Un produs Blogger.

duminică, martie 20, 2016

Alonso a scapat cu viata din teribilul accident in Formula 1

2 comments

ViDEO DiGi Sport
Spaniolul Fernando Alonso a scăpat nevătămat, duminică, după un accident teribil la Melbourne, în prima cursă de Formula 1 a anului. Marele Premiu al Australiei a fost oprit cu steagul roşu, în turul 18, după o coliziune puternică între monopostul McLaren-Honda pilotat Alonso, care rula cu 310 km/h, şi maşina Haas a mexicanului Esteban Gutierrez, accident soldat din fericire numai cu avarii. a frânat mai devreme înaintea unui viraj, iar Alonso a lovit cu roata dreapta faţă maşina din faţa lui. Monopostul McLaren a ricoşat în zidul de beton din stânga pistei, apoi a fost proiectat  în partea opusă, lovind marginea din dreapta a circuitului după ce s-a rotit de două ori în aer. Maşina spaniolului a fost distrusă aproape în totalitate, însă Alonso a ieşti singur din ea, şchiopătând uşor.
După accident, safety car-ul a ieşti pe pistă, apoi comisarii FIA au decis întreruperea cursei. Piloţii au mers la boxe, în aşteptarea unui nou start. Lider în momentul opririi era Sebastian Vettel (Ferrari


2 comentarii:

Cornelius Flavius Ifrim spunea...

Mai tineti minte ca Fittipaldi, inainte de a se retrage, a avut un semn divin asemanator? Eu, sa fiu in locul lui, m-as opri aici! Asa a facut si Airton Senna la un moment dat, dar nu pana la capat... Summacher a riscat in alt mod, si in alt sport, ramanand traumatizat pe viata! Automobilismul e un sport mai riscant decat calaritul unde multe coloane vertebrale s-au frant cu sechele de pareze majore, si de aceea aceste doua sporturi, pentru mine, nu mai reprezinta de foarte multa vreme o atractie prioritara inaintea tenisului, gimnasticii sau hanbalului. Ieri, echipa olimpica feminina m-a incantat in meciul cu Uruguaiul (scor 36-17 pentru romance!!!)cand s-au calificat la Olimpiada de la anul in America Latina, dupa ce au invins si Denemarca, regina acestui sport!

Unknown spunea...

Am vazut live.Baiatul asta a avut noroc cu carul.Putea sa se intample o noua tragdie.Bine ca nu s-a intamplat nimic grav!