Un produs Blogger.

joi, octombrie 11, 2012

Or fi ajuns OUG-urile lui Dobrițoiu pe masa guvernului Ponta? Informare a Casei Sectoriale de Pensii MAI

0 comments
Centrul Culturak MAI
Deși domnul ministru Dobrițoiu este ceva mai ponderat în interviul acordat în „Radical” de Dolj(vezi pe blog), chiar și față de Comunicatul SCMD în care domnul Dogaru expediază discursul ministrului la adunarea SCMD din 06 10 2012 în fraza:
 „Sambata,  06.10.2012, ministrul Apararii si-a luat angajamentul, in prezenta unui numar de circa 250 de reprezentanti ai SCMD din Bucuresti si Ilfov, ca la prima sedinta de Guvern va promova cele doua ordonante cerute de SCMD, in baza Contractului social (termenul stabilit de dl. Victor Ponta pentru remedierea situatiei, oricum se cam apropie)” ....
.....găsim concluzii și mai optimiste reținute de alți participanți la aceeași adunare.

Concluzii de la Adunarea  SCMD, care s-a desfasurat sambata/06.10.2012 la Centrul Cultural al M.A.I., dupa cum urmeaza:

      -  Dl. Gral (r) Cornel DOBRITOIU  a confirmat ca miercuri/10.10.2012 va ajunge pe masa guvernului Ordonanta de urgenta privind revenirea la cuantumul din 2010 al pensiilor militarilor micșorate abuziv de vechea guvernare. In circa 10 zile ar trebui sa intre in vigoare, apoi in functie de disponibilitatile financiare, se vor returna sumele respective; se pare ca M.Ap.N. sta cel mai bine la acest capitol. 


   -  Dl. cms.sef Paul NUTA, Casa de Pensii a M.A I., a informat ca se pot depune adeverinte eliberate de  Casa de Pensii a Mun. Bucuresti sau de Casele Judetene de Pensii pentru recalcularea pensiilor celor care au lucrat dupa trecerea in rezerva; in afara adeverintei mentionate, la Casa de Pensii a MAI se mai depun: 
-Cerere de recalculare, 
-Carte de munca/Adev de la locul de munca, 
-Declaratie pe propria raspundere ca pentru perioada pentru care se cere recalcularea nu s-au obtinut drepturi de la alte case de pensii 
-Copie dupa CI si ultimul talon.

Niciun comentariu: