Dintr-o greșeala, ieri seara, am postat o alta varianta de amendamente la OUG 57. Aceasta este varianta corecta depusă la comisie. Multumesc celor care m-au atenționat si va urez o seara buna!
Îmi placeVezi mai multe reacţii
Comentează
21 comentarii
Comentarii
Mihai Kellner Nu ar fi mai bine să anulați art.40?
Mircovici Niculae Daca ar depinde de mine.Din pacate e posibil sa se anuleze art 40 si sa se proroge intrarea in vigoare a legii,un an sau doi si....mai vedem.
Huhu Rez Pentru rigoare, amendamentul 5, referitor la art. 108, pensia suplimentara, ar trebui sa aiba urmatoarea formulare, apropiata de cea din legea initiala:

Art. 108. – Militarii, poliţiştii şi funcţionarii publici cu statut ...Vezi mai mult


Radu Popescu Cu toata stima ,confirmati daca ati primit de la ROMIL amendamentul referitor la art 28 litera e ,care trebuie suprimat fiindca aduce atingere grava pentru aviatori.parasutisti.scafandri.marinari ; In legea 284 scrie clar din ce se compune solda luna...Vezi mai mult

Mircovici Niculae O veste relativ buna.Un amendament aprobat si un avantaj pentru cei care au iesit anticipat,cu grupa de munca,la aprox 45-48 de ani,precum si pentru sold si gr.profesionisti.Vedem ce mai putem face la Camera decizionala.
Huhu Rez
Scrie un comentariu...