29 octombrie 2010

Adăugat în:

HG 735/2010 de aplicare a legii 119/2010 suspendata prin Sentinta nr. 338/2010 a Curtii de Apel Cluj

Am preluat de pe Roarmy230 continutul integral al Sentintei nr. 338. Multumesc celor care s-au straduit sa publice acest document
Paginile se maresc prin clik si zoom11 comments:

Plano10 spunea...

Raspunsul M.Ap.N.
http://groups.yahoo.com/group/roarmy230/attachments/folder/955955990/item/2095309237/view

Plano10 spunea...

Sentinta nr.338/2010 pronuntata de judecatoarea Idriceanu de la Curtea de Apel Cluj este bine motivata si cu greu ar putea sa fie casata de instanta de recurs. Poate... doar pe viciile de procedura...atat de mult comentate, caz in care dosarul se intoarce la Curte.
Guvernul, in superficialitatea sa si in comportamentul sau abuziv, decat sa declare recurs... mai bine revoca HG 735 care, in mod evident, adauga la lege si introduce sanctiuni discrminatorii. Emitea o alta hotarare care sa tina cont de criticile aduse de pensionarii militari si de asociatiile lor. Incalcarea legii de catre Guvern este constatata, iata,si de catre o instanta de judecata.

ELENA spunea...

@Plano10
Pe tine te-a platit Guvernul? Nu vrei sa le faci tu si recursul?
Calmeaza-te, Guvernul si MAI au declarat recurs.

Plano10 spunea...

@ELENA
S-ar fi vazut daca ma platea onor...Guvernu`. Cinci articole modificate in Hg/735 si actiunile in justitie, pe contencios administrativ, ramaneau fara obiect.
M.A.I.... mai bine ar fi stat in banca sa decat sa mai si recunoasca, in cererea de interventie, ca a fost printre initiatorii HG 735.
A emis un Ordin de aplicare si mai abuziv decat HG.735.
Crezi tu ca citesc lenesii de la Guvern ce scriu eu aci?

Plano10 spunea...

Putin interes vad ca suscita Sentinta pronuntata de judecatoarea Idriceanu din Cluj.
Este mult de citit? Asta sa fie cauza?
Motivarea sentintei, atat in ce priveste respingerea cat si admiterea unor cereri si argumentari de ordin juridic ale contestatorilor, este relevanta atat pentru solutia care se va da in actiunea principala de anulare a HG 735 cat si un sprijin pentru cei care vor formula cereri individuale de contestare a Deciziilor de recalculare a pensiilor pe care le vor primi de la Casele de Pensii Sectoriale.

ELENA spunea...

@Plano10
Lucrurile interesante ... se fac in taina!
Sau te revolti si tu ca altii - ce de ce nu le-am spus ca introduc/em cererea pe suspendare la mai multe instante competente (material si teritorial) din tara!?

Plano10 spunea...

@ELENA
Nu la specialisti ma refeream.Ci la beneficiarii consultatiilor voastre juridice.

ELENA spunea...

Din pacate acesti beneficiari, acesti oamnei care au o sentinta in favoarea lor, se pregatesc de actiuni in justitie, prin niste cabinete de avocatura care "suna bine", cerand ... suspendarea HG 735.

Plano10 spunea...

@ELENA
Unii si mai "intreprinzatori" cer instantelor anularea legii.....
Daca n-ar fi si oameni din acestia.. ar muri avocatii de foame si s-ar s-ar face cate o singura judecatorie pe judet

ELENA spunea...

@Plano10
Poate ii explici tu lui Neascu cum e cu suspendarea HG, ca eu ... cred ca nu mai am cuvinte.

Plano10 spunea...

@Elena
Trimite-l sa citeasca si el Postrea de mai sus unde un specialist in drept administrativ expune efectele suspendarii unui act administrativ normativ