Pentru cei din Țaratul româno-bulgar al nevaccinaților

"Referitor la vaccinare! Libertatea de a decide (mă vaccinez/ nu mă vaccinez) în legătură cu sănătatea și propria viață nu înseamnă și libertatea de a crea o stare de pericol pentru sănătatea și viața altora!", transmite Tudorel Toader, rectorul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.
Un produs Blogger.

marți, martie 10, 2015

Debarcarea americana de la Riga, Letonia

1 comments
Statele Unite au trimis in ultimele zile peste o sută de echipamente militare grele, în special tancuri și alte vehicule de luptă, celor trei state baltice, foste republici sovietice, pentru a-și consolida capacitatea de apărare și pentru a descuraja Rusia de a încerca, eventual, să le amenințe, a declarat luni pentru AFP, la Riga, generalul american John O'Connor. 

Livrările, care se fac prin capitala-port a Letoniei, au ca scop "să arate președintelui (rus Vladimir) Putin și Rusiei hotărârea noastră de a ne putea uni forțele", a declarat generalul O'Connor, însărcinat cu transportul echipamentelor.

Tancurile Abrams, vehiculele de luptă Bradley și vehiculele Scout Humvees vor rămâne în Estonia, Letonia și Lituania "atât timp cât va fi necesar pentru a descuraja o agresiune a Rusiei", a subliniat el.
Concomitent, au sosit si 3000 de militari care vor participa la manevre comune in statele baltice.

Vedeti mai jos debarcarea din 03 10 2014 de la Riga, capitala Letoniei. 

Un comentariu:

  1. Am impresia ca americanii astia chiar nu-si dau seama pe cine au in fata lor...chiar n-au nimic in capetele alea seci???

    RăspundețiȘtergere