Un produs Blogger.

joi, octombrie 27, 2016

PSD aruncă în neamțul Iohannis cu bruxellezi nemțeni

29 comments
Văzând încăpățânarea făptuitorului Iohannis de a nu desemna candidat la funcția de premier o persoana cu probleme penale, cu adresă directă la Dragnea, Ponta, Tăriceanu, (Asta ne mai trebuia ca,  pe lângă un fost și un actual președinte cu probleme în justiție, să mai avem și viitorul premier capsat de Kovesi),  PSD-iștii i-au închis gura prea-tăcutului săsălău, dând zarvă în țară, pe surse, că au și ei băieți și fete cu treburi europene la Bruxelles, care pot candida la funcția de premier, cum ar fi comisarul Corina Crețu sau mai tânărul europarlamentar, moldovean din Piatra Neamț a lui Pinalti, Sorin Moisa, în vârstă de 40 de ani.
Să vedem dacă neamțul poate refuza un nemțean.
Sorin a fost secretar al comisarului cu agricultura, Julien Cioloș, și s-a remarcat prin tupeul cu care a răspuns unui trufaș europarlamentar britanic conservator. Citește AICI!
Biografie, Sorin Moisa


Pe pagina sa de Facebook Sorin explică de ce refuză o asemenea ipotetică propunere. Tânăr, dar are stofă de politician.

„Sunt un democrat convins, cu ceva lecturi in materie si cu o destul de lunga experienta profesionala macar in a observa politica romaneasca si, evident, europeana. Alegerea pentru Prim Ministru a unui partid trebuie sa fie o persoana in mod rezonabil cunoscuta atat de partidul insusi, cat si de opinia publica. Altfel, procesul democratic este vidat de substanta lui cea mai pretioasa: alegerea asumata, investitia cu incredere. Or, adevarul este ca eu sunt de doar doi ani si jumatate in PSD, si sunt inca un cvasi-necunoscut in partid. Vina, daca putem vorbi de asa ceva, imi apartine: PSD mi-a lasat cale libera si m-a sprijinit in absolut tot ce am vrut sa fac, iar eu m-am concentrat aproape exclusiv pe munca la Bruxelles. Toate acestea au consecinte in planul legitimitatii si autoritatii.

In fine, o astfel de alegere ar fi vecina cu tehnocratia, cu toate problemele ei de legitimitate democratica: cineva cu greutate politica proprie mica, dar venit pe baza presupuselor calitati profesionale si bunei imagini internationale. Nu e destul. Cu atat mai mult cu cat am fost un tandem la Bruxelles cu actualul Prim Ministru, proaspat asumat de PNL, lumea ar putea sa creada ca, indiferent de votul democratic, rezultatul alegerilor e cumva pre-determinat: o numire din acelasi cerc restrans sustinut ‘din afara’. Eu stiu ca nu-i deloc asa, dar pentru ca exista aceasta sensibilitate a romanilor, pentru sanatatea democratiei romanesti, este bine ca varianta acestei nominalizari sa fie exclusa din start, fie si ca pura speculatie de presa.

In concluzie, bunul simt, cultura democratica si realismul ma determina nu atat sa declin o oferta - pentru ca ea nu a existat - ci sa spun public ca ideea in sine, oricat de onoranta pentru mine, nu mi se pare buna."

29 de comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Cred ca e ceangau, dupa nume, asa cum sunt pe aici un cartier intreg, in Onesti, si cateva sate prin imprejurimi. Nu-s unguri, dar vorbesc o limba ciudata pe care n-o inteleg iredentistii maghiari!Il agreez ca nu-i penal ca Aluna Burghiu, Buldog Falcos si trantorul falsificator de acte si coletionar de vile, Ciolan Smen, cam cei mai jegosi politicieni dintre liberalisti! Cretini taietori de pensii si salarii! Eu cred ca e bun baiatul asta, din moment ce nu a furat case cu acte false, n-a vandut copii, n-a luat spagi din campaniile electorale si din numiri ale mafiotilor la companiile de stat, n-a escrocat banci, nu a intrat in politica prostituandu-se, ca o blonda liberalista penala, care nu serveste DNA decat pe usa din dos sau in crucea noptii, si cum fac alti liberalisti de cacao! Cred in el zi zic:OK!

Unknown spunea...

http://www.flux24.ro/rfi-romanii-fraieriti-in-afacerea-f-16-cum-stiu-polonezii-sa-faca-bani/

Iulian Mareș spunea...

Cornelius,
Nu am date! Bruiaj in banda larga! Comunicatii lipsa!
Trec pe satelit, in modul Kripto, 6$/minut!

Unknown spunea...

Treci Mares ca ai bani destui ( plus pensie grasa de peste 10 000 lei) luati degeaba de la colonia asta de sclavi lasi dupa o viata de frecat mausul adica infipt scobitori pe harta) si turnat colegii pentru functii grase .Sa nu uit asta sub un val de'' radiatii periculoase''de la neon ( vorba ta) care iti da dreptul normal la grupa AC.Respect.

tigri2 spunea...

Coldea asta sau Horatiu cum ma-sa il cheama, este un nenorocit, de fapt toti ce-i ce umbla cu "cioara vopsita" cu tot felul de IDuri si nu stie nimeni cine sunt ,au ceva de acuns sau vor sa barfeasca pe toata lumea din jur si sa ramana sub anonimat, "neshte javre"

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@Iulian, doar e campanie electorala amorala si trebuie sa ,,beneficiem'' de sprijinul sorosistilor liberalisti autisti, prin serviciile slugarnice cu limbile lipite de clantzaurile usilor lor, sa fim boicotati la maxim! Ma mir cum de Elita si Huhu mai functioneaza in atare conditii de bruiaje in chiuretaje la scara nationala, si mai ales la gurile noastre mari, de foc-ciocan! Un calculator model ,,harb'' model Pudel, ca al meu, merge tarash si cu limba scoasa pe megabiti lesinati, dar isi face treaba cu 24 de lei abonamentul, sub 5$/lunar. Caut si eu date despre acest presupus viitor prim sinistru, dar in mod cert este, dupa nume, ceangau logoped, iar Modova este intesata cu aceasta minoritate ciudata, dar bonoma, care se tine departe de iredentistii maghiari si nu le impartasesc independenta si alte abureli politice, ci doar sa-si exercite supusi catolicismul fanatic, impartasit sporadic chiar si de catre ortodocsi, maica-mea nu de putine ori abatandu-se cu ploconeli si cruceli si pe acolo, din dorinta ca acestea sa-i sporeasca si grabeasca intrarea in rai pe doua poteci crestine (!) (nu cretine)!

@ Coldea Calustian: Eu recftific: Nu fraieri, ci mai degraba corupti mafioti, ca de pe urma acestui contract, F16-fier vechi lustruit si parfumat cu cloroform si formol, cineva si-a mai tras un viloi la Miami Beach, pe langa cea a lui trantorul Infractor Penal Ciolan Shmen, si-a mai luat un portofoliu de drac belit in Shparlament si si-a trimis odraslele la studii in London Citty, iar amantei i-a cumparat un set de vibratoare cu motoare de camioane militare ! Ce-au chicat in freza Mig-urile, dar ce-or intra in vrie cu picaj pe cupola Shparlamentului F-utzurile cu preputzurile!

@ Bomba: ULTIM SONDAJ: PSD ARE 54%, USR + PNL DACA FAC IMPREUNA 34%! DISTRUSII DRACULUI CU ALUNA BURGHIU SI CIOLAN INFRACTORUL LOR CU TOT! Ha, ha, ha,...etc!

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Valeu, valeleu! La peneleu se intoarce Cacarau, cu gambeta si calarind bicicleta, sa-i dea carel poteca, si putin cu pruna pana i se infunda gura, lu' Burghiu Aluna, cea ce-n pensii tine frana! Atunci sa-i vezi la cules de cai verzi de pe pereti, in deliruri si sevraje cand vor pica in sondaje, sub procentajul de-o puala la suta sa nu poa' sa ne mai f...uta! Nia la ceanga parpales ca de voi s-a cam ales ceasul rau hales bules, ca ati ales din cacarez pan' rahatul l-ati cules!

Unknown spunea...

Tigri 2 eu sunt doar o mica voce a constiintei.Voce care nu accepta ca un fost politruc ca tine sa aiba pensie de pilot de 6200 lei ca pilot de elicopter cand el a fost in armata mai mult secretar de partid prin birouri.Culmea tot el sa fie nemultumit si sa incerce sa-i manipuleze pe altii cum a fost obisnuit de ceistii cu care colabora inca de atunci. Cornelius ai perfecta dreptate esti curajos dar vorbesti din pacate in vant .Greu mai gasesti azi oameni cu onoare.Toate javrele din ziua de azi clameaza onoarea si demnitatea desi sunt niste lasi cu unsoare pe buze .Iti amintesti cum ne indemna Kis sa mergem la miting iar in ultima zi el a zis ca el nu mai vine ca e sub demnitatea lui.Ai avea curaj sa pleci la lupta cu oameni de genul Kis,Mares,sau Olescu, tari in clanta dar cu suflet de sluga? Eu nu.Sunt cativa luptatori pe aici care fac cu adevarat multe dar nu se lauda.Adica cei ca tine Huhurez ,avianic si altii.Am respect pentru ei chiar daca am mai discutat si in contadictoriu de multe ori.

Unknown spunea...

Cornelius .Prim ministru al actualei batustane europene va fi tot bozgorul frantuzit masonul Ciolos 90%.Asta daca nu se razgandeste Soros.Putin probabil.

Unknown spunea...

Froso .Pe tine te invidiez sincer.Exista o vorba la popi ''fericiti cei saraci cu duhul''..😂😂😂 Mai ales cand descoperi punctul g al pensiei.Ala trebuie marit prin HG.

Unknown spunea...

DLE T ,nu inteleg dece trebuie sa va justificati la un individ fara caracter ,care nu face altceva decat sa bage strambe , stalcind numele cuiva se da mare destept , tare mi-ar place sa dau ochii cu acest individ lipsit de caracter , ia mai da-l pe apa sambetei si lasa-l sa zica prostiile pe care le are in capul acela sec.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Coldea Calustian, multumesc pentru aprecieri, sunt altii mult mai buni ca mine ca se duc si la manifestatii, eu nu pot cu situatia mea sociala, dar sa zica merci aia de la Ministerul Apararii si Casa Sectoriala ca am sotia la pat grav bolnava si trebuie ingrijita, eu fiindu-i singurul sprijin, ca altfel eram zi si noapte pe capul lor cu tiganeala si mahalagismele in gura mare la porti sa-i fac de tot rasul si rahatul cu Decizia in mana, indiferent de consecinte, amenintari, amenzi sau arestari, ca am un curaj de om nebun in situatia in care m-au adus acesti talhari ca sa le arat presei scrise, audio vizuale si publicului de pe strada cum un invalid este talharit de autoritatile statului in mod intentionat ca sa le ramana lor bani sa-si avantajeze viitoarele pensii manipulate cu oug 57, caci fondul de pensii ramane acelasi, dar distrugand cuantumurile celorlalte pensii, prin calcule voit eronate, le asigura lor fondul mafiot de crtestere pe coeficienti de care absolut numai ei, gusatii mafioti de lux, beneficiaza!

M-au talharit, m-au jefuit, m-au furat ca ordinarii si m-am dus in instanta sa-mi aflu dreptatea! Rusine lor! Dupa alegeri, sa se astepte la si mai mari demonstratii din partea mea, sa-mi apar onoarea si demnitatea patata, si ca am ajuns din cauza talhariilor lor in sapa de lemn ca vor curge plangerile mele la DNA si alte autoritati sa le trimita anchetele pe cap si controalele, sa depisteze cum au eleborat oug 57 doar in avantajul lor discriminatoriu si anti constitutional, in detrimentul celor multi si executati fascist la pensii cu calcule eronate, cum s-au angajat ei acolo, cine i-a angajat, pe ce criterii de competente si concurs, care sunt gradele de rudenie dintre ei, ce manarii politice pun ei in practica acolo, desi le este interzis sa practice politica activa, cum si-au luat gradele militare la termen sau sub termen sau calificativele anuale, cand au zeci de mii de procese pe rol pentru denaturarea pensiilor prin incompetenta crasa, indisciplina in serviciu, intarzieri in elaborarea deciziilor, intarzieri la recalculari, intarzieri la punerea in drepturi si necunoastere prin nepregatire, ori manarii mafiote cu intentie criminala!


