Un produs Blogger.

luni, octombrie 25, 2010

Militarii disponibilizati protesteaza de Ziua Armatei impotriva desfiintarii pensiilor militare

48 comments
Astazi la Cotroceni
Militarii protesteaza de Ziua Armatei, 25 0ct.2010


Base primit cu multa caldura(capturi A3)

http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/60965/Cadrele-militare-protesteaza-in-fata-Palatului-Cotroceni/
Cadrele militare îşi strigă nemulţumirile în apropierea Palatului Cotroceni, chiar de ziua Armatei. Acţiunea face parte din “Operaţiunea Valeriu Carp”, un protest faţă de situaţia economică a României. Nu li s-a permis protestul in fata Palatului in care sta temporar Basescu.

48 de comentarii:

Plano10 spunea...

Acest Blog este o varianta a blogului Plano10`s Blog, translatata pe platforma blogspot

mos alecu spunea...

@Plano1025 octombrie 2010, 12:22
Postarile de la Plano10's Blog apar si aici ? Sau aceste doua bloguri devin independente unul de celalalt (nu inteleg ce inseamna ca acesta este o varianta 'translatata' a celuilalt) ?

theodora0303 spunea...

Am adaugat!

Plano10 spunea...

@Mos Alecu
Acest blog va fi continuatorul blogului de pe platforma Wordpress.O perioada scurta va fi de tranzitie, in care postarile vor fi similare, pana se acomodeaza cu modificarea cititorii obisnuiti.
Probabil tematica acelui blog va fi alta.

ELENA spunea...

E o incercare de comentariu, sa vad ce imi iese!

ELENA spunea...

Mi-a iesit!

Plano10 spunea...

@ELENA
Nici nu era greu...

micutzul spunea...

Fac si eu o proba de microfon.
unu, doi....unu, doi....

micutzul spunea...

Hai ca merge...
@ Plano
Scuze pentru ieri dar prostia si lenea ma enerveaza la culme...Spor la treaba aici...
LA MULTI ANI CELOR CARE SERBEAZA ONOMASTICA !

Plano10 spunea...

@micutzul
La ce te referi? Ca nu ai raspuns comentariului Theodorei.

ELENA spunea...

27.10.2010
Stiu ca toata lumea critica pe cei din Bucuresti ca nu participa la actiunile ce se desfasoara, in special la "iesirile in strada".
Nu am justific, da' eu nu sunt facuta pentru asta. Am colege (inclusiv doamne general) care au iesit. Toata stima, dar eu nu pot as o afc. Ma descurc, in schimb, foarte bine pe alte planuri care reprezinta ... aspecte ale luptei sindicale.

ELENA spunea...

@micutzul
Vezi ca te iau la bataie. Eu pot sa fac ce faci tu, da' tu poti sa faci ce fac eu?

micutzul spunea...

@ PENTRU THEODORA
"micutzul spune:
octombrie 25, 2010 la 12:00 am | Răspunde

@ Theodora
Mai fetito, eu nu am obiceiul sa ma bag in seama, cu cine nu cunosc. Am urmarit ceea ce postezi aici si in alta parte. Ce vreau eu sa stiu este …Tu esti sigura ca iti place armata, sau tie iti plac militarii ? Acum ca stiu sigur ca ai tensiunea marita, pot sa/ti spun si cred sincer ca ELENA poate confirma ca am glumit. Eu ca militar ma simt onorat sa vad ca exista civili care ( contabili ) respecta armata si pe cei care au servit sau inca servesc aceasta onorabila meserie. Eu am doar 1,80 metri si in comparatie cu modul tau de a gandi sunt o piticanie. Nu am prins firul intregii povesti de dragoste dintre tine si armata. Daca poti si ai timp , maine, dupa miting sa/mi explici de unde ai luat virusul….O noapte placuta."
Stimata doamna Theodora, cred ca nu e cazul sa sariti ca arsa si sa nu permiteti o gluma pe net. Eu stiu ca prin glume si seriozitate oamenii pot socializa corect. Eu vorbeam dupa cum scrie mai sus despre dragostea dintre dv. si armata, nicidecum nu v/am facut avansuri . Am sotie cu care am facut si nunta de argint, mi/am insurat baiatul, deci nu am chef de amante si mai ales pe net...Am spus ca sunt mic in comparatie cu gandirea dv. Am spus ca dupa demonstratia din 25 era interesant sa explicati legatura dv . cu militarii. Sotului dv. ii doresc sanatate si sa va iubeasca in continuare. Din acest moment va informez ca respectul meu pentru postarile si modul dv. de a gandi ramane , dar eu nu voi mai intra in dialog cu dv. Poate si Plano sa va spuna ca e prima oara cand fac asa ceva. Va doresc succes in continuare si o familie frumoasa , cel putin ca a mea. Cu respect si consideratie Dorin Micu.

