Un produs Blogger.

luni, octombrie 05, 2015

Blogul a trecut in regim privat, accesibil numai invitatilor.

16 comments
Adeptii politicii strutului au reclamat ca acest blog le aduce deservicii pentru faptul ca a facut publice soldele activilor din Draftul proiectului legii salarizarii si a simulat efectele pe care le-ar produce acele solde in actualizarea pensiilor militare.
Cei care privesc lucrurile doar contrainformativ, prin ochelari de cal, nu observa ca acelasi Draft introduce salarii duble pentru alte categorii de bugetari.
Pentru a nu mai primii reprosuri directe sau indirecte, am decis ca blogul sa continue in regim privat, cu toate greutatile de logare pe care trebuie sa le suporte cititorii.
Cei care doresc sa mai citeasca acest blog sunt rugati sa trimita un mesaj pe Formularul de contact din antetul blogului cu adresa de mail cu care doresc sa se logheze pe blog, pentru a primi invitatia din partea adminului.
Cei care ati mai corespondat cu Adminul pe Formularul de contact ati primit deja invitatia, dar numai câtiva au raspuns invitatiei de accept.
Puteti sa va exprimati optiunea si pe Google+. sau direct pe adresa de email huhurez2013@gmail.com 
In scurt timp blogul va fi setat pe Privat.

16 comentarii:

karadeniz spunea...

Secretomania omoară România!
Apare public o lege a pensiilor și un proiect de lege a salarizării, DOCOMENTE care în stadiul de lege, poartă girul românilor prin reprezentanții lor legali, parlamentarii, aleși democratic de popor, bașca apostila președintelui.
Pe baza acestora s-a făcut aici o simulare. Zice-se că ar fi greșită. Păi din moment ce e făcută după documente publice de ce ar fi greșită, iar dacă e unde-i greșeala autorului? Nu era mai simplu să se comunice și corecteze greșeala. Dar cum după documentele pe care s-a făcut simularea nu pare a fi nimic greșit problema pare a fi alta. Cum la noi ”norma bate legea” e foarte posibil ca simularea de acum să nu păcăne cu calculele de după norme .
Acea ”persoană oficială” din comentariul lui Lupuș este, din punctul meu de vedere, un căcănar politic, oploșit prin MApN, căci doar un așa ipochimen putea scoate o perlă de genul ”mai mulți rezerviști au adresat petiții organelor competente și sunt scandalizați pentru dezinformarea care se face aici în legătură cu cuantumul viitoarelor pensii. Se tem că pensionarii civili iau de bune aceste calcule.”
I-auzi brâul:
1. Petiții către ”organele competente” - păi competența este neologism pentru toate structurile acestui stat;
2. Da de unde știu domnii rezerviști cu petițile care va fi cuantumul viitoarelor pensii și ce-i scandalizează, că vor fi pensiile mai mari ori mai mici ca în simulare?
3. Ce treabă au pensionarii civili cu pensiile militarilor?
Dacă domnul căcănar politic se teme de reacția pensionarilor civili, după ce ia un clorchinaldol, să-i pună pe cei de la CSP a MApN să facă și să publice o statistică privind speranța medie de viață a militarilor și să o comunice public să vadă și pensionarii civili cât timp primesc pensie militarii comparativ cu ceilalți.
Până o face dezinformez eu, din lipsă de date suficiente, că pe zona unde locuiesc este cam de 63-64 de ani.
Îi reamintesc că cel care a publicat tabelele cu toate pensiile militarilor ( inclusiv codurile de identificare ) din MApN a fost Gabriel Oprea, în 2011. De ce nu le-a publicat și pe cele de la MI, SRI, STS,SPP, SIE?

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
Adevarul este ca sunt câteva comentarii in acest sens si pe blog, facute de supraveghetori din categoria vigilentilor in virtual.
Nu le-am luat in seama. Cei care se tem de o eventuala revizuire a legilor in cauza, la cererea telespectatorilor, au trecut la faza „recomandarilor” prin intermediari, desi puteau sa le transmita pe blog sau pe adresa de contact din antetul blogului.
Pâna la urma nu ma deranjeaza nici circuitul inchis al informatiei, desi stiu ca sunt câteva sute de pensionri militari care erau dependenti de discutiile de pe acest site.
Sunt dispus sa inchid complet blogul daca siteurile SCMD, ale Asociatiilor Centrale de Rezervisti si ale Caselor de Pensii Sectoriale devin interactive, deschise
pentru toti cei care se adreseaza cu intrebari pe tema pensiilor militarilor.

karadeniz spunea...

Puțin probabil ca site-urile structurilor asociative să devină interactive. Conducerile celor două structuri mai importante din MApN, iar mai nou și cele din MI, unde se simte influența lui Oprea, sunt intens politizate și nu-și mai reprezintă membri.
Se pare că se intenționaeză amânarea aplicării legii pensiilor militare cu cel puțin 6 luni deci interesul celor din tagma ”persoane oficiale” este ca mediul online să nu tulbure apele.
Cum încă mai avem în suflet acea teamă ancestrală referitoare la monitorizarea populației de către servicii e posibil ca cei mai mulți dintre noi să tacă în continuare și să se închidă și puținele canale de comunicare și infirmare online.
Referitor la acest site deja trei din cititorii frecvenți m-au întrebat de ce a trecut pe regim privat, dacă eu mai am aces și cum pot avea acces și ei.

