Un produs Blogger.

joi, februarie 18, 2016

Statul Binomului nu doreste chirie si impozite de la Antene

29 comments
Cum de nu cade o pleasca pe capul unui proprietar de cladire sa se trezeasca, asa, din senin, cu ditai un post de televiziune sau mare banca de credit ca locatar in imobilul sau, chiar daca l-a dobândit prin confiscare speciala?  Are venituri certe din chirie cat timp doreste el sau cât timp locatarul este dispus sa plateasca o chirie convenita. Nu trebuie sa mai alerge sa caute alti chiriasi nesiguri.
Cam asa s-a trezit Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti proprietar pe sediul Grivco din Baneasa al condamnatului politic Voiculescu,  pedepsit de Binomul basist  pentru ca Antena 3  a difuzat filmul cu traficul de influenta facut de Mircea Basescu ot Constantra pentru finii  interlopi mondiali de Draganesti pe Olt. Nu Mirciulica era problema cât dezvaluirea ca Binomul a musamalizat in chip mafiot asemenea infractiuni, timp de trei ani, si l-a executat pe procurorul Iacobescu din Slatina, care tocmai intrase pe fir.
Intrebarea intrebatoare este cum a ajuns Grivco in proprietatea Finantelor daca partea pagubita prin privatizarea ICA a fost Ministerul Agriculturii, in numele caruia Dacian Jullien Ciolos, in calitate de ministru basist,  s-a constituit parte civila in procesul penal, pentru recuperarea prejudiciului de 60 de miliooane de euroi.  De ce Agricultura ramâne cu prejudiciul si Finantele cu câstigul?
Uite ca Finantele refuza  sa primeasca chirie de la Antenele lui Voiculescu si vrea sa evacueze posturile de televiziune din sedii, prevalându-se de dispozitivul sentintei penale a judecatoarei consultant al Mnisterului Agriculturii in care se spune ca sediile se confisca libere de orice sarcina.
Numai ca inchirierea nu este o sarcina pe un imobil ci un drept de creanta rezultat dintr-un contract de locatiune, drept care se transfera si proprietarului dobânditor, pana la expirarea contractului.
Nu mai vorbim de faptul ca,  in cazul in care noul proprietar vrea sa valorifice imobilul, in baza Codului Civil, chiriasul are drept de preemtiune pentru a-l cumpara.
Se pare ca Binomul chiar vrea sa testeze câti antenisti pot sa iasa in strada.


29 de comentarii:

Huhu Rezea spunea...

Senatorul PSD Șerban Nicolae îi cere demisia lui Dacian Cioloș din funcția de prim-ministru.
Iată mesajul publicat de Șerban Nicolae:
"Domnule Dacian Cioloş, dați-vă, urgent, demisia!
În seara aceasta (n.r. miercuri), pe contul personal din rețeaua Facebook, v-ați exprimat punctul de vedere în legătură cu dezbaterea din Senat privind acțiunea ANAF la sediul Antena Group SA. Înțeleg că, de fapt, nu sunteți neinformat, nu sunteți de bună-credință şi nu acționați în susținerea interesului public.
Astfel,

1. ANAF nu a acționat legal! Nu mai insistați cu aberația separării fondului de procedură. Dacă era legal, ANAF nu avea de ce să comită acțiuni abuzive! Chiar nu înțelegeți că nu poți aplica legea prin abuz? Atunci, demisionați!
2. Nu există o presiune pentru ca ANAF să se intimideze ori să nu îşi exercite atribuțiile legale! Există o presiune ca ANAF să nu acționeze abuziv, să nu iasâ, în numele statului, din limitele legii! Nu înțelegeți că prin aceste acțiuni nu se recuperează vreun leu din pretinsul prejudiciu, dar se produc pagube semnificative în dauna banului public? Atunci, demisionați!
3. Am încercat să fiu, totuşi, mai blând în ceea ce vă priveşte. Am greşit. De aceea, vă reamintesc faptul că ați comis, cu bună ştiință, o faptă abjectă, o mizerabilă infracțiune de fals. Certificănd, sub semnătura proprie, faptul că Ministerul Agriculturii a suferit un prejudiciu de 60 de milioane de euro prin privatizarea I.C.A. S.A., ați contribuit la trimiterea nemeritată în închisoare a unor oameni care nu v-au greşit cu nimic. Puteți dormi liniştit când ştiți că profesorul Mencinicopschi se află în închisoare pe falsul dumneavoastră? Puteți fi arogant şi agresiv când ştiți că soției profesorului i s-a pus poprire pe pensie şi s-a pus sechestru pe singura avere imobiliară, după o viață de muncă, un modest apartament la bloc? Nu aveți nici cea mai mică mustrare de conştiință pentru că mizeria, la care ați fost părtaş esențial, a produs aceste suferințe inumane? Atunci demisionați!
Demisia nu vă poate şterge trecutul. Dar demisia ar putea face ca obrazul dumneavoastră să înceapă să-şi recapete aspectul uman.
PS Dacă tot plătiți, din bani publici, un site al Guvernului României, aveți decența de a vă exprima opiniile de interes public acolo, oficial şi asumat".
- See more at: http://www.dcnews.ro/erban-nicolae-catre-dacian-ciolo-urgent-demisia_497698.html#sthash.zB769jLA.dpuf

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Am fost primul postator de pe Huhurez care am condamnat ferm actiunea in forta a ANAF cu acele abuzuri de fotografieri si legitimari! Am fost singurul care am initiat si discutii pe acest sens si nu degeaba, stiind ca acolo este implicat cu varf si indesat cu razbunari si Ciolosderos, alaturi de binomul cu varful in sticla bahicului Basanau! Daca luam la bani marunti ,,prejudiciul,'' acesta este de 20 de milioane de euroi in papusoi si nu 60 cum umfla ei gogoasa! Sa nu uitati, oameni buni, ca daca nu erau Antenele sa-l demaste pe Basanau bahicul si Mooe Woodrea care a distrus practic economia nationala, toare aveau sa fie pitite de ochii lumii! Asta este meritul Antenelor, umbrite doar de emisiunile jegoase ale Lui Capatos si acele insotitoare de miliardari! Asadar, eu sunt alaturi de Antene, si chiar daca nu-l am la inima pe Varanul, are merite din mai multe puncte de vedere ca a fost un opozant al regimului basist fara frica, platind acum pentru asta, apoi prin fundatiile umanitare a putut sa rezolve cazuri sociale ce nu le-au rezolvat cateva guverne!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ IERI L-AM ASCULTAT PE SENATORUL SERBAN NICOLAE CUM IL PALMUIA LA FIECARE CUVANT PE AMETITUL TULBURAT SI VANDUT MASONISTILOR SOROSISTI, CIOLOSDEROS, LA URMA CERANDU-I DEMISIA SI AMENINTANDU-L CA CERE SFATUL POLITICIENILOR SA SE INITIEZE O MOTIUNE DE CENZURA! SFATUL IMPERIOS AL MILITARILOR REZERVISTI PENTRUL DISTINSUL SENATOR: FACETI-O, ONORABILE! DATI CU EL SI CU EI DE PAMANT, DATI-LE A TREI-A CIZMA SA SE DUCA DREAKU' DE UNDE AU VENIT IN BRATELE SOROSISTILOR SI MASONILOR NEBARBIERITI LA TAMPLE SI PENTRU CARE ACUM TRADEAZA O INTREAGA NATIUNE, DUCAND-O CU INTENTIE SPRE UN DEZASTRU IMINENT! AFARA CU EI SI CU TOATA ADUNATURA LOR DE TRADATORI INCAPABILI SI RAU INTENTIONATI!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Profesorul Mencinicopschi este o somitate inegalabila a medicinii alternative si nutritoniste, un om care a ridicat standardele acestei stiinte in Romania! Ciolosderos este o nulitate agrara care a facut Romanistanul de rusine cu erorile si ororile savarsite din pozitia functiilor avute, iar acum s-a pus sa distruga din temelii ce-a mai ramas din Romanistan! Este un vandut strainilor, cei care sunt singurii care-l apreciaza pentru caracterul sau distructiv! Pentgru noi ramane o singura alternativa: Demiterea, si nu demisia, pentru ca o demisie este onoranta, iar demiterea ce o merita este dezonoranta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Chiar acum, la Romania Tv, Col. Dogaru a anuntat ca Sindicatul Unirera a pensionarilor civili va iesi afara in strada pe data de 06 Martie! Va spun eu ca va iesi toata Romania in strada, si mai rau ca in Decembrie 1989! Hei, tehnoretardatilor de carton asfaltat, incalziti motoarele avioanelor si pregatiti-va bagajelele cu motoarele mertzanelor pornite ca incepe marea cursa spre aeroporturile patriei batjocorite de voi! Curand, veti porni in cel mai cronometrat raliu de barem din istoria politica a Romanistanului, si cine va ajunge primul in avion, va scapa doar cu o mica portie de ghiogareala si scarmaneala ca recompensa pentru pagubele produse in putinul timp cat ati stat aici la ghilotinarea economiei nationale, caci pe ceilalti ii vom deferi Beciului domnesc pentru pastrare la racoare sa dea socoteala pentru tot ce-ati facut! Si ca sa aflati cam ce ultim rau ati facut, chiar azi, ei bine, aflati ca peste cateva zile se vor scumpi toate produsele cu peste 30% din cauza incompetentei voastre in negocierele cu comerciantii pe care-i doriti in stare de faliment, mai ales incompetentei de la Mediu!

