Un produs Blogger.

luni, noiembrie 09, 2020

Să râdem de Trump și Biden!

33 comments

 

Noua Casa Alba a lui Trump.
Domnule Biden, vi-l mai amintiți pe Traian Besescuu? Da, cum sa nu, e presedintele Moldovei
-Domnule Biden, vi-l mai amintiți pe Traian Besescuu?

-Cum să nu? Nu e președintele Moldovei?

33 de comentarii:

micutzul spunea...

Erau beți amândoi ?

Mihai spunea...

unul nu are toate țiglele pe casa, celalalt le are pe toate, dar nu știe unde le-a pus!

Mihai spunea...

Casuta seamănă a fi "Casa de avocatură Rudy Giuliani" 🤣🤣🤣🤣👌
Poate îi dă o mână de ajutor si ....A3 -G...a

Huhu Rezea spunea...

Biden este dat câstigator de proiecțiile Trusturilor de presă, nu de instituțiile oficiale. Mai este de așteptat! Este ciudat cum au navalit milioane de voturi prin corespondență numai pentru Biden, după ce s-au numărat voturile exprimate la urne.

SUA au instituții puternice, capabile să dea un răspuns credibil și chiar să îndrepte lucrurile dacă s-a greșit la numărătoare.

Mihai spunea...

Ar fi foarte usor pentru Rudy sa demonstreze frauda daca i-ar angaja pe Savaliuc, Civică , .........sau mai bine zis completul de 5 de la A3 🤣🤣🤣🤣🤣

Fost parasutist spunea...

O alta gluma spunea ca Melani este invitata sa ramana la Casa Alba chiar si dupa plecarea lui Donald. Conform altor pareri,insa, ea ar fi extrem de grabita sa paraseasca resedinta presedintiei americane si pe ... actualul presedinte. Pareri si ... pareri!

reddog spunea...

Ambii sunt buni presedinti.
Adevarati oameni de stat.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Trump o sa ramana presedinte, dupa renumararea voturilor prin corespondenta! Oligarhiile oculto masonice si sorosiste degeaba au desfacut șampania! Daca vine sarlatanul celalalt, cat va fi presedinte nu ne vom vindeca de guvizi, toata planeta, si hamul si capastrul vor fi asezate pe noi, hățurile la ei! N-ati realizat inca cine este acest Bidon de muraturi?

Calinmihaib12 spunea...

C.F.IFRIM:..deșteptarea:..!
BIDEN are cel puțin = 279 de
ELECTORI..!= NU mai poate
pierde,nici dacă ar vrea..!
.."inamicul" tău:..BIDEN(..dacă ai urmărit alegerile din SUA,în numerele său: BIDEN: avea la litera: "E" din nume: bara din mijloc : de culoare ="ROȘIE"=..! ,..așa că, ai răbdare,..poate vei avea vreo surpriză plăcută, neașteptată: din partea lui..!

Burebista spunea...

Iată schema de tratament pentru covid 19 postată de medicul Adina Alberts (soția lui Cataramă) :
Dragi colegi, medici de familie! Mă adresez ție mai ales acum, pentru că greutatea acestei pandemii va cădea în curând pe umerii tăi! Trebuie să vă ocupați de mii de situații medicale prin telefon. Trebuie să oferiți explicații, să dați rețete, să acordați atenție și grijă tuturor celor care, din păcate, se vor infecta cu SARS-Cov2. Și vor fi puțini! E multă muncă. Trebuie să aveți disponibilitate pentru a spune întotdeauna „prezent”. ′ ′ Prima linie ′ ′ deplasându-se încet spre dvs. în birourile dvs. și pe telefoanele / laptopurile dvs. Solicit toleranță și înțelegere. Ca de obicei, ÎNCERC SA AJUT! De aceea Voi posta mai jos schema clasică de tratament în cazul în care cetățenii au șansa de a fi testați pozitiv la SARS-Cov2. Subliniez, aceste medicamente ar trebui luate la sfatul medicului dumneavoastră. Marea majoritate a medicilor de familie sunt de acord cu această schemă de tratament: 1 . Azitromicină cp de 500 mg, 1 CP / zi, 5-7 zile. 2. Paracetamol CP de 500 mg, 1 CP la 8 ore, în caz de febră sau durere, 14 zile. 3. Aspenter, CP de 75 mg, 1 CP pe zi, 14 zile 4. Medrol cp 4 mg, 1 CP / zi timp de 2 zile apoi 2 CP / zi pentru încă 2 zile apoi 3 CP / zi timp de 10 zile, la 10 dimineața 5. Protecție gastrică Există multe variante. Ex: Omeran cp 20 mg, 1 CP la 12 ore, 14 zile. 6. Probiotice Există multe variante. Ex: Linex forte cp 60 mg, 1-2 CP pe zi, 14 zile. variante. De exemplu: BronhoKlir, de 5 ml de 3 ori / zi, în timp ce tusea persistă. 8. Septosol cu ​​albastru de metilen pentru igiena orofaringiană, 1-3 CP / zi, 14 zile 9. Vitamine C 2 g / zi 14 zile 10. Vitamina D 1000 UI / zi 14 zile. 11. Zinc cp 25 mg 2 CP / zi 14 zile. 👉 DIETA HIPOSODATĂ este indicată cât durează administrarea vaselor cortisonice. (Medrol, Dexametazonă) 👉 Preparatele precum suplimentele alimentare precum Quercitina, Echinacea, C ăttina, Extract de coacăze negre, Propolis, Coenzima Qular 1, etc., sunt binevenite în aceste vremuri. Este bine să le ai în casa ta și să le gestionezi și preventiv. Pe rand. Rog medicii de familie care văd acest post să ne semnaleze modificări și / sau completări la schema de tratament de mai sus, dacă este necesar. Mulțumesc anticipat!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Acord 75, ne diferentiaza orientarile politice: Tu basist de extrema dreapta, eu de centru stanga, in rest totul e ok! Nu-s politician in Parlament sa manipulez, doar lupt pentru DREPTATE! Scrisul la un ziar e pentru luminarea mintilor celor ingusti, care se cred suficienti si nu constientizeaza ca aroganta le acopera carentele... Iarasi e ok. Faptul ca toti extremistii de dreapta au colti de mistret si gheare de leu, iar cei de stanga sunt matasosi in toate, poate sa-i tina apropiati un gard de fier forjat si cu distanta sociala, regulamentara, macar sa nu-si transmita virusii! Un leptop modern, de cam de 4500 lei mi-a facut cadou prietenul meu, pentru care lupt sa ajunga in Parlament, sa faca dreptate la toate drepturile celor din aparare, ordine publica si securitate nationala, pe bune! In rest, sanatate, fericire si viata luuunga!

spiritul lui Haret spunea...

Akord-Sa-i dai ca o mare perioada de timp a stat cu burta la soare.Un fost coleg de unitate a avut in sectorul lui de activitate un accident pentru care a fost trecut in rezerva.Dupa ceva timp un sef mi-a cerut sa iau legatura cu cel trecut in rezerva si sa-i cer sa-mi raspunda daca vrea sa fie reactivat.Raspunsul a fost negativ la care s-au adaugat si injurii.Acum a optat pt. pensie militara si se plange ca e mica.

Arfy spunea...

Imparțial, profesorul Naumescu(UBB-Cj)! Articol lung. https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/de-ce-este-bine-ca-trump-a-pierdut-alegerile-nu-ridicati-prea-sus-stacheta-asteptarilor-pentru-mandatul-lui-biden

anonim spunea...

