Un produs Blogger.

vineri, august 28, 2015

Domnul Dogaru neaga activitatea de colaborator, dar nu ne spune daca a fost sau nu sef de birou la Directia Siguranta Militara.

11 comments
Trimiteri la acest document despre activitatea domnului Dogaru Mircea, presedinte SCMD, au mai aparut pe acest blog, dar am refuzat sa le acord atentie atâta timp cât nu aveam o reactie din partea istoricului militar. Replica a aparut pe site-ul SCMD. In loc de un  raspuns convingator, domnul presedinte o da tot pe istorie. Si....culmea, pe acoperitii infiltrati in Sindicat. 
Dupa ce Robert Turcescu ne-a demonstrat ca ani de-a rândul a facut politica militanta in presa, sub dirijarea DGIA, de ce n-am crede ca in preocuparile acestui serviciu departamental de informatii intra, contrar Legii Sigurantei Nationale, si miscarea sindicala. 
Public aici replica integrala de pe site-ul SCMD pentru a putea fi comentata de catre cei care doresc. Din nefericire, pe site-urile patronate de SCMD nu se poate comenta.


miercuri, 26 august 2015


RICHARD SORGE RASPUNDE
IN ATENTIA TUTUROR CELOR CARE NU AU CEVA MAI BUN DE FACUT DECAT SA PLECE URECHEA LA SCREMATURILE BASISTE
Doamnelor si domnilor,
Circula din nou, pe diferite site-uri, un pseudodocument fabricat in 2011, de un la fel de pseudoziarist, negru si pe din afara si in cerul gurii, care, pana in 2008 se visa un al doilea Zelea Codreanu, clamandu-si patriotismul pe langa defunctul senator Mihai Ungheanu, pentru ca, din 2009, din considerente pragmatice, sa devina sabia lui Basescu. Va reamintesc faptul ca am prezentat respectivul document, cu zgarieturi de pisica pe post de semnaturi, la CNR 2011. Asta ca sa intelegem cu totii cat de tare statea si sta SCMD in gatul Puterii. Care Putere s-a straduit cu cerul si pamantul sa desfiinteze sindicatul prin toate mijloacele, inclusiv acuzandu-i si improscandu-i cu toate mizeriile pe acei membri care s-au ilustrat prin tenacitate si curaj in lupta pentru drepturile tuturor. Aceasta este singura legatura dintre SCMD si servicii... Faptul ca au incercat in permanenta sa ne incalece sau sa ne distruga si n-au reusit, din considerente care le raman straine si astazi.
Reamintesc tuturor ca, pana in 2008 (apropo de zisa “Operatiune SINDICATUL” din … 2004), si eu as fi ras daca cineva mi-ar fi vorbit de un sindicat al militarilor. Ca documentele referitoare la existenta unor sindicate ale militarilor activi in statele UE, inclusiv celebra Recomandare a Consiliului Europei nr. 1572/2002, mi-au fost date de lideri ai sindicatelor revolutionarilor si ca tot acestia, prin juristii lor, ne-au ajutat sa invingem opozitia si filajul si sa inscriem SCMD.
La cresterea importantei SCMD, au contribuit substantial Traian Basescu si Emil Boc, prin toate incalcarile de Constitutie si iesirile isterice din media impotriva „nesimtitilor cu pensii nesimtite de 20 de milioane”. Am reusit pentru ca in intemeierea sindicatului, am aplicat, ca istoric, principiul lui Henric al IV-lea (Iti asiguri Tara apoi asediezi Capitala si-i dai o liturghie) impotriva principiului masonic prin care s-au infiintat la noi toate partidele si ONG-urile (Ai Capitala, ai Tara!). Am inceput intemeierea de filiale dinspre granite spre interior, primele fiind filialele 1 Calarasi, Botosani, Oradea si lasand Capitala de izbeliste, la mana serviciilor care ne-au infestat cu „acoperiti” si dirijati.
