Un produs Blogger.

marți, februarie 25, 2014

„Lista Nationala” a SCMD si CNSC va inlocui clasa politica din România dupa ruperea USL, crede istoricul Mircea Dogaru. Ar fi o problema cu „caprarii”...

3 comments

MAREA BUIMACEALA



EVENIMENTELE POLITICE CARE NE AFECTEAZA PE TOTI
-In atentia tuturor membrilor si partenerilor SCMD– 
Astazi, 25 februarie 2014, cu probabilitate de 200%, la orele 20.00, PNL va anunta retragerea de la guvernare, ceea ce inseamna moartea USL. Evenimentul se va petrece si va fi urmat, maine, 26 februarie 2014, de retragerea ministrilor liberali si de ungerea unui nou guvern luni, 3 martie a.c. Un guvern din care va face parte, in continuare, pe post de PSD-ista, d-na Campeanu la “Munca” si doi, pana la patru UDMR-isti. Totul este perfect ilegal, deoarece NOI, aia multi si prosti, mobilizati de SCMD si de partenerii din CNSC, am dat votul USL, si nu altcuiva. Nu PSD, nu PNL, nu PC, nu USD si cu atat mai putin revizionistilor si antiromanilor de la UDMR. Orice discutie privind impartirea procentelor din votul nostru intre unii si altii tine de domeniul stiintifico fantastic. Prin disparitia USL, se va intampla ceea ce anuntam, inca din 2011, la Congresul PC – sanctionarea  intregii clase politice ca fiind neperformanta, preocupata nu de obiective majore, nationale, ci de meschine interese individuale si de grup.
Daca pana astazi, mai mult de jumatate din electorat isi dorea ca natiunea romana sa isi ia soarta in propriile maini, independent de “birlicii ” politici, de maine procentul va trece de 80%, in siajul pseudopoliticienilor nostri ramanand doar camarilele si clientela!
Din pacate, tot ceea ce este prevazut in strategia SCMD, votata in unanimitate la CNR, Alba Iulia, pe 30 noiembrie 2013, se intampla punct cu punct. Am cerut atunci “Carte Alba” pentru a incheia orice alianta, oricat de "bizara" ar parea, in scopul stimularii factorilor politici de decizie sa dea drumul legislatiei care ne interesa pe noi militarii si politistii, pe noi pensionarii civili, pe noi profesorii, medicii, minerii, revolutionarii etc., in luna martie, daca vor voturi. Toate actiunile noastre s-au indreptat, in primul rand, spre convingerea politicienilor sa nu rupa USL-ul, pentru ca aceasta va duce la o trauma nationala si la decesul politic al liderilor in care electoratul si-a pus toate sperantele, investindu-i cu misiunea de a face “dreptate pana la capat”. Pentru a-i aduce la realitate, in ceasul al doisprezecelea am propus “Lista Nationala” pentru Europarlamentare, pe care natiunea sa-si desemneze, prin toate componentele CNSC si nu numai, valorile autentice. Aceasta in conditiile in care, la partidele politice, locurile eligibile au ajuns sa fie cumparate cu pana la 500.000 de euro, saptamana trecuta.
Lista Nationala era si este menita, nu sa introduca gheseftari, fara nici o relevanta pentru Romania, in Parlamentul European, ci sa atraga atentia liderilor USL, perceputi ca ultima speranta ca, in cazul in care distrug aceasta speranta, cu noi, sau fara noi, natiunea romana va construi o alta Alternativa Nationala la actuala clasa politica si ca o Partida Nationala a Societatii Civile va contrabalansa esecul tuturor partidelor politice.
Din pacate, buimaceala a patruns si printre noi, in sensul stimularii ambitiilor si orgoliilor nefondate ale "caprarilor" care cred ca pot reedita aventura caprarului Adolf, uitand ca orice structura se conduce de sus in jos si nu de jos in sus. Acestia au facut presiuni asupra bietilor presedinti de filiala si chiar asupra vicepresedintilor SCMD, de ani de zile scopurile lor majore, desi nu-i cunoaste nimeni, fiind a-si trage cat mai multi bani pe spinarea SCMD, a critica in permanenta conducerea si a se autominti ca, revenindu-le pofta de comanda, amortita dupa trecerea in rezerva, si-o vor putea satisface intr-un domeniu care le este complet strain.
La ultima sedinta a CD, am propus si s-a votat o modalitate de traducere in practica a strategiei votata de CNR, inclusiv prin gasirea unui mijloc de transport corespunzator ducerii ”Listei Nationale” in situatia de a fi preluata ca o contrapondere la bisnita politicianista cu alesi. Chiar daca au fost, asa cum este normal, discutii, in cele din urma ne-am inteles. Conducerea SCMD nu a incheiat, pana in acest moment, nici o intelegere CU NIMENI in privinta negocierii “Listei Nationale”. Pentru ca aceasta este atributul presedintelui SCMD, singurul care are autoritatea juridica si statutara de a o face, fapt ce impune o maxima prudenta si o verificare atenta a tuturor posibilitatilor. Neintelegand nimic, "caprarii" s-au lansat in atacuri furibunde si acuze (manipulati de cine si in interesul cui?) la adresa propriilor reprezentanti si a conducerii SCMD, dupa care s-au grabit sa isi ofere serviciile, in nume personal, domnilor X si Y, adica exact persoanelor banuite ca ar fi incheiat, cu conducerea SCMD, incriminanta intelegere. Si au facut-o la modul urmator: nu conteaza ce zic Dogaru si aia din conducerea SCMD, noi "caprarii" contam, vom apela la "caprarii" din toate filialele si veti avea intelegeri cu fiecare dintre noi. Nu conta faptul ca nimeni nu moare in SCMD de dragul caprarilor, ca juridic nu reprezinta nimic si ca noi nu negociem voturile SCMD care, numeric, nu conteaza, ci voturile CNSC care sunt milioane.
N-a contat faptul ca au periclitat negocierile conducerii SCMD cu conducerile tuturor partidelor nebasiste, arogandu-si merite pe care nu le au, si ca au facut un mare “fassss”, neintelegand ca politica este altceva decat instructia de front si ca, asa cum anunta Proiectul de strategie al SCMD, a venit vremea ca lucrurile in politica sa se schimbe de la o ora la alta. Au incheiat “protocoale” cu X si Y, dar astazi X si Y nu mai sunt impreuna, iar sponsorul care ii sprijinea pe amandoi, la ora actuala nu-i mai sprijina pe nici unul. Sansa fiecaruia s-a redus la un teoretic sprijin al CNSC prin SCMD. In concluzie, sperantele "caprarilor" au murit inainte de inflori, pentru ca aceasta este soarta himerelor!
In continuare, SCMD si partenerii sai vor lucra la “Lista Nationala” ca raspuns al Societatii Civile, avand in vedere nu atat bisnita europarlamentarelor, cat alegerile prezidentiale si generale care, matematic, vor fi anticipate.
Daca Societatea Civila, adica natiunea romana decide sa sanctioneze intreaga clasa politica, misiunea noastra ca militari este nu alaturi ci, de data aceasta, in fruntea natiunii romane pe care sa o conducem spre victorie, punandu-i la dispozitie cunostiintele si capacitatea noastra organizatorica. In aceasta misiune nu-si gasesc rostul ambitiile personale si fudulia unora, bazata pe iluzoriile “merite” ale unei asa-zise cariere trecute, datorata, din nefericire, in multe cazuri, servilismului, lipsei  de calitati, turnatului si caratului.
Obiectivele SCMD au  fost si vor ramane atata timp cat va exista SCMD, mai mult decat apararea drepturilor castigate ale categoriei socio-profesionale a militarilor si politistilor, ele decurgand tocmai din calitatea de militar, din drepturile legitime, sperantele si obiectivele natiunii. O natiune care, incepand cu 3 martie 2014, isi va sanctiona matematic, pana la cernere totala, intreaga asa zisa clasa politica!
Din aceasta perspectiva ii rog pe domnii vicepresedinti SCMD si pe presedintii de filiale sa se pregateasca pentru ceea ce va urma, potolind, cu prioritate, zelul autodisctructiv al "caprarilor"! pentru ca SCMD sa-si justifice si pe viitor calitatea de speranta a societatii civile, adica a natiunii!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU

3 comentarii:

acvacondor spunea...

Gluma zilei. Parca tună si-i adună . Probabil o sa-i voteze..............Grivei.

ion spunea...

dom dogaru cam seamna cu kliciko?!

mos alecu spunea...

01.03.14 19.25
Nu-i locul aici !...
Dar te scot din balamale jigodiile !...

'Zda ma-tii de stat romanesc ! Cacu-m-as in strachina ta !

Auzi de ce-i in stare statul romanesc ;
- politist ranit (grav) in misiune ...
- vinovatii isi recunosc vinovatia si intentia agresiunii
- politistul ajunge in spital
- colegii acestuia organizeaza cheta pentru stringerea banilor necesari interventiilor medicale pentru "repararea" politistului ...

Apar intrebarile :
- asigurarile sociale de sanatate cu ce se ocupa ? ... daca pacientul trebuie sa-si plateasca spitalizarea ...
Spitalizare necesara nu pentru implanturi de "silicoane" , ci pentru "reparatii" dupa agresarea politistului ...
- l.360/2002 (statutul politistului) art.28 alin.1 c) m) n) cu ce se ocupa ? ... ca acolo spune ca politistul beneficiaza de "reparatii" atit in tara cit si in strainezia ...

Vai de capul si de ciolanele noastre cu un asemenea stat ! ...