%C4%83ri-propuse.html

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In noul statul al militarlor, singurul grad care nu primeste avansare in rezerva este cel de plutonier. Are vreo justificare acest lucru, sau doar ca eu am acest grad?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Leon, oare e o greseala de tiparire, sau gradul de plutonier este exclus total de la avansare in rezerva? Dar de fapt eu sunt in retragere si nu mai dau doi bani pe mine! Realitatea asta e in Statut!

E. Cristescu spunea...

Din motivarea sentintei privind plagiatul lui Ciuca: "Totodată, luând în considerare cariera profesională şi, în concret, cea politică a reclamantului, generarea unei astfel de ştiri are un impact major în credibilitatea electoratului şi a partidului, care poate să conducă la retragerea încrederii acordate, mai ales în contextul social şi politic actual, în care este nevoie de o stabilitate în conducerea executivă a statului."
Ma umfla rasul gandindu-ma cati va pierdeti (sau sunteti indemnati sa va pierdeti) timpul si banii in procese judecate de astia. Apropo, mai sunt unii dintre voi care-si doresc un general la conducerea statului?

Leo spunea...

- Când a plagiat nu era emotiv...
- Când folosește toate tertipurile și instituțiile pt. a întârzia verificarea plagiatului , iară nu este emotiv...
- Când abea silabisește ca un adevărat dottore tot nu este emotiv...
- Când își favoriza gașca și pe cristinucă-sa la pensii , nu era emotiv...
- etc... , nu era emotiv...

benji spunea...

Când văd zilnic lunga pleiadă de generali la televizor care comentează fomfleurile fătucilor, nu mă mir că Ciucă este un veleitar semidoct. Era imposibil să fie altfel. Vai de naţia română, slava măscăriciul de la est.

Cezar spunea...

Vedeti cît de habarnist este
Cica MOTORINA..nu se face in tara la noi si deci trebuie sa importam vreo 3 milioane si..aaa iiiii..îîî ceva de tone
NB
3 rafinarii..din Ro..produc motorina si in anul 2021..au prOdus de ordinul a ZECI DE MILIOANE!
VEDETI PAGINA FB..PADINA PETRE

reddog spunea...

Salve camarazi!

In PNRR ar trebui sa fie prinse și ajutoarele care trebuie acordate.
Rambo și Cezar au luat ajutoare.
Dreptate pentru toți!
Ciuca are fata (și comportament) de retard dar poate face ceva in sensul asta.
E și în interesul lui nu de alta. 😁

magda spunea...

Da Cezare...buna remarca...ma intreba un vecin acu vre doua ore :,,mai , da mai aveti rezervisti isteti de talia astuia?'' Sa intru in pamant sincer de rusine...asemenea gogomanii parca nici Dancila nu le scotea...aia avea probleme cu geografia parca,da ce mai conteaza.
Dar nimeni nu spune de miliardele alea...vreo 79,9 mld cum spunea primul plavan al natiei...caci daca am atrage doar jumate din ele,tara asta s-ar putea schimba serios la fata( si daca nu se mai fura desigur].Dar cu cine.....Sa vada azi tot natu'... Si bogatu' si saracu' Ce face triumviratu' .. Caciu, Ciuca si Ciolacu...Va fi epic/

benji spunea...

Atenţie la sancţiunile României: Putem produce din resurse interne 20% din motorină. La ruşi le-am dat cu tifla ,,că e persecutori'' şi trebuie pedepsiţi, cazacii pot să aibă mai multe simpatii tot la ei, petroliere n-avem, deci vom importa via EU, poate din germania. Am auzit(de la Cîţu) că suntem singura ţară care am sancţionat China, deocamdată, la nivel de relaţii economice guvernamentale.

anonim spunea...

Alexandru
plus ca poarta si ochelarii aia parca ar fi in concediu sau la piata. 🤢

M spunea...

Constat că forumul s-a transformat într-un panou de afișat înjurături la adresa lui Ciucă.
Vă place sau nu, Ciucă e singurul care acum ar putea să facă ceva pentru militari (activi sau in rezervă/retragere).

Înjurându-l mi se pare complet contraproductiv!

