Un produs Blogger.

miercuri, ianuarie 28, 2015

CTP despre demisia sefului SRI

6 comments
Cristian Tudor Popescu a vorbit despre „poziţiile înţepate” pe care George Maior le-a avut la adresa CCR. „Totuşi e vorba de Curtea Constituţională a României la care dl. Maior se răsteşte. Este ceva straniu pentru un şef de serviciu secret şi pentrul dl Maior. Înaintea CCR şi deasupra ei, Curtea Europeană de Justiţie a declarat invalidă directiva pe baza căreia noi avem legile Big Brother”, a spus editorialistul în timpul emisiunii Gândul Live. „De ce se răsteşte dl. Maior la CCR? Pentru că aşa i-o cer şefii săi din exterior”, a continuat acesta. „Când şeful serviciului de informaţii spune că ştie mai bine decât Curtea Constituţională, înseamnă că avem o problemă. Înseamnă că Serviciului Român de Informaţii a început să i se umfle capul”
Jurnalistul a mai adus în discuţie şi controlul slab exercitat de comisiile parlamentare asupra SRI şi SIE. „Când un şef de serviciu secret din SUA este chemat la audieri în Congres, are coşmaruri, ia pastile”, a mai spus el.
În opinia sa, „SRI s-a apropiat prea mult de năravul fostei Securităţi”. „Mentalitatea este „Domn'e, în chestiile astea, de mare fineţe şi periculozitate, cu terorismul, cu jihaddiştii, n-au treabă Parlamentul preşedintele. Noi ştim ce facem”. Asta e atitudinea”. Nu crede că această atitudine se va schimba odată cu plecare lui George Maior.

6 comentarii:

emillian123 spunea...

E mai mult decat evident -=pt. cine vrea si nu uita, ca atitudinea lui Maior e aceea a unui PSD-ist(de fapt =FSN-ist=arhi-neo-stalinist ..!); practic el vrea LEGALIZAREA CONTROLULUI TOTAL asupra societatii romanesti, in folosul unui grup OCULT, de sorginte ESTICA..!..culmea!... CONTRAR TUTUROR APARENTELOR -zise democratice !!..

Huhu Rezea spunea...

Nu domnule doctor.Atitudinea lui Maior este cea a unui slujbas al regimului corupt al lui basescu.
Iote... fleosc, cu sorgintea estica!

emillian123 spunea...

Si totusi, la "originea aparenta" Maior e PSD-ist (=FSN-ist),deci,chiar daca va contrariez, =comunist- securist-din aripa estica, cea care a luat puterea -prin crima- in anii '89 de la aripa "nationala" a securitatii romane; iar cat despre "regimul corupt" el NU ESTE NUMAI basist,ci ,asa cum aratam=FSN-ist(adica PSD +PDL+PC+toti INFILTRATII MASIV IN PNL....si...celelalte partide existente). Deci azi nu mai avem partide REAL DEMOCRATICE, ci o GASCA DE HOTI..!! Pot certifica cele spuse -cu propriile (mele) DECIZII MILITARE DE PENSIE =PROBE DE HOTIE DELIBERATA, PREMEDITATA, hotie- a tuturor guvernelor romane-cel putin din anii 1999 incoace...!!

emillian123 spunea...

D-le "Huhurez" -urmareste evenimentele..in curs...!-care cred ca vor confirma cele afirmate mai sus...!?...

CEZAR spunea...

Dottore ..cred ca are probleme la ...mansarda ...
Cine l-a numit pe Maior la SRI ...nu cumva tizul tau mare mancator de comunisti si securisti si iubitor numai de -ula amerloca ..zice el..
Dottore ia pastiluta si fa nani...

emillian123 spunea...

Cezare-atat te intreb: din ce grota ai iesit..?...si inca o intrebare: la care "tiz" te referi ?...daca e Presedintele Emil CONSTANTINESCU (care a propos,a cam fost el "mancat"),Te (si)inseli..! Maior e fsn-ist psd+pdl +fractiunile lor...adica(=comunist) sadea, numit de gasca care a dat lovitura de stat din '89...!...dupa 2005 !....