uber spunea...

Peste tot se vorbeste de respectarea legii. Revin cu aceasi intrebare obsesiva, de ce nu se respecta prevederile Art 89 din Legea 80 cu privire la suspendarea din functie a cadrelor militare pe perioada cercetarii penale?
Poate va intrebati de ce tot insist pe acest lucru.
In primul rand, legea trebuie respectata de toti iar cel mai important, am eu un feeling ca daca se respecta legea si nu se aplica dupa bunul plac, acum nu am mai avea toate problemele care ne-au dat peste cap.
Eu mai astept cateva zile(nu multe) sa primesc un raspuns, dupa aia nu am sa mai pun eu intrebarea.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Am disecat toate sfaturile Dvs. de pe blogul unde am dialogat, le-am copiat practic, le-am sintetizat pe o idee dezvoltata si am sa le trantesc un memoriu cu ultimatum inaintea chemarii lor in instanta, daca nu-mi introduc acei ani care nu se regasesc in Decizia limita de varsta din 2014. Eu pastrez toate recipisele la memorii si-o am si pe aia de atunci din 2010 cand, printr-o cerere la propunerea lor, am optat sa primesc tot pensie de boala si dupa 55 de ani, refuzand iesirea la limita din cauza reduceii cuantumului pensiei cu 100 lei, pe care am primit-o in acest regim invalidant pana in 2014 cand m-au trecut nolens-volens in limita de varsta, la etatea de 59 de ani si o luna, in nov, primind Decizia in Dec. Mereu nu gaseam o explicatie si vedeam ca-mi lipseste ceva important, si voi folosi termenii sfatuiti de Dv. evitand cuvantul ,,potential,'' tehnicii lor stiind bine despre ce este vorba! Chiar folosindu-ma mot a mot de cuvintele Dvs mi-as face un serviciu enorm, ceea ce nu mi-e jena s-o spun si s-o fac, onorabile! Inca o data va multumesc ca mi-ati deschis ochii la o neregula majora care avea sa ma dezavantajeze, ei crezand probabil ca sunt prost si am uitat ca am trimis expres cerere de mentinere in invaliditate. Socoteala: Am iesit in 15 Martie 1989 la 34 ani si 5 luni, ca varsta, in grad 2 inv. si m-au scos la limita de varsta in nov. 2014 la 59 ani si o luna! Sunt 25 ani in total numai in boala! Si ei voiau sa ma manareasca!

