Un produs Blogger.

luni, august 25, 2014

Revenirea la pensiile militare/speciale depinde de femei

0 comments

Viata de o zi a unei flori de cactus
Guvernul ia în calcul varianta revenirii pensiilor speciale chiar de anul viitor, potrivit România TV. Asta înseamnă că aviatorii, militarii, diplomaţii şi grefierii nu vor mai primi indemnizaţii, ci pensia întreagă. "Ne uităm cu multă atenţie cum putem să repunem în plată pe pensionarii actuali şi pe cei viitori care beneficiază de acest tip de legi speciale", a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb.

Revenirea la pensiile speciale a mai fost discutată cu FMI şi Comisia Europeană. Răspunsul a fost negativ. "Noi nu am revenit la pensiile speciale pentru că asta e un "red line" cu FMI, Comisia Europeană, care nu vor revenirea la pensiile speciale", a declarat Victor Ponta.

FMI şi Comisia Europeană s-ar putea impune, din nou, în luna octombrie, atunci când se întorc în ţară pentru a discuta bugetul pe 2015. Dacă guvernul nu se va înţelege cu instituţiile financiare, pensiile speciale nu vor putea intra pe bugetul pe 2015. Adică, este posibil ca abia din 2016 aviatorii, militarii, diplomatii si grefierii sa revină la pensiile din 2010.


Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fmi-si-comisia-europeana-nu-sunt-de-acord-cu-revenirea-la-sistemul-de-pensii-speciale_166319.html#ixzz3BPAcdypE

Niciun comentariu: