Un produs Blogger.

luni, ianuarie 07, 2019

Comunicatul CSP a MApN privind indexarea pensiilor militare

13 comments

13 comentarii:

ifrim spunea...

Cardul meu e cam subtirel nu stiu daca mai incape in dansul inca 1,3%!

Leon spunea...

Daca tot a dat un Comunicat de presa, CPS a MApN trebuia sa precizeze SI urmatoarele:
1. Indexarea se face la Cuantumul aflat in plata sau la cel din Deciziile de Actualizare
2. Luna cand vor fi platite pensiile indexate, tinand cont ca pentru luna Ianuarie, cupoanele sunt deja intocmite cu aceleasi sume ca in Decembrie si probabil nici la 1 Februarie nu vom avea promulgat Bugetul de stat pentru anul 2019 !

Huhu Rezea spunea...

@Leon
Hai să admitem că sintagma” pensiile militare în plată la 31 decembrie” nu poate să însemne cuantumul recalculat din deciziile de recalculare, ci cuantumul mai avantajos aflat în plată pentru pensiile deschise înainte de anul 2016.
Nu au știut să formuleze clar o propoziţie care avea ca subiect substantvul „cuantumul”
Când nu este aprobat bugetul la început de an, în primele luni, până se aprobă bugetul, se merge pe cel din anul precedent.
Nu acesta este motivul pt care nu apare indexarea în luna ianuarie, ci publicarea târzie a OUG 114/2018.

dbazavan spunea...

Praf in ochi. Vedeți pe pagina mea de Facebook ce i-am transmis ministrului Les. Astia sunt cu pluta pe Pandora. Și o să le mai deschid un proces acestor "inteligenți in doi neuroni"

luminita spunea...

Sa le fe rusine

Huhu Rezea spunea...

@Cătălin
Si ce-i cu asta? Esti printre putinii fericiti care la recalculare/actualizare au câștigat.
Nu mai pierde timpul pe blog, dacă nu înțelegi ce discutam noi aici.

Romel spunea...

Domnule Huhu cand punem de-o activitate de miting..?

raul spunea...

Le e frica de mitinguri????Hai sa le dam repejor ceva leuti ,desi spuneau ca pana nu se aproba Bugetul ,se amana!!!!Niste .... mi-e rusine ca reprezinta azi armata romana!

CEZAR spunea...

Doar Dogaru mai rezolva ...
Pe cine sa mai dea in ..judecata ???
Cu LOV...ne-a aranjat ..!!

Gigi spunea...

Fiecare își calculează indexarea în felul următor:
Se uită pe cuponul din Decembrie la rubrica "pensia brută"și adaugă 1,3%.
Exemplu:5000+1,3%=5065.
Deci,câștig Brut 65 lei (impozabili).
Câstig,Net=59 lei.

Iulian Mareș spunea...

Palagheanu,
Rezolva pe datorie! 😂🤣

Alex spunea...

Am primit pensia indexata cu 1,3 % . Tot azi am primit si verdictul FINAL in urma apelului pe care l-am facut la Curtea de Apel Bucuresti pentru plata ajutoarelor de trecere in rezerva. Verdictul este de RESPINGERE a apelului. I-am spus judecatoarei ca in urma acestui verdict si a prevederilor OUG 114/2018 care amana cu inca 3 ani plata ajutoarelor de trecere in rezerva, oamenii care au iesit in perioada 2010 - 2017 in pensie, fara a primi ajutoarele, incep sa dispara pe cale naturala, si nici macar la disparitia lor urmasii nu primesc acesti bani !! I-am spus mai multe, dar din pacate, fara succes !! Asta e ... Concluzie : cativa lei in plus la pensie, in contul inflatiei din 2017, si adio 30 de solde cu titlu de ajutoare !! Rusine PSD !! SPER SA MAI TRAIESC SA VAD CA AVETI SOARTA PDL-ULUI !!

emillian123 spunea...

ALEX: In principiu -n-ar trebui sa politizam-faptele-in acest blog...dar apropo de ,,urarile,,- adresate PSD-ului-poate le extinzi si la celelalte partide(cam toate...!) ,,fratesti,, ,mai ales ca-de exemplu- A. Severin=PREZENT IN LOJELE DE LA ATENEU-SUB AUSPICIILE PSD-ului- a fost=este? PD-ist(=fratele geaman al PSD-ului-provenit -,,genial,, și circumstantial - din aceiasi ,,parinti,,: FSN si....?? ghici...?)