Unknown spunea...

Credeam ca blogul este dedicat problemelor legate de rezervistii militari. Daca si aici o dam pe politica... inseamna ca o dam in balarii.
Nu mai pot eu de grija afacerilor lui Voiculescu si ce a lasat in urma. Daca nu era vorba de un trust media, mare jucator in anii electorali, si nu numai, nimeni nu se interesa. Antenele pot emite de acolo sau de unde vor ele, se stia de peste un an si jumatate ca sediile au fost preluate de stat. Puteau de atunci sa-si cumpere teren si sa construiasca altceva, dar au jucat la intimidare, continuand sa plateasca chirie lunar, inclusiv in ianuarie 2016, catre familia Voiculescu, de 100.000 euro +TVA. S-a initiat procedura de evacuare voluntara, dreptul proprietarului. Daca nu vor, urmeaza etapa "meci in justitie", cu obtinerea unui titlu executoriu. Statul poate vinde sediile alea oricui, dar la licitatie. Daca vine o multinationala si da 100 milioane euro? Ii mai da si rest lui Voiculescu, diferenta de la 62 milioane euro daune.
Acuzele lui Serban Nicolae au miros (urat) de politica. Nu s-a spus ca se inchide trustul, ci ca trebuie sa elibereze localurile. Daca se facea contract de inchiriere insemna ca a priori se creau niste obligatii contractuale asupra respectivelor sedii, ori ele trebuie vandute libere de orice sarcina. Mai acum ceva timp Oprea, cand era in glorie, a zis ca vrea sa le ia pentru a le face sedii ale MAI. Atunci de ce n-au tipat Antenele? Am un dinte impotriva lui Ciolos (apropo de pensiile militare), dar in cazul asta cred ca a procedat corect.

karadeniz spunea...

@Denim Denis
Dacă te duci la începuturile blogului o să constați că a fost politic tot timpul, de pe vremea lui Plano, Lupuș și acum Huhurez. Că ratingul se face cu militari pe tema pensiilor alta chestie. Ideea a fost că treaba cu pensiile se termină repede și apoi rămâne politica că asta e veșnică.

Huhu Rezea spunea...

@Denim
Mirosi de la o posta a basist!
Daca nu te intereseaza pe d-ta cum circula informarea oficiala si oficioasa in România nu inseamna ca nu trebuie sa ne intereseze nici pe noi.
Intr-o tara normala acest blog nici n-ar trebui sa existe. Informatiile despre pensii ar trebui sa le culegeti de pe paginile institutiilor oficiale, platite din bani publici pentru asta.
Cine se bucura de disparitia unui post de televiziune in plina campanie electorala este clar ca face o politica infecta. Nu ne vinde noua gogosi ca iti displace politica. Spune mai bine ca iti displace o anume politica.
Du-te nene pe siteurile sorosiste si cauta informatii despre pensii!

Mai desteptule, si daca cumparatorul vrea sa inchirieze imobilul tot celui mai urmarit post de televiziune de stiri din România, de ce trebuie evacuat chiriasul, daca inca este valabil contractul de inchiriere?
Contractul de inchiriere nu este o sarcina pe un imobil ci un drept de creanta.
Locatiunea este o institutie speciala a dreptului civil pe care nu o poate eluda nici macar guvernul si nici o decizia penala intr-un dosar in care una din partile locatiuni n-a fost parte.

Huhu Rezea spunea...

@Corneliu
Si totusi, nu mi-ai raspuns daca pe Nota de calcul apar puncte de pensie in anii in care ai primit pensie de invaliditate.
Legea 263 nu-ti da posibilitatea sa alegi intre pensia pentru limita de vârsta si pensia de invaliditate, la implinirea varstei standard de pensionare.
Pensia de invaliditate se transforma in pensie pentru limita de vârsta si se acorda din oficiu cuantumul cel mai favorabil, cu inghetarea de rigoare.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Denim Denis: Stiai despre termenul de preemptiune? Adica propietarul scos la mezat la licitatie sa aiba intaietate la redobandirea proprietatii prin rascumparare, plata daunelor si intrarea in posesie? Mai important este un lucru: Toata aceasta intamplare a scos in evidenta implicarea politica a basismului asta nenorocit care a distrus Romania aducand-o in Evul Mediu timpuriu si degradant in care astazi ne zbatem cu totii! Ceea ce ni se intampla astazi cu pensiile militare este doar o continuare a actelor de sabotaj indreptate impotriva tuturor categoriilor de forta, mai ales dupa expresiile alea cu ,,Iesi afara javra ordinara!" Basismul nu va pieri cu una cu doua, si si-au avut adepti in randul si in jurul nostru, eu parasind de mult blogurile militare din cauza injuraturilor porcoase proferate de catre camarazii nostrii la adresa mea cand le ironizam idolul bahic si conflictual! Un basist il miros dintr-un condei, insa optiunile fiecaruia sunt democratice si libere si n-am sa ma apuc aici sa le iau sarmalele din strachina, dar daca mai se si plang de razuiri tipic basistoide, atunci sunt de o mie de ori ipocriti! Esenta majora este apararea libertatii cuvantului, si nu pumnul in bot pe principii basiste, iar o evacuare a acelor cladiri ar insemna intreruperea emisiilor acelor importante televiziuni care s-au remarcat eroic in lupta cu basismul degradant si dezvaluirea tuturor infractiunilor produse timp de zece ani in care economia Romaniei practic s-a prabusit, ,,criza economica'' nefiind altceva decat marea frauda la nivel national coordonata de catre Elena Udrea, Bica si anturajul de tip organizatie mafiota! Antenele trebuie sa emita din acele cladiri,orice s-ar intampla, iar faptul ca Justitia are o atitudine ostila nu-i de mirare, stiindu-se cata influenta inca are bahicul si conflictualul matelot in cadrul acesteia, majoritatea fiind postati la conducere de catre insasi acesta!

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

@ Huhurez: Pe pensia de inv. apare punctaj la potential de 5. si ceva puncte, e trecut acolo pe pagina aceea, dispare in schimb total la limita de varsta, daca comparati pe cele doua. Nu am pus toate punctajele. Eu cred ca e bine sa trimit ca o atentionare cu anticipatie sa verifice ei inainte de a emite noua decizie, tot dosarul. Sa vada ca stapanesc niste termeni si ca stiu de existenta acoperirii perioadei de pana la 25 ani. Deja memoriul l-am pus in plic. Nu strica s-o fac si pe desteptul cu ei. Eu nu cer ramanerea in invaliditate din moment ce sunt deja in limita de varsta, e lege, eu cer sa mi se dea acei ani pana la 25 ani pentru ca doar am stat un amar de ani in gr. 2 iar legea zice ca statul aduce o recunoastere pentru invalidanti. Bine, rau, eu imi fac datoria sa le deschid ochii. Maine imi mai arunc ochii si voi mai trece punctaje daca le simt ca v-ar folosi in indrumare, dar plicul l-am inchis si sa descurce ei itele conform legilor, ca daca dupa emiterea Deciziei vad contradictii, deschid proces sa raspunda, daca la contestatie raspund negativ.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Denim Denis: Acuzele senatorului Nicolaie au fost ca niste dosuri de labe peste figura livida, rautacioasa si plina de cratere ale sorosistului-mason sef instigator la mutilarea pensiilor militare, si care se crede vataful tehnoretardatilor! Nici asta vad ca nu ti-a placut, si in consecinta te bucura OuG 57 cu Art. 40, caz foarte rar printre militarii rezervisti, si chiar pritre cei mai inraiti basisti! Probabil ca avand afaceri, turme de oi sau niscaiva invarteli nu te va afecta ce se intampla cu pensiile militare! Misto! Sa-ti faci o poza din oglinda apei, precum legendarul Narcis privindu-se in unde pana la autoindragostire patimasa, si sa ti-o pui in preajma sa fii mereu indragostit doar de tine! Lasa-ne pe noi sa-i urâm in nestire pe tehnoretardati, pe basisti si limberali care ne tot ia in felaţii pensiile...

