Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 13, 2021

Dovada că AUR a atacat Capitoliul Deep State din SUA😷

14 comments

Inscripția este pe toate drumurile publice din România!

Se mai miră unii cum a ajuns AUR la 10%.

Este un avertisment și pentru scârța-cîrța luiKlaus în România. 









Această imagine este dovada FALSULUI

14 comentarii:

Romel spunea...

Huhule te.ai dilit nene , cu ciolacu tau..))

Dancapitandeplai spunea...

Chiar nu vedeti ca militarii in rezerva si retragere au iesit in strada? Asta nu constituie un subiect semnificativ si suficient pentru acest blog care se vrea dedicat fostilor militari???? Bateti campii in continuare si va veti duce de rapa. Succes.

Calinmihaib12 spunea...

Imaginea PARE că e e un FALS: ..imaginea cu text e suprapusă peste imaginea zidului..!; observați că scrisul depășește șanțurile orizontale.!în dreapta imaginii!( dar e un FALS relativ bine realizat: pt. că scrisul la șanțuri urmează curburile (adânciturile) zidului..!

anonim spunea...

@Calinmihaib
vorbiti vorbe si discutati discutii
poza e reala,filmarea a fost data la televiziuni in direct si exista filmarile si pe net facute CNN,NBC si altele(daca nu va e prea somn si v-a parasit intre timp "criticul de arta de sine")
succes la vorbe si discutii daca asta-i "marea noutate" pe care ati adus-o
Apropo! stiti ca in seara asta se voteaza demiterea lui Trump? O fi n-o fi vom vedea
In Italia a inceput procesul(prima zi) a 355 de membri 'Ndranghetta cu peste 400 de avocati ai apararii si peste 900 de martori...ce sala,ce buncar,blindate pe strazi....ca la nebuni:))).. belea de belea
PS Acum 'Ndranghetta este considerata mult mai puternica decat mafia siciliana cu retele in peste 40 de tari si cu primar ales in Adelaide -Australia.....hi,hi

anonim spunea...

Acum cateva minute a zis ministresa muncii despre contributivitate ca tb sa fie principiul de baza cu exceptia militarilor care trebuie sa se integreze in sistemul de pensii NATO si se afla deja un proiect de lege facut pt parlament(care o fi(??) ca nu prea se stie la ce s-a referit)
Are "pata" pusa in special pe cei peste 9000 de "speciali"(parlamentari,curte de conturi,aviatori,diplomati etc etc) excluzand cu desavarsire militarii(despre care a reiesit ca nu e interesata) din aceste categorii.
Asta e a doua seara de interviu consecutiv

anonim spunea...

peleics 199 se pare ca revine in forta si cat de curand

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

AUILEU, poreclit, AUR, este un partid de conjuctura, cu voturi obtinute cu japca de pe fb; saracanii, interlopii si pârnăiasii fiindu-le votantii, in genul OTV-DD, ca pe mine m-au uluit postacii lor pe messinger cu presiunile nesimtite facute, avand niste postaci de-a dreptul nebuni, bine platiti si determinati sa lucreze electoral la modul agresiv. Nu va faceti griji, pentru ca treptat, treptat toti membrii de partid vor fi absorbiti de toate partidele si va disparea ca partid, ramanand doar maldarul de untura si osanza, gurista, Țoapa Șoșoaca, sa-si flendureasca labiile, pardon, flacoanele orale de vitriol, aburind generos microfoanele reporterilor debutanti! Daca Șoșoaca trage-un pârț din Turnul Chindiei, cade limba clopotului din turla Mitropoliei! Șăful lor, caruia nu m-am obosit sa-i retin numele, nu-i decat un șoșon si-o lepadatura aventurista, prost botă si facut gramada, cu o privire de infractor ginitor dupa ciordeli, vesnic frematand in cautarea aventurilor politice ajutat de fosti infractori, chiar si din armata, spre rusinea lor, si ii stim cu totii pe toti acesti țepari imorali, fiindu-mi jena sa-i tapetez pe acest topic imaculat! In SUA si-au dat foc la valiza pentru actele lor teroriste, mai ales ca la domiciile lor au fost gasite, chiar acum, arsenale de armamente si materiale explozive! Nu va dezonorati sa va faceti palmele sita aparandu-i pe acesti ciumegi, ca astia nu sunt nici cu pensiile si nici cu legile, ci dooar cu destabilizarea statului si a guvernarilor! Cand jeneralii-chelarii isi baga in AUILEU cazierele si ochelarii, o sa-si piarda si izmenele meletarii, ca ce dreptate sa le faca lor un jeneral infractor?