micutzul spunea...

@ ELENA
Fata draga, pot fi si astfel de exemplare intre voi ? La prima atingere in tramvai sa creada ca sunt violate ?
Ce vrei sa spui ca tu poti face mai bine ? Tu, orice poti face mai bine. Vezi sa nu ma dai si tu pe mana sotului... Desigur ma refeream la treburi casnice de sindicat, nu am insinuat nimic. Deja imi este teama sa nu fiu interpretat, maine poimaine ma trezesc cu acuzatii de ...si eu nu am facut decat sa/mi exprim admiratia. Mai bine dictatura....

Plano10 spunea...

@micutzul
Niciodata sa nu spui niciodata.
Si.. apoi, Theodora nici nu te-a infruntat asa de dur.
Ia si tu exemplu de la @ mumu...
Asa cum incheie amicul , marcus,
Sa fii iubit!

cezar spunea...

mult succes!!

Plano10 spunea...

@Cezar ... :)
Frumos identicon ti-ai tras.

cezar spunea...

@PLANO-multumesc si al dvs. e frumos si sunt convins ca e plin de semnificatii.al meu rep. Colegiul Militar ,,D. Cantemir " -Breaza, cladirea comandamentului.la 14 ani copil de la tara(de pe langa Tr,Severin) cand l-am vazut prima data m-a impresionat teribil.ma simteam mic,mic..

Plano10 spunea...

@Cezar
Frumoasa cladire. Inseamna ca de aci zicea cineva ca te-a fluierat pe unde scurte....

cezar spunea...

Nu- din cate am inteles si mi-am manifestat regretul sincer, ardea ceva foarte tare si masina nu a putut fi oprita. probabil ca Elena a trecut prin localitate spre Sinaia. LICEUL nu poate fi vazut din trecere pe artera principala.este putin ascuns. poate altadata tinand cont ca s-a incheiat si op. VALEU-Carp si are mai mult timp la dispozitie!!!!!!

cezar spunea...

Pentru ca este timpul si locul sa-mi iau ramas bun de la T_REX pentru cei care doresc sa-l cunoasca mai bine ,vedeti mai jos. PS .cu multumiri de la MICUTZUhttp://www.metacafe.com/watch/29818/t_rex/

micutzul spunea...

@ Plano
ca unii sa inteleaga de ce luptam noi, ca unii sa termine cu jignirile aduse , pot sa zic asa castei militare, pentru ca unii sa nu mai inghita galustile mizerabile ale guvernantilor si presedintelui, pentru ca unii sa invete respectul rog sa urmareasca aceste filmulete in ordinea data. Stiu ca fiind mai multe voi intra la moderare , dar merita.

http://www.youtube.com/watch?v=LT411nvPQak&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=KnDTHSnkZks&feature=related

Este vorba despre acelasi pilot roman. Ce a fost si ce este.

ELENA spunea...