Iulian Mareș spunea...

Denim,
Sa cauti hotarea judecatoreasca....
Dreptul de preemtiune este legal?
De ce nu au au cerut chirie?
Daca Intact nu accepta, atunci era o alta problema!
Hai, sa nu ne punem de-o parte sau alta a gardului, ci de-asupra lui!

Iulian Mareș spunea...

Bzd,
Eu ti-am mai raspuns, dar reiau!
Daca lista aia este adevarata atunci este o problema!
Poti solicita raspuns ministrului!
Ca principiu, iata pdv al meu:
-asistam la abuzuri de tot felul neimaginate la momentul redactarii L80
-exista prezumtia de nevinovatie si un cod de procedura civila
-luam un caz ipotetic....eu, activul, sunt cercetat de organ, parchet/dna, ....um este informata si ei ma suspenda din functie. Cercetarea dureaza doi ani.....eu suspendat! In instanta sunt achitat, dupa recurs evident, asta inseamna inca un an. S-au facut 3! Sunt repus in drepturi .....pe ce functie?.....ca nu s-a stat cu ea neocupata ata timp, nu? Dar cu anatema pusa pe mine, cum ramane?...cine plateste stresul, mizeria in care m-am zbatut 3 ani?
-sunt incomod, din varii motive...scriu pe blog, fac rapoarte pt drepturi, demasc un sef corupt, ceilalti isi dau seama ca pot sa-i demasc maine si pe ei!......Ia sa-i facem o plangere penala, ca ii zambeste colegei si ohartuieste...un mic exemplu!....si incepe calvarul de la alin. Caz ipotetic!
Personal, in conditiile actuale, eu sunt impotriva, intrucat se poate folosi cu efect pervers!
Daca vrei, mai discutam!

Iulian Mareș spunea...

Printre functiile de baza ale Armatei este si aceea de asigurare a democratiei!
Binomul a avut un moment maximal, este in cadere brusca si timpul in care va da socoteala in justitie se apropie rapid!
Deturnarea unuia de la functiile de baza si duplicitatea excesiva il va compromite iar...vezi Matei Corvinul, ultima sa carte!
Nimeni nu a stiut nimic! In afara rap inf, nu trebuiau sa se adreseze si parchetului? Chiar nu a stiut nimeni cum s-a produs jaful economic la nivel macro?.....ei, aflati ca s-a produs cu Duplicitarii!
La dna, asa vreau sa scriu, se apropie momentul cand se vor aresta intre ei....vezi papici si rahatul ala de la Iasi!
Chiar si 10 ani au fost tinute dosare sub pres, pt a fi folosite politic. Moraru stie de ce, dar stie si Kovesi! Vezi cazul Alro, caz strategic, vezi ANRMAP...etc!
Toata implicarea lor politica va strapunge zidul propriei izolari!
Dar pe corupta aia, de la Radauti, au adusa aproape in lanturi!
Si pe Rarinca!
Si jura, aici pe biblie, pe capota! Voi ati mai auzit de o asemenea cercetare si documentare?
Din care manual si/sau cod de procedura penala?
Si stiti de ce se vorbea de 2 mil voturi fraudate? Pai, era stiinta curata!
7,4 votasera, base mars acasa, iar el iesise cu 5,5 presedinte! Deci, diferenta de 2 mil voturi "furate" ii alterau credibilitatea in cancelariile lumii!
Mavovei, chiar stia ce si cum sa arunce veninul!
Si asta e scoala de propaganda si dezinformare marca secu, cu ascendent in kgb, gru, nkvd si ceka!

