Un produs Blogger.

duminică, octombrie 16, 2016

Gusă il toarnă pe Ponta ca ”informator al lui Basescu”

16 comments
Cosmin Gușă, fost secretar general al PSD pe timpul lui Nastase, fost PD-ist în campania alegerilor prezidentiale din 2004, câștigate de Basescu, care  face dezvaluiri compromițătoare, pe postul său de televiziune, despre Victor Ponta, pe care zice că-l ascundea într-o cameră din Kiseleff, pentru a nu participa la sedințele partidului în care se discutau probleme importante.


 „Ponta a fost, tot timpul, de când şi-a început mersul în PSD, omul lui Băsescu sau omul duşmanului PSD. Eu în 2009 nu am fost de acord ca Ponta să fie purtător de cuvânt la Mircea Geoană. Ştiam că merge la hotelul lui Dorin Cocoş şi aduce informaţia lui Băsescu. I-am spus lui Geoană. Nu ai nevoie de el. Îl şantajează ăia. Nu poate fi controlat. Merge şi va vorbi. Era principalul informator al echipei lui Băsescu în 2009. S-a dus şi a negociat să fie preşedinte la UNPR în 2010 după ce şi-a dat seama că Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc l-au descoperit. „, atunat Guşă la Realitatea TV.
Şi asta nu e tot. Guşă spune că Traian Băsescu e cel care l-a instalat pe Ponta şef la PSD. „Traian Băsescu a decis să fie Ponta şef la PSD, un viclean copil de casă. L-au luat şi cei care jucau cu Băsescu l-au pus şef la PSD. Cum râdea Băsescu de pisicuţul lui. Ca să meargă bine treburile, se mai contraziceau”, a mai dezvăluit Guşă.
Acestea și altele le puteți audia aici (vezi emisiunea de vineri, 14 octombrie 2015, orele 21,00,  la 1h si 18 min)


16 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhu Rezea: Haideti sa va dau o veste deloc placuta: Am fost asigurat, cu buna credinta si incredere, ca saptamana viitoare este foarte posibil ca in Camera Deputatilor sa nu existe cvorum pentru adoptarea in forma modificata de catre militari a OuG 57, si ar urma ca abia in februarie sa se finalizeze procedura! Exista vointa politica din partea tuturor partidelor sa se voteze asa cum reprezentantii nostrii au operat unele modificari avantajoase, insa precampania electorala va vaduvi aula de ocupanti pentru adoptare, sine die luandu-si acest drept cam toti parlamentarii! Sper, ca si cel bine informat si care vra sa ne ajute, sa nu se intample asta, dar ei intre ei isi cunosc planurile electorale si tocmai de aceea am fost asigurat ca absenteismul nu va genera cvorumul necesar! Ei sunt dispusi sa voteze ce s-a propus pe comisii si noi am operat cu interventiile ce ne-am dorit, fara sa ne contreze cu ceva! E bine, e rau, asta stabiliti domniile voastre, mai ales sub imperiul nerabdarii si presiunii emotionale de a ne vedea unele puncte cu avantaje deja aprobate in comisii! Sursa-deputat este foarte credibila, dar s-o luam sub argumentul ca poate stiind importanta oug 57, deputatii totusi sa vina intempestiv majoritatea si sa scape si de aceasta belea inainte de alegeri!

Cosmin Capusa a mancat cacao fecaloid si i-a ramas in capusa, ca in gusa are numai minciuni sfruntate preelectorale! Cine-l mai crede pe tradatorul si defaimatorul Gusa, un tambalagiu al lui Basescu, un adulator al infractorului penal, smenar de case, si lingator de clante pe unde apuca, precum un cersetor? Eu scuip pe afirmatiile lui tendentioase cu iz de denunt calomnios! Ponta e unic si l-ar vrea ei printre secaturile liberale sa le aduca peste 60% in alegeri!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Clovnul asta gusat si capusat cu..(Turcescu) rahat, face campanie liberalo-iohanist-sorosist-USR-rista (uterista!) pe-o aberatie gurist-fripturista, deci mai stergem inca un porc ratan si ratat de pe lista!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Mulțumesc pentru informație. Mă informasei că urmează să te întâlnești cu un cunoscut parlamentar.
Era previzibil că au intrat în criză de timp. Momentul propice irosit a fost cel din luna aprilie, când procedurile în cele 4 Comisii raportoare au fost stopate de scrisoare miniștrilor Motoc și Tobă.
Important ar fi ca să se intocmească în această sesiune Raportul comisiilor cu amendamentele care să reinstituie formula de calcul din legea inițială, raport care să fie supus aprobării noii Camere a Depătaților, rezultată după alegeri.
Există și varianta ca Parlamentul și Guvernul rezultate după alegeri, în varianta Johannis, să readucă toate pensiile speciale și militare în limitele Legii 263/2010.

Unknown spunea...

Plagiatorul Ponta a executat toate ordinele tradatorului de tara masa verde.A marit de trei ori sumele administratiei prezidentiale a adus USL prin Ponta la caruta lui basina voda .La pacalit si pe fraierul Crin sa semneze alaturi de el ca slugi ai lui Basescu.Si multe alte magarii apropo de Chevron si RMGC .Plus o piesa de teatru pusa in scena pentru antibasisti.

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Huhu Rezea spunea...

@călugăre
E greu pentru tine să afli de la mânăstire că atât Base cât și Ponta au executat aceleași ordine primite mai de... sus și de prin alte zări.
Acum a rămas la pupitru doar Codruța.

Liviu PO spunea...

