Un produs Blogger.

duminică, octombrie 09, 2016

Uite cine era cucuveaua! Si ...mov....

11 comments
Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dânsa a folosit tot timpul o adresă secretă numită cucuveauamov@gmail.com. Aşa a considerat că-şi poate ascunde identitatea şi că poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General şi DNA. Aşa a crezut dansa că-şi poate ascunde identitatea reală şi că în felul acesta se poate ascunde de consecinţele legale şi morale. Acest email mi-a fost transmis de către doamna Kovesi în 23.07.2012, solicitându-mi modelul de raport folosit în cazul plagiatului lui Ponta. Am decis să fac public acest email că urmare a negării de către doamna Kovesi a relaţiei reale cu mine, precum şi ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenţa dovezi. Am sperat că doamna Kovesi va avea demnitatea să recunoască şi să accepte modul în care a fost ajutată în promovare, precum şi protecţia pe care a primit-o în cazul acuzaţiilor de plagiat", spune Sebastian Ghiţă. 

11 comentarii:

Mihai spunea...

@ Huhurez
O-ți fi neamuri după cum se vede. Nu cumva ne-ai tras de limbă (((((((((((((((((pamflet- vorba lui Vadim)

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Madam Cucuveaua, o sa-i zicem de acum incolo acstei impostoare, nimerita si numita politic in fuctie sa se ocupe de razbunari, rafuieli si executari ale oponentilor politici! Daca madam Cucuveaua inca mai crede visator ca noi, romanii, suntem chiar prosti, gramada, si ca nu ne intereseaza actiunile domniei sale particulare, ticalosite ca de pe o mosie mostenita de la parinti, acolo in dotarea DNA, se inseala amarnic! Milioane de romani sunt revoltati si o vor revocata din functie, tocmai ca fiind un mercenar politic, doar pentru tabara aflata la putere, actioneaza,nu pentru pedepsira celor care au ruinat bantustanul Romanistan, sa-i ascunda la bulau pe basanistii criminali care ne-au adus in sapa de lemn, ci doar sa slugareasca in stil capraresc si in profit personal gestionarea infractiunilor de coruptie, calcand legile si Constitutia in picioare ca o veritabila stalinista! Madam Cucuvea-o, au trecut termenele dosarelor ascunse ale protejatilor matale, chiar nu ti-e rusine sa-i tii ascunsi pana la clasarea definitiva a faptelor comise? De aia traim prost, avem pensii si salarii mici si totul e o ruina, pentru ca institutia unde esti dumneata mercenar de razbunari si rafuieli nu-si face treaba si va luati toti banii de pomana in detrimentul acestui popor urgisit si vaduvit de drepturi, dar voi, pentru clasari de dosare si depasiri de termene in cazurile marilor corupti primiti salarii de sef de stat si pensii de 1 mld. lei vechi! Demisia, cucoana, ca si asa esti o plagiatoare de care, mie si altor milioane de romani, ne este rusine si oroare! Alege: La puscarie pentru incalcarea repetata a legilor si Constitutiei, sau refugiaza-te in Tara Licuriciului care ti-a dat preventiv cetatenie ca sa ai unde te ascunde cand nu te va mai sustine nimeni, si toti vor alerga dupa dumneata, prin toate cotloanele, sa-ti rupa clapetzii de la adidasii aia Torsion cu 47 la talpi, cu tot cu planetarele tale Glentzer de 2 m per butuc!

tigri2 spunea...

@aviamuk Or fi ei neamuri sau nu, dar tu precis esti var primar .

Mihai spunea...

@ tigri2
Mare atentie. De Cucuvea (curcurvea) nu scapi nici în junglă .

Mihai spunea...

PS-tigri2
Doar daca ai LM-ul te mai păsuie vreo doi ani recompensa.

