Un produs Blogger.

joi, octombrie 20, 2016

Scăpaţi de "gâtul înţepenit" în 10 secunde

91 comments

I

Deseori ni se întâmplă să ne trezim dimineaţa cu gâtul înţepenit, lucru ce ne poate pune diferite piedici în activităţile zilnice. Urmărind acest filmuleţ veţi vedea cum în doar câteva secunde veţi scăpa de această problemă chinuitoare.



II
Masează muşchii gâtului 
Cu ajutorul mâinii drepte, prinde muşchii gătului din partea stăngă si masează-i aproximativ două minute. Repetă şi în cealaltă parte folosind tot mâna cea dreaptă. După ce ai terminat masajul, prinde în palmă muşchii gâtului, din ambele părţi, şi strănge-i, păstrănd presiunea în jur de 40 de secunde.


91 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Astei pubertine mai degraba i-ar trebui, mai intai, un armasar bun si ii trece cat ai zice peste! Hormoneii cu ghetute cu blacheuri ii tropaiesc peste tot, apoi se opresc din alergare si o iau in pas de defilare in zona gatosului, pe unde-i cer poftele!
Fenomenul in sine se numeste torticolis spastic, ca sa fiu un pic mai serios. Din cauza ca sotia are o cifoza grava, am devenit fara sa vreau un bun maseur, ca are saraca toata coloana facuta varza si de la hernie de disc si altele.
Ca atare, ii rog pe aia de la Casa sectoriala si Ministerul Apararii, in caz de torticolis spastic, sa-mi telefoneze si vin sa le rup gaturile, pardon, sa-i masez la grebanosuri! Dupa masajele aplicate de mine, vor ramane pe pozitia cu ochii in pensiile militare sa nu le mai calculeze cu intentie in mod eronat! Deci, fiind o boala grava si ,,eronita'' asta, eu ii voi lecui! De tot!
Cum dracul nu gresesc la pensii ca cele a lui Col. Botos de sute de milioane si gresesc numai din alea de 1000 de lei ca a mea? Veniti la mine la masaj, baieti, ca va lecuieste tataia in doi timpi si trei miscari!

iceparu spunea...

Vise Cornele,vise.Fata-i buna dar gloaba e batrana.Cand erai tu la SRTM in D.67 Mc. nu era moda pubertinelor.Sa vezi pubertine la CPS,una si una incat iti vine sa le bei apa din p.zda.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

De acord, batrane! La CPS se gresesc pensiile pentru ca aia sunt toata ziua cu cotrobaiala prin sutiene, bikini si closetele sunt mereu ocupate si blocate orar! Ies aburii de acolo ca pe hoarna colibei! Ai dreptate ca gloaba-i batrana, dar una de la CPS ar invia din morti, ca pe Cristos gornistul, orice pitic rahitic! Hai, la tatuca Stalin, fatucilor, si sa ma ia naiba daca o sa mai gresiti penziile militare, dupa ce plecati de la gloaba batrana care o are ca pe mana! Cu tonul pe slagar, incolonate numeric dupa opis, in coloana, cu stangul pe toba, Inaiteee-Marsh! Hooo, nu dati navala, tineti cadenta si aveti rabdare! Continuati pe slagar, Deplasaaaaaa-Rea!

Unknown spunea...

http://us24.ro/peste-8000-de-pensionari-de-lux-ai-romaniei-beneficiaza-de-170-de-milioane-de-euro-anual/

CEZAR spunea...

O treaba se contureaza ca fiind foarte clara :
L-223...o mare porcarie ..scoasa pe sestache de niste NEHALITI ..cu cerul gurii ..albastru !!
In CD..se poate actiona pe o singura directie ...
Procentul de 85/100 cu conditia ca in baza de calcul sa intre DOAR Gradul si Functia
PS + MM..se adauga la rezultat si cred ...ca va rezulta ceva ...onorabil pentru toti !! ONORABIL dar mai ales APLICABIL ..
Am ZIS !

CEZAR spunea...

Are dreptate Cornelus
Fata aia trebuie ..futata ...sa vedeti ce se mai relaxeaza ....
hi..hi..hi..

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Coldea Calusian, astora niciodata nu li se calculeaza gresit pensiile, nu vor posta pe aici sau aiurea pentru nedreptati, multi dintre ei au cooperat pentru aceste sume uriase cu morocanii si mafiotii din ministerele de forta ale statului sa se emita si admita legi speciale, care sa-i avantajeze doar pe ei, in detrimentul ,,pulimii proletare'' de la nivelul nostru ,,de jos!'' Astia si mafiotii din ministere au elaborat oug57 sa ia doar ei, si noi s-o luam in mana de Malineanu, dar n-a fost elaborata o lege a pensiilor fara ca astia sa intrvina in ele, sa aiba avantaje grase in dezavantajul nostru! Ciolos, cica are de gand, zicea ieri, sa bage o lege pe contributiva, ha,ha, ha dar astia repede vor gasi gasca din ministere care sa gaseasca chichitza legislativa sa ramana pe obezitate financiara, ca asa este in statul mafiot Romanistan! Nu-i asa mai, jigodiilor, pardon, mafiotilor din ministere? Politicul nu se baga, precum musca in curul calului, decat cu nasul pana la cotor sa le voteze avantajele cu ochii inchisi, ca frati de cruce si de manarii! Ce mama dracului ati facut, bai, in viata voastra pentru sumele astea cardiac de obeze, arza-v-ar focul gheenei de sugative si bureti!?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: De pe acum trebuie pregatita lista rusinii cu cine sa nu votam la alegeri, dintre cei care au pus umarul la Art. 40 din oug 57/2015, partide, persoane, aliante, etc! Sa fie postat aici, pe insectar la panoul dezonoarei, pe toata perioada campaniei electorale! Ca si ei ne spioneaza prin filare si sa stie ce-i astapta din partea noastra! Jigodiile liberaliste sa fie primii pe lista, ca numai ei incita la elaborarea astor jeguri de ordonante si legi de razuire si mutilare a pensiilor militare si civile! Numai ei sunt marii macelari care dau tonul acstui desfrau canceros de care profita marii mahari de avantaje cu dedicatie! Sa nu mai alegem, sub nici o forma, spurcaciunile astea politice imorale si penale! Jos mafia, sus Patria, asa cum ne indemna regretatul tribun, Corneliu Vadim Tudor, Dumnezu sa-l binecuvanteze in ceruri!

Iulian Mareș spunea...

Gresit!
Cu mine suntem 8001! :))

Dan B. spunea...


Daca, cu totul intamplator, voi primi o decizie de recalculare pe plus, abia atunci imi va intepeni gatul, cu capul blocat, implicit ochii, pe valoarea majorata a cuatumului pensiei. Cred ca, abia ulterior, urmeaza procedura dezintepenirii gatului, caci trebuie sa parcurg si buletinul de calcul aferent deciziei.
Dar, la ce „noroc” am, mi-am impus lipsa asteptarilor placute, motiv pentru care, la un cuantum negativ al „recalculatei”, nu voi reactiona ca un disperat, ci ca un revoltat pe cei care au elucubrat pct 40 din OG 57/2015.

Huhu Rezea spunea...

Bună propunerea, @Corneliu!
Astept propuneri din partea voastră privind listele de partid din toate județele țării care nu trebuie votate de familiile celor 150 000 de beneficiari de pensie militară de stat, în semn de protest față de cei care au emis și cei care au tolerat politic OUG nr. 57/2015, prin care pensiile militarilor au fost micșorate cu până la 28% față de cuantumul care s-ar fi cuvenit potrivit L 223/2015, cei mai discriminați fiind cei care au parcurs cariera militară până la vârsta standard de pensionare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Eu nu voi vota din start cu golanii PNL si USR, dar nici cu curvele de la PSD, pentru ca le-au tinut hangul si au acceptat si votat sa vina Ciolos cu haita la guvernare intr-un mod senin, nu au pus umarul la oug 57 sa-l toaleteze si sa-i dea branci din Aprilie si pana acum, ba chiar tac precum porcii in papusoaie! Erau ei la putere si cand s-a elaborat Lg. 223/2015 cu dedicatie pentru marlani si golani gusati, sta-le-ar in garleje de mitocani! Puteam sa aleg ALDE-Tariceanu, ca sunt de mare isprava si ei vad mai mult pe orientare de centru aproape stanga, Tariceanu e expert in mariri de venituri, dar...Cred ca PRU e pentru mine, care nu m-au golanit cu nimic, pentru ca nu sunt in Parlament, dar ii vad patrioti si pe raspunderi sociale! PSD vor fi nevoiti sa coopereze cu ei, asa ca votul meu va contribui la intrarea PRU in Parlament, fiind de altfel un partid social. E bine sa ne sfatuim la acest capitol, ce ziceti, fratilor de alegerea mea? Nu ma pironesc inca! E bine, e rau, dar eu am tapetat cum si de ce, pe scurt, dar condensat si pe intelesul tuturor care sunt optiunile cele mai favorabile. Restul muraturilor, valeaaaaaaaaa!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Atentie, camarazi: Ca sa-i lovim in ficati, sa producem voturi masive cu tot cu famelioane, cumnati, cuscrii, vecini, catel, purcel, portar si postasul strazii!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Iuliane, ai vrea matale sa ai pensiile lor oligofren de obeze! Nu mai zi de doua ori, ca te aud aia de la casa sectoriala a groazei si-ti ia penzia la puricat sa-ti gaseasca in ea paduchi in plus sa ti-i storceasca intre dinti, ca la cat ii duce pe ei mintea aia autista si idioata de jigodii nepotiste, ar fi in stare!

tigri2 spunea...

@Ce sustine cezar, dupa ce ataca "aviatia":
...Procentul de 85/100 cu conditia ca in baza de calcul sa intre DOAR Gradul si Functia
PS + MM..se adauga la rezultat si cred ...ca va rezulta ceva ...onorabil pentru toti !! ONORABIL dar mai ales APLICABIL
O gandire ingusta, incomensurabila (de mica ce este),dar de inteles pentru unul ca el, care atata a avut -gradul si functia, in rest...turmele unitatii. Vai de caputul tau, neica nimeni!

avianyc spunea...

@ tigri 2
Cezar sau a reusit sa devina absolvent al scolii lui mos Alecu pe feibucul ala alterat sau la deochiat mosul.
La severa scoala a lui mos Alecu doar asta se învata. Si Karadeniz este în prag de absolvire plus inca cîtiva care-l urmeaza si aplauda pe vraci pe acolo și care si-au trait si ei veacul cu coatele pe birou si cu creionul chimic muiat pe limbă.
Ba unii intr-atît îi adula lu mosu ”initiativele legislative” incît i-au ridicat osanale ridicîndu-l la rangul de ”TITAN,Geniu capratin”etc.
Si caprarul cred ca inainte de a deschide usa pe acolo a savîrsit o jertfa dintr-un miel pe malul Dîmbovitei.

tigri2 spunea...

@All, chestia este sa mergem cu totii la vot si ca sa-i lovim unde-i doare, daca nu ne vor adopta amendamentele pana la alegeri, este sa nu votam marile partide cu aliatii lor si sa votam alte partide cu sanse de intrare in parlament, astfel la reimpartire sa nu le revina lor procentele ci sa le revina altora gen(PRU, , UDMR sau altii care vor trece de 5%). Daca nu vom participa sau vom anula voturile vor avea de castigat tot cei mari! Mai asteptam , poate le vine mintea la cap,s-ar putea sa nu-si dea seama ca noi militarii activi si in rezerva +politia suntem o forta respectabila , tinand cont si de puterea de convingere asupra celor din jur si s-ar putea sa aiba o amara surpriza cu poeste un milion de voturi contra lor adica vreo 10% dintre voturi

avianyc spunea...

De data asta decît sa risipiti voturile pe partide de 4% sau de dreapta mai bine stati acasa. Pensiile de stat vor fi sigure cît de cît doar dintr-o singura directie,adica din partea celor care le-au promovat fara sa le si citeasca.

tigri2 spunea...

@avianyc alias NICU T.AVIA, tu , de cand ai aparut pe aceste bloguri ai umblat numai cu "strambe" cand de o parte ,cand de alta , meserie veche, de cand erai securist . Afla ca este un proverb roamanesc care spune asa:"cine este prieten cu toata lumea, nu este prieten cu nimeni". Tu incerci ca prin "mistourile" tale de "doi lei" sa induci in eroare, sa trimiti in derizoriu, tii mana la gura si vorbesti "pe la spate" ,barfesti si faci pe "mironosita" in schimb esti o "curva umana". sa te bate D-zeu dupa sufletul tau negru si dupa ura cu care dai "sfaturi aiurea".

sergiu spunea...

Ieri am primit de la CPS a MAI ca optiunea mea de alegere a bazei de de calcul,din data de 27.06.2016,a fost trimisa unitatii din care am fost trecut in rezerva.Deci au trecut 4 luni pana au rezolvat primul pas din metodologie.Asfel ca, pana la recalculare...mai este cale lunga!!!

Unknown spunea...

ADUNATURA aceea de isi zice USR , astia de zic ca salveaza ei ROMANIA ,am citit undeva ca ii va propune lui CIOLOSI desfiintarea tuturor pensiilor ,absolut tuturor ,zic ei, a pensiilot speciale . Vedeti ,ei se bazeaza pe ura pe care o au bietii pensionari civili ,fiindca au pensii mici . Asa vor ei sa obtina voturi multe. Ceeace ,totusi, nu vad ca merg la televiziuni sa se faca o discutie despre asta,adica sa defineasca ce inseamna o pensie speciala . Aveti grija ca se face o campanie foarte agresiva pe marginea acestiu subiect in care sant amestecate si cele militare .

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Locatarul dovedit penal, de la Cotroccello, lacom si avar de bani si averi de nu-l mai satura nici dracul, si i s-a dus vestea si buhul ca de drac belit, Ciolan Smen Sase Casoaie Penale, incepe sa-si arate coltii de dupa o masca ranjita de prostan sadea! A dispus, in prostia lui nemasurata si cu credinta ca va scapa de raspunderea penala, daca sefa Inchizitiei Romanistanului, Kukuveauamov Gloaba Kurvosi, va fi schimbata ca o soseta cu un personaj care sa-i acopere ca pisica excrementele penale.

Si ca s-o compromita public cu dovezi incriminatorii la mana, motiv de ejectare de pe fonctie, a dispus ca niste perciunati cititori de Talmud s-o shpioneze in intimitatea ei probabila din asternuturile, tot probabile, ale sefului shpionilor, Codlea Citty Plavan, sau ale altora de aiurea, stiindu-se ca-i plac anturajele dubioase cu paharnici si chiolhanuri, a la Porkul Ghitza Canal Romanistan TV, unde se mai cade la asternuturi tavalite pentru astampararea hormoneilor de iapa in calduri! Prostanii gaozari de perciunati, au fost giniti si bagati un pic mai mult la racoarea bulaului, de-a iesit tambalau, iar acum a inceput sa se umfle drojdia si gogoasa in media despre implicarea smenarului penal de la Cotroccello!

Imbarliga-v-ar dracii de de potai innodate, ca numai de potlogarii si infiltratii dubioase sunteti capabili, si nu va ocupati de treburile serioase ale tarii unde se moare de foamete si lipsuri! Ba inca, tot acest cretinoid isi aroga dreptul de a se baga in a incalca principiul constitutional de separatie a puterilor in stat si vine pe sticla TV sa ne anunte, dinainte vreme, care politician nu e vrednic de o fonctie obeza in stat, ca-i penal si stie el ca va fi tradus la arestare curand, sau stie el ca ala si ala e penal sigur, fara sa existe si dovada unei instante cu verdict definitiv, in urma unui proces drept!