Poate domniile voastre știu mai bine și sunt convinși că dacă Ciucă citește la briefing-ul de dimineață:
- Ciuca are fata (și comportament) de retard
- cît de habarnist este
- are creierul neted ca o bila de bowling
- Ciucă este un veleitar semidoct
- Mare rușine este acest olifofrenic

O să zică: "băi, ce dreptate au rezerviștii ăștia, cât de culți sunt și noi îi ignorăm! Neapărat să fac ceva să rezolv problema pensiilor militare că îi am aproape de mine și eventual suport la vremuri grele!"

Sunt oameni politici care înjură militarii zilnic dar îi ignorați. Vă concentrați pe Ciucă pentru că e un militar care a reușit mai mult decât toți ceilalți.

@Magda - ăluia care te-a întrebat îi răspundeam cu un românesc: mai du-te bă dracului!
Personal mi se pare de un tupeu incredibil! Te-o fi văzut femeie.... mai liniștită.... mai calmă...

M spunea...

@benji

Producția de țiței e cam tot aia. O să scadă când mujicii o să își prindă urechile în câmpurile petroliere din Siberia (au plecat americanii care știau cum să scoată după experiența cu Alaska).
Deci rușii o să vândă pe la chinezi și indieni iar arabii care vindeau la ăia o să vândă la europeni. Sau crezi că o să își bage țițeiul înapoi în pământ?

Am sancționat China? Aveți mai multe informații?

Dacă vă uitați pe prețul petrolului (și gazelor) veți observa că acesta a început să crească de anul trecut (probabil rușii se pregăteau de măcel și își făceau rezerve).

Agresiunea Rusiei va avea și un efect pozitiv: moartea globalizării. 😁 Visul de aur al extremei drepte. Sigur, asta vă însemna prețuri mai mari, lipsa unor produse dar ce contează?

anonim spunea...

Da ! din ce in ce mai nasol
In loc de Câțu apare in prim plan Câciu....am auzit deja niste chestii nashpa ...dar nashpa rau!
Nu confundati ministrul finantelor Caciu, cu Caciu de la TV.E cu totul alta persoana desi.....e aceeasi.La TV tot timpul avea "SOLUTIA" (cu majuscule),acum in public e invizibil
L-am vazut ieri dupa ff mult timp si a vorbit fara sa spuna nimic.In final s-a lasat, subliminal, impresia ca e de rau

sky-zone spunea...

Domnule M,

Tind sa te contrazic in contextul faptului ca suntem la mâna lui Ciuca. Știți cu toții de cine este susținut Dîncu și s a știut dintotdeauna ca aceasta ordonanța va trece. Eu va asigur ca ordonanța va fi aprobată.

Huhu Rezea spunea...

Stelica, ție ți-a cpmunicat Sentința nr. 974/2022?

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea. Sigur ați citit Sentința nr. 974/2022. Având în vedere că la fel ca moș Ion Roată „eu tot nu am înțeles”, îmi puteți spune, EU CU CINE VOTEZ în Dosarul nr. 4241/2/2020 ?

anonim spunea...

si pe aici noi constatam ca "M" ii ia apararea lui Ciuca in mod aproape instinctiv ca orice animal sau in cazul nostru ca orice mafiot care isi simte privilegiile puse in pericol.Au astia un simt aproape animalic de a se proteja reciproc,fara ca de cele mai multe ori sa se cunoasca macar.De fapt isi apara reciproc interesele,unul financiare iar celalalt politice
poftim "argument" de la "M"
...."Vă place sau nu, Ciucă e singurul care acum ar putea să facă ceva pentru militari"
Raspunsul e foarte simplu
Da am vazut in ultimii ani ce a putut si ce a facut.Mai buna dovada ca asta nu exista!
Restul sunt doar imbarbatari de prost gust propagandistice.

Da tocmai acum e SINGURUL care AR PUTEA sa faca ceva pentru militari....ha,ha,Pana acum n-a avut nici o posibilitate in afara de legea 168 care -nu-i asa?- este echitatea si corectitudinea suprema
eM-ule stai linistit!! N-o sa mai ai 17000 ci doar vreo 11-12000(in cel mai rau caz).Daca nici astia nu-ti ajung inseamna ca esti bolnav rau....Sper sa nu intri in greva foamei cu cei peste 2300 euro pensie neta
recitesc si nu-mi vine sa cred ce poate suporta "hartia"
"Vă place sau nu, Ciucă e singurul care acum ar putea să facă ceva pentru militari"
totul e la modul conditional.....Halal!