Iulian Mareș spunea...

Sefa DNA, Laura Codruța Kovesi, a început să-și  sune colegii de facultate, ca să facă lista  pentru întâlnirea de 10 ani de la  absolvirea facultății.
 Din păcate, în  momentul în care auzeau ”Și ia zi, ce mai învârți?”, bieții oameni făceau infarct ...
”Am răspuns eu, soțul meu era într-o întâlnire cu cineva. I-am spus că îl caută  cineva de la DNA  și în momentul acela s-a albit, a făcut pe el și a
căzut, cu  convulsii”, spune soția unuia dintre foștii colegi sunați de Codruța. Omul se află internat la boli nervoase, după ce  s-a dovedit că infarctul
nu era provocat de o boală de inimă, ci de frică.
Codruța spune că, pentru  operativitate a decis să nu mai sune, ci să le dea cate un SMS: ”Vino la DNA să discutăm cum facem cu cei 10 ani”.
Potrivit șefei DNA, s-au prezentat 10 persoane și, când Codruța i-a  întrebat ce mai  știu despre ceilalți colegi, aceștia au și început să-i toarne!
 
 







 






 















brenda spunea...

mai mult , aceasta familie BASESCU , care a dat in judecata pe cei de la antena 3 , cere despagubiri 1 milion de lei sau euro, nu stiu precis ,dar stiti cam ce taxa de timbru ar tebui sa dea? deci astia din famila asta au un fix pe milion , doamne fereste ,e ceva ....

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Huhurez: La pensia de limita de varsta, tocmai disparitia punctajului in dreptul carora scria pe Decizia de invaliditate din 2010 ,,puncte stagiu potential'' a dus la saderea intregului punctaj si scaderea dramatica a pensiei! Comparand datele ce vi le-am scris pe blogul precedent puteti observa scaderea tuturor punctajelor si eliminarea punctajului potential, de parca as fi primit o pedeapsa ca am fost bolnav pentru ca pensia a scazut dramatic! Precis ca la recalculare s-a omis stagiul acesta pentru ca el nu mai apare in ultima Decizie, eu n-am observat atunci decat acum cand am rascolit totul, probabil ei considerand ca in 2010 eu am uitat sa aleg intre boala si limita de varsta, dar eu la 55 de ani am ales scris ca aleg boala, stiind ca dupa cativa ani voi fi si scos la limita, dar ei m-au razuit fascist de stagiul potential cand mi-a venit sorocul, desi consider ca acest punctaj trebuia pastrat toata viata pe orice decizie ar mai veni. Simplu: Pe Decizia 2010 scrie puncte stagiu potential, in 2014 dispare! Eu am zis in memoriul meu disparitie si discriminare fasciste si vin ca o pedeapsa pentru boala suferita in timpul si din cauza indeplinirii indatoririlor de serviciu! Expresia de fascism repetand-o cu obsesie ca sa-i scot din somn si amorteala! Epilog: Daca Legea zice ca am dreptul, e foarte bine, daca ei se fac ca nu exista, iar e foarte bine ca ma intanlesc cu ei in instanta! Oricum ar da-o ei, sunt 27 de ani de cand sunt pensionat in boala si nu se poate trece cu vederea ca la munca m-am imbolnavit si statul trebuie sa aiba o recunoastere pentru situatia mea invalidanta, chiar daca ei m-au scos cu legea in limita de varsta, dar perioada invalidanta ramane! Nu ma pot razui ca pe-un caine cu sutul in cur si sa-i doara la basca de soarta mea, dar basimul fascist poate accepta si asa ceva! Eu, nu! Si voi latra si voi musca rau!














































Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Denim Denis: Nu jocurile si actiunile politice ne-au manarit pensiile? Mai existau bloguri de protest daca ei erau corecti? Tot fb este axat 80-90% pe politica, dar si aici pe Google, cel putin ale militarilor, majoritatea pe proteste! In Luxemburg, Olanda, si alte tari civilizate asa ceva fiind in ocazii rare, pentru ca noi suntem in Evul Mediu, ei sunt aliniati mileniului. Evul asta intarziat si intunecat a fost instalat de basism, si vom ramane asa ancorati pana ce vor muri natural toti creatorii si sustinatorii lui! Iluminarea si progresul se vor produce o data cu disparitia lor! Pana atunci, protestele de pe bloguri se vor mentine si chiar se vor acutiza, dat fiind situatia care se agraveaza pe zi ce trece prin instalarea neobasistilor mascati prin tehnocratism! Nu putem disocia situatia grava a rezervistilor de politica pentru a proteja calaii care au generat-o: Bahicul si conflictualul matelot impreuna cu amanta penala & mafia portocalie (azi o noua prostituata politica, Marie dilie, cu o noua palarie pe scafarlie)!

Unknown spunea...

Mda, contam pe camaraderie, dar se pare ca virusul politicii este mult prea puternic. Etichete gen basist, antenist sau ce-o mai fi, sunt deja de excludere, cine nu este cu noi este impotriva noastra, iar o alta opinie inseamna nu contraargumente, ci invective. Asta este si motivul pentru care nu am intrat in politica, un fost coleg m-a ademenit sa intru intr-un partid, dar i-am raspuns ca nu pot din 3 motive - nu pot sa mint (sa promit ca fac ceva si sa stiu ca nu am sanse sa fac), tin la libertatea de opinie (o viata intreaga am fost militar si-mi ajunge cu tot felul de limitari), plus ca nu sunt ipocrit (la batranete sa ma apuc sa fac cruci). In concluzie rog banarea pe acest blog, este dreptul moderatorului, si va las sa fiti fericiti pe voi cei care credeti ca romanii se impart in ceva si anticeva.

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Denim Denis, eu, personal, nu-ti contest opiniile, dar contra argumentez ideilor tale de negare si blamare a Antenelor, stiindu-se ca impotriva lor s-au manifestat timp de zece ani, absolut prin exceptie, doar cei din sistemul basit si sustinatorii lui! Si eu le critic emisiunile de show semipornografic si desantat,nocturn, a lui Capatos, dar in rest ce motiv as avea impotriva lor decat daca as fi basist, pentru ca ei au criticat absolut numai basismul!

Liviu PO spunea...

Printre fumigenele cu ordonanta 57 si scandalul antenelor ,iata ca se strecoara pe furis modificari esentiale la industria nationala de aparare.
Chiar ma intrebam unde urmeaza lovitura principala si cand urmeaza,pentru ca am invatat cu totii la tactica in scolile militare ca inamicul poate fi infrant si cu forte mici dar cu minte multa...
Si iata lovitura principala in toata splendoarea ei: prin initiativa legislativa cu numarul 643/2015,la care comisia de aparare trebuie sa dea avizul pe data de 23.02.a.c.unor modificari esentiale, isi face loc privatizarea industriei nationale de aparare!!!!!!!!!
Prin urmare :LA REVEDERE INDUSTRIEI NATIONALE DE APARARE!!!!!! dupa modelul privatizarilor pe un leu deja bine cunoscut...

Amoniac spunea...

Stie cineva cand va intra in dezbateri la Parlament,OUG 57.

Nicu spunea...

Bună ziua,
Pentru cei interesați, proaspăt trecuți în rezervă, a apărut, în MO de astăzi, Ordinul comun privind metodologia de întocmire a dosarului de pensionare. UM au acum baza legală pentru trimiterea dosarelor la CPS.

Unknown spunea...

A fost publicat in monitorul oficial ordinul pentru aprobarea metrodologiei de intocmire a dosarului de pensionare.

brenda spunea...

repet dle NICU in dati nr MO

Iulian Mareș spunea...

Brenda
Intra pe casa sectoriala de pensii mapn!