Un produs Blogger.

miercuri, noiembrie 03, 2021

Gruparea liberală care s-a retras din grupul parlamentar al lui Bibilică ar putea să rămână fără lider

32 comments


Spune fosta polițistă, Diana Tache,  din grădina DGiPI, devenită analist politic. 

32 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Lăbar Organ, azi in pozitia de dezertor hoinar si hoitar, a parasit repede cu coada intre picioare haita flamanda si paraditoare de flegme ale PNL, in care si el a contribuit in pandemie, pe langa paranghelie dupa paranghelie in Guvărn cu duhane, țâghir si rachie, si cu achizitii penale, care acum sunt scoase la aerare pentru verificare otova de inchizitiile subersive ale DNA, la ordinul omului de mucava si gluga de coceni spanzurat in prepeleacul de la Corcoceni, drept razbunare ca l-a deranjat tare declaratiile sforaitoare la adresa domniei sale! Daca si Catosul îi iese din ordinul dat sa formeze cu PSD un Guvărn imediat, se va trezi si el cu DNA-ul pe cap, ca asa este in dreapta fascistoida ca sa ti se dea in cap o caramida daca nu i te supui spanzuratului Muilă, dar pe mine aceste problema ma bucura tare ca doar asa scapam de tarfele lăbarale, penale, care a adus tara in mare tragedie si jale de nu ne mai putem tine pe picioare de lipsuri si foame!

Iulian Mareș spunea...

Vă propun să mai si râdem, cât ne țin ăstia în criza politică. Bancul ăsta l-am primit de la un amic PNL-ist! Nu-i dau numele, că îl nenorocesc...:

📍Se trezeste Iohannis într-o dimineață la Cotroceni, observă că afară a nins în acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon să admire priveliștea. Când, deodată vede scris cu urină pe zăpadă sub balcon “Demisia!"
Cheamă imediat toate organele abilitate – SIE, SPP, SRI, etc. – care încep să analizeze cazul...
Peste o oră apar si rezultatele.
- Sefu, am facut toate cercetarile si avem două vesti: una proastă și una foarte proastă.
- Începeți cu cea proastă!
- La analiza urinei a rezultat că aceasta apartine lui Cîțu.
- Nu se poate! Nu puteam primi o veste mai proastă. Era ultima persoană la care mă puteam gândi! Si vestea foarte proastă ?
- La testul grafologic a iesit că este scrisul lui Rares Bogdan...

M spunea...

😂 Mă uitam la postul la care soția lu' soțul ei (madam Tache) prestează intens (Antena 3).
"Companiile sunt puternic lovite de restricțiile certificatelor verzi Covid. Numărul angajaților care au fost concediați a crescut de la 5000 la 8000. Cele mai lovite sunt transporturile, restaurantele și hotelurile."
Apoi apare un "privat" cu restaurant care își pișă ochii că a trimis acasă 4 angajați.

Plictisit dau pe ProTv

E criză de angajați pe piața muncii. Acest patron de restaurant nu găsește oameni care să vină să lucreze. A fost nevoit să angajeze muncitori din Sri Lanka.
Cele mai multe locuri libere sunt în industria ospitalității și în transporturi.
Anul viitor se va dubla cota de permise de muncă pentru străini non-UE.

Urmează apoi un analist economic care explică deficitul de forță de muncă.

Băi oameni buni, ăștia sunt cu capul?
Păi cum e?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

L-am mai ,,ciupit'' din cand in cand pe Ciolacu, dar nu-i prost deloc, saracu': Dupa ce Dragnea a picat cu atitudinea lui dictatoriala, Ciolacu a pus la socoteala o conducere cvadruplucefală, plus pe a lui, unicefală, astfel incat orice hotarare a lui sau a partidului trece prin sita cvadruplacefalului si se elimina orice hotarare abuziva, neconstructiva sau care obliga la actiuni negandite, negative si nereusite, care vor pune in pericol si la socoteala orice acumulare cu valoare electorala. Foarte rafinata si reusita gandire constructiva, care a evitat orice deriva de la principala directiva ca sa ramana dară cel mai puternic partid de stanga si din țară, pe cand dreapta idioata s-a axat, ca o gloata turmentată, pe deciziile unilaterale si unicefale ale acelui colțos, penal si veros, Flocea Câțos, finalizand dezastruos guvernarea, ca si unicefalul dictator, Dragnea! Cand politicienii, ca milițienii, nu invată, precum la cursurile practice elevii, din greselile altora dusi cu aievea pluta si sorcova, dar si din setea de ban si incărnatul ciolan, este foarte normal sa-si destrame partidele, dar mai ales guvernarile si, o data cazuti in acest rachat, nu vor mai gasi nici o mana salvatoare de ridicat si remontat, norocul nostru fiind ca aceste mare ,,pacat'' poate fi o oda a bucuriei intrucat duce la salvarea noastra si a Romaniei!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De azi sau de ieri, la un semn din Cotroceni, DNA cu toata gasca de hingheri au sarit vanjos, si calare si pe jos, in schinarea lui Câțos cu nerabdare sa-l ia la o minutioasa puricare si verificare, primind ordin de arestare daca probele gasite, sau intentionat fabricate si montate, denota vreo infractionalitate, si sa nu va fie de mirare sau o pura intamplare, daca se repeta arestarea cum s-a procedat cu madam Udrea, cand inca o mai sustinea puterea! Pai, primesti ordin ca acum si repede sa faci un guvern cu PSD si tu apelezi la USR, dandu-le la dosuri lustru sa te repuna prim sinistru?! Eu, pe inaltul spanzurat mai mereu l-am criticat, de pamant cu el am dat si sincer nu l-am iertat, dar de data asta sincer spun ca a facut un lucru bun sa-l tabere pe Catos, cu DNA sa-l dea jos, si sa nu va fie cu nici o mirare daca o sa-l giniti cu incantare la o lunga defilare ferecat cu incatusare, dat din functii la o parte, sters de SUA din pasapoarte, cu cariera ratata si locatar in carcera unde si-a dus veacul candva, pe un pat si o saltea, Liviu Dragnea!

Mihai spunea...

# Mares
Fii precaut.
Grafenul nu este in vaccin .
L-au băgat în paracetamol.
🤣🥳🥳

Iulian Mareș spunea...

Eu pot fi Precàut, dar grafenul este doar în Sibiu!

Iulian Mareș spunea...

Huhu,
aveam un camarad, Gigi!
Stii ceva de el?
Constat lisa lui de ceva vreme!

Iulian Mareș spunea...

kiar nu vreau sa postez declaratii din spitalul judetean Bihor, al lui Bolojan, deh.... E urgie!

M spunea...

😂😂😂
Culmea e ca eu cred ca e foarte posibil!!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Onorabile, si eu va rog pe langa ce v-a rugat, @Iulian, sa faceti un apel al postatorilor frecventi pe acest blog, adica fiecare sa-si scrie numele de usher si cuvantul ,,prezent,'' fara nimic altceva, sa vedem cati au supravietuit holocaustului liberalo-userist al guvidului nimicitor, pentru ca vad o mare absenta pe aici a persoanelor care candva postau cu frenezie pe aici. Voi incepe cu mine:
-CORNELIUS FLAVIUS IFRIM- Prezent-

Iulian Mareș spunea...

Atunci ar fi posibili si 2-3 feromoni țurcani? .... mai multi nu caci fortam genul, specia....

Leon spunea...

Gigi este la o Sedinta de tragere in Craiova, la invitatia lui Nea Marin !

