Un produs Blogger.

luni, iulie 30, 2012

Ardelenii au înființat partidul „Șezi blînd acasă și cîștigi”

0 comments
Liderul acestui partid este Victor Orban de la Budapesta.
Președintele filialei din România este Traian Băsescu iar președintele subfilialei Ardelene este primarele de Cluuuj-Napoca, Iemil Boc.
Următorul referendum care se va organiza de către Guvernul Romaniei va fi după ce PCM(LaszloTokes), susținut de președinții locali ai partidului  SBAC „Șezi Blînd Acasă și Cîștigi”, va proclama independența Ardealului.
Pe buletinul de vot scrie următoarea întrebare:
Sunteți de acord cu hotărîrea Guvernului României de a declară nula declarația de independența a Ardealului?
DA și NU.
( Decizia Guvernului României se validează cu majoritatea  celor înscriși în listele electorale  permanente).
Oltenii se prezintă la referendum și votează DA, dar cîștigă partidul SBAC pentru că guvernul n-a reușit să mobilizeze 50+1 alegatori.
Cîștigă Băsescu prin neprezentare!

  Iată cum se pișe pe ei un oficial maghiar și ardelenii boicotează un referendum pentru a-l salva pe un Băsescu prieten al acestui dușman al unității teritoriale a României.

Vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, a declarat, miercuri, 25 iulie 2012, in deschiderea Universitatii de Vara Tusvanyos că maghiarii nu vor renunta niciodata la ideea autonomiei, fie ca este vorba de autonomie culturala sau teritoriala, transmite Agerpres.
„Daca ar fi sa ma joc cu gandurile si daca mama si-ar fi pastrat cetatenia romana, iar eu as fi avut cetatenia romana, as fi votat pentru presedintele suspendat Traian Basescu”, a declarat, in context, Semjen Zsolt,

Niciun comentariu: