Un produs Blogger.

sâmbătă, octombrie 08, 2016

In spațiul Olteniei drepturile nu se acordă, ți le faci rost.

4 comments
Festivalul de umor de la Slatina "Oltenii și Restu' lumii"

Obligaţiile participanţilor, aşa cum sunt acestea menţionate în paşaportul de oltean: „să participe la festival, să le placă prazul, zaibărul şi pastrama, să poarte un ecuson cu funcţia primită în festival, să îşi pună moaca pe paşaport ca să poată fi recunoscuţi“. În privinţa drepturilor: „în spaţiul Olteniei drepturile nu se acordă, ţi le faci rost!“.

Citeste mai mult: adev.ro/oemlzn



4 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

E tare! Super tare! Sper ca si oltenii de rand sa aiba simtul umorului, ca si cei care fac din acest festival bani pe ,,ocara'' lor! Siu, din practica ,,lucrului bine facut,'' ca sa citez un pacalici, sau 7 din carti, mai prost decat un cap plin cu drojdia zaibarului, ca oltenii nu prea se omoara cu hazul pe seama lor, bag sama, si nici nu se inghesuie cu papornita plina cu praz la manifestari care sa-si fure singuri caciula! Totusi, olteanul inghite mistocareala pana la muiere, chiar te lasa sa-i zici ceva de sex cu muma-sa, dar daca te pune dracu' sa-i sexuiesti din vorbe si muierea, ti-ai aprins focul pe cap! Ideea in sine e plina de tot hazul, da bine la moldovenii care ranjesc cu maliga si scobitoarea intre dinti de cei olteni de peste gard si le stiga oltenilor hlizind in gura mare: ,,Bai, juvetilor ochincari si cu borta (gaoaza) constipata cu praz, sa ne pupati in cur!'' La care oltenii se grabesc sa dea riposta hotarata: ,,Bai, mamaligarilor incaciulati, si noi pe voi!'' Ha!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Nu-i cunoști bine pe olteni, dacă nu știi că ei spun cele mai tari bancuri cu oltenii.
Aștia din Slatina nu fac parte din teritoriul Olteniei, fiind așezați pe malul stâng al Oltului. Pe podul peste Olt de la Slatina intri sau ieși din Oltenia.
Cum au scăpat precupeții olteni de comercianții evrei? I-au speriat cu strigătura ”ArdeIașul neamule!!!”

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Ii stiu foarte bine, onorabile! In scoala militara predominau ei, cam 75%. Buni camarazi dealtfel, si mai de incredere decat moldovenii mei paharnici cu totii, cate unii chiar si manglitori de salam de pe la Popota, sau spirt de la Infermerie pentru gargara pana la starea bahica, sic! Ne contram pe bancuri, mai mereu, si se cam ofticau, daar imi placeau ca nu ajungeau la violente verbale si fizice, precum haita mea de sholdoveni care, unii, au parasit randurile, chiar si doi dintre ei pentru o tentativa de viol in stare bahica, iar altul, stiind ca pana la urma va iesi in vileag pe filiera asta, tot bahica, ne-a abandonat printr-un siretlic medical pe baza de ulcer gastric, care era imedeat taxat in acele timpuri cu excluderea! Daca n-aveau humor, n-avea sa se tina si acst festival al zambetului, cat prazul de mare, cu stomatologia indoliata de zaibar si oftalmologia inlacrimata de ras!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Adevarul ca Iasul a fost un serios fieff evreiesc, iar in Oltenia le cam secasera samanta! Cred ca nici prazul nu le-a priit, si nici somnul pe rogojina!