Dupa cate se vede pe site-ul Camerei Deputatilor,Plx 82/2016 nu va intra in dezbaterea plenului saptamana care vine.Despre ce vorbiti?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Cine credeti ca ii mai cred pe acesti ratati politic?
Oameni lipsiti de onoare,de caracter si imbarligatori ordinari.
De ce nu a facut public la timpul respectiv ceea ce afirma acum?
Hai, sa ne lase cu diversiunle de acest gen,ca nu toti suntem dusi cu pluta!
Pai,daca stia matrozul un astfel de amanunt nu spunea pana acum? Sa fim seriosi!

iceparu spunea...

Gusa,un farsor care a facut campanie cam pentru toti candidatii la functia de presedinte,bine inteles contracost.Nu a fost el membru PSD cu functia de secretar general?Dat afara in suturi din PSD ,a initiat Pinul impreuna cu actrita reformata care pozeaza in maica Teresza.Dupa insuccesul Pinului a facut campanie pe la PDL si PNL.A tras ceva bani si de la S.O.Vantu.Cu banii stransi a preluat postul TV,Realitatea, unde impreuna cu curva masculina-individul care se fardeaza mai ditamai decat o cocota-il pupa in profundor pe Iohannis .Mai nou face pe marele analist politic.Acesta este C.Gusa fara exagerari.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Base si pemepistii, sau pampersistii, au abandonat definitiv ideea regresului social pentru ca asta i-au adus in pragul disperarii si desfiintarii si de acum vor sprijini toate masurile sociale, ei ies din ecuatie, acum marele pericol o reprezinta infectia liberala, tehnocrata si USR-ista, la un loc, toti, fiind tarfa liberala de centura cu poalele in cap si vaginul expus flegmelor noastre de scarba! Ptiu, drac belit!

Unknown spunea...

Huhurez cred ca am scris primul (SI) pe forumul tau acum aproape un an de unde isi primeau Ponta si basina voda ordinele Atunci scriam ca ''One'' si eram injurat de multi ''cetateni cu par pe neuron '' mandrii de sinapsa ramasa de la cascheta .In acea perioada scriam inutil ca am ajuns colonia de sclavi a lui Soros ( via ong)controlata(citeste cumparata pe 2 lei de la politicieni tradatori de tara) de perciunati prin grupul Bildemberg( vezi si perciunatul gunoi Isarescu ).Acum lucrurile astea sunt deja banale si le stiu toti.Oricum acum nu mai conteaza suntem terminati si nu mai conteaza ai cui sclavi suntem pe cateva generatii.Game over.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Granguri CU UMERII AURITI SI ALTOITI NOAPTEA LA APELUL BOCANCILOR de la Armata, in pragul pensionarii, care ne-au tradat la pensii, li s-au promis in schimbul tradarii functii politice, dupa pensionare pe bani grei, dar si pensii mai mari ca ale noastre prin OUG57 in care s-au bagat sporuri noi, inventate pe genunchi, gen solda de merit, dintre alte 'jde mii! ASA S-A NASCUT OUG 57! Bai, colega de aiurea, ai mancat salam cu soia la viata ta, dar tu stii cu ce se mananca solda de merit? BAI, SI VOI CASCA GURA, STITI CE SUNT ALEA SOLDE DE MERIT SA AVETI SI VOI PENSII MILITARE ERECTE, SI NU GUNOAIE? Uite de unde pleaca tradarile in detrimentul nostru pentru intrese meschine! Daca as fi acum un grangur mare la DNA I-AS ANCHETA SI ARESTA IN NOAPTEA ASTA PE TOTI DIN MINISTER SI CASA AIA DE TOLERANTA CARE DA BACCSISURI JEGOASE IN LOC DE PENSII PENTRU MANARIILE FACUTE CU TEHNOCRATII LIBERALI! MAI GRAV, DAR FALSIFICA SI PENSIILE CU INTENTIE INVOCAND GRESELILE INERENTE CA NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE, IAR DACA CERI INDREPTAREA PRIN CERERE DE REVIZUIRE, NEMA HLEBA, CIORTII, BIFAIMATII! ASDICATELEA: KANCI!!!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cititi pe pagina mea de fb cate sute de oameni din toata tara si din lume m-au felitat de ziua mea, cati oameni politici mari, nu mai zic de pagina ascunsa ca sa nu se dea la vedere! Ca ziarist, am mii si mii de fani, ca am si un suflet de aur si am scris numai despre nedreptati in Opiniile si Pamfletele mele, rubrici permanente! Daca ma supara MApN-ul ii desfiintez public cu destainuirile mele cum ei pot fura din pensiile militare prin inselaciune, si va iesi un scandal public de toata frumusetea, si nu cred ca dulaii aia mari sa mai stea pe functiile alea, si sunt pus tare pe scandal daca nu-mi repara rapid greseala, le-o jur! Ajunge treaba si la Comisia Europeana pentru Drepturile Omului, ca eu nu ma las! Sa furi un om bolnav grav, cu multe boli grave, cu o pensie de 1000 de lei, cu sotia grad 1 inv la pat de 2 ani si pensie 350 lei, casa pe chirie si mari probleme sociale este o talharie strigatoare la cer!

Nu cer mila nimanui, vreau partea legala care mi se cuvine, ingalatilor si galonatilor care nu stiti cate parti coponente are un singur cartus! Bai, inchizitorilor de ocazie, eu nu mai am nimic de pierdut, voi ve-ti plati cu functiile alea pe scaune moi si cvaldute! Stiu sa si latru sa si musc, atentie! Cititi-mi pamfletele sa va convingeti pe cati i-am tavalit, iar un primar & partidul-fieff si-au luat adio de la scaune la cum i-am flocait!