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Polcovnicul, Beorbiță, cu alura si rictus de fetiță de la glădiniță, coordonatorul pandemiei habarnistilor, a fost la ora spovedaniilor in fața unui popă grăsănoi in sutana sa-si depene amintirile, trairile, nefericirile, ocolind insuccesele din pandemia de carcalaci in guvernarea plină de draci, adicatelea o spovedanie altruista si neocomunista, fara jale, marca Mălaimare Ciucale, cel care l-a numit vataf peste pandemia dă guvid doar ca este un individ dă foncții avid, pilos pana in maduva dă la os dă costiță dă fetiță instruita militar la glădiniță, ca n-are el ten decât de Academie de... Arte frumoase, nu Militara de rupt oase! Asta-i destinul pilosilor din Harmata, ca sa se spovedeasca la cravata in biroul a cate unui Vicar, dar nu si la Santul Altar, sa dea interviuri despre morti, sa ne tina in case blocati pe toti si alte alea națoale cu mascuțe natantoale si incalcari de drepturi constitutionale, deci munca grea de sluga taratoare in cea mai nenorocita guvernare cu ohaiele userist lăbarale, care ne-a adus la starea de mare jale si hoame! Ca maine il vom vedea si mare Jeneral calare pe un cal, chiar daca gradele nu-s luate la Stalingrad si la Cotul Donului, merge si de pe urma mortului dă guvid, cand coada dă caine e impodobita cu simpaticul si impaciuitorul covrig!

ifrim spunea...

Bine,bine ,prezent ,dar ești bărbierit,ai pantofii lustruiți,caiet cu programul zilei ai?Tu crezi că merge așa ca la mina,la șoferi auto cum știi tu?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ehei, Tizule, draga, mi-am lasat mustati si barba, un cioc mai degraba, aidoma lui Cuza Voda, sa n-avem vorbă, schimbandu-mi astfel look-ul sa-mi aflu norocul, arza-l focul pe unde acum o hăladui hai-hui sa-mi pun pohtele-n cui! Cand o veni si ala la mine, numai bine ca va fi tras si pamantul peste mine, ca, daca cu el nu te-ai nascut, toata viata ti s-a vutut, de tot, fara acest parsiv de noroc! Sanatate, toate cele bune si sa inchinam o rachie tare de pere si prune, indiferent de ce astă lumea rea despre noi o spune! Viata multa si, Doamne, ajuta!

anonim spunea...

Da-i un tel lui Huhu ca are el toata evidenta.In mod sigur te va refuza dar tu chiar poti sa incerci.
Sau depui un "imeil onlain" la etajul I in dosar cu sina....neaparat cu sina!
Iti da si "aipiuri" eventual
Cu stima
al dvs.
Ionescu Ion

Iulian Mareș spunea...

Neacșu?
Se antrenează pt ce va sa vie?

Iulian Mareș spunea...

@M,
Madam Take a fost mai întâi polițistă!
Cine este soțul...ei?

Cezar spunea...

🤣🤣🤣😛😛😛😜🤪😝🤗
Intepaciosii..isifac ordinea in care sa ...primeasca garsoniera noua..cu verdeata....!!

Huhu Rezea spunea...

@Flavius
Antivacciniștii s-au retras. Nu suportă să citească toată ziua cât de aiuriți sunt. Au mai rămas pe metereze doar @Dan Buz și @Cezar, pastori iraționali întru mântuirea celor care nu sunt negaționiști.
Oricum, într-un an de zile întreaga populație a României se vaccinează ori trece prin boală. Asa se realizează imunitatea colectivă, virusul ne mai găsind victime umane în care să mai poată să se înmulțească. Asta ar însemna ca să mai avem încă 25-30 000 de morți pe lângă cei 50 000 din prezent. Pentru sectanții antivacciniști nici n-ar fi prea mulți morți, zic ei.

M spunea...

@Iulian Mareș

Soțul doamnei Tache a fost domnul Tache 😂

Marius Mugurel Tache - întâi purtător de cuvânt și când a ajuns comisar șef a devenit și șeful Direcției comunicare.

Doamna Tache s-a remarcat în carieră prin scurgerea de informații confidențiale motiv pentru care a fost invitată să plece.
Împreună cu soțul au mai făcut ceva jocuri prin MAI când era Carmen Dan ministru lansând campanii de presă împotriva indezirabililor.
Eheiiii, dumneavoastră la MApN trăiți într-un soi de bulă.... Aveți și acolo niste figuri dar habar nu aveți ce luptă e..... Iar eu, consecvent în a nu arunca cu noroi în oamenii în uniformă mă feresc să spun mai multe.

M spunea...

@Huhu Rezea

Domnul Dan Buz a lămurit până la urmă de unde a luat informația falsă cum că la incendiul din Constanța toți cei de la ATI erau vaccinați????
Zicea că așa a declarat managerul Spitalului (lucru neconfirmat de nici un site de știri).

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Aha, @Onoabile, deci nu sunt absente notabile, trecute la țintirim in evidente contabile, cat despre antivaccinisti, sunt sanse destul de mici sa se ințepe la gramada organizata, ci sa treaca prin boala cu lecuire formolizata in loc cu verdeata bogata! Asta, da, gandire dășteaptă si ințeleaptă, izvorată din coada dă lopată dă groapă! Duuuamne, iartă!

anonim spunea...

@Huhu
"Oricum, într-un an de zile întreaga populație a României se vaccinează ori trece prin boală. Asa se realizează imunitatea colectivă, virusul ne mai găsind victime umane în care să mai poată să se înmulțească."
Perfect adevarat ce spuneti mai sus, dpdv stiintific,daaar(ca intotdeauna exista un "dar" "daca")pana la imunizarea colectiva virusul dezvolta (pt ca are spatiu/"clienti" si timp suficiente noi tulpini si mai agresive?
Tulpina delta(Varianta B1617.2 (Delta) sau tulpina indiană(4) ) este edificatoare(se stie ce a fost la indieni).Asta va fi"marea realizare" a antivaccinistilor din RO.Probabila dezvoltare a unei noi tulpini romanesti cu raspandire si agresivitate si mai mari.
Despre varianta 3 se stie la fel de bine de unde provine....de la nea Boris englezoiu, nenea ala cu "efectul de turma"(Noua variantă de coronavirus(3),caracteristicile tulpinii britanice B1.1.7)Pe scurt tulpinile(variantele secventiate 1 si 2 provin din Africa de sud respectiv din Brazilia
Problema e cine reuseste sa-i explice lui Dan B(ala pt care altii sunt jigodii) ca s-au terminat stocurile de cip-uri si acum o sa il injecteze direct cu tuburi electronice....daca Dan B nu-si face vaccinul nici acum o sa-l treaca la "injectare" direct cu tuburi...cu neon(nu spun unde ca stie si el)
PS Ironia sortii face ca in acest caz nefericit tot(anti) nevaccinatii sa fie cei mai f***ti.Cum se zice:Dumnezeu nu bate cu paru' ,iar domnia ca si prostia intotdeauna se platesc Si nu e vorba de "domnie" aici ci doar de niste frustrati care vor sa fie bagati in seama.Acum au gasit si ei momentul(astia-s ca aia care calca acceleratia pana la podea pt ca masina este singura care i se supune,nevasta nu,iar copiii nici atat....asa ca ii rabufnesc frustrarile pe unde apuca....de prostie nu mai zic nimic ca e prea clar
Pt Dan B fara resentimente de la o jigodie
PS Statistica a ramas la fel: din supraaglomerarea spitalelor din haosul care este acolo cazurile medii si grave sunt reprezentate peste 98% de nevaccinati.Asta spune totul dincolo de vorbe multe si goale. Nu se vaccineaza un oarecare bou dupa care costa 4500 lei ziua de spitalizare a boului.Si au fost cazuri cand au plecat cu dricul si dupa 6 saptamani de la venirea cu ambulanta.Ca trebuie sa-l tina pe bou in viata.Cica daca are 2 maini si doua picioare e om.Nu e om atat timp cat capul ii foloseste doar ca sa nu-i ploua in gat


M spunea...

@Iulian Mareș

Lacrimile lui Bolojan pot vindeca chiar şi covidul... păcat că nu a plâns niciodată

Bolojan e cunoscut pentru modestia lui, dar recunoaşte și el și avyanic că Bolojan este a 8-a minune a lumii

Dimineaţa, soarele îi bate în geam lui Bolojan ca să ceară voie să răsară

Bolojan a lovit odată un cal în barbă. Descendenţii acelui cal se numesc acum girafe

Bolojan donează regulat sânge la Crucea Roşie, dar niciodată pe al lui

Bolojan era pe moarte. Iar moartea i-a zis să se dea jos

Bolojan nu poartă ceas. El decide cât e ceasul

Bolojan nu va face niciodată infarct. Inima nu e atât de tâmpită să-l atace

Tu trăieşti pentru că Bolojan te-a lăsat în viaţă

Bolojan strănută cu ochii deschişi

Bolojan a înecat un peşte sub apă

Bolojan este atât de rapid încât lumina nu îl poate găsi

Bolojan îţi omoară prietenii imaginari

Bolojan poate auzi limbajul mimico-gestual

Atunci când Alexander Bell a inventat telefonul avea trei apeluri nepreluate de la Bolojan

Bolojan a fost deja pe Marte. De aceea nu este nicio urmă de viaţă acolo

Bolojan a aruncat o dată în bumerang. Bumerangul nu s-a mai întors

În calendarul lui Bolojan se trece de la 31 martie direct la 2 aprilie. Nimeni nu îl păcălește pe Bolojan

Când face flotări Bolojan nu se ridică pe el. Bolojan împinge Pământul în jos

Cum de ia Bolojan examenele? Răspunde la toate întrebările: "Bolojan"

Nu există lesbiene, doar femei care nu l-au cunoscut încă pe Bolojan

Bolojan mănâncă supă cu furculiţa

Cezar spunea...

Vezi va te infectezi la fel ca si mai inainte
Basca faptul ca plimbi virusul peste tot si.l faci cadou...

Iulian Mareș spunea...

M,
Cel mai bun comunicații și pe PR tot turcul de la MApN a fost! Nezir.
La noi, cei cu relațiile publice se străduiesc sa fie băgați în seama de decidenții politic, însă militarii adevărați știu cu cine au de-a face și ca le place să se bage în seamă, să arate cât sunt de utili.
*Ceva, ceva știam eu de madam Take..., acum deja ma consider expert! 😂🤪

M spunea...

@Iulian Mares

Tot respectul pentru domnul Nezir. Am avut de mai multe ori ocazia sa colaborez cu domnia sa si nu pot sa spun decat un singur cuvant: IMPECABIL!

Ca o nota personala sa stiti ca a ridicat enorm imaginea MApN in randul celor de la MAI (in ambele ministere sunt multi oameni egal de aroganti si de inchisi la minte).

Iulian Mareș spunea...

Daa, Nezir, generalul era un caracter deosebit. Ne-am cunoscut si am colaborat excelent... un adevarat marines român (la tinerete a fost ofiter in BIM - infanteria marina s Fortelor Navale)
Daca nu ma insel a fost ”furat” la MAI de un ministru fost si pe la noi...parca Teodor Meleşcanu?

Iulian Mareș spunea...

M,
pe mine, hârșit in multe kestia cu Bolojan in sus, Bolo_Jan in jos, ma amuza si ma distreaza intrucat eu vad problema un pic mai diferit: nu este nicio mare scofala sa fii un pic corect si un pic aplecat in noianul de golani din cartelul tau, pt ca fiind vorba de droguri, bani nerambursati, coruptie si traseele ei, PNL a reusit sa nu mai fie nici macar un partid din marii corupti ci un CARTEL aidoma celui de la Sinaloa!
Iar individul nostru (*nost*- pe limba lui de ardelean) este atat de CABRON incat ca un soldat de Cartel (*iobag - la noi) crede sau si mai rau simte nevoia unui ”TĂTUC” (la ei *PATRON). El nu poate fi propriul sau jefe (șef) pt ca in iobagia lui intai a lustruit o putoare ce a dus țara in cap si acum si-a gasit un alt reper, un far, insa reperul lui nu este decat un soldat din Cartel, ce-i drept - mai bine pozitionat ierarhic, banuit si marginalizat de jefe si insuși PATRON pentru ca se viseaza PATRON! Idem HAVA!
Ei pot fi colaboratori ai DEA si atat!

Iulian Mareș spunea...

Cu toata dragostea a_micului meu sau L-a lovit cultura in cap si capul a sunat a doaga!

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/situatia-alarmanta-spitalul-municipal-oradea-e-plin-cu-pacienti-covid-si-in-sectii-nu-doar-la-ati-ambulantele-stau-la-cozi-ca-sa-le-gaseasca-paturi-166894.html