Mihai spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Manipularea maselor. Avem doua tabere:
1 Gasca de politruci care, vrem, nu vrem, ii alegem sa ne conduca; 2. Oamenii pusi in functie de ... gasca politica.
Cei de la nr. 2 trebuie sa raspuda comenzilor. Aici e problema. Codruta a fost pusa acolo sa-i ajute pe smenari. Ori ea s-a apucat de treaba, ca independent. Pai daca nu avea pete, nu era pusa in functie. Si uite asa s-a ajuns la situatia caraghiosa in care politrucii sunt pusi in situatia sa-si asume unele fapte penale, gen fals, pentru a mai salva cate ceva. E posibil sa scapam de Codruta, in conditiile in care Basescu si-a dat mana cu dusmanii de o viata (Ponta, Dragnea, Ghita, Tariceanu)
Dar cum scapam de gasca asta nesatula. Cei care l-au sprijinit pe Basescu au inceput sa ocupe locuri in PUSCARIE. Lui ii e frica ca-i vine randul. Udrea si Buldogul sunt la rand. Dar vor sa-si uneasca puterile chiar si cu cei din PSD si sa rupa navodul. Ce-i de facut? Cum putem scapa de ei?

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Voi va intreceti in contre si ilaritati disimulate, sau nedisimulate, dar eu constat ca ar trebui sa fim mai seriosi! Consider ca doamna Kovesi ar trebui sa demisioneze datorita actelor domniei sale de imoralitate, de incalacare a legilor si a Constitutiei! Doamna Kovesi, daca moralitatea dovedeste ca sunteti doamna, sunteti imorala prin actiuni imorale dovedide, cu premeditare! Va aduceti aminte, ca sa intariti imoralitatea, ca ati avut in Timisoara o adunare a apludacilor care va permiteau imoraliatatea? Dar da-ti dracului demisia ca mi s-a facut scarba de tine, ca cetatean particular! Chiar ca mi-e scarba de actiunile tale provocatoare, politice si la comanda! Sictir tuturor celor care denaturaeaza Justitia romana prin manipulalare! Fai, n-auzi, chiar nu-ti e rusine sa nu-ti depui demisia de onoare sa nu iesi in cea de rusine? Nu sunt hormoni, nu sunt mlaci, nu esti uda, nu sunt hormoni, ca esti tanara si frigi ca un calorifer electric! E doar demisie fara orgasm!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am depus plangerea la Tribunal! Am luat nota 10 pe linie la felul cum am conceput cererea mea de dare in judecata impotriva Casei sectoriale de pensii militare! Ziaristul din mine a stiut s-o conceapa doar pe ideile si indicatiile exceptionale ale D.lui Huhurez! Altfel, aveam sa fiu supus unui esec lamentabil! Dansul mi-a dat trei cuvinte, eu am facut din ele noua, dar ele vor invinge sistemul! Dl. Huhu Rezea doar imi arunca pastila pe scurt, dar si din mers, stiind ca eu stiu s-o dezvolt si ca nu ma abat de la ea nici impuscat in cap! Unii se bat ani de zile in instante cu avocati platiti, ca prostii, cand de fapt sunt legi care ii pot rezolva pe litera juridica pe care ei n-o vad ca ignoranti si ingamfati! Zi-i legea legiuitorului, pe litere babesti, si pune-i durerea ta lipita pe lege! Nu le desprinde una de alta! Atunci sa te duci la mama care te-a nascut sa-i zici: ,,Mama, m-ai nascut inteligent! Stiai, mama, ca eu pot sa inving sistemul?''

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Si ce a scris judecătorul de serviciu pe exemplarul care a rămas la tine?

Huhu Rezea spunea...

Comentariu recuperat




Cornelius Flavius Ifrim a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Uite cine era cucuveaua! Si ...mov....":

Domnule Huhu Rezea, meseria mea de baza este Punerea In Gennchi a Femeilor! La ghiseu fiind o...femeie! Mi-a pus stampula si pe al treile-a exemplar, ramas la mine, dar de indragostit ce-am fost n-am retinut si de ce il detin stampulat, legal parafat, cele doua la dosar, ultimul la mine, stampilat cu si cu un sarut din suras, si mi-a urat succes! Doar o clipa de retinere m-a facut sa n-o invit la o cafea dupa program, la ea in asternuturi, acasa, dar stiindu-se ca Ana ma telefona din 5 in 5 minute, stiind ca lepra in deplasare cauta giugea rosie, ca vierul i calduri, chipurile telefona sa nu am atac de panica pe drum si in demersurile mele, ea inchipuindu-si ca toata lumea e bolnava ca ea