Un produs Blogger.

luni, iulie 07, 2014

Dreapta politica NAȚIONALA va forma noul Guvern

4 comments
Sigla noului partid liberal

Alegerile prezidențiale din luna noiembrie bat la ușa. Nu cred ca se mai indoieste cineva ca Ponta va candida. Dacă va câștiga va trebui sa demisioneze din funcția de premier si, in calitate de președinte, sa numească pe noul candidat al majoritatii parlamentare pentru a încerca formarea unui nou guvern
.
Ponta va respecta algoritmul politic cu care USL a câștigat alegerile parlamentare din 2012, respectiv ca funcțiile de președinte si premier sa nu apartina aceluiasi partid.
In condițiile in care pletosii, trubadurii si pipitele din fruntea liberalilor au ieșit din USL, tradand atât electoratul care i-a votat in 2012 cât si electoratul care i-a votat la europarlamentare, pentru a se închina antiromanilor populari din PE si lui Basescu, in interiorul PSD se vorbește ca șanse de a forma noul guvern va avea un reprezentant al  noului partid liberal reformator al lui Tariceanu, partid care va avea congresul de constituire la sfârșitul acestei luni. Strategia ii va determina pe mulți parlamentari, consilieri locali si activiștilor liberali sa se despartă de trioul Blaga-Antonescu-Johannis si sa treacă de partea NAȚIONALA a liberalismului. In felul acesta Ponta poate sa câștige alegerile, atât in turul I cât si in turul II, cu un procent apropiat de cel cu care USL a câștigat in 2012.
Nu cred ca Tariceanu își dorește sa redevină premier. Cel mai probabil... Chițoiu sau alt politician din tabăra naționala a liberalilor va fi noul premier.

4 comentarii:

Emillian spunea...

Tov...( m//f) autor !: -NU MAI MANIPULA LUMEA NAIVA !!.. UN EXEMPLU DE ""ANTIROMANISM"": CONTRACTUL BECHTEL -DE 1. 5 MILIARDE EURO-PT. 50 KM DE SOSEA- CINE OARE L-A NEGOCIAT SI SEMNAT ...!??! RASPUNS CORECT= PSD "NATIONAL"( -IST)...!! ; Cat priveste "castigarea alegerilor atat in turul 1 cat si in turul 2"- ea NU E POSIBILA decat la finalul turului 1- daca are peste 50 % din voturi valabil exprimate ,sau in turul 2- (daca in primul tur are sub 50 %)
Cat priveste"TRADAREA " LIBERALILOR...=TOV. AUTOR- IARASI MANIPULEZI: CINE S-A ploconit lui Ungureanu la investirea guvernului sau, CINE -dupa alegerile din dec.2012 a semnat "COABITAREA...", SI CONCOMITENT-SI- APUS"" ARGATII""-PROPRIETARI DE TELEVIZIUNI -SA -SI ATACE FURIBUND- ""PARTENERUL SI PRIETENUL"" DIN USL -CU CARE AVEA UN CONTRACT...(- INCLUSIV MORAL !!); TOATE ACESTEA ,CAT SI ALTELE... DIN TIMPUL GUVERNARII SUNT SEMNELE PLANULUI- (EVIDENT PREMEDITAT...!!! )AL PSD -ULUI DE A "TRAGE PE SFOARA PNL-UL .. !!!" Ma opresc aici cu insiruirea faptelor...Un lucru E CERT: PSD + PDL + FRACTIUNILE DIN PDL= FSN=PCR-ARIPA ANTINATIONALA !!!(= ESTICA !!)...

Emillian spunea...

Deci TOVARASILOR COMUNISTI( " ARIPA ANTINATIONALA" !!- NU VA PLACE ADEVARUL GOL-GOLUT -SI ATUNCI -CE FACETI ..?? =RASPUNS: CENZURATI, OCULTATI.... !!..

Huhurez spunea...

Ce este, Milica, ai uitat de carnetul de membru PCR pe care cu grija l-ai păstrat printre foi de Observații și Rețete? Acum te dai mare anticomunist.
Nu ne spui opinia si despre popularea europeană a liberalilor si cedarea conducătorilor lor la șantajul lui Basescu?
Bechtel a fost negociata ca sa fie terminată , nu ciuntita de miniștrii basisti de Transporturi.

stefan spunea...

pana la alegeri se vor schiba multe ..ca dupacate vedem se rotesc cei din esalonul 2 si 3 ai pcr fie ca sant in pnl sau unde dracu mai sant ... ce dreapta si ce stanga ...si-au impartit averile acestui popor care dupa 50 de ani a ramas sluga la ei si la straini .. dar pana cand? pana se varidica din nou un adevarat patriot sa redea tara poporului roman .. poate candva cand unii din noi nu vom mai fii ... si in alta ordine de idei ...gata s-a dus pe apa sambetei proectul dusa si altele azis madam plumb si dl ponta ca nu se pot face pensiile alea cerute de speciali ca zice ca nu ii lasa fmi ..pai ce ziceam CINE CONDUCE TARA ha ha ha altii ... astia ai nostri papa si se razboesc pe functii dar pana intr-o zi