Luc 3 spunea...

@Sky-zone,ce ordonanță? Ce ...va trece? Ce câștigăm noi pennsionarii militari? E podul...plin de ordonanțe! Dacă știți ceva mai mult ,spuneți-ne și nouă!!! Eu unul NU mai aștept nimic BUN de la acești vremelnici guvernanți!Abureli!!!

Huhu Rezea spunea...

Viorel
Poti să contesti Incheierea prin care cererea de intervenție principală ți-a fost transformată în cerere de intervenție accesorie in favoarea Pârâtei

benji spunea...

Domnule M cu toată deferenţa, noi de la arabi n-avem cu ce să aducem ţiţei nici dacă n-il dau de gratis. Câţu a afirmat chiar ieri(ca un mare merit) că guvernul a renunţat la toate cotractele, tratatele şi alte forme de cooperare economică statală şi a pus bazele interzicerii lor în viitor. Este adevărat că imediat l-au dat afară din sşefia senatului dar nimeni nu a contrazis lauda prin care dulăii mari din NATO ne-ar lătra admirativ. Conform datelor geologice certe, care au mai fost evocate chiar şi la TV, producţia naţională de ţiţei este sub 3 milioane de tone şi este în declin, pentrucă se mai şi gată zăcămintele. La fel era şi cu gazul, tot declinul rezervelor ne va face importatori de butelii din USA în 10 ani.

M spunea...

@sky-zone

Tind sa te contrazic in contextul faptului ca suntem la mâna lui Ciuca. Știți cu toții de cine este susținut Dîncu și s a știut dintotdeauna ca aceasta ordonanța va trece. Eu va asigur ca ordonanța va fi aprobată.

Să vedem! Am avut ocazia să particip la unele negocieri de-a lungul vieții și știu că atunci când ai interes la cineva nu prea e productiv să îl înjuri. NU cred că a îl face albie de porci ajută prea mult! Sigur, pentru unii este important să descarce un pic din tensiunea acumulată... alții sunt pur și simplu idioți.

După cum vedeți și simplul fapt că cineva nu e de aceeași părere cu ei îi înnebunește și le face spume la gură!

Haideți să o luăm logic!
Ca șef al StM știm cu toți că are putere limitată. Modificarea legilor stă în mâna politicului. Da, putea să mai mârâie, să mai zică ceva... dar mereu în spatele ușilor închise. OK?

Când a luat decizia de a susține ilegalitățile lui Johannis murdărind uniforma cred că am fost cel mai vehement pe acest forum.

Acum e om politic. Bun! Momentan e blocat să facă ORICE de PNRR-ul pe care l-a moștenit. Observați cum se evită a îi înjura pe cei care au făcut PNRR și sunt înjurați cei care vor să îndrepte ceva? Oare de ce?

Am apărat și am să apăr orice om care a purtat uniformă. Consider că așa ar trebui să facă orice militar român!

Serios? Chiar credeți că o actualizare ACUM a pensiilor militare ar fi bine primită de români sau de UE (înainte de modificarea PNRR?). Pe bune?
Gândiți vă rog practic și fără patimă! O să îmi dați dreptate!


Îmi cer deci scuze că nu mă alătur corului de bocitoare. Încă... 😁
Cine vrea să îl înjure nu are decât să o facă. Asta spune mai multe despre cel care înjură decât despre cel înjurat!

😁 Obsesia bolnavă a lui akord 75 un mitoman DOVEDIT este atât de hazlie!!! Sunt convins că oamenii cu mințile întregi se amuză și ei. Nu mai râdeți însă! Omul e bolnav și nu trebuie să ne batem joc!

Viorel spunea...

Domnule Huhu Rezea. Și care este logica dacă CPS a câștigat procesul iar eu, timp de 2 ani de zile am fost minge de ping pong, în plus, tot 2 ani de zile Curtea de Conturi a avut câștig de cauză și în ultimele 24 de ore pierde procesul. Întreb din nou. Unde este logica ?

M spunea...