Huhu Rezea spunea...

Are dreptate Mihăiță.
Am pus în topic si poza originală pe care s-a produs falsul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Sa nu ma injurati ca m-am luat de aurari si chelari, pentru ca nu-i intereseaza pensiile mici si medii, stiu si sefii mei pe linie de partid ca ei urmaresca pastrarea privilegiilor pensiilor nesimtite, si in discutiile avute pe la comisii si aiurea bat campii si militeaza doar pentru pensiile lor, nici un cuvintel despre amarasteni, apoi circul politic a la Vadim negativism, promovat de gloata șoșocăreasca, este de un primitivism jenant, care umbreste si asa patata imagine a Romaniei! E Sec. XXI, nu Evul Mediu timpuriu, ce naiba! Societatile tribale sunt disparute de mult din Europa, iar ei le-au renascut, ca in Afganistan, doar profitand de hoardele de analfabeti functionali de pe platoul carpatin, care-i sustin? Hai sa fim seriosi ca am fumat deja stilul DD-TV-OTV, cand liotele de prostani credeau in cei 25.000 euroi de caciula romanistana, iar eu nu ma pot cufunda in astfel de mizerii (i)morale!

y spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
y spunea...

Cu mulți ani în urmă tot așa era înjurat și bălăcărit și PRM-ul de unii, iar acum, când românica este devalizată, călcată în picioare, umilită, vândută, când ne conduc impostorii, trădătorii, traseiștii, oportuniștii și alți „iști”, ne aducem aminte (dacă ne mai aducem aminte) câtă dreptate aveau. Chiar am terminat de rezolvat problemele noastre și AUR ne stă în cale? Chiar trebuie să le dăm așa în cap, când avem alți clienți pe traseu? V-au făcut vreun rău? V-au jignit alegătorii lor cu ceva, ca să jigniți la rândul dvs.? Nu sunt și ei tot români? Nu trebuie să aibă și ei o șanșă? Și nu ar fi mai bine să ne ocupăm de cei care trebuie, în loc?
P.S. Înscrisul de pe zid este cred real și scris cred de ambasadorul român în sua care luptă din răsputeri pentru demnitatea româniei și drepturile românilor de pretutindeni!

y spunea...

DUBLA MĂSURĂ ȘI „SINDROMUL LAPTOPULUI”
Apropo de circul de la Capitoliu, pus pe seama lui Donald Trump, câteva rememorări
– În 2011, când mii de democrați au ocupat Wisconsin Capitol (clădire în Madison) pentru mai mult de două săptămâni, s-a spus: „Așa arată democrația!”
– În 2016, când Obama era președinte și sute de BLM au blocat autostrăzi interstatale și au atacat violent poliția (chiar ucigând câțiva polițiști), s-a spus: „Să atribuim acțiunile unei singure persoane întregii mișcări este periculos și iresponsabil!”
– În 2018, în timpul audierilor de la Kavanaugh, când o mulțime de democrați a luat cu asalt clădirea Curții Supreme a SUA din Washington și a bătut cu pumnii în ușă, s-a spus: „Este de înțeles!”
– Amintiți-vă revoltele din vara lui 2020 în marile orașe din întreaga SUA, când grupuri de democrați mărșăluiau pe străzi, au dat foc clădirilor, au jefuit afaceri, au atacat și chiar au ucis trecători și poliție, s-a spus: „Acestea sunt în mare parte proteste pașnice!”
– Când o gloată nebună s-a adunat, după Convenția Națională Republicană, și l-a atacat pe Rand Paul, senator american republican, s-a spus, „Fără dreptate nu exista pace!”
– Când Poliția a fost retrasă, guvernatorii au refuzat să cheme Garda Națională, iar democrații au plătit cauțiunile pentru protestatarii violenți arestați, s-a spus: „Acesta este singurul mod în care oamenii oprimați pot fi auziți!”
Ca atare, mai ușurel cu textele pro-Bidon și „progresiste”.
Încă un lucru interesant: Doamna Pelosi, lidera democraților din Camera Reprezentanților, și-a pierdut laptopul în situația creată la Capitoliu. De fapt, mulți reprezentanși erau atât de îngroziți, încât au uitat de laptopuri și au fugit. Așa se face că 15 laptopuri au ajuns exact acolo unde trebuie. Acesta este și motivul pentru care doamna Pelosi a intrat în panică și acționează așa cum acționeaza. Este sindromul „laptopului”, cunoscut deja de la Hunter Biden.
https://anonimus.ro/2021/01/dubla-masura-si-sindromul-laptopului/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=ultimele-articole-de-pe-anonimus-ro_1

M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.