Huhu Rezea spunea...

@karadeniz
Cititorii frecventi ai blogului au primit deja invitatia de a accesa blogul, dar numai câtiva s-au logat.
Sunt peste 50 de invitatii neacceptate in inboxul adreselor de mail ale celor care au corespondat cu blogul. Probabil ca unii nu stiu sa opereze, ori nu mai au acces la propriile adrese de mail.
Asa cum am mai precizat cei care doresc sa citeasca blogul se pot adresa la mail huhurez2013@gmail.com, dar trebuie ca sa-si deschida si un cont Google pe adresa lor de mail, daca nu au.

karadeniz spunea...

Ca tot vorbeați de faptul necesitatea ca site-urile structurilor asociative să fie interactive. Există câteva mii de site-uri deschise și administrate de Dumitru Riniciog ( inclusiv pentru fiecare localitate din România) și utilizate pentru trafic de către SCMD. Parte din ele sunt deschise către comentarii.
Unul din ele este acesta - http://gura-humorului-cnsc.blogspot.ro/2015/10/scrisoare-catre-presedintele-scmd.html
Găsiți aici niște propuneri adresate președintelui SCMD referitor la viitoarele norme de aplicare a legii pensiilor.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Va multumesc pentru accept, onorabil Domnule Huhurez! Toate cele bune cu sanatate Dvs. si tuturor postatorilor!

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Acceptul l-ati dat dvs. pe invitatie.
Mai sunt cca 150 de invitatii inca neacceptate. Probabil ca adrisantii nu-si verifica mail-ul.
Invitatiile expira dupa 15 zile.

Huhu Rezea spunea...


F.P. a trimis acest mesaj

Apreciez ca blogul dvs. este cel mai bun in ce priveste informarea si documentarea pe teme de pensii militare. Este un blog pe care il accesam in fiecare zi pentru a fi la curent cu ce se intampla cu pensiile militare si nu numai. Apreciez si, o spun cu sinceritate, echilibrul si corectitudinea dvs. in relatia cu ce-i care posteaza comentarii. Acum pentru ca blogul dvs. functioneaza in regim privat, va adresez respectuos rugamintea de a fi unul dintre invitati dvs. pe acest blog. Cu stima....F P.
Raspuns
Ati primit invitatia pe adresa.....

Huhu Rezea spunea...

g a m a trimis urmatorul mesaj

am urmarit cu atentie pozitia d-voastra in mentinerea echilibruluidialogului ,mi-a placut,fapt pentru care, va rog sa-mi acceptati solicitarea de a accesa ,in continuare,blogul

almis spunea...

Multumesc pt acceptare!
Numai bine!

Huhu Rezea spunea...

SA a trimis urmatorul mesaj:

Am citit cu mult interes postarile si comentariile de pe blogul dumneavoastra.Acestea au constituit o sursa credibila de informare pentru multi dintre noi, pensionarii militari(chiar daca uneori , unii au venit cu comentarii tendentioase sau rauvoitoare).In final va adresez rugamintea de a-mi trimite invitatia de a citi blogul dumneavoastra in continuare,cu multumirile de rigoare.

Huhu Rezea spunea...

IC catre Huhu

Revin,

Si cu scuzele de rigoare solicit iar o INVITATIE .... rog permanenta, pe blogul dvs.
- ca sa va deschid linkul dvs.... GOOGLE impune de urmat o serie de pasi ... ce in final crede ca greseala este la administratorul blogului, sau ca ... nu sunt INVITAT( in conditiile cand dvs. mi-ati dat ACORDUL cu zece minute inainte.
- OARE IN FIECARE ZI TREBUIE SA VA DERANJEZ cu solicitarea unei INVITATII, ca apoi sa urmez iar pasii obligatorii ale GOOGLE-lui, ca sa-i spun si sa confirm datele personale etc. ...pana si.... ce am mancat azi??!!! (glumesc.. ! )
- Sper sa gasisti o solutie agreabila de a putea lua la cunostinta personal de problematica blogului, avand in vedere ca preocuparile mele in asoc. pensionarilor militari rezervisti este de ai tine la curent cu ultimele noutati in tematica pensiilor militare.

Multumesc pentru intelegere.

Raspuns

Nu trebuie sa va dau invitatie zilnica.
Este necesar ca pe adresa de mail pe care v-am trimis invitatia sa va deschideti un cont Google . Bifati rubrica de memorarea a parolei de logare pe contul dvs,. astfel incât calculatorul dvs sa va tina minte ori de câte ori deschideti vreo pagina a blogului sau oricare pagina Google.
La comentarii apare automat logarea pe contul dvs Google sau blogger.

Costica A spunea...

Buna ziua , as dori si eu o invitatie daca se poate . Va multumesc anticipat

Huhu Rezea spunea...

@Costica A
Scrieti-mi pe adresa de mail ca de aici nu va vad adresa pe care va trimit invitatia.

George spunea...

George Sunt pensionar militar de 16 ani,as dori o invitati,daca este posibil Multumesc Cu stima George

Tepeneu spunea...

Daca se poate sa-mi trimiteti si mie o invitatie.
Multumesc!