@CFI
Gura pacatosului adevar graieste

1-dupa profilul de fb si pozele postate acolo,doar vre-o 2-3 dar repetate pana la exasperare te sfatuiesc sa vezi cine este mai intaii extremistul.Cine are curiozitatea poate vedea cu proprii sai ochi.
2-Mersi de raspuns! Tocmai ma intrebam de ce te-a apucat dragostea asta subita cand ani si ani de zile nu ai scos un cuvintel.Nea Oprea si-a gasit postac de serviciu moka, pt propaganda personala.Nu am nimic cu oprea ,problema mea e cu tine pt ca m-ai dezamagit.
1-te-ai vandut pe "2 lei"(pun pariu ca laptopul ala nu face nici macar jumatate din suma de care zici).Ai curaj sa imi trimiti o poza sau sa-i dai modelul?Stii ce se "ascunde" sub carcasa lui?.Iti folosesc si la altceva performantele alea de 5Gb mem.RAM si hardul de 1Tb ca de placa video nu mai zic nimic.Tocmai tu care esti cu "demnitatea si onoarea" in gura de dimineata pana seara?
In rest ce sa zic? Daca tot spui ca sunt extremist macar sa te si conving:))
Incearca totusi undeva cu un contract de munca nu doar din expediente de azi pe maine...ca de oprea fi sigur ca o sa te "piarda pe drum" Nu-ti fa iluzii ca sa nu incepi peste 2 luni sa injuri si sa blestemi,asa cum obisnuiesti.
De rest...pe fb esti ok si mai ales ma bucur ca logodnica ta e bine sanatoasa si pe aceasta cale ii transmit multa sanatate si tot ce va doriti.Stiu ca doamna a suferit mult si ma bucur ca acum arata ff bine....certurile noastre le trecem la capitolul"ce face omul cand n-are ce face"...scriiieee/se ceartaa pe blooog(uri):)))
PS2 Oricum te-ai vandut "eftin":)))..spune-i sa-ti aduca ceva ca asta...are putere sa calculeze si orbitele satelitilor nu doar sa scrie in word(precum felix sau CoBra model ITC an 1986)-CoBra=computer brasov :)))

https://www.emag.ro/laptop-hp-250-g7-cu-procesor-ntelr-coretm-i7-8565u-pana-la-4-60-ghz-15-6-full-hd-8gb-256gb-ssd-intelr-uhd-graphics-620-free-dos-dark-ash-silver-10r36ea/pd/DLRHL3MBM/?cmpid=86846&gclid=CjwKCAiAkan9BRAqEiwAP9X6UQupYCfrC4vuzLUmwQuJ9fqRSr1p-NJlwySGVmkxOmcsleTFJ1wljhoCsogQAvD_BwE

3799,99 lei/blackfriday(ca in romania mai intai au dublat pretul dupa care au facut reducere de 10%):)))
Hai salut!!

anonim spunea...

@ CFI
In sfarsit,adineauri ai,bagat doua poze mai omenesti, ca ma acrisem de girofaruri si moaca lu ala
Bravo!!'
PS Si dumitru oprea ce dracu face?? Ieri era cu piedone la sect 2 acu e cu voi?? alt traseist si bosorogul ala...auzi universitatea athenaeum!!...ciudata si incorecta denumire...eee...tot un "spritzu haret"

anonim spunea...

N-a primit ciolanul, a mai dezertat unul.Nici pe "genunche" nu mai poti sa scrii in ziua de azi...:)
"Ce lume dom'ne,ce oameni!"

anonim spunea...

Mai sa fie!!
Pe aici sunt mai multi trump-isti si biden-isti ca-n america(evident pastrand proportiile)
Am "bagat" si eu doua link-uri dar erau pt CFI asa ca le-am sters....inutila postarea:))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Akord-75 Assus negru, un model penultimul, dar atat costa la achizitionare, sofisticat si inteligent, avand toate capacitatile sa se protejeze, sa economiseasca. Indice: Assus X751L HOMI- USB 3.0 10X Memory 4GB OS WIN8 Play well with Windows 10. Este chiar al domniei sale si mi l-a facut cadou, stiind ca sunt sarac si n-am cum sa-mi achizitionez altul, atunci nestiind nici unul din noi daca mai candideaza candva, ca sa-mi foloseasca si la campanii. Nu te rataci in a analiza calitati, in speta cele electorale, pentru ca faptele vorbesc: Pensia de acum o ai de la Oprea, nu? Ciuca promite ca pensiile nu vor fi atinse de nimmeni, in concluzie vor ramane inghetate din cauza neatingerii, iar Oprea are capacitatea sa faca a trei-a oara dreptate, de aia si rezervistii il vor vota pe el si nu pe Ciuca, sau altii care trancanesc, la Oprea fiind deviza sfanta: ,,Fapte nu vorbe!'' Postez cu zel si in serial un interviu dat unui mare jurnalist, chiar acum, adica partea a 2 a, maine la ora 11 i se ia al trei-lea interviu cu ,,Totul despre vestita sufragerie,'' deci avem treaba electorala, ca la Pasti! Auditie placuta!