@ Da, punctul G al pensiei poate creste si prin denunturi scrise la DNA si autoritati, nu numai prin maniPULAri si mangaieri pufoase! La nevoie si cu parul!

GO spunea...

@ Coldea Calustian vineri, octombrie 28, 2016. Bai, paranoidule! La acest miting de aici https://www.youtube.com/watch?v=VMEZjJHRZhQ, eu i-am adus pe vanatorii de munte. Si la inca 3 din Bucuresti!

La acea data, tu erai jandarm si arestai rezervsitii turbulenti. Este? Iar la aceasta data, tot eu tin faclia aprinsa contra sistemului pt. militari. Tu NU este decat un securistoid nenorocit si atat!

Unknown spunea...

Numai prostii si minciuni Olescule Nu am fost niciodata jandarm si am fost la doua mitinguri.Tu de aia cenzurezi tot ce nu iti convine pe forumul tau ? Halal caracter de curva mincinoasa ai

Iulian Mareș spunea...

Pentru cel ce are N! ID,
-intre a te ascunde in spatele unui nume fals si a posta in clar e e o diferenta ca de la soare la pamant! Concluzia......cine-i lasul?
-a nu sti ca secretaru BOB de la escadrila de elicoptere era si pilit, functia fiind prin cumul, in afara prostiei iau nota de manipularea pe care vrei sa o induci
-a nu-ti da seama la ce se refera expresia ca timp de 10 ani singura lumina vazuta de mine a fost cea de la tuburile cu neon, inseamna ca esti prostan!
-acuzi de tradare si slugarnicie oameni pe care nu-i cunosti? Esti irecuperabil! Mergi mosule la Sanatoriul Predeal, o luna-doua....poate reusesc doctorii ceva? Sau, poate nu ai proprietatea termenilor pe care-i uzitezi!
Concluzia: acum este clara-Un om fara Umbra!

PS: te-am mai intrebat, dar repet- ma-ta a ramas grea la Spitalul 9?..... este singura justificare logica a comportamentului tau schizofrenic!
Pai altfel cum? Cum iti permiti tu, dementule, sa postezi sub numele meu, al lui Olescu, Cornelis si al altora, mai suido?

Unknown spunea...

asta va este nivelul, discutii sterile, fara continut , discutii in afara subiectului , dl H ,nu pentru insulte ne-a oferit acest spatiu , aci ar trebuii ca fiecare sa capete un ajutor in a lamurii aspecte ale legii pensiilor pe care le-a nenorocit astiasau informatii pe care le mai putem obtine in legatura cu oug 57 si art 40. Terminatii cu atacuri la persoana ,daca aveti putin bun simt, va rog.

Unknown spunea...

Raport comun marti pe plx 449.poate sa fie si pentru art 40 ,?

tigri2 spunea...

@Eufrosina, cu aceasta ocazie incercam si rezolvarea amendamentelor la L223 si OUG 57. Luni vor fi intalniri directe. Sa speram!
In orice situatie ,cei ce primesc Decizii sa faca imediat contestatii sa nu se culce pe-o ureche privind cuantumul cel mare in plata caci este o mare inselatorie care ne poate costa pe toti, oricand se poate da un OUG care sa specifice ca toata lumea trece la "pensii militare" si atunci?
Acuma se vede ce si cate minciuni au spus reprezentantii MApN cand ,asta vara au colindat prin UM ca sa lamureasca fraierii de "bunaciunea " OUG 57.

Huhu Rezea spunea...

@Eufrosina
Raportul se va referi numai la OUG 20/2016.
Participanții la discuții pot solicita eliminarea prevederii care spune că majorarea soldei de funcție cu 50% din SM cuvenită nu reprezintă majorare în sensul art. 60 din L 223/2015.
Raportul pe OUG 57 se va da numai când se discută PL x 82/2016.

Unknown spunea...

