Un produs Blogger.

miercuri, martie 27, 2013

Ponta: Cei 10% pensionari militari nedreptatiti de Boc nu vor bani cît vor onoare

0 comments
Urmăriți declarația premierului la Ediția specială din 26 03 2013, moderată de mîncătoarea de ...ciutaci, Sorina Matei, în care tema principală era procedura de numire a celor doi procurori generali.
Declarația integrală despre pensiile militarilor, din care rezultă că premierul nu-și amintește de proiectul de lege de la Senat, o puteți audia de la minutul 24 al înregistrării, iar discuția dintre invitați, pe aceeași temă... mai spre sfîrșit, pe la ora 1,20 din înregistrare, în care apare și o declarație a domnului Gabriel Oprea. Reapare pe scena mediatică și d-na Daniela Petcu.
Mulțumesc celor care au semnalat evenimentul!
Pentru cei mai ocupați, a apărut și transcrierea intervenției telefonice de aseară, pe RTV:

"Ştiu că cei 90% din militari care au avut de câştigat de pe urma recalculării nu trebuie să piardă niciun leu, pentru că, dacă venim cu o nouă lege, e posibil să piardă şi nu cred că e corect. Stiu că sunt... la Ministerul  Apărării, la Finanțe, se poartă discuții la FMI.....sunt hotărât să facem dreptate celor 8-9-10% care au fost afectaţi şi care nu ne-au cerut bani. Ştiţi, în armată cea mai importanta este onoarea şi trebuie să reparăm nedreptatea făcută de Emil Boc. Pentru aceia căutam o soluție și.. pînă la urmă o să-i convingem și pe cei de la FMI"

Niciun comentariu: