Un produs Blogger.

vineri, noiembrie 16, 2018

Juncker a găsit leacul pentru „sciatică”

2 comments

In ce ați călcat, domnule președinte, aveți un pantof maro? ....pare a-l întreba doamna pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker,  care la  conferinţa de presă prilejuită de vizita la Bruxelles a președintelui Africii de Sud a fost surprins în momentul în care părăseşte intempestiv scena, încălțat fiind  cu un pantof negru și unul maro.
Oltencele au o vorbă:
Fir-ar al dracu... cine te-a încălțat!

2 comentarii:

Iulian Mareș spunea...

Cred că pentru "sciatică sa" a ales leacuri de la Corneliunsson, sau, mai sigur de la profesionistul Băse! 😂🤣🤗🤔😎

Posibil că la vizita în ROU, SPP să-l fi extras pentru că avea telescoapele prea moi și îndoise ambele mâini curente de la scară aeronavei?
În acest caz, nu mai rezista la Salonul oficial și o săruta pe buze pe Dăncilă, apoi îi dădea o palmă peste fund, fostei petroliste?
Ăștia sunt artizanii politicii UE!🤔?

Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat

Iulian Mares a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Adjunctul CPS a MApN i-a șoptit lui Buzescu proced...":

https://t.dcnews.ro/rezolutie-pe-impotriva-romaniei-mega-scandalurile-de-coruptie-care-se-ascund-ramona-manescu-e-momentul-sa-inceteze_623878.html

Pentru prea naivul Stelica, ce crede in #, precum si in falsii profeti!

Ramona, este pe cale sa le puna masa-n cap, demonstrand ca dublul standard a devenit o regula a structurilor UE!
Ca sa nu mai vorbim ca acolo colcaie de nefiscalitate, de lipsa unui audit de 20 de ani, de indemnizatii uriase si pensii si pt 2-3 ani, de-ti sta mintea-n loc!
Acum, sa vedem ce-i mai important, cantitatea, calitatea sau numarul fraudelor si scopul lor. "Te banuiesc ca ai fost corupt acum 14 ani sau te-am dovedit cu acte clare, la momentul potrivit!"
Dar romanii, copii mari, cred tot ce li se arunca pe piata....pai tu, om integru (vreau sa cred si cred inca) poti pune "botul" la toate "civismele" unor submediocri de etnie? Ce, da evenit o
profesie activismul etniei lui Dide si Angi?
Daca eu as merge pe manalor inseamna ca am lustruit bancile scolilor atatia ani degeaba si statul ar trebui sa-mi ceara banii keltuiti cu mine!
Atentie.....sunt bani pt orice proiect in ROU, daca este lasata sa lucreze!