MULTUMESC pentru lamuriri , am primit raspuns acum o saptamna ca cererewa mea cu cele 6 luni a fost trimisa la locul de unde se vor da acele salsarii actualizate si a spus ca dupa aceea mi se va recalcula pensia ., ar fi bine sa avem un model de contestatie,chiar si in cazul in care ramanem cu pensia actuala in plata.Acestia sant gata sa faca alte minuni si barem sa nu zica ca nu am contestat rezultatul recalcularii. daca dl T va fi luni la locul faptei . eu ii tin pumnii si astept vesti bune pentru toti ai nostrii . Ma gandesc ca daca au chef sa ne piarda la voturi ,ii priveste.

Unknown spunea...

Tigri 2 vad ca revii cu picioarele pe pamant. Felicitari . Mares tie nu pot sa-ti raspund la ofense.E sub demnitatea mea sa te bag in seama.Macar Olescu a fost militar adevarat chiar daca e sarit de pe fix cu adoratia lui prosteasca pentru Mihai congelatul mortul'' viu "" ( ca si Pacepa).Nu e cazul tau tov.umeras turnatorule fripturist…Si iti spun a suta mia oara .Nu am folosit niciodata numele celor care posteaza pe forumuri .Am nikurile mele cunoscute de toti.Tu ai ceva defect la tartacuta tov.umeras inutil probabil de aia te-ai recrutat ceistii.Ai facut umbra pamantului degeaba lustruind scaune de birouri si popote si turnand ca sa - ti pastrezi functia.Si ca tine sunt mii..

Unknown spunea...

Eu inteleg inca ceva ,anume ca pana nu se lamureste cu acest alt oug 20 si ce mai e legat de aceasta nu [pate da raport pe oug 57 fiind modificat , deci se va putea rezolva doar dupa ce se lamureste cu acest 20 si ci plx82 ,de i-ar lua dracu pe aia de au facu maesaviile astea.

Iulian Mareș spunea...

Sub demnitatea ta, mai cocalare?
Tu ai demnitate?.....tu ai proprietatea termenilor?
Intreaba adminul, daca uiti seara ce ai mancat la pranz!
Cum se face ca eu am curajul sa postez sub nume real si tu sub o inventie, in fapt mai multe, tipic paranoicului, mai mizerie!
Esti doar o forma de viata, un scelerat, batran, murdar de invidie, intrigant, care poate face doar un singur lucru bun! Afla-l singur!
Zici ca mi-am pastrat functia prin lucruri nu tocmai cuser? Esti dus irecuperabil! CI nu dadea functii mizerabile, iar eu am prins ca ofiter, 8 ani, in regimul comunist!
Hahalera ce esti!

Unknown spunea...

Umeras spui ca cei care posteaza sub un nick sunt paranoici ?Tu ai habar cati jignesti ma pleava umana? Chiar si pe admin de aici bai turnatorule dovedit.Ai uitat cand iti turnai colegii pe forumul (b)elita si scriai potecarului sa nu scrie pe forum ca tu ii turnai .Si ala din greseala a scapat o postare de a ta.Esti o rusine pentru MApN si haina militara ca multi altii

R-26500 spunea...

@ Coldea Calustian vineri, octombrie 28, 2016. Ai fost o lula. Singura ta lupta este una imaginara cu ... masonii. Si cu alte umbre.

Daca tu iti permiti sa faci tradator si mincinos, pe unul dintre cei 26 500 militari in rezerva pusi cu capul pe butuc intre anii 2011-2013 si care si astazi suporta consecintele acelor vremuri tulburi, nu poti fi decat un agent securistoid al sistemului si atat.

In link-ul pe care ti l-am pus la dispozitie, ma regasesc inclusiv eu. Tu nu esti decat o umbra si atat!

Unknown spunea...

Rxxxx faptul ca ai fost o victima atunci nu iti da dreptul sa minti si sa manipulezi acum.Numai zic de cenzura de pe forumul belita de parca esti activist al monarhilor perciunati.Si stii foarte bine cate am tras in lupta cu sistemul securist dar iti e draga minciuna.O ai in sange.Gretos personaj ai ajuns..Candva m crezut ca esti om .M- am inselat..

Huhu Rezea spunea...

R26500
Am pus capăt discuțiilor voastre copilărești.Ai ceva de transmis lui @Maxim, fă-o pe blogul tău.