Dupa DNA, Divizia Penala, potrivit lui Cristoiu, SRI ar avea si o Divizie Media.Directorul SRI, George Maior, a uitat să-și prezinte demisia noului președinte!

................
„Toate întîlnirile noului președinte sunt secret de stat.
Despre cine a fost la Cotroceni, ce a discutat cu președintele, despre ce-au hotărît împreună se află din surse.
Potrivit unor surse, Klaus Iohannis ar fi avut o întîlnire cu șefii serviciilor secrete.
Spre deosebire de întîlnirile cu premierul Victor Ponta, amintind tot mai mult de întîlnirile lui Ion Iliescu cu Adrian Năstase (nu degeaba s-a mutat Klaus Iohannis în biroul lui Ion Iliescu!), despre întîlnirea cu șefii serviciilor secrete n-a ajuns nimic pînă la noi, muritorii, care n-am fost aleși președinți printr-un Miracol despre care a scris și nemuritorul Mircea Cărtărescu.
Să-și fi depus George Maior demisia fără ca despre acest moment să fie informată, pentru a scrie, Divizia Media a SRI, alcătuită din trusturi de presă, site-uri, televiziuni și ofițeri acoperiți?
Nu cred.
Nu numai că s-ar fi aflat, dar întreaga presă, chiar și cea care nu ține de Divizia Media a SRI, ar fi ridicat în slăvi momentul.
Și în aceste condiții, n-ar fi normal să ne explice directorul SRI de ce nu s-a ținut de angajamentul luat pe 3 octombrie 2014 la Timișoara?
Nu de alta, dar de la un director al SRI timp de opt ani, ne așteptăm să știe ce înseamnă onoare.
Textele postate de mine zilnic pe cristoiublog.ro sunt de regulă preluate de site-uri și de ziare.
Sunt tare curios dacă acest text va fi preluat de cineva.”