Leo spunea...

GĂBIȚĂ a ajutat pe orișicine în orișice problemă cu care a fost solicitat. GĂBIȚĂ are suflet mare în care poate intra pe puțin armata de rezervă.
SUS GĂBIȚĂ SUS până la 10% !
JOS LICHELELE GULERATE !

Huhu Rezea spunea...

Găbiță plătește oalele sparte ale compromisului cu regimul Băsescu, compromis care în două rânduri a pervertit, prin migrarea parlamentarilor, rezultatul alegerilor parlamentare.
Păi, dacă ai fost ales pe lista unui partid, stai dracu acolo până la sfârșitul mandatului sau dă-ți demisia din Parlament.
Nu i-aș dori lui @Flavius ca Găbiță să citească ce scria el acum vreo 4 ani pe blog.

Periamu lucica spunea...

A intrat pensia cuiva la cek azi?

spiritul lui Haret spunea...

Ifrim tu nu pricepi ca nici mama mamii lui Oprea nu poate sa-ti dea pensie militara decat in raport cu functia,gradul ,vechimea etc?Functia de sofer a fost si e si acum cea mai mica din MAPN.Singurul lucru pentru tine pe care il poate face Oprea este sa te lipeasca pe langa un parlamentar din zona.Cum Oprea participa ca independent o poate face prin cerseala ori tu este prea nesemnificativ ca el sa se caciuleasca la cineva.Pe aici ti s-a spus ca esti naiv exprimare la care ma asociez.Daca ai minte orienteaza-te catre alta directie si nu pierde timpul ridicand osanoale ,pupand dosuri in stanga sau dreapta.Toti politicienii
precum si Oprea nu au facut si nu vor face nimic gratuit.Tu nu ai ce sa oferi la schimb.Apuca-te de munca.Exploateaza calificarea ta de sofer.Nu cu multi ani in urma general presta munca de taximetrist.Munca cinstita nu degradeaza.
Huhu-Mircea zice ca "Gabita plateste oalele sparte ale compromisului cu regimul Basescu".Eu care nu sunt nici pesedist,nici liberal,nici basist,nici criptocomunist,nici ... as zice ca jocul la doua capete e riscant.

CEZAR spunea...

Spirtul lu Haret
Dai 50 l palinca - pruna curata - de 70 grade ..ti-l iau la stina de capre !
Fac o functie noua de magar...bonuri de masa salarizare babana..etc

CEZAR spunea...

PS
Poate sa o aduca si pe tiza lui - IFRIMA..
Pe asta o pun..capra !!

anonim spunea...