Cine-l informeaza pe idiotul fanariot din dosarele care sunt strict confidentiale, chiar si pentru el? Cine da amanunte din dosare cand toate legile lumii interzic acest lucru? Cine le face publice, deci, si de ce el este mahalagioaica satului, cand un sef de trib are alte atributiuni, si nu sa se ocupe de scandaluri cu panarame, manarii politice partizane, sa se plimbe in jurul mapamondului, ca turist, ori sa se chise in mijlocul drumului, in vazul lumii, ca babele cracanate si fara spilhozi pe ele, ca orice mahalagioaica de coclauri?!

Istitutiile implicate tac, dar eu nu pot sa tac! Pentru ca o mana de mafioti si corupti cazoni mi-au mutilat pensia, cat si altor zeci de mii de rezervisti, iar cei care trebuie sa-i demita din fonctii, sa dea cu ei de pamant, constitutional, sa-i ancheteze chiar si sa-i trimita in fata Tribunalul militar pentru subminarea si falsificarea pensiilor militare prin calcule eronate cu intentie voita, ei se ocupa mai degraba cu mahalagisme de santz electorale si cu impunerea unui prime secaturi in fruntea unui guvern marioneta care sa distruga Romanistanul la ordinul masono-sorosistilor Licuriciului bezmetic!

CEZAR spunea...

CE TALENT...!!!
Blogger avianyc spunea...

Prin Parlament ,pribeag si fără de-ajutor,
Se lupta pentru ale noastre drepturi,
Un mare-aviator.

Și cu-ale lui planuri mărețe,
În tolbă sigilate,
Patrunse în Palat cu demnitate,
Cu gîndul numai sa facă dreptate.

Si uita așa făr de-ajutor,
Ajunse la cuvînt,
Și-al nostru aviator,
Pornit de zor,
Să-și treaca-n cont,
Ora de zbor.

Numai ca OG-ul fiind stufos,
Îi deteră planul pe dos,
Și-n loc de spor pe oră-n zbor,
Ramase el.... la trenajor ,
Cu ora ce zbură la sol.

joi, octombrie 20, 2016

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Cezarica, Deh si bleah, puseuri de inteligenta nativa versificat sa-si vada adversarul sicanat nefiresc de shifonat si burlesc, dupa diretia vantului camaraderesc; alintaturi de zefir pe aripi de molii sa zgandarasca orgolii, ca de la planor catre libelula sa-i iasa parul prin caciula! Eu ma dau cu deltaplanul, ca golanul, pe directia politica cu critica! Sau ma gem cu excrem pe centuristii de la Casa, care cu falsificari de decizii ma apasa, sa le-o tag tare si cu indesare sub noada de la spinare!

CEZAR spunea...

Ruga lu MaKiss..catre CD si .Blonda Vasss

Sintem saraci ,sintem lipiti
Noi ,,Aviatia de ..Licopter"
Nu ne-a da CiuKalata ,
Si nic gaz in ..rezervor !!!
Ca sa fim biiiine pregatiti
Am zburat si zi si noapte,
Doar la ..trenajor ..!!!
Daaaaa-ne Doamneee
Ca s-avem si noi un spor,
Daaaa-nee Doamne
ORA DE LA TRENAJOR !!
Baaaaga-ne-o Doooamne ,
CAT ZECE ORE DE ZBOR

tigri2 spunea...

@All. Pentru cei a toa(N)te stiutori, pricePUTZII blogului. Urmarind punctele propuse la discutii in ordinea de zi a comisiilor camerei deputatilor de saptamana (A)viatoare veti "gini" ca PLx-62 referitor la OUG-57/2015 nu este introdus nici la urgente ,nici la respinse si nici la alte puncte, asta inseamna ca...judecati daca aveti cu ce!
Asta se intampla cand ciurdarii se intovarasesc CU COsmonautii de pe OZNuri si incearca sa lamureasca " cestiuni arzatoare la ordinea zilei".
Doamneee, unde am ajuns!

rică spunea...

tigri 2 asta inseamna ca te pricepi cum te-ai priceput si la avioane o viața intreaga. Ai fost cel mai slab pilot din promotia noastra. Fara inteligență.

avianyc spunea...

@ All
BREKING NEWS

Se comunica de la CD precum ca in data de 27.09 2016 a patruns în parlament după ce a fost verificat cu detectorul de fier vechi un individ delegat de colegiul Hurziceni pe nume Tovarașu si prenume Viorel sa-i reprezinte la discutiile din comisia de munca pe tema art 40.
La terminarea sedintei s-a facut inventarul documentelor si materialelor din incinta. S-a constatat ca lipsesc în întregime documentele referitoare la OG 57 art 40.
Din primele cercetari se presupune ca ele ar fi fost ”ciordite” de Tovarasu Viurel in scopuri necunoscute.
În urma situatiei create lucrarile comisiilor nu pot continua pe acest subiect, acesta fiind si motivul neplanificarii OG 57 pe ordinea de zi a comisiilor.

Unknown spunea...

sa vedem ce acte normative sant bagate luni pe langa plx 473\2016 . unde apare si comisia buget finante.pentru raport,asa zice acolo., sa vedem poate .

tehnocrat spunea...

Lovitura de stat prin cares-a instaurat guvernul ciolosi, a fost supervizata printr-o casatorie intre partide de acelasi sex: psd si pnl.
Darul la nunta:guvernarea comuna dupa alegerile parlamentare din decembrie 2016.
In asemenea conditii, tinand cont si de blatul acestor partide privind modificarea legii 223/2015 cu OuG 57/2015, eu voi vota cu alt partid.
Cu partidul Dl Tariceanu.
Din urmatoarele motive:
A. Recalcularea pensiilor militare, se bazezeaza pe mai multe elemente, care au fost marite ultima data in timpul Guvernului Tariceanu: valoarea de referinta, in octombrie 2008, solda de functie si indemnizatia de comanda, la MApN in decembrie 2006. In plus tot pe timpul Guvernului Tariceanu s-a introdus sporul de confidentialitate, in decembrie 2006.
B. Partidul lui Tariceanu, a votat impotriva guvernului ciolosi
C. M-am intalnit la mai multe activitati, gen protocol, cu Dl Tariceanu si pot spune ca are un respect deosebit fata de militari: activi, in rezerva si retragere.
Obs. Ar trebui sa sprijinim si pe cei ce pot face opozitie, la amantlacu psd-pnl si ne pot proteja propriile interese, legitime, de altfel. Eu unul nu pot sa sper nimic. Nici de la psd, nici de la pnl.

Iulian Mareș spunea...

Avyonyc-ule,
De ce esti neserios?

tigri2 spunea...

@rica, cine poate spune ca as fi fost un pilot slab al promotiei cand din 31 de colegi am iesit al II-lea la simpla comanda pe avionul ZLIN-526 F, eram comandant de grupa , apoi la elicoptere, trecut la cererea mea,tot comandant de grupa,iar la zbor tot in frunte. n-am avut nicio problema, asta o pot spune destui dintre fostii comandanti, care mai traiesc. Atunci de ce incerci sa arunci cu noroi? Esti frustrat cumva, ai fost ultimul om? Oricine poate intreba pe oricare dintre fostii mei colegi, comandanti sau subordonati cine am fost si ce am facut si nu cred ca va avea vreunul ce sa-mi reprosesze, atunci?
Afla puiule ca tu esti un om de nimic si din rautate., rautatea omului impotent si neputincios incerci sa iesi din mocirla ponegrindu-i pe altii, vai de tartacuta ta NIMURICULE!

karadeniz spunea...

motto
”Denigratorilor ciumeți,
Ce-l sparg pe Kis în vorbe tari.
-Ca militari, sunteți poeți,
Iar ca poeți, sunteți căprari !”


Un TAB-ist și-un inginer, șurubar de avioane,
Unui elicopterist vor să-i tragă la ciolane.
Într-o formă cam ciudată, între odă și satiră,
Fără metrică și rimă, fără ”linie de miră”.

Pe motiv cum că felina, carnivoră și avară,
Vrea ca prin recalculare să îi facă de ocară,
Sporuri multe, de milog, să își tragă-n pensioară,
Iar colegii lui de blog să rămână pe afară.

Dar grecoaica Euterpe senzuală, cultă, fină,
Nu prea face casă bună cu ulei și vaselină.
Trebuie preludiu, frate și finețuri, dragă vere,
Nu parfum de motorină și Chanel de moletiere.

Regulată ca-n cazarmă, nu curtată-n stil cochet,
N-a putut să mai inspire o satiră, un pamflet.
Astfel că ”poieții” ăștia, cam demult lăsați la vatră.
N-au produs, precum se vede, poezie, ci-o poiată !

iceparu spunea...

Ideia de a vota ALDE nu este rea.Se pune totusi o intrebare.Ce sanse are ALDE de a intra in Parlament?
Avianyc@ ai fost CI-ist sau Tigri 2 iti da la gioale?Sincer nu am nimic cu ceistii atata timp cat si-au facut datoria fara sa devieze de la sarcinile lor.
Sergiu@sa dea naiba daca pricep.Sa inteleg ca te-ai pensionat in iunie si nici pana acum nu te-au calculat pensia?Daca e asa sunt nebuni.Din iunie pana in prezent omul hiberneaza sau isi suge laba ca ursul.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

In coperta postarii adminul a postat un clip cum Ciolosderos incaleca pe bicicleta guvernarii si cu un picior in spagat darama dmocratia populara in santul tradarii! Deja astazi tradatorii sorosisti ne-au servit o lectie cu jandarmii in actiuni de violenta de democratie originala, ca raspuns la protestul pasnic al tinerilor care au scandat in Bucuresti Unirea cu Basarabia! Ciolan Smen, alt tradator, tace ca porcul in popusoaie si apropa tacit actiunea jandarmereasca in forta! Daca veti vota jigodii liberaliste, bataia cu jandarmeria va scrie pe fundurile voastre pentru orice protest la foamea si razuirea pensiilor voastre! De acum e clar: Actiunile de contras ale jandarmeriei sunt izvorate din ordinile Occidentului care vor o Romanie inapoiata si politieneasca! Ciolan Smen a refuzat mai deunazi peste 200 de marsaluitori basarabeni veniti de la Chisinau sa sustina Unirea, Ciolos i-a refuzat sa-i primeasca motivand o deplasare in strainatate, dar el s-a aflat la Sibiu! Acum, Ciolosderos a pus batele pe unionisti, maine va pune si kalasnicovurile pe poporul roman care-si vor cere drepturile constitutionale? Jos clica liberalista, sorosista si masonista tradatoare! Demisia, incompetemtule si tradatorule de la Palatul Victoria Socialismului, pentru ca ai fost, ai ramas si vei fi un bolsevic toata viata ta, chiar daca te-a uns Occidentul cu toate alifiile tradarii de tara!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tehnocrat: Chiar faci foarte bine votand cu Tariceanu! Noi dorim sa se voteze cu orice pardid cerebral de stanga, iar atitudinea ALDE este una mai mult de stanga, mai degraba, decat de dreapta care incalca drepturile omului si demoocratia!

Liviutatarush spunea...

Urata treaba!!! Ma intreb ce se va intampla in decembrie daca nu iese cine vrea "strada"!!! http://www.dcnews.ro/mar-unire-violen-ele-de-la-guvern-au-fost-planificate-semnal-deosebit-de-puternic_519940.html

Unknown spunea...

Eu nu cred ca batranul puradel Kis a iesit din sparlament fara sa fie arestat ....Doar daca puradelul inbatranit in rele numitul Kis Viorel speria si cablurile de curent ( din cupru) din casa poporului si bloca astfel detectoarele de metale.

tigri2 spunea...

@Coldea calustian ( Horatiu, tehnocrat sau cum te mai numesti) ai intrat la andropauza si devii frustrat,afla ca aceasta boala o ai de pe la 30 de ani, asa spun cei ce te-au cunoscut si chiar fiinta cea mai draga tie s-a plans si s-a consolat in bratele lor!

Iulian Mareș spunea...

Cornelius,
Imi place rau cand schimbi replici pline de amabilitate cu cel care posta prostii pe blog, sub numele tau! Ai si uitat sau esti patruns de Miorita?
Ai 2 variante....indiferenta sau bata! Tu alegi iertarea....pe cel moldovan....si pe cel ungurean!
Asa iti trebuie....parca o cauti!
Retine: iertarea este pt Oameni nu pt suide!
Fi-mi-ar scarba de cel cu care comunici tu, mai sus!

avianyc spunea...

Se vorbeste-n tîrg precum ca după ce Viorel a parasit palatul si s-a constat lipsa OG 57 s-a luat masura controlului cu detectorul/scanerul si la iesirea din palat. Numai că_cînd voiră sa puna in aplicatiune masura au constatat ca fură șutite si detectoarele de fier vechi si metale rare/scanere.
Ca drept urmare parlamentarii nemaisimtindu-se in siguranta nu va mai exista cvorum de sedinte pîna la elucidarea cazului.
Acum va puteti da seama de ce tăcerea suspecta a ”delegatului de Hurziceni ” dupa terminarea sedintei !!!!!(((((((((si nepunerea pe ordinea de zi a OG 57.

@ Iceparu
Imaginatia, citez din mos Alecu, ”motanului cacacios si a exaltatului”, sunt fără limite. Toti ce-i care comenteaza împotriva aberatiilor lor sunt în primul rînd CI-sti.
Acuma pe unii îi mai inteleg ca deviaza ,vîrsta ,zdruncinaturile de la helice dar pe unii chiar nu-i pot intelege cind ne indeamna sa ne punem familiile la adapost de frica precum ca rusii vor da cu nucleara prin cocenii de porumb ramasi nesecesari pe la Deveselu.
Pe vremea conflictului din Ucraina mai bîntuia prin televiziuni un mare general care indemna de zor „conducerea iresponsabila” sa masese din greu trupe la granita de nord-est (vreo citeva tancuri si mig-uri inca necasate) pentru a ”descuraja” la ”ursul” vestic. Bieții de noi !!!
Si toate astea in timp ce ukranienii incercau sa-și puna in functiune liniile pentru productia de razboi si nu reuseau sa fabrice in intregime un tanc.Ce-o fi fost la noi ???!!!
Si atunci oare nu avem dreptul sa ne punem întrebarea oare ce ne-am face daca încă nu ar mai exista diplomație ??

@ Un catren-pamflet pentru Karadeniz

Un marinar,ce-i drept de plută,
La laptok navighează,
Luînd drept Stea Polară,
Neonul din tavan.

tigri2 spunea...

@aviamuci, mamitzica ta stie cu ce te ocupi? Da Nicule ,o sa-ti prezint biografia pe acest blog, in scurt timp,incerci sa fii cinic dar esti josnic!

avianyc spunea...

PS
scuze.”ursul” estic
Duminica placută sa aveti !

Iulian Mareș spunea...

Ai inghitit rima!....sau rama? :))

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, nu pierd nimic daca sunt conciliant si iertator! Unii, pot invata din atitudinea mea ca si ei pot fi ca mine. Am niste formule repetitive, zilnice, ce le-am invatat de la Pavel Corutz, care ma ajuta in viata si acolo zic, printre altele, ca toate gandurile, amintirile si faptele negative, prezente si din trecut, s-au sters din creierul meu. Formula e lunga, tine aproape o ora, e inregistrata pe reportofon si se repeta de 30 de ori in casti, seara la culcare si dimineata imediat la trezire. De zece ani ele se repeta si ma ajuta in viata, fara sa fi trecut macar o zi fara sa le fi asculat aceste formule. De multe ori, adorm cu castile si subliminalul preia informatiile in somn. Ele m-au schimbat total!

Asa ca mi s-au intiparit in memorie starile de empatie si iertare. In formule sunt trecute numai stari si atitudini pozitive, dorinte de sanatate, prosperitate, fericire, cinste, moralitate, ca voi trai fix 110 ani si multe altele. Cine va citi macar o carte a acestui om de stiinta si scriitor prolific, cu peste 200 de carti scrise, si mai ales ,,Pe culmile succesului,'' ma va intelege! Traiesc cu convingerea ca sunt un luptator, un invigator si castigator cu o vointa de fier, pentru ca de 60 de ori pe zi, uneori ascult formulele si ziua de cateva ori, aud in casti acest indemn repetitiv, si asa va fi!

Acolo am trecut ca voi castiga victorios procesul cu Ministerul Apararii, in privinta anilor mei de vechime, si sunt optimist si sigur ca asa va fi! Doamne, ajuta!

Pacea e sublima si simpla, iertarea te elibereaza de o povara a constiintei incarcate, astfel prelungindu-se si viatza! Cititi aceasta carte si va veti convinge ca nu sunt un ciudat in ceea ce m-am destainuit cu sinceritate ca actionez pentru binele meu si pentru binele celor din jurul meu! Acta est.

Unknown spunea...

santeti oameni seriosi ,sau ce? sant atatea probleme si dvs va tineti de vorbe in vant .

avianyc spunea...

Poate nu ar strica un articol pe tema proiectului de lege 475/2016 sustinut de reprezentanţii AORR prin parlament.
Nu ar strica un studiu relevant care sa scoata în evidenta pe cine ar avantaja si pe cine ar dezavantaja scoaterea vechimii realizate in civilie din L 223.
Studiul ar cam trebui sa porneasca de la doua constante;
- salariile realizate de reprezentantii AORR sustinatori ai proiectului????(((((((?
- salariile marii majoritati a celor mai afectati de OG 57 art 40 respectiv disponibilizatii cu vechime mica ca activi si salarii pina prin 1200 lei brut in civil, adica cam 0,5 puncte/luna/an ,apoi total/30.
Și uite asa se trag sforile in timp ce unii dorm sau se dau la studiu cu amenintarea nucleara .
Fiind putin in cauza cu cîtiva ani stiu bine pe cine avantajeaza, dar ma abtin de la comentarii mai ales ca la unii acea vechime cumulata este acoperita in cuantum si de L223 cu art.40. Pentru altii insa este total nociv proiectul.

iceparu spunea...

Cu ceva timp in urma am intalnit un fost politist,comisar prin Bucuresti, in prezent proprietar a unei pensiuni cu o capacitate de 20 camere dotate corespunzar,restaurant la parter precum si piscina interioara.Pensiunea se afla intr-o zona turistica.Curios l-am intrebat pe fostul politist cum de a avut atatia bani.Mi-a raspund ca el in perioada 1990-2000 a facut Turcia.Spusele fostului politist m-au pus pe ganduri si am ajuns la concluzia ca am fost cel mai mare prost ca am respectat ordinele ministrului apararii nationale precum si Statutul cadrelor militare.Alarmele,aplicatiile,programul prelungit,straduinta a indeplini sarcinile de serviciu mi-au adus numai dezavantaje.Daca ar fi sa o iau de la capat as fi un mare nesimtit.

rică spunea...

Faceţi calculele: începând cu 01.01.2017 pensionarii nu mai plătesc CASS iar pensiile până in 2000 ron nu se mai impozitează, ce depăşeşte 2000 ron se impozitează cu 16% până la 01.01.2018 când se vor impozita cu 10% . Ce vă comunic eu acum se votează de către PSD in Parlament săptămâna viitoare posibil 25.10.2016

Huhu Rezea spunea...

@avianyk
Proiectul respectiv a fost pus în discuție pe blog încă din 19 sept, dar n-ai observat.
Vezi aici

http://www.huhurez.com/2016/09/dupa-avizul-negativ-al-guvernului-in-l.html

Nu-l băgai în seamă, dacă @ moș alecu, deghizat în bufnița mov, nu reproducea pe blogul potecarului comunicatul unei asociații de rezerviști.
Am spus că avizul negativ al guvernului este valabil și pentru Art. 40 al OUG 57, care a modificat discriminatoriu Art. 30 din Legea 223.

Unknown spunea...

Dupa cum o sa vedeti . acel plx 82.zice ca este in lucru, se lucreaza pe plx 449\2016 pentru oug 20 si 43 .care modifica oug 57\2015 . termen solutionare era pe 21 oct a.c. .dar .... nimic . asa ca poate doar cine stie ce sa se mai faca ceva , dar eu chiar nu mai sper.

micutzul spunea...

Din surse mai mult decat sigure s-a ,, scurs ,, informatia ca acest parlament, respectiv CD nu mai ia in discutie PLX 82 in aceasta legislatura. De asemenea avand in vedere ca tot aceleasi partide vor dori sa voteze tot felul de legi in noua legislatura, un comunicat de pressa anunta ca Duma de Stat ia in calcul modificarea de urgenta a Statutului cadrelor militare din Romania si ca are in vedere reducerea numarului cadrelor active catre cifra zero iar celor in rezerva si in special celor in retragere le ofera o varianta de pensie sau una de pilula. Avand in vedere democratia fiecare are posibilitatea sa aleaga... ambele variante avand acelasi final.
La casa armatei din Moscova sunt cercuri literare unde se predau limbi baltice, poloneza, romana si limba de lemn pentru o cooperare fructuoasa cu tradatorii aflati in fruntea enumeratilor. Limba maghiara si , sarba si bulgara denumite de ei, limbi prietene, ( nu inteleg de ce ) se predau in clase speciale cu componenta mixta de cadre militare din tarile respective si rusi.
De asemenea Radio Erevan precizeaza ca .... dar ce se aude spre rasarit ? Ce dracului nici indicatoare de strazi nu mai avem in limba noastra? Ma scuzati un pic sa il intrb pe tipul asta....,, Извините, сэр....,,

CEZAR spunea...

...Procentul de 85/100 cu conditia ca in baza de calcul sa intre DOAR Gradul si Functia
PS + MM..se adauga la rezultat si cred ...ca va rezulta ceva ...onorabil pentru toti !! ONORABIL dar mai ales APLICABIL
Am zis !

bel spunea...

Ideile generalului chinez Sun Tzu, părinte al ştiinţei militare (sec. IV î. Hr.),  regăsite în ,,politica Bruxelului”, pentru Romania.
 
        Arta supremă a războiului este înfrângerea inamicului, prin înşelătorie, fără luptă, astfel:

1. Discreditaţi tot ceea ce merge bine în ţara inamicului;
 
2. Implicaţi reprezentanţii claselor conducătoare ai ţării inamice în afaceri dubioase. Distrugeţi-le reputaţia şi, la momentul potrivit, supuneţi-i dispreţului propriilor concetăţeni;
 
3. Utilizaţi creaturile cele mai ticăloase şi mai abjecte;
 
4. Răspândiţi discordia şi conflictele între cetăţenii ţărilor ostile. Întărâtaţi-i pe tineri contra bătrânilor;
 
5. Ridiculizaţi tradiţiile adversarilor. Discreditaţi-le luminătorii de conştiinţă;
 
6. Induceţi în eroare inamicul, spre a-l conduce la temporizare şi neglijenţă, apoi avansaţi cu repeziciune;
 
7. Perturbaţi, prin orice mijloace, intendenţa, aprovizionarea şi funcţionarea armatei inamicului;
 
8. Slăbiţi voinţa luptătorilor inamici prin cântece şi melodii senzuale;
 
9. Daţi inamicului fete şi băieţi tineri pentru a-i lua minţile, dar şi jad şi mătase pentru a-i zgândări ambiţiile;
 
10. Fiţi generoşi în promisiuni şi recompense pentru informaţii;
 
11. Infiltraţi-vă peste tot spionii. Bazaţi-vă pe trădătorii care se găsesc în rândurile inamice;
 
12. Făceţi-l pe adversar să creadă că mai există o posibilitate de a se salva. Apoi, LOVIŢI !
 
       Scopul vostru trebuie să fie preluarea intactă a tot ceea ce se află pe pământ. În acest fel trupele vă vor rămâne odihnite, iar victoria va fi totală.

Stimati colegi de suferinta,ar trebui sa reflectati la cele de mai sus. Nu vi se pare ca se intampla aievea? V-ati invrajbit unul impotriva celuilalt,tanchistul impotriva marinarului, infanteristul impotriva aviatorului,genistul impotriva intendistului, etc.Fiecare dintre noi are dreptul la opinie si fiecare isi stie propriul interes.Nu cuantumul pensiei fiecaruia conteaza, ci principiul, daca mai vrem sa fim obiectivi si sa ne sustinem cauza cu demnitate.Da,am fost pilot de elicoptere 30 de ani si nu mi se pare corect sa nu se tina cont la pensie de orele de zbor efectuate,platite,impozitate,etc,in conditiile in care aviatia militara a avut intotdeauna cele mai mici functii,cele mai putine si minime sporuri,justificarea fiind ca noi luam multi bani(!?) pe orele de zbor.Acelasi lucru este valabil si pentru parasutisti si scafandri.Nici noi,aviatorii,nici dumneavoastra,cei din alte arme care ne blamati,nu am facut averi nici din salarii,nici din pensii(cu exceptia unor "oportunisti" bine stiuti de toata lumea).Din cate imi aduc aminte,cand am intrat in armata(la 14 ani),eram niste tineri prieteni cu idealuri si fara bani,chiar am ajuns sa fim dusmani, si fara idealuri,si fara bani?Mare pacat.Continuand in acest fel,latrand unul la altul pe bloguri,in loc sa muscam in strada pe cine trebuie,nu ne va lua nimeni in serios vreodata.Va salut cu respect si va doresc multa sanatate.

micutzul spunea...

@ Cezar
Esti dus cu pluta prietene ? Pai ce tu compari un militar din birou de la CMZ de exemplu cu un pilot cu acelasi grad sau cu un radiolocatorist sau cu unul de pe nave, sau cu un tanchist sau cu un rachetist sau cu...etc? Eu te/am rugat sa nu mai scrii cand bei dar vad ca in continuare....

micutzul spunea...

@ Cezar
Cred ca nu mai ai baterie la calculator si cred ca si bateria ta este gata.
@ Hhurez
Te rog nu mai lasa matematicieni ca Cezar sa posteze tot felul de elucubratii ca nesperie si e posibil ca vreun idiot sa inteleaga ca noi cerem asa ceva. Ce dreacului acum toti plutasii vorbesc despre pensiile noastre ?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Eufrosina, vad ca postezi fara sa te bage nimeni in seama, cat si pe Olescu, baietii abia avand timp cu rafuielile si contrele amuzante pe alte teme! OUG 57, gasi-o-ar toti dracii s-o gaseasca de panarama, care ne-a mancat ficateii la toti, e la Camera Defutatilor in pelerinaj, ca la moastle sfintei Filofteia! Ei, adicatelea curvei asteia de ordonanta parsiva, i s-a adus o serie de modificari, atat cat s-a putut, la coficienti cu 80% si 100% cat si altele, pe care unii colegi de pe aici le stiu foarte bine si ar putea sa ni le comunice, daca nu s-ar harjoni si s-ar rafui, asa cum e in mediul cazon de cand lumea! Noi asteptam sapta...luna asta sa fie introdusa in dezbateri pentru a fi aprobata in plen, daca Mooe Woodrea nu s-ar marita la popa, daca tot ei nu i s-ar cere arestarea in plen, daca derbedeii n-ar practica campania preelectorala, daca toti defutatii si-ar lua pastilele de dor de munca la timp si de 3 ori pe zi, daca ar exista interes sa obtina voturile noastre pe 11 Decembrie, si daca si cu parca s-au suit in barca si s-au innecat in mahoarca! Stam si noi cu botul pe labe, precum cateii sa primesca osciorul, dar si cand om rupe lantul o sa facem rahatul praf! Cu votul in Decembrie!

iceparu spunea...

Dragnea ar face bine sa anunte public ca nu are intentia de a dori functia de prim-ministru.Acelasi lucru ar trebui sa-l faca si Ponta.Slava domnului PSD are suficienti oameni care nu au belele .In opinia mea Florin Georgescu ar fi cel mai in masura sa asceada la functia de prim-ministru.Firita trebuie sa mai creasca cu toate ca este bine vazuta de votanti.

avianyc spunea...

@ Huhu Rezea
Daca mai ”îndraznesti” sa intri si ”sa defaimezi” bîrlogul lui nea Ilie scularie _qoa Vasile s-ar putea sa nu-i mai vezi profilul.

avianyc spunea...

@ Cezar
Ori ai luat-o pe gaz ori te-a deocheat mos Alecu _qoa vasile_ilie scularie.

tigri2 spunea...

@All, cezar nu este beat cand scrie tot felul de ineptii, asta este nivelul maxim al "inteligentei "lui, o inteligenta echivalenta cu a omului de Neanderthal, macar ala era vanator , pe cand asta este ,doar, pastor(ciurdar).Asa ca fara pretentii de la cezar , sa nu-l stresam.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Se intampla lucruri ciudate zilele astea. Prevad ca sorosistii vor folosi violentele si forta sa preia din nou puterea. Prostanii sefi politici, in loc sa voteze o motiune sa-i darame pe tehnocrati dau declaratii de muieri pe la televiziuni si colturi. Prevad un rau imens, cat de curand, si toti dorm. Romanii idioti vor da cu ghiotura voturi USR-ului tradator. Ma credeti ca Iohannis, cand nu va mai fi presedinte, ca nici mandatul nu-l va duce la capat, va fi arestat imediat ce va iesi pe poarte Cotroceniului? Asta daca vom ava un lider de stanga cu sange in vene si scula! Poate vom pierde curand si Ardealul!~ Rusii si americanii acum ne lucreaza fiecare pe partea lui si stiu fiecare ce fac si se tolereaza, lucrand la concurenta si de comun acord, tacit! USR este cheia de bolta a destramarii Romaniei!

tigri2 spunea...

@avianyc(Nicule) imi pare rau ca te-ai coborat asa de mult din punct de vedere moral, daca pe cezar il inteleg, atata este nivelul lui de perceperesi de cunoastere, pe tine ,chiar nu te inteleg. nu mai ai demnitate, ai devenit o biata rama, fara coloana vertebrala...de fapt un om care nu stie sa lupte , nu stie nici sa piarda. Mi-e mila de tine, ai decazut!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ bel: Doar eu te aud si te aprob! Suntem pe o lungime de unda. In rest, e legea junglei prin rafuieli personale! Si cat de mult avem de pierdut, si cat rad dusmanii ca ne slabim coeziunea singuri! Cine dracul poate sa ne mai adune si pe noi intr-o realitate constructiva si camaradereasca?

Iulian Mareș spunea...

Cornelius,
Clementa este doar pt Oameni, dar nu pt oameni-fara-umbra-pe pamant!
El a recidivat de cel putin 10 ori! Faci ce vrei....indiferenta este buna, dar comunicarea directa NU!
Fi-mi-ar scarba de el!

CEZAR spunea...

CUM AU SARIT ..avarii !
MA DISTREAZA CUM SARE SI ..MUSCA Micutzu ..la sfat ..care pana mai alaltaieri pupa trandafirii galbeni si isi misca fizicul incet cerand in ton cu Dogaru ..,,Onoare si Demnitate..!!!
Acum nu mai pomeneste de ..si de ...acum vrea sporuri cat mai multe ..!!
De hanimalul de MaKiss..ce sa mai zic ...? asta ..vrea ora de la trenajor cat 10 ore de zbor ..clar ...
Bai nenicule ..ti-ai facut un calcul ..sa vezi cam cum ai iesi ..in varianta ..pe care cu Demnitate si Onoare o propun eu ..??
Tine minte ca-i PENSIE.....
Ai muncit ..ai facut rahatul praf pazind niste statii de radilocatie de tot plansul ...ai primit sporuri !!
Acum ce mai vrei ...?

CEZAR spunea...

PS...Micutzule ...nu mai pupi Trandafirii Galbini ..
Acum se pare ca ti-ar placea cei rosii ..
Cu ce patos revolutionar ma muscai de ..buca vorba lu Mos Alecu...atunci cand te dadeai Laberal ...
Sa-ti fie Onoarea si demnitatea de ...plans ..!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Bine, Iuliane. Daca e vorba de reputatia, onoarea si demnitatea pe care ti le aperi, nu ma bag.Regret si ma ingrijoreaza insa starea generala a relatiilor interumane si camaraderesti dintre noi, care nu sunt nici pe departe firesti. Chiar si postatorul ,,bel'' a facut apel la imbunatatirea acestora, si s-a lipit ca nuca de perete, pentru ca nici n-a fost bagat in seama. Sper intr-un viitor si sentimente mai bune din partea tuturor ,,beligerantilor''...Sa nu uite nimeni ca atitudinea noastra este supravegheata din umbra si pe cineva il bucura si satisface dezbinarea noastra!

avianyc spunea...

@Cornel , pe aici nimeni nu se rafuieste cu nimeni . Doar se schimba amabilitati ,cu, uneori tenta umoristica pentru a mai descreti fruntile. Colegul tigri2 caruia îi intelegem binemeritata suparare si-i apreciem lupta lupta dreapta alaturi de care suntem ne mai trage cîte o labă iar noi atacatii îi raspundem cu cîte un sut în c_r, el ne mai trage cîte o înjuratura ,noi îi raspundem cu cîte un pamflet în versuri.Si uite asa mai trece timpul.La fel si cu ilie_scularie Alecu,mult mai veninos ca tigri2.
Între noi mai cade precum musca-n lapte Mares,furierul de la statul major degeaba.
Cel mai mult conteaza faptul ca pe linga aceste schimburi inevitabile de amabilitati reusim sa ne informam cît mai corect asupra ce se intîmpla in sistem ,modele de calcul,etc,etc,fiecare vine cu ce poate urmînd ca ceilalti sa descebaleasca spusele.
Toate cele bune la toata lumea.

CEZAR spunea...

ei bine fata de ce am spus ..legat de recalcularea pensiilor ..ar mai merge si un singur spor pentru TOATA LUMEA ..Fidelitatea ..ca tot se poarta ..cu un 3-15%..Functie de anii petrecuti in Armata ..!

CEZAR spunea...

Cat de bine l-a creionat Kara ..pe ..MaKiss desigur!!

,,Pe motiv cum că felina, carnivoră și avară,
Vrea ca prin recalculare să îi facă de ocară,
Sporuri multe, de milog, să își tragă-n pensioară,
Iar colegii lui de blog să rămână pe afară.

CEZAR spunea...

..valabil si pentru Micutzu ..la sfat ..si multi altii ....!!

Unknown spunea...

Cornelius cat timp vor exista pensii militare cu raportul de 1\20 intre militari nu va fi niciodata caramaderie.Nici un militar nu mananca cu cu 20 de guri chiar daca a fost unul din zecile de generali politruci fara nici un merit .Un raport de de 1\4 la pensii militare e arhisuficient exact ca in toate tarile Nato.Iar noi avem mii de colonei si generali facuti la apelul bocancilor politici.Asta e teatrul absurdului.La ''armata'' care o ( mai) avem cel mult 100 de colonei si 10 generali sunt arhisuficienti.Noi numai in rezerva si in retragere avem peste 1500 de asa zisi generali iar activi in jur de 120.Plus sute de generali in servicii.Colonei fara numar..

Unknown spunea...

Umeras tu esti unul din tradatorii de tara.Si acum iti primesti ciolanul adica o pensie nemeritata de peste 10 000 lei pentru tradare, vanzare de neam si frecat mausul in birouri.Birouri unde primeai CS si AC pentru ''radiati de la neon '' ( tu ai zis).Si cat tupeu sa ai sa mai apari pe aici.Cum va mai rabda cel de sus.

micutzul spunea...

@ Cezar
Da Cezarele am avut o perioada cand tineam cu liberalii , dar cu cei adevarati care doreau binele natiei. Adica cu cei care au fost obligati sa se retraga din primele randuri iar unii chiar si din PNL. Iti atrag atentia ca nu voi fi nici odata de partea jigodiilor portocalii , jefuitorii salariilor si pensiilor romanilor. Nu m/am confundat vreodata cu Olteanu, Videanu, Blaga, sau vreun basist nenorocit. Asa ca pas. Da recunosc ca la inceput m-am lasat pacalit de cea care conduce acum asa zisul PNL dar mi=am revenit pe parcurs.
In alta ordine de idei inainte sa postezi propuneri de calcule pentru pensii , meri fa un dus rece , da/te cu capul de perete si mananca ceva ca poate iti e foame.... Sti cum se numeste ala care isi taie singur craca?

@ All
Astazi madam burghiu a zis ca il propune pe ciolosian ca premier si el a zis ca e tare mandru....
OAMENI BUNI , UN PARTID CARE NU POATE DESMNA UN PREMIER DIN RANDUL MEMBRILOR SAI , NU MERITA SA AJUNGA LA GUVERNARE.
Si-au batut joc de bucuresteni la alegerile locale iar acum incep sa batjocoreasca tara. La ce dracului alegeri parlamentare daca nu guverneaza politicul?

Mario spunea...

"Bucurati-va" revine roberta anastase -ucigasa pensiilor- (special litere mici) in politica..
Nesimtirea si tupeul nu mai au limita .....

iceparu spunea...

Am un fost subofiter care fiind pe o functie care nu i se potrivea a fost notat prin 1993 si 1994 ,doi ani la rand cu satisfacator.Drept urmare a fost trecut in rezerva.In viata civila a mai lucrat cu contract de munca pe unde a gasit iar in ultimul timp este la politia locala.In MApN are o vechime de 17 ani.Spune ca la varsta care o are ar avea dreptul la pensie.Intreaba daca optand pentru pensie militara valorifica si ce a lucrat in viata civila.Marturisesc ca nu am stiut ce sa-i raspund.

Iulian Mareș spunea...

Vasalule,
Cunosti o femeie ce a ramas grea in ospiciu si a nascut o suida, cu numele de Omul Fara Umbra?
Cunosti o bovina ce posteaza sub numele altora, repetabil?
Este adevarat ca ai picat examenul de furier pt ca erai sarac cu duhul?
Cunosti, o alta persoana, mai intriganta si perfida? ....categoric tu nu esti exclus!
Cunisti principiile actuale de retribuire corecta a muncii?
Cunosti termenul de tradare, sau vorbesti asa...ca prostul satului?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Doamne, ajuta la toata lumea cu tot ce va doriti, mai ales cu sanatate!
Dar sa nu-l doriti pe panarama de Ciolosderos, gaozarul obraznic care a jurat ca nu va face politica, dar in tot mandatul a facut partizant politic pentru liberlasitii autisti si cred ca din prima clipa a venit ca autist politic cu gandul la ciolanul cel carnos, dar imbracat in straie de mare tradator de neam! Sa-l aleaga la cimitir, acolo sa fie ales, inpreuna cu toti liberalistii care sunt si impotriva unionistilor! Am putea trai clipe de mare Istorie in glorie, politicienii ar putea sa intre in Istorie cu Marea Unire asteptata de zeci de ani! Tradatorii sorosisti, masonisti si autisti intorc spatele acestei sanse unice! Ceilalti politicieni duzinari dau declaratii retinute si pe genunchi, cu teama, fara curaj si raspundere patriotica in fata natiunii romane! Se intorc in morminte Eroii cazuti insangerati pentru reantregirea neamului romanesc, marii politicieni, marii oameni de arta si cultura, cei care au nazuit de cand lumea si pamantul la reantregirea nationala! Liberalii au fost, sunt si vor muri niste tradatori si nu-i voi ierta niciodata! Candva, la inceputuri, am cochetat cu acest partid istoric, crezand ca acolo sunt valori! In sensul ca erau parca mai civilizati si asezati decat taranistii, asta cand il vedeam pe Tariceanu in actiuni bune, iar intr-o vreme Crin Cacarau clama pentru omenie cu capul pe umarul lui Ponta! S-a dovedit ca m-am inselat cumplit, si simpatia mi-am risipit-o de pomana pentru acel scurt timp! Tradari peste tradari, imoralitate, incompetenta, ignoranta, injustitie, nedreptate, infractionalitate penala si lacomie, asta inseamna astazi PNL! Huooo!!!

bel spunea...

@cornelius
Multumesc, speram sa citeasca, sa aprofundeze si sa comenteze mai multi prima parte a mesajului meu si, poate, sa ne putem schimba discursul, functie de pericolele reale care ne pandesc pe noi si, cel mai grav, pe copiii nostri.Sunt convins ca nivelul intelectual ne permite sa construim ceva bun pe hartie(blog), pentru ca, mai apoi, sa-l transpunem in realitate.Sau nu?

@coldea
Mare dreptate ai, ar trebui sa avem armata Chinei la cati colonei si generali, activi sau in rezerva, exista in S.N.Ap. Oare cati dintre ei sunt in stare sa conduca,intr-o realitate cruda, operatiuni de lupta sau, mai abitir,un Stat-Major multinational( ca sunt si scoliti prin tari straine in sistemul " turism militar") in razboi? Sa ma scuze cei care, cu adevarat,au invatat si au incercat sa schimbe ceva. Din pacate, majoritatea lor s-a luptat cu sistemul si a pierdut.

avianyc spunea...

@ rom_bel
Felicitari. Sa fie intr-un ceas bun .

tigri2 spunea...

Camarazilor de rea factura, m-ati in jurat cand v-am dat vesti bune, acuma luati de aici ca sa puteti sarbatori ziua Armatei:"Ciolos se pregateste sa dea un OUG pentru ANULAREA TUTUROR PENSIILOR SPECIALE-pana la alegeri!"
Ei, v-am dat si o veste trista si daca la cele bune m-ati injurat acum astept pupaturi de laba de la smecheri, prosti si doctzi.

vio spunea...

Bravo,tigri2!Praf i-ai facut!!!!!!!!!!

Unknown spunea...

Numai tampeni scoti pe ratul ala Kis.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Tigrisor: Ce spuneam eu mai pe sus ca Ciolosderos a jurat sa scoata pensiile speciale si sa le bage pe contributiva intr-o caciula cu civilii, cum s-a mai intamplat pe timpul criminalului Boboc Dop Idiot? Am prins crima verbala din zbor, urmeaza si in fapt, sa dea Domnul sa faca infarct mutantul si mutilantul pana atunci si sa nu se intample! Na, ca am ajuns si eu sa blestem tiganeste de naduf!

@Coldea & bel: La cati generali avem, ar fi suficienti pentru activii si rezervistii Chinei! Ce sa conduca mai conduca si actiuni militare, domnilor, cand ei sunt toti sobolani de birouri de prin ministere si casele de pensii, sunt din aia care au facut politica mascata pentru partidele la putere, pilosi si nepoti de granguri, scule neputincioase pentru actiuni militare, dar care au manarit cu oug 57 ca sa primeasca pensii de gusati pe sporuri nesimtite, inventate si dirijate special pentru ei! Trebuie neaparat, imposibil sa nu se afle cine a fost cu ideea acestei nenorocite de ordonante care a ravasit toate cadrele rezerviste ale Romaniei, toate pensiile militarilor, s-a creat o situatie foarte grava, fara precedent prin tot ce se intampla, si nu intamplator Ciolos vrea sa-i razuiasca acum pe toti ca sa-i dezmosteneasca si pe acesti nesimtiti! Nu va fi bine deloc, daca actualii politicieni din Sharlament nu iau atitudine ferma sa nu admita din nou repetarea crimei Boboc Dop Idiot si Basau Basanau!

Nu vedeti ca, pana si PRU s-a compromis punandu-l mahar pe fostul primar al Iasului, care este si imoral si penal! Nici nu mai stii ce sa votezi si pe cine sa alegi din toata cloaca si infectia asta politica a Romanistanului! Grele si urate vremuri mai traim!...

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Coldea Calusian: Sa le vad eu pe aceste obiele, care si-au tras pensii de mare nesimtire manarind cu ordonanta 57, cum se vor simti de la egal la egal, ba chiar sub pensiile celor mai vechi in pensii, daca mutantul isi pune in cap s-o faca! SMURD-ul n-o sa mai faca fatza carandu-i la Urgente! Mai, s-o faca, dar de asa natura sa nu ne afecteze pe noi, ci direct pe ei, dar-ar Domnul!

Iulian Mareș spunea...

Cornelius,
Lasand la o parte faptul ca iti faci idoli falsi......daca Nichita era asa penal cum a fost prezentat, nu crezi ca era deja la Poarta Alba?..... poate trebuia doar inlaturat de la prinaria Iasiului, pt ca aduna voturi?
Lucrurile sunt complicate!....era asa o crima ca avea o iubita?..... si o mai si urmarea?
Sa fie asta narea greseala?

Unknown spunea...

DLE T2.pai nici asa , sa anulezi o lege asa dintr-un condei , nu prea cred , dar mai este o problema , ati spus ''pensii speciale '' dar nu ati spus pensii militare , mai acum ceva timp ,DLMOTOC a spus ca nu se va modifica nimic privind LEGEA pensiilor militare .Dar cat sant de instabili , o fii posibil , asa ca sa dea satisfactie alor civili ., au chef de proteste si galceava ca si asa vor sa faca miting in noebrie , fiti pregatiti sa ii acompaniati .

avianyc spunea...

V-am spus eu cum vine treaba cu tigri2-bel.
El ne mai trage cîte o labă noi cîte un șut în cur, el ne mai trage cîte o înjuratură noi îl mai ”lăudăm” în cîte o poezie -pamflet.
Se zice că in armata trebuie doar sa fii ”orientat” si o duci bine.
”LA MULTI ANI ” armya română.
Special pentru Kis.
"Happy Birthday" román hadsereg.

Unknown spunea...

@tigri- N-are decât să dea Cioloș ce ordonanță vrea mușchii lui. Pensiile militare nu intră în categoria pensiilor speciale. Pe urmă, fie vorba între noi, CCR nu va admite scoatere pensiilor magistraților din categoria pensiilor speciale.

CEZAR spunea...

MaKiss..te-am lasat prost ...cu gogosi pe care le administrai lu Froza (ca doar nu crezi ca alt coleg militar in rezerva te-a luat in seama !!)
De ziua Armatei te gasesc si mai Prost ....
Nici macar Frosa nu mai casca gura ....!!