Un produs Blogger.

vineri, septembrie 30, 2022

SCMD își mai găsește loc de promovare doar la PROFI 24-TV?

11 comments

 Dacă mulți rezerviști nici nu au auzit de PROFI 24-TV, m-am gândit să le aduc aici acest post, mai ales că astăzi l-a avut ca invitat, timp de 1h 30', pe domnul col(r) Mircea Dogaru, președintele SCMD.

Merită să-l ascultați! Pe lângă binecunoscutele și stânjenitoarele gafe juridice pe care le comite în domeniul legislației pensiilor, în general, al pensiilor militare cu deosebire, se pare că domnul colonel deține informații despre ce vor să fie nu peste mult timp pensiile pentru militari.


11 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Tataie, ia mai zi cum e cu cotizațiile la zi acuma cand la modă e cutuma sa se depună in visterie suma cu valuta de la Cuba in baluba?

Leo spunea...

BRAVO Mircică !
că binele mai zici aice
''Cotarlele naimite de tradatorii de tara, sustinute de prostii fuduli care-si etaleaza impotenta on line, cersindu-si adulatia in prezent, in baza unor iluzorii ”merite” trecute, vor urla, ca de obicei, ca de ce nu se duce la CNN-urile de Romania… Si vor fi sustinute, tot ca de obicei, de mafioti! Spre exemplu, de Mafia imobiliara, care, la ordinul unui ”capo” din Sectorul 1, ce sta cu curu-n trei partide, s-a activat deja, amestecand-o pe biata primarita cu Dughin si cu Putin, pentru a-si face, contrar intereselor ei, un adversar din S.C.M.D.! ''

Huhu Rezea spunea...

Nu vrei să ne traduci și nouă cine din Sect. 1 o atâță pe Clotilde împotriva lui Mircea?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Pe posturi d-astea minuscule de televiziune, cu doi trei moșnegari si o băbăciune in regresiune, bine mai spune despre problemele grave din morgile de spitale ale pensiilor militare, dar cand vine la posturile alea de mana intai bate doar campii cu fluturi zglobii, fara a glumujdi ceva mai de căpătâi si despre pensii!
@Leo, te refereai la primarita cu fermă de țobolani, mormane de gonoaie ca la țopârlani si gașca mafiotă de golani, care au falsificat urnele electorale sa iasa Clocita singura chiftea deasupra oalei cu sarmale de la Sectorul 1 al Capitalei!?

Leon spunea...

"....Cât privește reforma acestor categorii de pensii speciale, s-ar putea la un moment dat să fim puși în situația care să despărțim cuantumul pensiilor speciale în două: cât revine părții de contributivitate și cât revine indemnizației fixe suportate din bugetul de stat. Vom vedea cum evoluează discuțiile cu Comisia Europeană”, spune ministrul Marcel Boloș."..!!

Leon spunea...

https://www.capital.ro/dispar-aceste-pensii-este-anuntul-momentului-in-romania-vestea-a-venit-chiar-de-la-guvern.html

Brenda spunea...

Deci dl H a spus de multă vreme acest fapt

anonim spunea...

Misto Titi Sultan asta!
Nu stiu unde dar am mai intalnit si "Mercedesa" sau "Pardalian" "Superman","Genilone" sau domnisoara "Andaluzia"
Baftale praleo!!

anonim spunea...

@ Leon
https://www.capital.ro/dispar-aceste-pensii-este-anuntul-momentului-in-romania-vestea-a-venit-chiar-de-la-guvern.html
(am citit doar titlul deocamdata)
Normal ca trebuie sa ramana.Exista peste tot. Restul "discutiilor" erau idiotenii "uzerizde"
Alta e discutia despre cum sa fie puse pe o baza legala, echitabila,corecta si morala.Ca nimeni nu vrea altceva....adica sunt unii pe la 16 000 lei(pensie militara de stat) carora li se pare ca au putin chiar daca li se mai adauga un 12% din ianuarie...cica au avut tabele in excell prea grele de rezolvat cand planificau serviciile:))
Era greu de scris T-L-T-L-L si apoi cu copy paste:))) pensie pe merit ce mama dreak! Pe ....."alte conditii"
Adica pardon sunt niste/unul tulumbari care ar vrea pana la +

Leo spunea...

Mircea doar a dat un exemplu de acțiune de tip mafiot . Cine anume o aprinde pe Clotilde doar putem să bănuim deoarece Mircea nu a indicat pe cel cu curul în 3 partide ...........
https://www.mediafax.ro/politic/clotilde-armand-un-dezvoltator-imobiliar-a-aruncat-un-plic-cu-bani-pe-geamul-masinii-unui-functionar-20265139

Vali spunea...

Mircea Dogaru, excelent ca de obicie ! Dar, din pacate romanii (mai ales militarii) nu il sustin cat ar trebui !