Un produs Blogger.

duminică, mai 08, 2016

Cât mai ramâne din 9 ?

62 comments

62 de comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Huhurez,
  Care este snekeria?
  Nu pricep! Cer date/lamuriri!

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. http://www.stiripesurse.ro/mapn-tace-detalii-cutremuratoare-cum-au-fost-uci-i-militarii-romani-i-cine-i-a-executat_993893.html

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca; 9-3:1/3 + 1 =
  9-3x3+1 =
  9-9+1 = 1, dar ce reprezinta acest calcul

  RăspundețiȘtergere

 6. Ce avem de comentatat aici?
  http://www.stiripesurse.ro/fmi-recunoa-te-ca-victor-ponta-a-avut-dreptate-romania-va-depa-i-fran-a-i-germania_993945.html

  RăspundețiȘtergere
 7. Doua reguli se aplica in asemenea simple operatii de aritmetica elementara.
  1. Mai intâi se efectueaza inmultirile si impartirile si apoi adunarile si scaderile.

  2 .
  a]. Doua fractii se inmultesc, inmultind numatatorii intre
  ei si numitorii intre ei; (ex. (5/6)x(4/5)=(5x4)/(6x5)=20/30)
  b]. Doua fractii se impart , intre ele,inmultind pe prima cu a doua
  rasturnata. (ex. (7/10):(5/8)=(7/10)x(8/5)=(7x8)/(10x5)=56/50.

  In cazul nostru 3/1 : 1/3 = 3/1 x 3/1= 9

  RăspundețiȘtergere
 8. D-Le Mario, ce-o să mai râd cum cer ăia din Benelux azil politic la noi...Avem viteză nu glumă, se vede şi din pensiile nostre, or să moară ăia de ciudă că nu au fost cătane la noi, pe Dâmboviţa...Să nu ameţim şi mai rău de aşa viteză...

  RăspundețiȘtergere
 9. Cam multi care nu prea au habar de artimetica ...
  dar sigur toti sunt de la MAI...hi..hi..

  RăspundețiȘtergere
 10. HHHHHAligatorule ...baga capatana in mlastina ca te-ai facut de KKo...!!!.

  RăspundețiȘtergere
 11. Blogger Aligatorul spunea...

  9 Si ceva ..

  duminică, 8 mai 2016, 12:28:00 EEST

  RăspundețiȘtergere
 12. iNTREBAREA ESTE "cAT MAI RAMANE DIN 9,Pai din 9 nu mai ramane nimic,,acel 1 nu are tangenta cu 9.Nu se cere rezolvarea operatiei ci se intreaba cat mai ramane din 9.

  RăspundețiȘtergere
 13. revin, raspunsul corect este 1 deoarece intrebarea pentru acest test este: cane you solve this ? (poți rezolva acest lucru ?)iar traducerea cit mai rămâne din 9 este greșită.

  RăspundețiȘtergere
 14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 15. Au mai murit 2 militari, Dumnezeu sa-i odihneasca. Stateam si ma intrebam ce cauta militarii nostri acolo. Pai da, unii se duc la cules de capsune, altii se duc sa-i spele pe straini la cur, iar altii se duc sa moara pe pamant strain si asta numai pentru bani. Va de fundul nostru... In legatura cu aceste calcule, in curand o sa innebunim cu totii. Sau poate nu, pentru ca multe calcule pun creierul la treaba.

  RăspundețiȘtergere
 16. D-le H, inca 2 - 3 fractii d'astea si ati scapat de noi o saptamana.

  RăspundețiȘtergere
 17. D-le Bercea , va inteleg ironia, dar am vrut doar sa informez vizitatorii acestui blog. O zi buna.

  RăspundețiȘtergere
 18. Pt huhurez
  Ai primit ordin de la "sponsori" sa divizezi lnteresul legitim al pensionarilor militari , cu exercitii de aritmetica de clasa a IV a ?

  RăspundețiȘtergere
 19. Pentru practicieni, mai putin pentru teoreticieni:

  apsati tasta Windows+R
  scrieti in fereastra "powershell", fara ghilimele
  copiaza asta: 9-(3/(1/3))+1
  apasati butonul dreapta mouse in terminal
  Enter

  Shell-ul normal de Windows nu lucreaza cu fractii asa ca nu-l chinuiti degeaba

  RăspundețiȘtergere
 20. @Tehnocrat
  Singurii sponsori ai bloglui sunteti voi cititorii.
  Calculul cuantumului pensiei este mult mai complicat decât acest simplu exercitiu de aritmetica, dar un excelent si reconfortant exercitiu de improspatare a memoriei.Daca ti-a atras atentia, sustragându-te din incrâncenarea bataliei pentru pensii, demersul si-a atins scopul.

  RăspundețiȘtergere
 21. Nu va pasa deloc vad de camarazii nostrii care au murit degeaba in Afganistan .Halal militari rezervisti si in retragere fara caracter. Lacomia de bani v-a luat mintile .Condoleante familiilor.

  RăspundețiȘtergere
 22. http://www.justitiarul.ro/romania-o-colonie-frumoasa-jefuita-de-straini/

  RăspundețiȘtergere
 23. si totusi unde se gaseste acum acea nenorocita de ordonanta? care este soarta acelui art 40? dece nimeni nu mai spune nimic dupa ce s-a perindat pe la toate comisiile? cand se va dezbate in CD? si care este ultimul termen sau ce?

  RăspundețiȘtergere
 24. La anul si la multi ani!Cand mergeti la vot sa va puneti aceasta imtrebare!

  RăspundețiȘtergere
 25. Partidele corupte din Romania asista mute la schimbarea ministrilor fara sa ia cineva masuri in Parlament.... Avem cumva o disolutie a politicii in Romania...?
  Mafia este demascata incet , incet si isi schimba pijamaua fiindca papagalii de romani sunt corupti in proportie de 90 % si nu isi permit sa ia atitudine....
  Coruptilor va mor copiii , mamele, sotiile in spitale ca urmare a fraudarii mafiote a sistemului ..... Bai papagalilor treziti-va...
  Urlati pe net , urlati pe strada , urlati in case si magazine dar luati masuri pentru ca astia va omoara cu zile.....


  Paparuda prezidentiala ofera o receptie cu prilejul zilei Europei.... Moronule care ai in supraveghere acest blog .... am rugamintea sa ii amintesti la paparuda sibiana ca ASTAZI ESTE ZIUA INDEPNDENTEI ROMANIEI...SI CA EL ESTE presedintele Romaniei.
  Sa traiesti natiune ...

  RăspundețiȘtergere
 26. Caimanule,
  Prea ai incredere in site-uri obscure sau numai de scandal!

  RăspundețiȘtergere
 27. D-nă Brenda, îmi pare că pomenita ordonanţă este de moravuri cam îndoielnice şi cam umblă din comisie în comisie, motiv pentru care se cam feresc domnii şi doamnele deputaţi de ea... Cei mai vigilenţă par a fi cei din comisia de apărare, etc. care desigur, nu vor să fie văzuţi sau auziţi discutând despre ea şi o ocolesc cu mare atenţie...Aşa că vorba unui postac mai sfător de pe acest blog, mai la toamnă, cînd se fac noii parlamentari...

  RăspundețiȘtergere
 28. Acum poate, Mutu.... de 1Decembrie nu!
  Ma apuca scarba!

  RăspundețiȘtergere
 29. Calculat vechimea cumulata.De la 36 ani la aprox.47-48 ani.Acum imi dau seama dece pe noi iesitii la pensie inainte de 2011 ne-au lasat pe dinafara.Imi este de folos oare acum aceasta vechime?La nepriceperea mea,parca nu.