@Cristian
Cred ca esti foarte stressat, tocmai tu, care, de regula, privesti viata cu ... alti ochi.
Lasa teoria chibritului, ca nu tine! Sau, cel putin, nu aici!
Si nu te mai lua de doamnele si domnisoarele "ratacite" prin cyber-space, ca suntem mai orienate decat isi imagineaza barbatii. Si-n alta ordine de idei, tu de cyber-love n-ai auzit? Hei, suntem in mileniul III!
@ T-REX
Eram in drum spre Cheile Gradistei-Fundata, iar la volanul masinii era un fost licean de la Breaza, care tocmai picase in butoiul cu melancolie. Deci, el era cel melancolic, nu eu; eu scriam sms-uri de mama focului. Da' fiind in zona respectiva, mi-am adus aminte si de ... altii care se gandesc cu piosenie la liceul lor si am zis sa dau un tipat.
Nu am poposit mai mult in zona deoarece eram intr-o intarziere fantastica, eu credeam ca merg la o intalnire foarte importanta, din pacate persoana cu care trebuia sa ma intalnesc nu a venit, asadar intalnirea si-a pierdut din importanta ... prin simplul fapt ca a devenit neimportanta pentru cealalata parte.
@Plano10
Ma zapacesc total cu blogurile tale!!!!! Pe care vrei sa postez/postam? Hotaraste-te odata! ca eu stiam ca numai femeile sunt nehotarate!

Plano10 spunea...

@Elena
Postezi dupa preferinta.Depinde si de impulsurile pe care vrei sa le consumi.
Oricum, amicii tai s-au mutat aici.

Plano10 spunea...

@micutzul
Dupa cum vezi n-ai intrat la moderare. Dar nici nu sunt active linkurile date.
Asa e platforma blogspot.
Cei care vor sa vada filmuletele dau copy-paste si apoi cautare pe google.

micutzul spunea...

@ ELENA
Sarut mana.
Si ma rog de ce crezi ca sunt stresat ? Este adevarat am fost deosebit de suparat, dar vorbind cinstit in interiorul meu ma asteptam la aceasta dezamagire.Pe unii ii inteleg, pe altii nu.
In legatura cu doamna aceasta, m/am simtit cum sa/ti spun, dubios. Eu sunt de felul meu un cavaler in relatiile cu femeile. Ce/i frumos si mie imi place.Vazand ca vrea sa arate simpatia pentru noi militarii am incercat sa o ajut sa spuna ceea ce doreste. A fost ca si cum, in parc o doamna se impiedica , cade , tu barbatul te apleci galant sa o ajuti si ea striga din toti rarunchii " Sariti, ajutor, ma violeaza...! "
Si mai este si tonul rastit....Nu stiu poate gresesc si de fapt eu m/am detasat de lumea asta ....
In rest, explica/mi si mie de ce s/a acceptat locatia pentru miting, fiindca nu cred ca s/a aflat doar luni. Cred ca era mai bine pe faleza la Constanta...sau in poligon la Cap Midia, sau pe plaja la nudisti...

cezar spunea...

@MICUTZU-daca ti se mai intampla ca o doamna draguta ,,pe care tocmai te aplecai "s-o ajuti sa-si ridice ..ciorapul,incepe sa strige-Ajutor viol-tu sa-i raspunzi galant;AI VREA TU!!-sfatul meu

micutzul spunea...

@ Plano
Spun cinstit ca ma simteam mult mai bine dincolo...Am impresia ca aici o sa se realizeze un " carnat " luuuung si trebuie sa citesti chiar tot , sa vezi daca cineva ti/a scris ...

micutzul spunea...

Mai fratilor, ma plimbam asa agale pe goagal si pe ce credeti ca mi/au cazut ochii ? Pe o poezie a lui Tanase. Cred ca si asta era mayas de stia cum o sa fie in 2010.

" Şi cu asta ce-am făcut?
poezie de Constantin Tanase


Ne-am trezit din hibernare
Şi-am strigat cât am putut:
Sus Cutare! Jos Cutare!?
Şi cu asta ce-am făcut?

Am dorit, cu mic, cu mare,
Şi-am luptat, cum am ştiut,
S-avem nouă guvernare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ca mai bine să ne fie,
Ne-a crescut salariul brut,
Dar trăim în săracie?
Şi cu asta ce-am făcut?

Ia corupţia amploare,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Scoatem totul la vânzare?
Şi cu asta ce-am făcut?

Pentru-a câştiga o pâine,
Mulţi o iau de la-nceput,
Rătăcesc prin ţări străine?
Şi cu asta ce-am făcut?

Traversam ani grei cu crize,
Leul iar a decăzut,
Cresc întruna taxe-accize?
Şi cu asta ce-am făcut?

Totul este ca-nainte,
De belele n-am trecut,
Se trag sforile, se minte,
Şi cu asta ce-am făcut?

Se urzesc pe-ascuns vendete,
Cum nicicând nu s-a văzut,
Ţara-i plină de vedete,
Şi cu asta ce-am făcut?

Pleacă-ai noştri, vin ai noştri!
E sloganul cunoscut;
Iarăşi am votat ca proştii,
Şi cu asta ce-am făcut?"

Plano10 spunea...

@micutzule
Satira lui Tanase de acum 70-80 de ani, valabila, dupa cum vezi, si azi m-a inspirat sa pun cantecul acela cu "mama lor de hoti"

ELENA spunea...

@Cristian
Da, esti foarte galant cu femeile! Pe mine, la inceput, ma considerai barbat. Mi-a trebuit ceva timp ca sa-ti demonstrez ca sunt, totusi, femeie.
@Cezar (ai divortat de ... T_REX?! Definitiv? Adica Hotararea e definitiva si irevocabila?)
Esti rautacios. Daca nu as sti cum esti in realitate, te-as taxa de numa-numa!
@Plano10
Si poezia lui Micutzul, si cantecul sunt de actualitate, da' parca tot mai bine e sa ne incarcam sufleteste cu ceva mai ... optimist.
Azi incepe week-end-ul!

ANUNT
Rezervistii din Sectorul 5 - maine avem intalnire!!!! A se vedea pagina Filialei SCMD Sector 5.

cezar spunea...

@ELENA-despartirea de T_REX e cu mari regrete si numai pe acest blog.daca tu consideri ca merit taxeaza-ma nu te sfii,caci nu voi ramane nici eu dator.PS. si totusi(mai facut super curios)cu s-a convins micutul ca esti ..o dama super?? Sfarsit de sapt. placut pt. toata lumea!!

micutzul spunea...

@ ELENUT
Cred ca ceva nu este in regula. Ti/am raspuns eu cu " Hai noroc " la telefon ? Sau in loc sa te invit la o cafea, am spus " Hai pretene la o bere" ? Sau din spirit de echipa sari in sprijinul doamnei ? Orice ai face tot ramane unda de "C 5 ".
Vrei o melodie ? Ce spui de amestecul a doua culturi ? Daca tot vorbim de mauri si spanioli. Eu parca am muzica arabeasca in sange...
http://www.youtube.com/watch?v=GqQZ8FM-YH0&feature=related

ELENA spunea...

@micutzul
De unde ai tras tu concluziile astea? Si ce, daca imi ziceai "Hai noroc!" crezi ca te injuram? Cat despre cafea, pana vine invitatia ta, beau 100 de cafele. Ti-am spus pe InfoMondo ce conditii trebuie sa indeplineasca o cafea...

cezar spunea...

@ELENA.MICUTZU.MOS ALECU & COMP.-CE SE INTAMPLA CU SCMD. ?CHIAR SARE IN AER?tocmai acum dupa ce au iesit si ei la ,,manifestatie"pe un maidan necosit colt cu 200m COTROCENI?

Plano10 spunea...

@Cezar
Cum sa sara in aer? Ce substanta toxica de lupta are mirosul de fan cosit?

cezar spunea...

@PLANO Se pare ca mirosul de ..parai e toxic al dracului.Pt. mine fara falsa modestie,nu-i nici-o surpriza.LE-am prognozat mai de mult si le-am transmis(VIA SEVERIN) ca astept cu interes spargerea buboiului

Plano10 spunea...

@Cezar
Comisia de Cenzori este paznicu`la stana in orice activitate obsteasca.
Nu este un organ doar de forma care valideaza cheltuirea banilor de catre conducerea asociatiei.Comisia verifica si preventiv organele executive. Ce spuneti voi ca s-ar fi produs este stabilit de aceasta comisie sau de catre un audit extern? sau sunt zvonuri lansate de cei de care aminteste M. Dogaru in ultimul comunicat?
Am citit si eu cateva comunicate ale BO si am impresia ca ele poarta o mare doza de improvizatie.Este clar ca nu sunt rodul unei activitati de echipa. Ar fi pacat pentru M. Dogaru daca ar esua in acest fel.

ELENA spunea...

@all
In opinia mea, CEA MAI BUNA SOLUTIE SI CEA MAI INDICATA PENTRU OPRIREA TUTUROR DISCUTIILOR ar fi urmatoarea: actele la control! Transparenta totala in cheltuirea banului. Nu e normal sa faca parte din Comisia de cenzori tocmai cel care cheltuieste cei mai multi bani, precum si sotia unuia care, iarasi, cheltuieste o mare parte din bani. Am venit cu propuneri extrem de concrete - avem specialisti (si am dat nume) cu foarte mare experienta in domeniu, membri CECAR. Ei sa faca parte din Comisia de cenzori. Mi s-a raspuns ca vreau sa distrug sindicatul din interior, ca sunt omul lui Oprea infiltrat acolo, ca de aia etc, etc, etc. Ceea ce s-a zis deocamdata se ... presupune. Dar ziceti si voi, daca ceri ceva si ti se raspunde, invariabil, negativ, la ce concluzie ajungi?

ELENA spunea...

@Cezar
Fii pe pace! Sunt atat de ... dobitoaca, incat eu lucrez, in continuare, pe minus, adica cu bani de-acasa. Noroc ca nu suntem o familie unde sa se contabilizeze si ultimul banut!
Mai in gluma, mai in serios, un coleg zicea: mai, da' tie iti si place...

cezar spunea...

@ELENA-daca-i asa (si nu am nici un motiv sa cred ca nu e)nu esti deloc o ..dobitoaca asa cum zici ci poate un picut cam ..naiva.Dar asta nu e de rau ci dimpotriva.asa li se intampla de obicei entuziastilor celor care chiar cred intr-o idee,oricare ar fi aceasta.oricum in final ACESTIa castiga fie si numai pentru ca raman cu stima ,respectul si consideratia celor care i-au cunoscut sub o forma sau alta

Plano10 spunea...

@ELENA
Date fiind suspiciunile care zici ca planeaza si asupra unor membri ai Comisiei de cenzori solutia este efectuarea unei expertize contabile extrajudiciare care sa verifice modul de cheltuire a banilor Sindicatului in ultimii 2 ani.Pe timpul verificarilor ar trebui ca discutiile publice pe aceasta tema sa inceteze.
Normal ar fi ca pe timpul verificarilor Consiliul Reprezentantilor sa realeaga un nou Comitet Dorector sau sa-l reconfirme pe cel prezent, sa fie suspendat sau inlocuit Trezorierul prezent, sa fie aleasa o noua comisie de cenzori sau sa se incheie un contract de audit cu o firma de contabilitate care poate inlocui, conform legii, in exercitarea atributiunilor de control, Comisia de Cenzori.

cezar spunea...

@ELENA-pana cand rezolvati problema,iti ofer dreptul de licenta asupra lui T_REX.

Plano10 spunea...

Cat ceri pe licenta Cezar?

cezar spunea...

@PLANO-Voi negocia la sange,numai cu ELENA!asa procedeaza si ea,de fapt de la ea am invatat.PS. Fara suparare, nu se poate face ceva cu blogul sa-l mai scurtati din cand in cand?(ceva cu recent com.)e cam obositor sa-l derulezi de fiecare data. multam!

Plano10 spunea...

@cezar
Am mai scurtat recent comentarii desi altii zic sa le mai lungesc.

cezar spunea...

Multumesc Plano.in Armata asa se zicea:autoritate formala -data de functie si grad+gura mare si autoritate reala data de recunoasterea subordonatilor(buna pregatire,corectitudine,asumarea raspunderii etc). doream si o apreciere asupra contrversei cu ..tobosarul. cu stima.

Plano10 spunea...

@cezar
De ce postezi la un articol scris tocmai cu o luna in urma?
Cand intri pe blog da actualizarea ca sa-ti clatesti si tu ochii....
De ce sa ma bag...cand vad ca faci față... nu fețe,fețe..../