Bine CFI asa e cum zici tu sa dea gabita sa-ti faca si sa-ti dreaga exact dupa cum iti doresti.Pe bune!!...."daar" ca aici e un mare.... DAAAAR??? ce te faci cu...vechime/grad/functie....bla,bla,bla
Hai sa te ia pe tine ca reper si sa-ti zica gabita ca vei primi pensie cat vrei tu sa zicem 3.000 lei/net.Buuun!! Pastrand proportiile si tu fiind reperul/miezul zi-i cum vrei,noi ceilalti de la soldat la general ne vom pozitiona in functie de tine....si atunci cum se impart banii ca nu ajunge bugetul RO pe 3 ani,ceilalti din tara asta urmand sa moara toti de foame....am zis si "io".Sa presupunem ca marele gabita iti va mari tie pensia cu doar 1000 lei peste ce ai acum.Va trebui sa faca asta(proportional) cu toti ceilalti rezervisti pensionari+politisti+servicii etc..si unde ajungem??
Si acum te intreb F SERIOS.Ce poate sa faca gabita de UNUL SINGUR in cam dep.??...ca mai sunt peste 400 de dep. si mai sunt peste 150 de senatori si sunt si 3-5 partide care vor intra in parlament..ce face "gabita" Ii ia la bataie pe toti? Ii convinge el doar "asaaa ca e baietas de treaba"? Eu cred ca ar trebui sa te duci sa te speli cu multa apa rece pe fata ca as avea multe sa-ti spun dar....iar pierd timpul degeaba.Faci si tu ca unul de pe aici care urla in fiecare zi..."Io lu' X nu-i dau votul meu,noooo!!!" mare branza un kil de cas...cica nu da EL votul:)))...asa si??
hai c-am scris prea mult
PS Tot ieftin ai ramas...trebuia sa ti-o spuna cineva dar vad ca le e frica de injuraturile tale de pamfletar la "ora 25"(stii ca a dat faliment de mult nu-i asa?2012-2014 parca)
PS2 In concluzie tu esti singurul si cel mai mare vinovat si culmea e ca si eu sunt cu pensie mai apropiata de a ta decat de a unui colonel,dar nu ma plang pt ca n-am nici cui si nici nu intereseaza pe nimeni...si nu sunt "neterminat" cum zice "prietenul" meu.Eu am plecat "cu a treia cizma" din motive absolut obiective si independente de vointa mea,dar oricum nu intereseaza pe nimeni,iar vaicareala si bocetul nu mi-au placut niciodata....astia sunt oameni care nu rezolva niciodata nimic ei doar cauta compasiune si ajutor exact acolo unde n-au sa gaseasca niciodata.Eventual sa te ia gabita pe la cabinetul lui...dar doar daca "se scoate" si mai ales daca nu-i sar rudele si prietenii in cap..:))) slabe sanse CFI-ule,slabe sanse...precis te pierde pe drum

Huhu Rezea spunea...

@Soimule
Așa... ce te deranjează pe d-ta că @Flavius crede în Oprea? Probabil l-a ajutat cu ceva.
NU mai descurajați voi opțiunile politice ale cititorilor!

ifrim spunea...

Da Lucika au intrat!

Leo spunea...

Flavius , pe legea 263 și pe indexările anuale de la 01.01 ale fiecărui an , acum avea MINIM 1700 lei în loc de 1263 lei cât i-au făcut-o licheaua de maciu PICIU , zanfirache , jiganu , dr. luK și loV. GĂBIȚĂ la cei ca Flavius sau Stelică P. de la Iași, invalidați în serviciul MFA , le va face o pensie stabilită pritr-un procent aferent unei vechimi potențiale pt. starea de pensie de boală. Asta ar face GĂBIȚĂ după ce-i va da pe mâna abncetatorilor pe gulerații gen maciu PICIU & Co

Leo spunea...

Pt. steatoza hepatică este necesar ca tratament pe lângă un regim alimentar hipocaloric , minim 5000 de pași în ritm mai mare ( pas viu cum se zicea )

CEZAR spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

Mutați-vă comentariile! Nu au legătura cu topicul.

Viorel spunea...

Mulțumesc pentru sfat domnule Leonard, steatoza hepaică este de la cantitatea enormă de chimicale (pastile / mai sunt și unele naturiste + ceaiuri) luate zi de zi. În comentariul anterior am spus „și astea nu sunt toate”. Singurele mișcări zilnice le fac dimineața și seara plimbându-l pe Rex plus mersul la piață sau magazinele din jur. La altele se încadrează Artrita reumatoidă (am piciorul drept amorțit / apa fierbinte o simt prea puțin și am dureri mari mai ales noapte) și atunci cum să merg în pas viu „milităresc”. Au apus acele vremuri.

Gigi spunea...

Da,aşa este,vechime potentiala,au dreptul un procent mai mic sau mai mare in functie de gradul avut medical in care a fost incadrat.