  RăspundețiȘtergere
 30. Ce parere aveti?

  http://observator.ro/in-excusivitate-rasplata-dupa-aproape-18-ani-in-armata-pensie-1147-lei-377669.html

  RăspundețiȘtergere
 31. @Iceparu
  Pentre cei care au solicitat reconsiderarea conditiilor de munca:
  Dupa procesul de recalculare a pensiilor in temeiul L223/2015 (avand la baza vechimea din ultima decizie de pensie), CSP va proceda la recalcularea pensiei in temeiul art.109, aln 5, potrivit caruia pensiile pot fi recalculate si in situatia depunerii de documente nevalorificate - drepturile recalculate se cuvin incepand cu luna urmatoare depunerii documentelor si se acorda in termen de cel mult 24 luni de la data inregistrarii cererii la casa de pensii. (raspuns de la CSP)

  RăspundețiȘtergere
 32. Cineva a afirmat ca intrebarea nu e bine pusa. Se poate pune oricum o intrebare. Principalul e ca raspunsul e mai important. N-a raspuns nimeni ca din 9 nu a mai ramas nimic...dar +1 nu poate decat sa dea castig de cauza celor care n-au uitat aritmetica.

  RăspundețiȘtergere
 33. Mares nu e vorba de incredere ci de adevar.Vrei sa ne informam de site oficiale ale stapanilor coloniei ? Pe acele site ''oficiale'' informatia e gata mestecata si de multe ori deja trecuta prin tubul digestiv .

  RăspundețiȘtergere
 34. Sondaj de opinie printre elevii sibieni,unde Johanis a predat.In proportie de 99%au raspuns ca au fost multumiti de fostul lor profesor pt.simplul fapt ca acesta, pana cand deschidea catalogul si facea prezenta se termina ora!?

  RăspundețiȘtergere
 35. Huhule@iti propun respectos ca pana una alta sa parasim subiectul pensii si sa trecem la povestiri placute si neplacute de-a lungul timpului in armata romana.Suntem promotii diferite,trairi diferite in momente diferite.Asemenea dialog face bine la psihic.
  Gigi@ e buna.Mi-am insusut-o.O dau mai departe.
  Mario@1)dar ce parere de echivalent subofiter de la politia de frontiera fluviala cu vechime de 25 ani cu 1700lei net.Dar de subofiter de data asta din MapN ,fost la laboratorul epideomiologic,cu o vechime cam tot atat cu in jur de 1600lei.Cel de la politia fluviala o perioada de timp a fost sofer la carabinieri.Toamna vine ,platit bineinteles sa ma ajute la cules de struguri.Sanitarul isi indexeaza si el pensia facand injectii pe la diversi.Din cand in cand ca tot omul mai scapa si ei calul in porumb dar se mentin la verticala.
  2)Eu la patron,nu.Nu am acceptat in nici un caz ca un analfabet sa faca instructie cu mine.Mi-a ajuns in armata.Deci nu am posibilitatea sa depun documente nevalorificata.Cunosc pe cineva fost activ,cu pregatire de inginer electronist, cu functie mare in MApN care pentru o perioada de timp a fost angajat la patron.Concluzia.Patron=jigodie.Rar cu bun simt.
  Intrebari diverse.Televiziunile noastre de stiri vandute partidelor politice oare dece nu ne dau si noua aspecte de la parada militara ruseasca?.Nu mor eu de dragul rusilor dar cred ca ar fi de interes.Putin asta chiar are grija de armata lui?Nu stiu cat de bine o duc veteranii lor dar la festivitati ii vedem in uniforme rusesti militare de la Adam si Eva.

  RăspundețiȘtergere
 36. Gh. Gigi,
  Ne induci cumva ca la lb engleza se preda si modeling?

  RăspundețiȘtergere
 37. Gigi .Nu sunt sigur ca informatia e corecta.Probabil intr-o ora abia ajungea in catalog la litera B .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E posibil!Oricum,asa dupa cum arata"Sondajul",elevii au fost f.f.multumiti.Nu stiu daca respectivul prof.a facut armata.Ar fi necesar si un sondaj in acest sens!?

   Ștergere
 38. Iceoaru,
  Au fost date imagini....dar nu de toate Tv! 10000 sodati, 200 Tc, 97 aeronave si uncdetasament de ofiteri femei!

  RăspundețiȘtergere
 39. 9 Mai 2016 la Covasna

  https://www.facebook.com/florentina.covasna/videos/900527750070241/

  Din pacate televiziunile noastre nu au avut o camera si timp de emisie pentru cei care încearca sa tina steagul sus si nu au uitat ca totusi 9 Mai este o zi cu adinci semnificatii istorice in viata românilor.

  RăspundețiȘtergere
 40. Dar 10 mai cum o fi?Parintii nostri ,cei mai in varsta chiar stiau.Nu sunt nici pe departe monarhist,dar ofiterii si subofiterii din asa zisa armata regala chiar se respectau.De la lt.in sus aveau aghiotant.Aghiotantul ,soldat primea solda de la domn ofiter.Doamna, pretendenta la mana domnului subofiter sau ofiter trebuia sa aiba dota serioasa ,altfel omul primea cu greu aprobarea sa o faca doamna.Locotenentul ,cdt.pl.nu se ocupa nemijolcit de instructia trupei ci avea un ajutor,subofiter.Subofiterul era mama si tata plutonului.Ofiterul avea alte treburi. Facea pregatire tactica personala etc..Cdt.R isi anunta cu 2 saptamani inainte controlul.Cand pleca el in control in unitate era mare sarbatoare.Binenteles ca erau si rebuturi.Niciodata in armata Romaniei nu a fost legalizata bataia.Intamplator mi-a cazut in mana o notare de serviciu.In ea,seful nemijlocit al individului nota"domnul ofiter,este un beutoriu notoriu.Carti nu citeste dar amarnic le gioaca.Nu face onoare elitei armatei."In armata romana subordonatii nu si-au impuscat comandantii.De curiozitate pe timpul impuscatului m-am documentat la cat am avut acces de aspecte din armata regala.Sa stiti ca salutul"am onoarea sa va salut,domnule gradul"este in traditia vechii armate".Pasul de defilare asa cum este el acum nu ne apartine chiar daca este comod.

  RăspundețiȘtergere
 41. personajul a facut armata la transmisiuni si a declarat chiar in primele saptamani de mandat prezidential
  -Pentru mine armata a fost o pierdere de timp

  Asta-i mentalitatea"personagiului"(sigur cu casele "nu a pierdut timpul bombalaul")Hmmmm si eu l-am votat.as putea sa zic: dama-s(sa ma dau) dracului

  RăspundețiȘtergere
 42. @tigri 3
  Trimite-i linkul si la presedintele faceboock....poate intelege ca la 9 Mai trebuia sa sarbatorim altceva inainte de ziua Europei....

  RăspundețiȘtergere
 43. Extras din documentele publicate de Comisia de Munca a C.D. cu privire la sedinta din 05.04.2016 cu referire la OUG 57/2016 :

  Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare - PLx 82/2016, a fost trimis pentru dezbatere pe fond atât comisiei noastre, cât şi Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, Comisiei juridice, de disciplină şi imunităţi şi Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. În cadrul şedinţei au avut loc dezbateri generale, fiind prezentate membrilor comisiei punctele de vedere ale celor prezenţi, observaţii şi amendamente. De asemenea, la solicitarea reprezentanţilor Ministerului Apărării Naţionale, a fost dezbătut un singur articol din ordonanţa de urgenţă, care se referă la modificarea şi completarea Legii nr.223/2015 privind pensiile militare de stat. Membrii comisiei au hotărât ca dezbaterile pe celelalte articole să continue în următoarea şedinţă a comisiei.
  N.B. – pana in prezent, nimic nou.

  RăspundețiȘtergere
 44. Tigri 3 Nu sunt televiziunile noastre ci ale stapanilor Romanistanului .

  RăspundețiȘtergere
 45. @Iceparu, pasul de defilare a fost impus de gen. Frunzeti, pe vremea cand era la FT, pe motivul ca a fost practicat in atmata romana intr-o anumita perioada si este mai natural si deci mai comod. Iar despre formula de salut, apartinand perioadei regaliste, se pare ca a fost si o modalitate eleganta folosita la exprimarea demisiei unui ofiter din varii motive dar pravaland cele de atingere a onoarei personale de catre un superior, mojic adaug eu.

  RăspundețiȘtergere