27 martie 2013

Adăugat în: , , ,

Ponta: Cei 10% pensionari militari nedreptatiti de Boc nu vor bani cît vor onoare

Urmăriți declarația premierului la Ediția specială din 26 03 2013, moderată de mîncătoarea de ...ciutaci, Sorina Matei, în care tema principală era procedura de numire a celor doi procurori generali.
Declarația integrală despre pensiile militarilor, din care rezultă că premierul nu-și amintește de proiectul de lege de la Senat, o puteți audia de la minutul 24 al înregistrării, iar discuția dintre invitați, pe aceeași temă... mai spre sfîrșit, pe la ora 1,20 din înregistrare, în care apare și o declarație a domnului Gabriel Oprea. Reapare pe scena mediatică și d-na Daniela Petcu.
Mulțumesc celor care au semnalat evenimentul!
Pentru cei mai ocupați, a apărut și transcrierea intervenției telefonice de aseară, pe RTV:

"Ştiu că cei 90% din militari care au avut de câştigat de pe urma recalculării nu trebuie să piardă niciun leu, pentru că, dacă venim cu o nouă lege, e posibil să piardă şi nu cred că e corect. Stiu că sunt... la Ministerul  Apărării, la Finanțe, se poartă discuții la FMI.....sunt hotărât să facem dreptate celor 8-9-10% care au fost afectaţi şi care nu ne-au cerut bani. Ştiţi, în armată cea mai importanta este onoarea şi trebuie să reparăm nedreptatea făcută de Emil Boc. Pentru aceia căutam o soluție și.. pînă la urmă o să-i convingem și pe cei de la FMI"