22 februarie 2017

Adăugat în: ,

Familia Iohannis are, inca din anul 2003, dosar penal pentru casele „mostenite” ilegal in Sibiu

Pagini uitate.
Reluare din data de 15 11 2015.


Pe site-ul Comisarul.com a fost publicat,vineri 13 nov. a.c. Rechitoriul Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Alba Iulia prin care, MUNTEANU LIVIU, secretarul Primariei Porumbacul de Jos, judetul Sibiu, este trimis in judecata pentru infractiunea de fals.
In finalul Rechizitoriului, faptele celor care au uzat de falsul secretarului de primarie sunt disjunse si trimise spre cercetare la Parchetul de pe lânga Judecatoria Sibiu.
„ Disjungerea cauzei în ceea ce-i priveşte pe numiţii Mărginean Romul,LAZURCA GEORGETA, JOHANNIS CARMEN, JOHANNIS KLAUS... şi trimiterea ei la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Sibiu PENTRU EFECTUAREA CERCETĂRILOR PENALE necesare soluţionării cauzei sub aspectul SĂVÎRŞIRII INFRACŢIUNILOR prevăzute de art 260, rap la art 289 şi 291 C. pen”
Intrebarea cheie este cum s-a solutionat acel dosar?  Prin solutia definitiva data de Curtea de Apel Brasov, potrivit careia familia Iohannis a pierdut proprietatea atât a partii mostenite ilegal cât si a partii cumparate de la alt comostenitor ilegal al doamnei Carmen Iohannis, dosarul poate fi repus in termen pentru reluarea cercetarilor penale. 
Isi da domnul Iohannis demisia pentru ca si dânsul sa poata fi cercetat penal, alaturi de sotia sa, de Parchetul Sibiu. 
Asa... ca sa nu para ipocrita solicitarea publica a dânsului de demisie pentru Ponta.

Solutia irevocabila data de Curtea de Apel Brasov
12.11.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C3R civil
Tip solutie: Menţine hotărârea atacata
Solutia pe scurt: Admite excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta si Johannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine. Respinge cererea de acordare cheltuieli de judecată în recurs, formulată de intimaţii reclamanţi Antonescu Elisabeta, Oargă Ioan, Oargă Steluţa Ancuţa, Oargă Ioan Adrian. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.11.2015.
Document: Hotarâre  655/2015  12.11.2015


38 comments:

Maxim One spunea...

Iohanis e basist pana in maduva oaselor .Deci are imunitate in fata justitiei ca orice mason respectabil care executa agenda Bildembergilor

goa'uld spunea...

"Isi da domnul Iohannis demisia pentru ca si dânsul sa poata fi cercetat penal, alaturi de sotia sa, de Parchetul Sibiu." ?
E un exemplu foarte bun de intrebare retorica. Binenteles ca nu!
Dle. Huhurez, asta e un articol care nu face decat sa abata atentia de la problemele adevarate.
Vad ca a inceput la TV campania impotriva pensiilor nesimtite, cum avertizam cu ceva timp in urma. Asta e primul pas in a nu pune in vigoare legea pensiilor militare, nu ati vrut sa acceptati atunci, o sa vedem cat de curand care e realitatea. Am mai spus ca PSD si-a jucat magistral cartea pe care a avut-o, au planificat cu cel putin o jumatate de an inainte demisia lui Ponta. Au aruncat pe piata tot felul de masuri aiuritor de bune si cu priza la populatie pe care oricum nu aveau de gand sa le ia apoi i-au lasat pe circarii de la PNL-PDL in ofsaid. Iohannis incearca sa mai repare ce poate fi reparat cu guvernul de tehnocrati in loc sa-si asume guvernarea PNL-PDL, cu certitudine interesul national le-ar fi asigurat o majoritate confortabila insa au refuzat sperand ca toate frustarile populatiei sa le incaseze "guvernul tehnocrat". Ma tem ca si-au facut calculele prost.
Noi, populatia nu suntem decat masa de manevra pentru jocurile si interesele lor de grup. Daca nu intelegem asta ne vom imparti in tabere pro si contra pentru tot felul de grupari de interese, asta spre deliciul si incantarea lor, lasand deoparte adevaratele probleme.
Cat despre demisia lui Iohannis nu va mai bateti capul, nu se va intampla niciodata.
El e un caz unic in istoria omenirii, dintr-un amarat de primar al unui orasel de provincie de care peste 95% din populatia tarii nu a auzit a ajuns aproape peste noapte presedintele tarii. Oare cum a reusit?