Azi au plecat în misiune în Grecia 28 de pompieri români cu trei autospeciale de stingere a incendiilor de pădure, o cisternă, o autospecială cu capacitate mărită de trecere, un microbuz, două autospeciale de primă intervenție și comandă.!
Le urez misiune ușoară și să se întoarcă toți cu bine! 🚨🚒

anonim spunea...

comentariu de hiena incoltita("hiena" dpdv caracterial)
"😁 Obsesia bolnavă a lui akord 75 un mitoman DOVEDIT este atât de hazlie!!! Sunt convins că oamenii cu mințile întregi se amuză și ei. Nu mai râdeți însă! Omul e bolnav și nu trebuie să ne batem joc!"

De fapt "turbezi" de furie nu-i asa ?

anonim spunea...

rambo2021
O ratam si p-asta? Ca nu prea se grabesc ei....ce interes ar avea?(de ala personal urgent si cu foarte mult "malai") N-au nici o "apasare" cum s-ar zice,dar am aflat de unde vine rezolvarea.Intr-o ora se rezolva!! Asa zice un autointitulat "pompier"
....."Vă place sau nu, Ciucă e singurul care acum ar putea să facă ceva pentru militari"
O sa ii tina acolo pana la ora 24 si nu va pleca nimeni pana cand Ciuca nu va "rezolva" problema

M spunea...

@Benji

Am înțeles. Nu e locul pentru o analiză de acest gen. Sunt însă interesat de subiect și m-am documentat. Vă recomand, de exemplu, să urmăriți postările zilnice ale domnului Peter Zeihan (îi găsiți canalul de Youtube). E un tip care în 2014 a prezis cu exactitate anul în care Rusia va ataca Ucraina cu argumente științifice. Nu e un propagandist de doi bani ci un reputat analist invitat

Nu uitați că transportul maritim liber este posibil pentru că SUA și-a asumat, după al doilea război mondial, prin formidabila ei marină militară, rolul de "poliție navală". Așa s-a dezvoltat transportul maritim - piesă absolut necesară în procesul de mondializare.

Este un conflict între Australia și China, țara asiatică încercând reducerea dependenței de minereul de fier importat din țara-continent. Australia produce 60% din minereul de fier deci.... cam greu. Chinezii s-au apucat deci să cumpere de pe unde au putut, inclusiv India. Producția generală de minereu de fier nu a scăzut ci doar China nu a mai cumpărat din Australia ci din India. India nu a mai exportat atât de mult în Japonia. Japonia a cumpărat mai mult din Australia. 😁 Adică un fel de principiu al vaselor comunicante. (Am simplificat la maxim deci nu fiți pretențios cu amănuntele).
Așa cred că se va întâmpla și cu petrolul. Momentan e o stare să agitație dată și de război. Se vor liniști treburile însă mai ales dacă Rusia pierde războiul și se întoarce la normal.

Nu vreau să plictisesc pe onorabilii cititori și să le iau din prețiosul timp destinat înjurăturilor groase, de mahala.

Dacă e interes am să revin.

anonim spunea...

Niciodata n-as fi acceptat ca as putea sa o simpatizez pe "Veorica"....Aoleooo si ce-am mai ras de ea si nu numai eu.Dar de injurat niciodata
Acum prin forta factorului de referinta ,constat ca "Veorica" era ca prim ministru o inteligenta sclipitoare cu sau fara titlul de "dottore".Intotdeauna conteaza factorul de comparatie.Aproape ca am ajuns sa o regret(ca functie indeplinita)
PS Actualul prim ministru va fi aruncat la gunoi in cateva ore, exact pe metoda Catzu.Deocamdata ii mai e de folos lui kwj pentru ca acesta sa-si poata atinge scopul de "mare scula " in NATO unde va beneficia din nou de imunitate.Iar kwj trebuie sa cumpere! Cum si prin cine? Uitati-va la prim ministru ce functii a avut de unde a pornit ce drum a parcurs si cum a fost sprijinit.Toate "drumurile" au trecut prin bugetul armatei.Nu e o noutate in istoria Romaniei E aceeasi reteta aplicata si inainte de WW I si in perioada interbelica.Se repeta pentru a 3-a oara cel putin(Si nu e vorba ca nu ar fi necesare dar problema e de calitate si pret....asa cum a mai fost)
Cu tristete ! Oameni de paie!!

anonim spunea...

pompierul
Nu e de interes.
Au fost doar cuvinte de "parerolog", fraze fara cap si fara coada

Huhu Rezea spunea...