Afirm in fata lui Dumnezeu si al oamenilor ca daca nu era SCMD, mai traiau sub 10% din rezervisti astazi (si asa au murit peste 30.000, pentru ca s-a tras in ei nu cu gloante ci cu zeci de decizii de pensie). SCMD a stopat razboiul psihologic si mediatic declansat de basisti impotriva noastra, adunand sub acelasi steag, pentru prima data in istoria neamului, militari (in rezerva) din toate structurile (Armata, Interne, Servicii) si, in pasul doi, pe toti cei programati sa ne sfasie (pensionari civili, revolutionari, profesori, medici, ceferisti, mineri, profesori, functionari etc.), in cadrul CNSC (7-8 octombrie 2011). Ca masa impresionanta de vot, am negociat cu opozitia de atunci (USL), pentru drepturile tuturor, SCMD lansand termenii de „basism”, „basist” si „debasificare” ca actiune politica obligatorie, necesara salvarii Romaniei. Desi am atras atentia inca din 2011 ca USL este ultima speranta si ca esecul ar genera o tragedie de proportii, adica pierderea increderii romanilor in intreaga clasa politica si decimarea acesteia, am primit in schimb tergiversari in indeplinirea promisiunilor, tradari si „coabitarea cu Basescu”, inclusiv cooperarea cu trambitele, implantatii basisti in servicii si structurile de politie politica, impotriva noastra. In aceste conditii, din 2011 si pana astazi, SCMD si numai SCMD a reusit, acordand in acelasi timp sprijin tuturor categoriilor socio-profesionale, sa obtina atingerea tuturor obiectivelor propuse in favoarea rezervistilor privind cuantumul pensiilor, statutul acestora garantat prin lege ca pensii militare de stat si nelimitarea dreptului la munca. Este adevarat, nu am fi reusit daca, in final, nu i-am fi convins pe colegii nostri activi sa respinga etichetele si lozincile basiste referitoare la noi, sa-si inteleaga propriul interes si sa actioneze in aceeasi directie.
Era, de asemenea firesc, pentru ca suntem romani si asta e boala nationala, ca in caz de Victorie sa se intample ce s-a intamplat: 1) oportunistii si cei obisnuiti sa stea ca bivolul pe coada, lasandu-i pe altii sa se lupte pentru ei, vazandu-si sacii in caruta, sa ne paraseasca; 2) falosii de sprit, adica cei care au salvat Romania si omenirea intreaga, pe cand erau ei sefuti pe undeva, cei care se uita in oglinda, asteptandu-se sa-l vada pe Napoleon si nu vad nimic, decat, eventual, ceva cu mot, sa ne atace, asa cum fostii sugatori la Ceausescu au atacat, dupa executia acestuia, cu manie proletara... comunismul, sau fostii tucalari ai lui Basescu au devenit peste noapte iohannisti (pentru a-si atribui nu numai meritele altora ci si un alt caracter);
3) era tot normal ca slugile fidele lui Basescu, de teama eventualei pedepse pentru tot ceea ce dictatorul ne-a facut si a facut, sa ne atace.
Dar nu ne-am asteptat la revenirea in forta a isteriei din anii 2010-2012, cu reluarea tuturor laturilor pe care specialistii basisti din servicii le-au aruncat asupra noastra! In actualul context, cand avem si n-avem presedinte, avem si n-avem premier, avem si n-avem Parlament, avem si n-avem partide, Traian Basescu, avand de ales exclusiv intre Parnaie si Putere, incearca sa se intoarca prin mijloace disperate in fruntea statului. Si vede in SCMD, obstacolul greu de zdrobit de care s-a izbit in 2010-2012. Drept care, la toate laturile aruncate de „genialii” basisti constanti, asupra mea si a SCMD, nu le voi raspunde decat in felul urmator: „Domnilor, este inutil sa incercati sa faceti din rahat bici, adica sa-l transformati pe Basescu in salvatorul natiei, comparativ cu situatia din Grecia. A fost un tiran odios, patronand o clica de incompetenti, hoti, lacomi si tupeisti al caror loc este in puscarie. In ceea ce ma priveste, oricat ati incercat sa ma catalogati drept agent (in ordine cronologica) CIA, KGB/FSB, SRI, MI, DGIA etc. oricat veti adauga faptul ca am fost si MI 6, SDCE, MOVE sau KEOD, MOSAD, de ce nu SIE, SPP, STS etc. ca sunt martian sau ca i-am asasinat pe fratii Kennedy, oricat m-ati uri ca am reusit, in slujba si in interesul Tarii, ca militar, ceea ce nici unul dintre voi, nici macar nu indrazneste sa gandeasca, nu veti putea escamota realitatea de mai sus. Romania nu poate avea viitor daca Basescu si basistii nu vor fi pedepsiti! Si daca mancatorii de rahat basisti si trompetele lor nu vor fi pusi/e la locul cuvenit!
Dar daca nu este opera basistilor si ei sunt, ca de obicei, unelte? Daca opereaza temerea externa, ca SCMD ar putea infiinta un partid al societatii civile? Sau, daca este vorba despre supararea sefilor B’nai Brith? Care sefi au bunul obicei sa convoace generalii armatei romane la etajul VI al Camerei de Comert, prelucrandu-i ca, daca vor sa traiasca bine, sa renunte la contestarea Legii nr. 217/2015, admitand ca armata romana si Antonescu ar fi comis genocid peste genocid si holocaust in al II-lea razboi mondial? Iar daca respectivii sunt patrioti si rezista ii calca DNA-ul, inventandu-le fraude de milioane de euro! Orice e posibil intr-o tara ai carei locuitori, spalati pe creier de 35 de ani, indopati cu lozinci si etichete, avand drept modele televizate curve siliconate si gainari, lupta la greu impotriva propriilor interese!
Cat despre rusi, la intrebarea pe care o pun ca istoric, “Cui foloseste?”, raspunsurile ar fi: Basescu a distrus miscarea patriotica dintre Prut si Nistru, obligandu-l pe Iurie Rosca sa-l sprijine pe Voronin (contra 8 vagoane de vin), Basescu ne-a vaduvit de 4 miliarde euro/an, refuzand tranzitul gazului rusesc pe la noi (Proiectul SOUTH STREAM) si sustinand fantasma NABUCCO, Basescu l-a insultat inutil pe Putin, impiedicandu-ne sa avem un cuvant de spus in ceea ce priveste soarta teritoriilor romanesti (Maramuresul istoric, Muncaci, Ivano-Frankivsk, Herta, nordul Bucovinei si Basarabiei, Volhinia, Pocutia, sudul Basarabiei, Transnistria si „Marginea” adica u Craina dintre Bug si Nipru, totalizand aproape 200.000 de kmp) si a romanilor bastinasi care inca supravietuiesc acolo sub diverse nume (Volochi, Loscarini, Rumani, Moldoveni, Nistreni, etc.), Basescu le-a protejat fostilor tragatori de elita din 1989 afacerile, etc. Asadar, Basescu si apropiatii lui (un El si o Ea) ombilical legati de LUKOIL si ALRO Slatina sunt in fapt promotorii intereselor rusesti in Romania. Iar in tara in care hotii striga cu tupeu ... „Hotii!”, securistii tradatori – „Moarte securistilor!” si naimitii rusilor – „Kaghebistii!” este normal ca ultimii patrioti sa fie vestejiti in toate felurile. Pentru ca se mizeaza pe cunoasterea psihologiei colective, pe punerea botului de catre prostii fuduli la tot ceea ce-i depaseste, pe necunoasterea adevarului si neincrederea fireasca, bazata pe experienta ultimilor 25 de ani, in lideri, ale oamenilor cinstiti!
 In rest, le urez respectivilor anonimi, „acoperiti” sau nu, „Pofta buna!” si „S-auzim numai de bine”!
HONOR ET PATRIA! VAE VICTIS!
PRESEDINTELE S.C.M.D.

Col. (r.) dr. Mircea DOGARU

11 comentarii:

Unknown spunea...

domnule draga , ce a facut acest dogaru , a facut ceva impotriva tarii ,zice acolo ceva de armata , eu stiu ca a fost cel mai vocal in legatura cu drepturile militarilor incalcate , in rest mai conteaza ceva , era in serviciu militar, asa cum era atunci si dupa .,,,atunci ,ei si?

Unknown spunea...

ca e rau de gura e stiut , dar acest om l-am vazut peste tot in favoarea militarilor .eu zic sa nu mai scormoniti in trecutul colegilor dvs ,ca stiti ca se pot gasi de toate si las multi e pacat .mai bine sa aflam daca s-a facut ceva cu normele alea ,,sau ce dracu mai fac cu legea aia a pensiilor ca se aud cam multe

maiag spunea...

tanti FROSA,VEZI CA DA OALA N FOC,SAU TU NU GATESTI?vad ca ai inceput sa vb singura

iceparu spunea...

Si care este problema?Siguranta militara este parte a armatei romane si nu face politie politica.Din lipsa de personal calificat s-a preluat inclusiv fosti ceisti si nu s-a intamplat nicio tragedie.

Unknown spunea...

maiga ,sau mamaliga , taci, cav tu vorbesti aiurea , bine inteles dl iceparu ,sau cum l-o chema a inteles despre ce e vorba si are dreptate , tu mamaliga vezi ca te doare capul

emillian123 spunea...

Ca simplu observator,nu pot sa trec cu vederea un fapt -nu lipsit de importanta-si anume-ca d-nul DOGARU-in perioada cand era sef la SCMD-intre anii 2010-2012-si era scandalul cu taierea pensiilor militare nesimtite-avea "anumite ..." contingente (conceptii si atitudini comune,printre altele- referitoare la istoria noastra recenta-din secolul XX...)cu -cine credeti..? Raspuns corect: cu ...Basescu, "inamicul public nr.1". Acest fapt imi da credinta ca rolul sau-a fost de -DIVERSIONIST PUBLIC....!CU SCOPUL DE A DETURNA TELUL SINDICALISTILOR MILITARI-SI DE A NU SE REZOLVA CU ADEVARAT PROBLEMA PENSIILOR TRAIATE...!Mai mult chiar-diversiunea continua....!

Huhu Rezea spunea...

Mircea Dogaru este unul dintre cei mai incisivi istorici nationalisti in viata, in sensul bun al cuvântului, pe care ii mai are România.
Rusofilia sa este sustinuta de diversionisti si de narozii care nu inteleg diversiunea.
Totusi, in calitate de presedinte al SCMD, a ramas cu o pata pe obraz. Nu doreste sa explice de ce a dat girul unui proiect de lege a pensiilor militare care era inaplicabil,la recalculare, rezervistilor pensionati inainte de anul 2011, categorie in care sunt inclusi toti membrii sai de sindicat. A aparat interesul sindicalistilor si al majoritatii pensionarilor militari sau interesul institutiilor militare si al serviciilor informative subordonate acestora?
In Camera Deputatilor, in urma presiunii individuale a pensionarilor militari, discriminarea a fost partial inlaturata, dar din graba legea a iesit cam șuie.

Mihai spunea...

Huhurez
poate ar trebui sa analizezi mot a mot cine si ce avea de cîstigat din lege sau de recuperat pe lege. Daca ai cîstigat tot ce se putea cistiga pentru tine ca persoana si mai ai doar de recuperat niste diferente,cum ai proceda sau ce ai sustine ca sa nu cada recuperarea diferentelor?. Pe aici raspunsul. L-ai auzit vreodata spunind ceva despre neregulile cu grupele de munca? Avea vreun interes atita timp cit ar fi incurcat alte variante mai benefice pentru cei sa zicem 10%. L-au fentat cu L241 după ce s-a impotrivit la doua amendamente esentiale ale doamnei senator in Caracal. Asta este!
Astea insa nu-i stirbesc meritul de a reusi o mobilizare nereusita de multi critici cu grade mari. Cu rezultate si greseli. Dar si vîltoarea a fost pe masura de mare si multi nu gasesc calea de a se impune si a iesi in prim plan cu problemele. Fara prim plan esti terminat si ramîi cu problema-n buzunar. Multi vad, putini pricep.

Huhu Rezea spunea...

@Avianyk

O explicatie tot trebuie sa dea despre discriminarea pe care a acceptat-o.
Noroc ca Proiectul sau a ramas si zace fara obiect in Senat.

iceparu spunea...

Nu vreau sa fiu catalogat drept nationalist dar parca unele afirmatii ale lui Dogaru privind unele evenimente din istoria Romaniei ar avea si sambure de adevar.Netraind in perioada respectiva ma aptin sa comentez.

Huhu Rezea spunea...

@Iceparu
Si d-ta consideri ca e rusinos daca esti perceput ca nationalist, patriot sau român?
Bai... sa fie, ce ravagii a putut sa faca propaganda internationalista, globalista, antinationala, antiromâneasca, anti... anti...!
Nu te-ai astepta ca si un ofiter al Armatei Române sa cada ca victima a acestei forme de propaganda.
Faci confuzie intre nationalist, care nu inseamna mai mult decât atasamentul fata de propria natiune, si extremist nationalist, care inseamna ura fata de alte natiuni.
N-ai sa vezi in ceea ce scrie si vorbeste dl Dogaru ura fata de alte natiuni sau entitati etnice.