Un produs Blogger.

joi, octombrie 04, 2012

Fundamentalismul islamic un pericol pentru România și Europa.

0 comments
 Şeicul Omar Bakri, cel care a revendicat atacul terorist de la Burgas, în care au pierit sau au fost răniți zeci de turisti evrei, a declarat într-un interviu acordat unei publicații din Bulgaria că România şi Bulgaria sunt ţinte legitime ale atacurilor terorist-islamiste, întrucât sunt tărâmuri islamice, care au aparținut sute de ani turcilor musulmani, şi luptă în Afganistan.

„Dacă islamul a intrat odată pe un tărâm, acesta devine islamic şi musulmanii sunt obligaţi să-l elibereze într-o zi. De exemplu, Spania este pământ islamic, la fel şi Europa de est: România, Albania, Macedonia, Serbia, Kosovo şi Bosnia”, a declarat şeicul Omar Bakri. 
“Dar din cauza trupelor sale din Afganistan şi Irak şi din cauza colaborării sale militare cu Israelul, Bulgaria devine şi o ţintă legitimă. Noi credem că putem face atentate în inima Bulgariei. Putem să facem acest lucru şi în România şi în alte state. Asta depinde de tactica şi de strategia concretă”, a mai spus şeicul 
Iată un motiv pentru care serviciile secrete românești trebuie să se ocupe mai puțin de protejarea imaginii unui personaj discreditat în fața românilor și mai mult de prevenirea acțiunilor teroriste planificate de islamiștii fundamentaliști.
Teroristul islamist vorbește deja de existenșa unei tactici și a unei strategii teroriste împotriva lumii nemusulmane, din care facem parte și noi.

Niciun comentariu: