Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

marți, iulie 31, 2012

Rezultatele recensamîntului din 2011 au fost comunicate din februarie 2012

0 comments
Spre surprinderea mea, mulți, inclusiv reputați ziaristi care comentează pe televiziuni, discută despre numărul  persoanelor cu drept de vot în Romînia ca și cînd ar fi văzut aceast număr de numai 16 milioane alegători, pentru prima oară, în adresa pe care Institutul National de Statistică a trimis-o lui Liviu Dragnea de la PSD, adresă prezentată de Dan Sova in emisiunea lui Gâdea.
Pentru cei care încă n-au aflat, Comisia Centrală de Recensămînt a publicat oficial, pe site-ul său, Rezultatele provizorii ale recensămîntului, rezultate de care chiar CURTEA CONSTITUTIONALA s-a folosit pentru a declara, recent, neconstituțională Legea votului uninominal pur, motivînd că, potrivit recensămîntului din 2011, populația României s-a redus semnificativ în ultimii 10 ani.

Cei care vor să vadă rezultatele provizorii, inclusiv pe judete, pot accesa acest site AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu