9 august 2010

Adăugat în: ,

Evenimentele din 1989 comentate de un ofiter de informatii interne

Din REVISTA VITRALII-LUMINI si UMBRE(continuare)

Scris de G-ral (r) Vasile Malureanu

7 comments:

ALM spunea...

N-am decat un comentariu: nu pot sa citesc nimic din paginile postate!

plano10 spunea...

Daca nici acum nu reusesti... asta e.
Scuze pentru forma de prezentare.

Raport din umbra privind discriminarea maghiarilor din Romania – Pericol real sau furtuna intr-un pahar cu apa « Hai ca se poate! spunea...

[...] Intr-o serie de atacuri violente in ultimele luni, maghiarii au fost atacati verbal si fizic “... Din nefericire, adeseori autoritatile nu acorda atentie acestor cauze, sau chiar mai rau, in unele cazuri chiar ele sunt agresorii. [...]

Aliosa spunea...

BUNĂ SEARA PLANO10 !
Eu am citit totul si chiar foarte bine !
Despre EVENIMENTELE din decembrie 1989 am destule informatii mai ales că am fost in vâltoarea evenimentelor dar nu le-am publicat incă . Sunt dezvăluiri interesante ce pot fi intelese numai de persoane IMPARTIALE si DEZINTERSEATE nu de DELATORI !
După RĂZBOI multi viteji se arată dar ISTORIA nu-i bagă in memorie ! Nu mă refer la persoana in cauză ci in general .
O seară bună amice si nu uita că sunt alături de tine !

plano10 spunea...

Buna seara Aliosa!
Persoana care scrie articolul in revista Vitralii am mai intalnit-o in dezvaluirile despre Andrei Plesu in patania sa cu TRANCEDENTALII si cu celebra sa scrisoare prin care ii cerea clementa lui Nicolae Ceausescu.

Aliosa spunea...

Bună să-ti fie inima PLANO10 !
Repet, nu m-am referit la nimeni anume ci in general.
Eu nu vreau să fac polemică pe internet cu COMENTATORII ci doar doresc comunicare cu cei ce postează articolul cu pricina. Dacă cineva intervine intre mine si autor,intru in slienzio stampa lăsând drept la replică celui ce-a postat.
Sara bună amice !

Plano spunea...

Pai ... eu am postat... ca mi s-a parut inedita relatarea. Pana acum am mai citit memoriile unor ofiteri cu functii inalte in Securitate care se fereau sa puna punctul pe i.