Huhurez Rez spunea...

@Uld
Gresesti in legatura cu oraselul Sibiu si notorietatea lui Iohannis. Sibiu este orasul emblema pentru Transilvania, mai inconfundabil in strainatate decât Bucuresti. Fara notorietate un presedinte nu poate câstiga alegeri, oricât l-ar sustine cineva.
Daca „tinerii frumosi” nu se simt injositi de un presedinte penal, sa nu mai emita pretentii de credibilitate asupra recentelor lor „distractii” stradale.
E suficient ca Ciolannis sa nu acorde indexarea de 5% pentru pensionari si miscarile de strada vor reincepe, dar cu alti actori.
Salvarea Lui Cioliohannis poate sa vina de la UE, de unde s-ar putea sa obtina mai multe fonduri europene.

avianyc spunea...

@ Huhurez nu stiu de ce dar de la început un al saptelea simt imi spunea ca L 223 la fel ca legea salarizarii unice sub forma prezentata au ceva în neregulă.Ma intrebam de unde bani. Am spus atunci ca ele vor fi trîmbitate pîna in momentul in care se vor face calculele si vor trebui dati banii. Va fi vuiet mare. Singura frica pe care o purtam si atrageam atentia in zadar ca sa nu se afiseze calcule cu valorile pensiilor, numai doar in scopul de a nu ajunge in gura dusmanilor din presa. Cunoscînd apetitul politicienilor pentru atragerea de votanti, eram convins, studiind convulsiile din societate ,ca politicienii se vor intoarce împotriva pensiilor functie de opinia votantilor afirmînd chiar ca daca vechea lozinca ”făra pensiile speciale” va aduce voturi, politicienii nu vor ezita sa o puna in practica in schimbul voturilor. Mai spuneam ca singurii garanti ai punerii in aplicare a legii erau Ponta , Oprea si evident Iohanis prin semnatura. Am mai spus si ca e bine ca legea nu a fost intoarsa in parlament fiindca asa cum lucreaza alesii sau au lucrat după vacanta , gîlceava pe lege poate apare oricînd si exista riscul sa fie taraganata ,iar acum zau daca se vor mai apropia de votare legi speciale.
Daca PNL-ul la pînda seziseaza vointa electoratului pe acesta tema si includ in campanie atacuri dusmanoase la pensiile speciale vor cîstiga fiindca la marea majoritate a populatiei si in special pensionarilor civili le stau in gît aceste pensii.
Campania de presa asa cum anticipam a inceput si va continua. Nu întîmplator ”Evenimentul zilei” s-a documentat la sursa.

goa'uld spunea...

@Huhurez
Ma tem ca nu iar nu suntem pe aceasi unda. Sibiul este emblema Transilvaniei insa nu cred ca s-a pogorat notorietatea orasului peste cetateanul Iohannis ca-n filmele cu minuni. Sincer sa fiu nu am auzit de Iohannis pana cand nu a fost prezentat ca solutia minune de prim ministru insa de Sibiu stiam cu mult inainte.
Daca Ciolos nu acorda cei 5%, nu este decat una dintre ecuatiile lasate spre rezolvare de catre PSD - Ponta in momentul demisiei. Problema e cu totul alta, ei isi fac tot felul de glume si sicane, tot efortul politic fiind canalizat in lupta dintre ei fara sa tina cont de electorat, exact ca-n filmele cu Stan si Bran, Stan le facea si Bran le lua peste ceafa, acum ramane sa ne identificam.
Logica e simpla, da-le politic si guvernare ca in tarile bananiere si vor avea ei grija sa ne faca jocurile fara sa-si dea seama si fara sa ne manjim pe maini.
Apropos, ati vazut ce panarama numise Ciolos la sanatate? Sa mai asteptam sa mai faca presa sapaturi sa vedem ce surprize mai apar. Cu astfel de guvern reusesc sa-si puna in practica planul, de politic nu mai vorbim, cu el au rezolvat mai demult.

Huhurez Rez spunea...

@avianyk
Intortocheate sunt caile politicii.
Am confirmarea ca sugestiile sa nu mai afisam calcule despre viitoarele cuatumuri ale pensiilor militarilor, pornind de la Legea 223/2015 si dreaftul Anexei VII a Legii salarizarii, au pornit de la persoane apropiate de liberalii lui iohannis, care stiau ca guvernul Ponta va cadea.
Nu se dorea ca rezervistii se afle ce pensii vor pierde dupa caderea guvernului Ponta.

tigri2 spunea...

Fiti atenti ce poate debita un colonel al Armatei Romane, col,Gelu Olescu ,cel ce administreaza bloaga R-26500 ,care pretinde ca militar adevarat este doar cel ce a aprticipat in teatrele de operatii si caun pilot este un neica nimeni fata de ei:""Si vii TU acum, sa iti bagi la inaintare primele si sporurile comuniste care iti mareaU de 10 ori solda pt. stropit via din elicopter sau activitati specifice economiei socialiste multilateral dezvoltate, invocand veniturile si contributivitate. Dar acel SGP, NU are dreptul sa isi aleaga media a 6 luni cu 2100 USD lunar, desi a in acele luni a avut secunda de secunda moartea in fate, este? ""
tigri2 raspunde:""Mai "militarule"eu n-am stropit vii,misiunile mele au fost cu totul altele ,pe langa cele in folosul economiei nationale ,plantare de stalpi pentru inalta tensiune peste munti, in zone greu accesibile , si sa te vad pe tine stand cu stalpul de o tona sau mai mult, agatat de cablu ,iar jos haul ,ceata ,vant, curenti verticali, si care la cel mai mic balans iti punea viata in pericol...apoi sa te vad la inundatii stand deasupra suvoiului care creste vertiginos ,lansand cablul pentru salvarea persoanelor si animalelor si care la un moment dat risca sa se agate de vreo cioata sau alte obiecte si sa te traga in valvoi, sau la lansari de parasutisti si cand unuia i se agata cablul d edeclansare automata de grinda PRND si risca sa ajunga in elicea de coada, sau avand 27 de tineri parasutisti la bord ,in urcare la 50-60 metri si se opreste un motor(caz concret ,intamplat mie in 1993 la Buzau ,la o lansare de noapte), sau in Harghita in 1995 de ziua Ungariei cand zburam cu desantul peste o culme de munte si s-a tras dupa noi ,nimerind rezervorul stang...si multe altele si tu ai curajul sa spui ca zborul este o bagatela ...ori esti inconstient ,ori esti rauvoitor . sa-ti fie rusine !"""

goa'uld spunea...

Ma intreb unde este intelectualitatea romaneasca, cea veritabila, care ar trebui sa fie alaturi de popor in asemenea momente cruciale, sa arate populatiei adevarul de sub manevrele bandelor politice. Mai exista ea? Mai avem nevoie de ea in conditiile in care este total inerta si pasiva?
Vad tot timpul ca se arunca vina pe coruptie, ea fiind singura care a dus Romania in situatia in care se afla acum. Eu zic ca intradevar coruptia este unul dintre factorii care ne-au adus in situatia de acum dar nu ea este singura si nici principala. Eu cred ca mult mai mare efect negativ il au impostura si politicile straine interesului national. Incepand de la presedinte demis prin referendum si totusi ramas in functie, prim-ministru cu doctorate plagiate, ministrii care nu sunt in stare sa inchege o fraza corect gramatical si terminand cu ultimul slujbas de primarie semianalfabet dar sclav politic nu fac decat sa duca impostura pe primul loc dintre mecanismele de subminare al unui stat. Cedarea bogatiilor naturale anumitor interese prin politici straine interesului national este alt factor care submineaza statului. Coruptia nu este decat intrumentul prin care se realizeaza cele doua amintite de mine. Atat!
Hai sa le amintim pe toate si in ordinea lor.

avianyc spunea...

tigri, sa-l lasam în stiinta lui.Este absolut groaznic sa-i auzi. Deci acum m-am edificat ca pentru ei L 164 vizavi de L 223 este țîta de mîța.Ce-i roade cel mai mult consta in faptul ca se iau in calcul veniturile brute si nu ultimul salar reglat de ei in cele mai mule cazuri.Daca ar putea s-ar instala pe pozitii egale cu meseria noastra. Unul nu recunoaste ca am fost discriminati. Doar ei pe baricade cît mai sus daca sar putea desi lucreaza de multe ori la birouri. . Acum nu le-a mai mers si blameaza L 223. Ca replica pentru ei,crezi ca astia stiu ca fiecare aparat de bord are in spate o instalatie sofisticata, fiecare instalatie cu automatica ei, stiu ei ce-i ala punct fix cu stilpul agatat sau ce-s aia curenti ascendenti sau descendenti in depresiuni sau zone muntoase,cei ala givraj, ce sa mai zicem de exercitiile din raioanele de lupta, tragerile reale, venirea la aterizare cu PRND initiat dar neplecat din blocuri. Si cîte altele. Ne apreciaza ei care fac o specialtate care nu exista în programa scolara deci poate fi practicata de orice SGV-ist. Dar sunt ranchiunosi si tendentiosi. Nu-mi vine sa cred ce am auzit pe acolo .

Huhurez Rez spunea...

Alooo, tehnocratilor, aici este politica, implicarea penalilor, nu gânduri despre pensii.

Lasa ca nici voi nu va pricepeti sa sariti coarda peste țancuri si nici nu puteti deosebi vaile de creste dupa curbele de nivel.
Pe când vom avea procurori si judecatori tehnocrati in inginerie, asa cum Ciollannis vrea sa puna o electronista ministresa la Justitie.

avianyc spunea...

Las Huhurez că poate au pus electronista la justitie ca sa introducă scaunul electric. S-apoi sa vezi apoi ordine ca pe vremea lui Țepeș.

Maxim One spunea...

Corect

Eufrosina Nedelcu spunea...

deci , acest nou guvern . nu va mai aplica salarizarea unitara, iar acei 10 % , nu se stie , CIOLOS ,zice ca va aplica numai ce e votat si promulgat ,salarizarea numai in functie de performanta,

goa'uld spunea...

"..... vrea sa puna o electronista ministresa la Justitie."
Impostura, in cel mai pur inteles al cuvantului. Daca era numita politic mai avea o sansa de a scapara de eticheta dar este "tehnocrata", daca e corupta sau nu nici nu are importanta, va conduce la fel de bine justitia. Pana nu scapam de astfel de fenomene nu se va intampla nimic bun, simplu sa buna ziua. Coruptia e pe un loc secundar.

goa'uld spunea...

Zice Frosa:
"CIOLOS ,zice ca va aplica numai ce e votat si promulgat ,salarizarea numai in functie de performanta,"

Suna de-a dreptul minunat dar cum sa faci asta? Demagogie de la un capat la altul.
Ma intreb si il intreb pe Ciolos, ce va face cu marirea salariilor la educatie in conditiile in care majoritatea dascalilor nu au reusit sa ia examenul de titularizare. Mai aplica marirea? Daca da, ce intelege prin performanta?
Traim intr-o tara a fatarniciei extreme.

iceparu spunea...

Golescu .Nu este colonel.Pana la colonel este cale lunga.Unii se uita la acest grad cu binoclul intors .Este se pare maior.Asta nu inseamna ca nu este baiat descurcaret.Cunosc un MM dar si un major care cu aportul soatelor lor sunt cunoscuti ca ar fi colonei de satele in care stau.Doamnele se dau drept "doamna colonel".

avianyc spunea...

Din memoriile unui tîmpit numit comandant de pluton ”Elita” format din iubitorii de L 164 si dusmanii L 223.
”CONCLUZIE: FIECARE DINTRE NOI PENSIONARII MILITARI SA NE PRIVIM RATIONAL IN OGLINDA SUFLETULUI. DACA CONSTATAM CA MAI SUNTEM UTILI LA APARAREA ROMANIEI SA SPERAM MAI MULT DE LA LG.223/2025. DACA NU, NE-AM TRAIT EPOCA DE GLORIEL SI LG.223/2015 NU NE AVANTAJAZA PREA MULT. NICI NU NE SCADE PENSIA.”

Mă tolomacilor, daca inca nu v-ati împușcat ,încă nu-i tîrziu sa o faceti. Numai asa scapati onorabil de prostie.

TOTO IANY spunea...

DE CE OARE A DISPARUT SIMTUL CAMARADERESC?

TOTO IANY spunea...

A FOST ATRASA IN JOCUL POLITIC SI A COMPROMIS O

TOTO IANY spunea...

NU ARE VINA .
ASA A FOST ATUNCI.
CE NE ADUCE BUN ACEASTA CEARTA ?

TOTO IANY spunea...

ARE O MISIUNE NOBILA SA-I ALBEASCA DOSARUL SASALANULUI AJUTATA DE MACOVEI .

Huhurez Rez spunea...

Sa vedem daca CSM sesizeaza Inspectia Judiciara in legatura cu incalcarea independetei Justitei de catre Iohannis prin declaratiile critice pe ca le-a facut despre pierderea procesului cu casele mostenite fraudulos

Maxim One spunea...

Mai bine ""majur ""in armata romana decat colonel sau general grade politizate total acum.

emillian123 spunea...

1. In armata socialista, in randul militarilor in termen-mai indisciplinati, exista -in situatii (aparent) conflictuale ,o expresie care suna cam asa: "...ce-aveti, ma..?!"; "tradus", in prezent-va intreb: ce aveti ,de va tot "certati", "tachinati"...?"injurati"-fara nici un rost...? 2. Cred ca va inselati amarnic: Iohannis nu e NUMAI -"basist"- ci e din zona FSN-ista-adica si "pontist"=adica din aceeasi=UNICA TABARA POLITICA...!; mai studiati manualele de manipulare a maselor...!,evenimentele in desfasurare -cel putin, imi confirma afirmatiile de mai sus...!

Corneliu spunea...

Intamplator, sau nu, brusc calculatorul meu era sa ia foc! Intr-o secunda s-a ales praful de el! Alti bani, alta distractie, dar bine ca pot din nou sa-mi exprim aici parerile! Uite, in cazul de fata e vorba despre un, sau niste marunte scule de primarii care pot, si de 26 de ani au facut legile retrocedarilor pe meleagurile astea mioritice bine jefuite! Poate sa existe milioane de legi si Ordonante, dar numai si numai ei le aplica dupa cum zornaie punga spagii! Ca scula Primariei, fie el secretar, contabil sau primar linseaza legea crezand naiv ca nu-i descopera nimeni, asta-i o chestie de stare psihopatoida, ca la impatimitii de jocuri de noroc care tot cred ca o sa castige potul cel mare si joaca pana la faliment personal sau familial, ajungand la crime, jafuri, puscarii sau in spitalele de nebuni! Dar eu zic ca cel care initiaza, planuieste si aplica frauda folosindu-se, precum familia Iohannis, de mita, acte false, minciuni, martori falsi si alte metode de inselaciune in scopul obtinerii de foloase este de infinite ori mai vinovat decat aceste umile scule cu gulere albe! Iohannis se labareste pe tema coruptiei cand el este as in domeniul imbogatirii prin coruptie! El vomita ingretosat de banaret si averi, neavand copii sau alte obligatii si greutati personale, dar este dispus sa taie pensia de la gura celor care au muncit o viata chinuita si au cateva sute de lei amarati la pensie, ori de la cei care muncesc de se spetesc la stat sau patron pentru 800 de lei ce le mai raman in mana, au si copii si dari la stat, dar si alte greutati! Poate pensia ori salariul sa fie si de 10.000 lei, dublu sau triplu, dar fiecare o primeste dupa cum a muncit si dupa pregatire, risc si raspundere, iar tu ca un bou nu ai dreptul sa dansezi pe Constitutie, sa dai lovitura de stat prin inscenari, regizari si cu niste papusile Mupetz sa faci guvărnul mău de chiloţari danddy sau rapandule-scule de-ai Monicacai Morcovei ca asa vrea scula ta, apoi sa te pui si cu drujbarelile! Un patriot avea sa plece de la Bruxelless cu o bucata din chilotii lui Mekel in dinti si sa vomite pe ei in Piata Universitatii, si nu sa faca atata circaraie si vanzoleala de-a zdruncinat o intraga natiune, toate profitand de durerea celor din circumstantele grave ale Colectivului! Ar fi un mare pacat lasat pe capul nostru de la Dumnezeu daca acest tradator al intereslor natiunii, si cu apaucaturi de ultim borfas de case spaguite, sa nu infunde puscariile patriei pentru acte de coruptie si destabilizarea economica si sociala a tarii! Ar fi un mare blestem sa nu se intample acest act de mare dreptate pentru romani!

goa'uld spunea...

@Huhurez
Pe speta respectiva presedintele chiar nu are nicio calitate. Nu el. Cum imunitate are doar presedintele iar justitia e oarba si impartiala, daca la mijloc au fost fapte penale nimic nu o impiedica sa faca lumina. Simplu, nu?

iceparu spunea...

Daca decizia judecatoreasca este definitiva si irevocabila salut.Iohannis poate sa se faca luntre si punte.A pierdut casa chiar daca angajaza si pe mama avocatilor.Poate cere revizuire numai daca aduce noi documente din nu stiu ce arhive care sa demonstreze ca este mostenitor cu adevarat.Daca s-a folosit de acte false devine oricand vulnerabil in fata oricui ii face o plangere penala.Presupun ca sunt multi care il asteapta la cotitura.

goa'uld spunea...

@Corneliu
Am mai scris, nu coruptia este cea care ne-a adus aici. Cand te declari mostenitorul cuiva si de fapt tu nu ai nicio treaba cu respectivul, este impostura in cel mai pur sens al cuvantului. Coruptia este instrumentul prin care s-a desavarsit fapta si nu generatorul ei. Daca nu ar fi existat impostorul nu ar fi existat fapta si nici coruptul, asta e valabil in mai toate mizeriile care se intampla in jurul nostru.
Impostura este generalizata in societatea romaneasca, hai sa identificam corect cauzele poate totusi in loc sa auzim incepand de la presedinte pana la ultimul cetatean cum coruptia ne distruge societatea sa auzim ca de fapt impostura e cea care trebuie eliminata.
Exemplu proaspat: propunerea initiala pentru ministrul justitiei care nu avea nicio competenta in domeniu nici managerial si nici in domeniul juridic, care o fi fost rationamentul, putem doar sa-l banuim si nu poate fi unul curat. Deci mersul ar fi fost, intai impostura si apoi probabil urma si coruptia. Ce ar trebui sa eliminam ca lucrurile sa intre in normal?
Nu cred ca se vor inghesui vectorii democratiei sa infiereze impostura pentru ca toti se folosesc de ea, totusi incercarea moarte n-are, poate se popularizeaza ideea si vor fi mai multe voci.

Corneliu spunea...

@ goa'uld: Te inteleg, amice, dar ma scoate din sarite ipocrizia lui de fariseu nenorocit! Invoca distrugerea statului de catre corupte, insa din postura de penal smenar dovedit intr-o instanta!

mirelamarinescu@917 spunea...

uraaaaaaaaaaaaaa, acum sa il vad pe plicusor dan daca scoate haita sa urle la malai mare,penalul,,,,,,ha ha ha

mirelamarinescu@917 spunea...

cine semana vant culege furtuna

Iulian Mares spunea...

VICTORIE!
Demisia KWJ! .......asta voia bani mai multi la Cotroceni ca sa returneze chiria pt casa!
Cum mai poate ramane 24 h in functie, un asemenea Presedinte?
La BRUTARIE!

Huhu Rezea spunea...

Comentariu mutat

Presedintele Iohhanis a pierdut procesul in CIVIl A preluat drepturile de la chiriasii acesteia apoi a aparut acel mostenitor. Exista notiunea de cumparare cu buna credinta. Oricum, cred ca adversarii presedintelui, chiar daca aparent exulta, ar fi fost mai multumiti cu o decizie contrara. Astfel puteau spune ca binomul, trinomul si reptilienii lucreaza pentru presedinte... :))) la Cum se calculează pensiile militare ale celor trecuți în rezervă fără drept de pensie.
Ștergere | Nu este spam
reddog
la 17:07

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mai are tupeul nesimtirii sa mai iasa in strada cu cloaca aia infecta de sorosisti si sa strige demisia coruptilor de la guvernare? Cred ca i s-a prins un cleste de rufe de buze. Dar, tupeul si nesimtirea fiind supreme, va gasi el o placa zgaraiata sa acopere larma generala cu ceva, ca doar Kovesi e la putere, nu Guvernul! Daca ii rade o condamnare lui Dragnea sau Ponta, o sa aiba stuchit la furca limbii! Eu, totusi, am incredere mare in judecatori ca s-au saturat si ei de abuzuri si nedreptati! Daca nu se foloseste momentul pentru a-i cere demisia, sau sa fie demis, cred ca avem deja un guvern slab si fricos!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: am un act solid si rar: Protocolul intre Kovesi-procurori si SRI din 2009! E LA MINE PE FB, SI ARE SI SERIA DE INDOSARIERE! E TARE ,,RAU DE TOT,'' VORBA LUI PORTOCALA! E UNICAT SI O SA FACA SPUME DACA O VEDE!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Cred că vorbești de adresa lui Maior către Kovesi în care este menționat numărul de înregistrare al protocolului secret.
Este publicat de Savaliuc pe Lumea Justitiei.
mai devastatoare sunt celelalte informații din acea adresă. Se referă la interceptarea unui important lider politic

Iulian Mares spunea...

Red
Nu tata, nu ducem in derizoriu!
KWJ nu a fost inselat; instanta aceasta extraordinara a confirmat decizia finala/BV ca a fost cumparator de rea credinta! Da?
Acum ar trebui sa isi dea demisia si sa akite toti banii primariei Sibiu!
Ce mare lucru?...

mirelamarinescu@917 spunea...

casa avea 10 apartamente.,cesamai zic de marimea sediului bancii .huoooooooooo