Stelică
Văd că te-a apucat frica și ai șters comentariul despre acea mizerie de om numită Pădureanu cel care a dus in multe instanțe din Moldova mizeriile de pseodo-argumente juridice ale guleraților pentru respingerea acțiunilor întemeiate ale pensionarilor militari.
Intreabă-l pe Viorel sub ce nume a postat individul pe blog. Acum, că s-a pensionat, se informează și el tot de pe blog.
Repostez aici comentariul tău cu prostioarele despre blog pe care Padureanu le-a scris chiar într-o întâmpinare în instanță.... ca să nu poți să-l mai ștergi. La el zvonurile sunt adevărate certitudini.
Rușine unealtă de gulerat!

LUPUL
30 iun. 2022, 14:36 (acum 20 de ore)
către eu

LUPUL a adăugat un comentariu nou la postarea dvs. „Ciucă este mai emotiv decât David”:

Fac curățenie în compartimentul JURIDIC al subsemnatului și am dat peste Întâmpinarea lui PADURE JARCA ,raportat la Contestația în Anulare a subsemnatului unde acesta consemnează :
,, eventual pot fundamentanoi reclamații pe care urmează să le înainteze diferitelor structuri ale Statului român cu convingerea că astfel le va bloca și paraliza activitatea
hhhahhahhhhahh să paralizez ceva ce este paralizatde 34 ani hahahhaha
,,Iar atacurile la persoană nu se rezumă doar la cele arătate prin această contestație în anulare , mediul online fiind efectiv imprgnat de insultele și jignirile, epitetele incalificvabile la adresa reprezentanților institutiilor militare și instanțelor de judecată - spre exemplificare anexăm câteva din cele peste 100 de pagini de mesaje postate pe site-ul huhurez.com ,deținut de un colonel pensionar din SRI cudomiciliu în Bucuresti ,site ÎNCHIS tocmai datorită limbajului violent și incalificabil ,,,,

Cu asta a câștigat acest individ procesele pentru MApN . ca astfel să o zbughească la pensie după ce și-a umplut trăistele de la pensionarii care au dat dreptul .
Acesta fiind executat silit în anul 2017 de recuperatorii de creanță ,acesta fiind angajat al DGJ a MAPn ..

Padure drojdie ,eu te-am atacat pe tine întrucât m-ai insultat mizerie ordinară ce ești .DE instituțiile statului să aibe grijă POPORUL iar de tine ,EU .

Viorel spunea...

Mă bucură atitudinea presei. Cum noi suntem TOCAȚI, TRATAȚI CA NIȘTE RAHAȚI ȘI ARUNCAȚI LA GUNOI, TOT AȘA SPUNE ȘI PRESA DESPRE VOI. POATE VĂ VINE MINTEA LA CAP ȘI VĂ ADUCEȚI AMINTE CĂ MAI EXISTĂM ȘI NOI, VAȘNICI EROI.
ESENTIALVineri, 01 Iulie 2022, 16:13
CSM și Inspecția Judiciară, sesizate de 14 ONG-uri privind două sentințe controversate în cazul de plagiat al premierului
Paisprezece organizații civice ale Grupului „ONG-uri pentru Cetățean”, între care Centrul de Resurse Juridice, au sesizat Consiliul Superior al Magistraturii și Inspecția Judiciară în legătură cu două dosare controversate aflate pe rolul Curții de Apel Bucureștivizând suspiciunile de plagiat în cazul premierului Nicolae Ciucă. Organizațiile sesizează existența unor potențiale abateri disciplinare ale magistraților.
https://www.hotnews.ro/stiri-esential-25656160-csm-inspectia-judiciara-sesizate-14-ong-uri-privind-doua-sentinte-controversate-cazul-plagiat-premierului.htm


Alexandru spunea...

@Viorel
Păi să știi că doar o parte a presei și ceva ONG-uri mai iau atitudine în țărișoara asta. Trăim într-un sat fără câini, eu sunt convins 100%. Mai ales în cazul plagiatului marelui general, n-o să vezi dreptate, realizezi ce ar însemna. Păi trăim în țara în care ccr a "decretat" plagiatele legale, odată intrate în circuitul civil și producând efecte. Discuția chiar nu are rost, te asigur.